1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#1232 szép lehet, meg irtó kényelmes lehet aludni bennük... -
courtney razel #1231 a fül egyáltalán nem fáááj!!!!!!! jóó mondjuk aludni télleg nagyon rossz vele de túlélhető és hülyeség fájdalomcsillapítókat szedni-.- ha nem bírod ki fájdalomcsillapító nélkül ne is rakass annyira máshova:S
nekem 13 piercing van a 2 fülemben össz-vissz^.^ -
courtney razel #1230 Hát nem tom nekem 13 piercing van a 2 fülemben összesen és mi csak fagyasztottuk és egyáltalán nem fájt... ha már fájdalomcsillapítót veszel be egy fül miat akkor máshova inkább ne is rakass-.- -
#1229 Munkaruha van az nem véd... begyulladva meg szerintem nem lenne a legjobb plusz lefednem.. De most már szebb :) Hál istennek... szóval hatásosabb ez a kúra
-
#1228 ha meg beakad állandoan akkor vegyél fel vmi olyan ruhát ami elfedi v ha nem olyan a munkád h elfedheted a hasad de mindig beakad akkor tényleg jobb ha kiveszed -
#1227 még leragasztott állapotban is folyamatosan be tud akadni mert olyan a munkabeosztÁsom.. nem tudom.. nem ingerli egyáltalánha kiszedem, sőt most este mikor kiszedtem és bekentem sokkal szebb lett. de most benne hagyom köszi a válaszokat:):) -
öregember #1226 ragaszd le, sztem jobban jársz -
#1225 egy ékszer h nöne be, ha csaka szár ér a husihoz? haggyad benne mert ezzel az állando kiberakosgatással ingerled. a legrosszab ami történhet h ma xujra kell szurni -
#1224 nem-nem... de olyan rossz... na mindegy most azt csinálom, mivel olyan helyen dolgozom ahol beleakadhat akármi.. hogy munkaidőre kiszedem és addig is pihen a bőr... estére is kiszedem mikor hazaérek beteszem, így nem nő be és gyógyul is... remélem -
#1223 nem váltottál nagyobb piercingre esetleg? nálam akkor szokott előfordulni ez. vagy esetleg nem emlékszel rá hogy megránthattad? -
#1222 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.. 4 éve van köldök Pc-m és valamiért, a napokban begyulladt, betadinozom.. remélem az majd elmulassza kb. 2 napja kúrálgatom, talán minimális javulás de nem sok -
#1221 Nem sietek en sehova :) Es kb hogyan csereljem? 2-3 hetente? -
#1220 bazd bele egyböla 10est!:D amugy ne szép lassan. vana kupokhoz gumigyürü gondolom! ügyeskedjél! v ha sietsz akkor meg is metszheted! -
#1219 de mondom, hogy a keszlet mar megvan, eppen hogy ne kelljen tollal a fulemben rohangaljak, de milyen tanacsokat tudtok adni, behelyezes csere ido tisztitas -
#1218 miaz varjal
fogpiszkalo,fultisztito,tol ilyenek:D
jopar ismerosom ezzel csinalta
nempara -
#1217 Sziasztok! Nemrég szurattam ki a fülem. Olyan 3-4 het mulva el akarok kezdeni fültágítót csinálni, rendeltem egy készletet is, 1,6mm-től 10-esig. A kérdés az, hogy otthoni tágításra milyen tippeitek vannak, merthogy nekem nem igazan telne arra hogy forintok ezreit hagyjam ott a pc-snél pár hetente. (már ha hagyni kell) -
bcrics #1216 vagy zombie e vagy:) -
bcrics #1215 lehet hogy hipotómás vagy?..kis hibiszkuszXD -
#1214 én mostanában az orrpiercingeimet hagyom el. pedig az eredeti évekig benne volt. nem tudom mi van mostanában:-) -
#1213 bazz, tegnap este eltört a pcmen az egyik pöcök. szerencsére meg volt még a másik szal betettem :D -
#1212 aza kis csomo pici vadhus. 2 modon mulhat el:1- megszokja a szervezet az idegen anyagot és megnyugszik. 2: kiszeded a piercinget és megnyugszik.
nem tudom mivel szoktál öblögetni, de én midig a phlogosolt ajánlom mert nincs benne alkohol és nem iritálja a ékszer és hus közötti részt. -
Lilla1992 #1211 Hello!
