DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Mi a gond az ékezetekkel?
Ez azt jelenti, hogy hamarosan 100%-os lesz a magyarosítás?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Egy kis apróság, hátha érdekel valakit. Asszem le lehet fordítgatni a képeken elhelyezgetett szövegecskéket is. Csak sajna egy új csomagot kell létrehozni neki(k), és átírni a játék egy jó részének a forrását is. Ha van rá igény, akkor megoldható a dolog... A menük most már fullra magyarul vannak (játék közben is), már csak a tárgyak leírásán, megnevezésén ill. egyébb 'apró' szövegeken kell dolgozgati egy kicsit. Meg egyes gombokat kell átméretezgetni. És a kisebb ékezetproblémákat majdhogynem le is felejtettem...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Mondjuk, ha annyian elkezdték volna fordítgatni (csigatempóban is), mint ahányan jelentkeztek már rég kész lenne.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Bandew
Engem is érdekel. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Örülök hogy valakit érdekel még egyálltalán. Most már valóban csak a fordítás van hátra. Már ami hátramaradt.

Engem igen és nagy tiszteletben tartom szivar hogy te foglalkozol vele, én nagyon várom egyszer csak kész lesz...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Mellesleg a GMiki honlapjáról letölthetõ magyarítás nálam sem megy. T'om senkit sem érdekel.

Na kész vannnak a fájlok. Az ÖSSZES kitermelve. Rettenet hogy a szereplõk menyit tudnak magyarázni. Többet mint én. Most már elkezdõdhet a maradék anyagocska fordítása... Pár év és kész lehet.

akyyy
augy az imyke oldalén nem tom letölteni azt a fájt ami *.log ot csinál.
99%-nál megáll.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
ha kell, nekem van egy kis béna magyarosítás hangal meg mindennel, de csak a tréning meg néhol az elsõ küldetésbe. azért ennyi, mert ugyanúgy kellet volna lefordítani, minha angol nlenne, én meg a Dunee által fordtott változatott babráltam... bár ez már régen volt...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hykao
LOL!!!

Ha kell, szállj be a fordításba, vagy ha nem tudsz angolul, szerezz embert aki tud...
Köszi!

Hali !
Nem tudja valaki Imyke honlapjának a címét?

hykao
ok
hykao
Igen, az elsõ pálya van csupán lefordítva benne, mert eleddig nem sikerült senkinek hozzáférni a többi text-hez, mert ezek egyéb fájlokba vannak integrálva.
hykao
Deus Ex 1-rõl van ám szó!!!
Bandew
Na mi újság a Deus ex fordítás terén?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Óóóó, na ne már!

Bandew
Szóltam Imykenek, hogy vegye kezébe a gyeplõt. 😊

Bandew
Na de várjunk csak. Ha mindekni külön dolgozik, megbeszélés nélkül, annak semmi értelme. Imyke, gondolom benne van. Õ vele megbeszélhetnéd, hogy a honlapján, legyen minden info, stb.

Evin
Én azt hittem, hogy jól halad a fordítás, most hogy már egyáltalán fordítható.
Én is beszállnék, hogy minnél elõbb elkészüljön, de nekem is megvannak a saját bajaim.

Evin
Elküldöd nekem a magyarosítást, ha elkészül?

Bandew

Bandew
Fiúk, ha elkészítitek ennek a játéknak a magyarítását, én esküszöm, hogy csókot nyomok az orcátokra!

Kérdés: TELJESEN le lehet fordítani a játékot? Úgy értem tárgyak, tulajdonságok, üzenetek, párbeszédek, e-mailek, stb.

Ja és Imyke fantasztikus NOLF fordítása után gondoltam a grafikus felületekre is kitérek.

Opsz...majd elfelejtettem: a Deus Ex nagyon nagy kedvencem - nem tudom az új rész hozza-e a legendás Deus Ex hangulatot - de kétlem...

Ha lehetséges, akkor szeretnék beszállni a projectbe egy picit: átnézném az elkészült szövegeket és ha kell akkor megcsinálom a javítást is.
Pár magyarítást már teszteltem - i2k tudja😊

IMYke2.0.0.0
Én benne vagyok! Az oldalam nyitott a dologra.

