The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inecromancer
de magyart konyorgom GF nem magyar

LezLee
Na akkor összegzés, eddig:
GF: 3 szavazat
Time Machine, BS2: 2 szavazat
reaper4
a Grim F. fõleg ha magyar engem is érdekellne

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MIMACSKA
Köszönöm a tiszteletetAnnyit elárulhatok, hogy kettessel kezdõdõ szülinapot ünnepeltem És most ezennel egy évre lezárom a saját szülinapom körüli nyüzsitez a topic ugyanis nem errõl szól.
De!!!!nyithatunk egyet mondjuk "ki is Mimacska valójában?" cimen.

Szerintem is jöhet a time maschine és a Grim F. akár egyszerre is csak várjátok meg amíg bejutok az irodába törölni. Hétfõ vagy kedd

www.extragyongy.hu

LezLee
Igazán nem akarok beleszólni, csak egy vélemény:
Nekem a broken sword 1 után a broken sword 2(magyarul) nagy csalódás volt, végig sem játszottam. Valahogy nem kötött le annyira mint az 1. és a hangulata is más. És ami nagyon zavart, elképesztõen illogikusak és ötlettelenek a feladványok.
De tiszteletben tartom a döntéseiteket. 😊)
Bs2 magyarban telleg nagyon jo lenne.

LezLee
OK. Voksod elfogadva. Akkor innentõl számolom, hogy mire hány szavazat esik. És majd holnap kihirdetjük a gyõztest 😊)
inecromancer
Vaaa a 2 dosos jatek kozul egy nemetul van(bloeh), a masikat pedig sehogy sem tudom indulasra birni.
En broken sword 2 hun-ra szavazok.

LezLee
Na akkor holnap ugye TLJ törlés és jöhet egy újabb nagyobb méretû gyöngyszem 😊)
Képviselõtársak kérem szavazzanak! 😊))
Az én voksom: Time Machine
Vagy Grim Fandango, ha magyar.
A lényeg, hogy tudjon a játék magyarul 😊))
pluhi
Nem, Win95-ös és van XP patch hozzá. Érdekes módon a DOTT-ot sokkal korábban nyomtam végig, mégis a GF lett életem "kalandja". Talán a DOTT túl nehéz és bonyi volt akkor még. Még Tex Murphy-re nagyon kiváncsi vagyok, abban vannak UFO-k, Mike Hammer/Phillip Marlowe féle stilus, jövõ. Rossz már nem lehet.
IMYke2.0.0.0
Nem akartalak megríkatni ...

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Brühümmmm 😞((

Ez nagyon szívhez szóló volt 😊) Köszönjük eme dicsõ megállapítást, szívembõl szóltál vala... 😊))
IMYke2.0.0.0
Szerintem Ti is rájöttetetek idõközben: MIMACSKA már foglalt
Tessék csak gondolkozni... hol is dolgozik, mi a beosztása... ergo: nem 18 éves 😊
S igaza van, a kora nem közkincs, a lényeg úgyis benne van, a jellemében, s az nekünk máris nagyobb kincs, mint egy kétjegyû szám (értsd: a kora)...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Nem kell ország világ elõtt, priviben is elmondhatod... 😊)))
reaper4
Pedig akkor mennyi, de mennyi ember tudná, hogy ez az életkor valójában kihez is tartozik.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Axon
Pedig egy korrekt életkor megjelöléssel csapatostul kapnád a házzassági ajánlatainkat

MIMACSKA
Most olvasom csak az ui-detCsak nem képzeled, hogy ország világ elõtt kiteregetem a koromat?

www.extragyongy.hu

Axon
Ne egy kis manna ebben az inséges idõkben.

Feltettem a Kyrandia 1-et és a Zak2-t.

Ezek apró dos-os kaland játékok, teljesen magyarul.
A hétvégére kitartanak. Ha valaki belekezd a Kyrandia 1-be szóljon mert teljesen elakadtam benne.
Van egy park egy szoborral, meg egy nagy fa ami alatt egy öregember ül és vinnem kellene neki egy cipõt, meg van egy oltár amire rakni kellene valamit, és már annyi drágakövem van, hogy nem fér el az inventoriban, így a szobor körül szétszórtam a felesleget, majd értük jövök ha kellenek, szóval nagyon elakadtam.......SOS!!!

Axon
Biztos öregszel
Régebben én is napokig ültem egy-egy játék elõtt. Most ha egy órát végigjátszok már teljes katarzisban vagyok mennyire q...rva jó ez a játék hiszen "Egy teljes órán át lekötött!!!".