Nekem kb. 1,5 hete van nyelvpiercingem és még mindig fáj és elég gennyes, pedig szoktam öblögetni. Ráadásul van egy nagy csomó is a felső lyuknál ami kemény és fáj. Ez el fog múlni? Egyáltalán mi lehet ez? Nagyon megijedtem, valaki segítsen! Most szúrattam másodszor, de nem ugyan oda kerültek, a felső lyuk kicsit odébb sikerült mint az előző. Lehet emiatt van? Az elsőnél nem volt semmi baj és most is ugyan ott voltam. Megkérdeztem erről azt, aki csinálta és szerinte ez el fog múlni, mivel 4 hét a piercing gyógyulási ideje, és csak öblögessek, de nem győzött meg túlzottan.
Előre is köszi.
-
#1210 na jól megjártad:-(
amúgy én az alsó ajkamba szeretnék, illetve mint a szépségpötty, csak alulra, szimetrikusan a másikkal. sajnos csak azért gondolkozom rajta erősen, mert melóhelyen nem nézik jó szemmel:-( -
#1209 1eve csinaltattam piercinget.
most lattom a karat
hetfon megvertek
15 eves sracot kisertem haza
aztan megorult persze seggreszeg volt
es pofanvert
kicsattam a szam
ajakban van jobboldalon tiszta lila volt
aztan kb most gyogyult meg.
igy csak a fejem tort be: )
legalabb szam megvan:D -
#1208 mert jön a nyár és mindekinek megvan vagánykodásra legujjab piercingje. -
Piercingesffi #1207 ismét nagy a csend..... :( -
svacianegra #1206 Ha szeretnél egy testékszert, akkor mielőtt választanál magadnak valahol, figyelned kell a minőségre is. Én piercing behelyezéssel foglalkozom, tudom hogy sok silány ékszer van a magyar piacon. Szívesen szoktam tanácsot adni mindenkinek, ezért ajánlani tudok egy online shop-ot ahol több tattoo stúdió is beszerzi az ékszereit. Itt garantált a minőség, és az árak is elég tűrhetőek. / extremesilver.hu / Szerintem nem éri meg bazárosoknál, vásári árusoknál venni ilyesmit, mivel, nem igazán adnak a minőségre, az extrémeseknél pedig tutira jó a minőség, mert az egyik legnagyobb magyar ékszer nagykereskedés. Higgyétek el érdemes figyelni a minőségre. Gondolom senkinek nem hiányzik egy kis gyulladás, sebesedés. -
Piercingesffi #1205 Mi ez a csend fiatalság??
:D :D -
#1204 ja kösz , nem tudtam hogy igy hivják:-) -
#1203 meduza az a felső ajak közepén lévő piercing neve:)
és hát nem csillogos lenne:D de végülis mind1 csak érdekelt pár vélemény :D -
#1202 lehet hogy tudatlanul hangzik , de mi az a medúza? -
#1201 nekem volt egy haveropm akinek min2 oldalt volt szépség pöttye plusz egy meduza:D -
#1200 Szerintem is hanyagoljad, mert nem egy pasis ékszer =)
Amúgy nálunk Érden 1000 ft.. mondom aha.. EZT xD -
#1199 inkább ne... -
#1198 anno én mindig az APACS-ban szereztem be ezet a bogyókat...ott rengeteg volt és elég sok helyen vannak az országban... -
#1197 én 500 Ft ért vettem régebben a kiegészítőket
és fiúnak szépségpötty ? véleménny?:D -
#1196 Hello, nem tudom hogy, de leesett a Köldök piercingemről a felső golyó xD
Nem tudjátok mennyi darabja kiegészítőknek?
Pl piercingesfi?
előre is köszi -
#1195 és ugye először nem karika lesz hanem egy szár csak és miután szépen begyogyult na utánna jöhet a karika vagy spirál esetleg
de pl nekem is volt karika egy ideih de folyton elhagytam a golyót :( -
#1194 1.az ajkat karosithatja ,de ha kiveszed ugyis begyogyul egyik ismerosomnek is volt.De kivette es nem lett gaz.
2.Nemfog kifolyni,hogy folyna ki ha ott van az ekszer?:D
3.-
4.Befor
5.Nekem kettot szurtak egyszerre.Ajakba es kb 1 hetig az eves kicsit gaz.
De eleg sokat vodkaztam kozben, szoval gyogyulgatott.
-
#1193 kit érdekelnek ezek? ha szeretnéd csináltasd meg! de a viz nem fog kifolyni:D ha csak kinem tágitod.