Ma feltettem MINDEN szükségest az oldalra, összefoglaltam, amit kell(ene) tenni, a többi a vállalkozó kedvû emberkék dolga.

Végre valami beindult!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Értem, de szerintem JOBB, ha Te csinálod

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Felhívás a honlapomon! Deus Ex 1 témában...

IMYke2.0.0.0
Nekem elküldheted, én felteszem két honlapra is. = [email protected]

Jó volna, ha elkészülne a magyarítás, mert ahogy elnézem a DX2-vel nem fogunk ilyen jókat játszani. Nálam a demó grafikája a "nem minõsíthetõ" kategóriába tartozik (a szögletes macska a kedvencem)

IMYke2.0.0.0
szivar: Le a kalappal elõtted, hogy így beleástad magad! A szívem is beleborzong abba, amit most Te csinálsz! Ne hagyd abba, könyörgöm! Csináld meg a DX1-et!

Evin
Az a helyzet, hogy még nem próbáltam. Tele vagyok fordítani valóval, és még tanulni is kellene. Talán karácsony környékén kipróbálom.

hykao
Valószínüleg soha nem lesz...

Az okokról olvashatsz a Játékmagyarításokról tudtok-e? fórumban.
Valami infó a magyaritásrol?

Wanted
Hi!
Honnan lehet leszedni, ill. nyomon követni a fordítást?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Hmmm... Ha már ilyen gyakran látogatjátok a fórumot, elárulom, hogy megvan az SDK. Amúgy elkezdtem fordítani, s remélem a hexa editor nem teszi nagyon bugossá... én úgy hiszem ez volt az uccsó benyögésem, ide fölösleges járnom...
Én szívesen lefordítanám... Ezért lenne szükségem az SDKra, amit az elõbb is kértem, csak úgy tünik elkerülte a figyelmetek...
Szóval valakinek nem akad otthon esetleg, aki próbálkozott? Vagy csak rimánkodni vagytok képesek, hogy "mennyire örülnétek egy fordításnak" ?
Pedig nagyon tudnánk egy Magyar DeusEx-nek örülni.
Egy hozzáértõ igazán csinálhatna egy magyaritást hozzá.

Szevasztok! Valaki nem tudná átnyomni a Deus ex SDK-t? nekem sehogyan se ment a letöltés a GameSpy-ró' ... Thx any help
Csacsi
hmmm... akkor tévedtem, bár tényleg úgy emlékeztem, hogy volt/van.

Akkor nincs több ötletem. Szerintem magyarítás sem készült hozzá, ha pedig igen, akkor talán van erre más topik is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nincs magyar verzió.
Csacsi
Lehet, hogy tévedek, de abból, mintha kapható lett volna magyar verzió, tehát két dolgot tehtsz.
1 : Letöltöd a magyar verziót(rossz dolog)
2 : Megveszed boltban, és akkor még kézikönyvet is kapsz hozzá ( ez már rendes cselekedet)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hunnenkoenig
Egyelöre nem allok neki ujra, mert mar letöröltem, de a Dungeon Siege utan elöszedem, igerem !
ha van valami jelzek itt

Hunnenkoenig
Aha ertem. Minden esetre köszi!

nem én fordítottam. én csak leszedtem a gmikirõl. nem szoktam játékokat fordítani.
Hunnenkoenig
Cobra, ezt te forditottad?

En a nemet valtozatot neztem a legujabb Patch utan es feltünt, hogy ebben is meg abban is sok az angol szöveg. Speciell a DeusExText.hun-u -ban (illetve ennek a fajlnak a nemet valtozataban).

Ez miert van?

A missziok fájljaiban meg semmi nincs leforditva. Gondolom azokat is le kene, mert a nemetben az is nemetül van....

A conversation szövegek nekem megvannak, csak nem tudom, hogyan lehet fordithatova tenni öket!

Most abbahagytam a probalkozast, mert a Dungeon Siege-re koncentralok

Hunnenkoenig
Fasza! Ez megy! Le is jött!

Köszi!

ftp.supergamez.hu/upload/dxhun/dxhun.zip
felért