DeusEx magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Sajna állásügyileg nem tudok neked segíteni. Ha Pesten laksz akkor még talán könnyebb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
elso+masodik ev= malom matek.
utanna egykét program+programnyelv.
egesz jol megalapozza a programozói palyat. egyebkent nezz utana elte honlapjan
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
loki-ék inditoja meg development fazisban...
vagy winex-el jaccol?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szövegek fordítása: kész teljesen: Mission 11, Mission 12, Mission 13, Mission 1,Mission 15...
A szövegek alatt értem: E-mail, newspapers, bulletins, books.
Személyes megjegyzés: Bocsi, Szivar nem tüntem el csak Hitman3 fordítás megy ezerrel...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Szövegek fordítása : passz.
GUI szövegei : passz, (amit én lefordít(gattam)ottam, az kb 70%)
Technikai háttér (programok, képek, stb) : majdnem kész. Csak a képek (kb) 20%-a van hátra.
Tesztelés : ???
De ha minden igaz, idén még lesz valami belõle. Ha más nem is, de egy single-player DeusEx az biztosan.
Az EDDIG elkékült anyagot esetleg a PC-nkrõl lehet leszedni... De a többiek nevében nem beszélhetek. Ha esetleg nem készül el a cucc, akkor ismét segítséget kérek a neten, vagy mekktanulok normálisan english-ül... De akkó' is meglesz magyarul, ha törik ha szakad!!!
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Amugy honnet tudom leszedni az eddig kesz anyagot?
plusz kellene a progi is amivel magyaritani lehet.
Ilyet se hallottam még. :-)
HA ez a játék le lesz fordítva, én elvonulok pár hétre és minden apró részletét kiélvezem.
Deus ex kedvenc shooterem. Ha segithetek vmiben szoljatok. Vki megirhatná pontosan hol is all most a dolog. Angol tudásommal nem lesz gond
magyartudásom már húzósabb.😊
valoszinuleg lesz eleg szabadidom is, bar ez meg nem biztos. Amugy az emailcimem
[email protected]
honlapom http://www.takysoft.tk
Lelkesedes megvan mint allat. vagy 5szor vegigvittem, azt vegigvitettem baratnommel is. neki is tetszett.
elkuldhetnetek az eddigi anyagot, plusz progikat.
nameg vmi infot is fuzhetnetek hozza, mert a forumbol nem derul ki sok.
picit programozni is tudok, de inkabb forditoi munka erdekelne.
Amugy nem vagyom az a fajta aki felbehagyja a dolgokat.
A cuccokat lehet kuldeni emailben, vagy ha tul sok, akkor dobjatok fel egy serverre.
elore is koszi a bizalmat, nem fogjatok megbanni
honlapomat meg megnezni!!! takysoft.tk
Mindent bele! Ha ennyire nagy az akaraterõtök és a kitartásotok akkor sikerülni fog! Üdvözölnek titeket a jászberényi DeusEx-esek!
Deus ex
Metal Gear Solid 2 fordítás
Tony Hawk's Pro Skater 3,4 fordítás
nyárigyakorlat
Nagyjából ez a fontossági sorrend is.
Mostantól OFF vagyok szeptemberig, de ha elõbb kész vagyok, és el tudom küldeni, küldöm.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szabadnap -nincs
Szabadság -nincs
Hétvége -nincs
Fizetés -sovány
Alvás -kevés (ez az fránya net...)
De szerintem én is tudom tartani a Szeptembert. Na kitarást mindenkinek.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem. Arra gondoltam, ha valamiképp mégsem sikerülne megoldani, hogy párbeszédekkor legyenek hangok, akkor elvállalnám, hogy hexásan átírom a *conversation.u fájlt. Vagy korai még ezen gondolkozni?
De ha arra akartál célozni, hogy minek fordítom angol tudás nélkül, akkor arra csak annyit tudok válaszolni; mert szeretem a játékot. Mivel eddig nem sokan jelentkeztek, hogy csinálnák a játékot, vagy feladták, szerintem már az is elég nagy elõrehaladás, ha nem is profi szintû, de kész fordítás még az idén elkészül.
1 bizos: amit megígértem szivarnak idõpontot, tartani fogom.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
A Dx1-be beszállnék, csak sajna nem tudom mikor lesz idõm, mert közeleg a vizsgaidõszak és ez a msotani elég fontos. De nyáron be tudnék szállni.
Sajna netem nincs otthon így szvsz havonta tudnám küldeni az anyagot.
Viszont hogy én is tisztában legyek a nyelvtudásommal, kellene egy próbaszöveg (nyelvtanilag nem teljesen vagyok okés, ezért van hogy félrefordítok😞 )
Azért akartam elkérni, mert én mindenképp akarok hozzá(dx1,2)magyarosítást, mert egyébként egy kukkot sem értek belõle.
Nem hiszem, hogy beszállnék, mert úgy akarom csinálni, hogy magamnak megcsinálom, és kész lesz, amikor kész lesz.
Ennek az az oka, hogy nyáron nem tudok netrõl fel/letölteni.
Nyárra pedig be van tervezve a MGS2, és abban is piszok sok szöveg van.
Igen, egyedül fordítanám.
egyedül akarod fordítani?
tényleg nincsen neked system shockhoz olyan magyarosításod amit befejezett a G.Miki?
Szerintem a dx1 többet ér mint az eddigi colin rally és legalább fordítható!!!
Azt ékezetekrõl: Gyßgyitós, Fejleszt'A+E az egyben's,stb. Ezt nemsokára orvosolni fogom. Remélhetõleg...