DeusEx magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyitok egy kész könyvtárat ha felért meg ide is beírok.
3 mert lelassult.
2 perc és fent van.
felteszem a supergamez ftp-jére és kész. upload/dxhun könyvtárba. lassú lesz mert csak 14k/s a feltöltés erre a szerverre.
x3 nem enged regisztrálni. felteszem a freewebre, de csak 2 darabban mert automata töröl.
x3-ra megy mindjárt
tar.hu sem megy!
Rakd a free.x3.hu-ra. az is lassu, de legalabb megy... vagy a freeweb.hu -ra, ha azoknak van webspace ajanlatuk....
Rakd a free.x3.hu-ra. az is lassu, de legalabb megy... vagy a freeweb.hu -ra, ha azoknak van webspace ajanlatuk....
www.tar.hu/dxhun/dxhun.zip
2003 nyarat akartál mondain...
koszontem.
saját szerverre valamiért nem tud írni. tárra feldobom.
mindjárt feldobom saját szerverre ami müxik külföldrõl is ok?
Az extra.hu-s cimet ne adjatok, mert az extra nem müködik külföldröl!!!! Valahonnan mashonnan le lehet szedni? El tudja küldeni valaki?
letöltöttem a deus ex-et. Azt hiszem megtalaltam minden szöveget benne. Most mar nem allok neki probalkozni az atirassal mert hajnal van, de holnap nekiülök.....
Hol tudom letölteni az eddig forditottakat, hogy hasonlithassak es ne kelljen mindent ujra forditanom?
Jo lenne, ha jelentkezne a forditoja, tanacskozas celjabol, hogy ö hol es miert akadt el :-)
Hol tudom letölteni az eddig forditottakat, hogy hasonlithassak es ne kelljen mindent ujra forditanom?
Jo lenne, ha jelentkezne a forditoja, tanacskozas celjabol, hogy ö hol es miert akadt el :-)
Nekem lejött végig de nem lehet kicsomagolni
Hibás a zip fájl.
Ha valakinek megvan és működik akkor küldje már el nekem legyen oly szives ugyanis én még csak most játszom előszőr!
Hibás a zip fájl.
Ha valakinek megvan és működik akkor küldje már el nekem legyen oly szives ugyanis én még csak most játszom előszőr!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Kûdd mán el,hálás leszek érte (Ha lesz két almám az egyiket megmutatom! 😊)) )