MIMACSKA
Izlések és pofonok. Aúgy szerintem nagyon számít az is, hogy kit melyik játék fog meg.....még játékoskora hajnalán......Ugyanis az marad örökre az etalon.
Nekem ez a TLJ volt
A grim Fandango DOS-os játék?
A jókivit meg köszike

www.extragyongy.hu

pluhi
TLJ-rõl.
Hát nemtom. Valahogy nem varázsolt el a game. Stark hangulata még bejött, de valahogy csökkent az érdeklõdésem. Ennek persze sok oka van, a mostani játékdömping elsõdlegesen. Persze végig fogom tolni. Azért annak idején a Grim Fandango mellõl fel sem tudtam kelni.
pluhi
Még nem késtem el, tehát Boldog Szülinapot!
MIMACSKA

www.extragyongy.hu

LezLee
MIMACSKA: PUSSZANTALAK, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

ui.: pofátlanság lenne megkérdeznem, hogy hanyadik???? 😊)))
MIMACSKA
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0

MIMACSKA
köszike szépecskén. Totál happy vagyok

www.extragyongy.hu

MerlinW
Boldog szülinapot MIMACSEK!

[merlinw.org]

MerlinW
Kipróbáltam a DOTT-ot és a Sam and Max-et... huuu nagyon jól kész... Nem hittem volna hogy a DOTT-ot még ma is fejbõl végigtolom...😊 Hiába régi nagy élmények....😊

SCUMMVM: Ha valaki még nem használta, tipp:
Játék indítása után CTRL+ALT+4 (vagy 5), majd CTRL+ALT+a
Így egész pofásan néznek ki több mint 10 év után is...😊

[merlinw.org]

MIMACSKA
Nincs meg valakinek ez a bizonyos stupid inv.?

www.extragyongy.hu

MerlinW
Jövõ7 szerdán kötik a netet, ami azt jelenti, hogy jövõ7 végén pörög tovább a Runaway, jól.

[merlinw.org]

Sziasztok!
A Stupid Invadershez készült magyarítás, de mivel a programot nem tudtam megszerezni, nem tudom a fordítás mennyire jó vagy teljes, de létezik!
Neverhood

Minimális gépigény, minden korosztálynak ajánlható.
Igaz, hogy nem beszél magyarul, de szerintem ez talán nem akkora probléma, ennél a játéknál.

Mászáklós játék, gyurmavilágban kivitelezve.
Talán egyetlen hátránya, hogy néha le kell ülni a gyerek mellé, mert segiteni kell a feladványok megoldásában.

Ha apu segit, akkor a Stupid Invaders szintén ajánlható, 7 éves lánynak is. Ez se karattyol magyarul, tehát ha ez alapfeltétel, akkor ez is kilöve.
Egyébként lassan megjelenik már a játék második része.
MIMACSKA
Srácok nem tud vki egy magyarul beszélõ bármilyen játékot ami ajánlható egy 7 éves kislánynak? szóval nem túl véres..

www.extragyongy.hu

Axon
A Mediamark-ban láttam 2 vagy 3 ezer forintért.
A CDgalaxisban is kapható.

Axon
Akkor valószínûleg én sem tartozom az átlagon felûli inteligencia bírtokosainak táborába... sõt ha tied átlagos, akkor én karcolom az átlagon alúliakat...
Mivel én valahol az elején elakadtam. Sokat segített a leírás mivel abból megértettem mit is várnak el tõlem, így már biztos jóval meszebb jutottam volna csak addigra letöröltem. Ez köszönhetõ a 3 gigás méretnek és az akkori jóval kisebb vinyóknak. Azóta meg mindig jött valami újabb kaland és nem sikerült újra belekezdenem. Ahogy elnézem az utóbbi hetek gigantikus felhozatalát kaland terén, bizonytalanságom csak tovább nõ.

LezLee
Most vettem csak én is észre, hogy már megjelent a Schizm 2. része. De attól tartok, hogy várhatunk a magyar nyelvûre, pedig az 1. rész egyik legnagyobb elõnye,hogy magyar, és még így is nehéz.
Axon te meddig jutottál el, én most ott tartok, hogy Sammel valamilyen érdekes mûszerrel meg kéne mérnem több torony magasságát és távolságát. Na ezt mire kiderítem 😊)
Amúgy kegyetlen aki kitalálta ezeket, mert legtöbbször egy halvány utalás sincs, hogy mit kéne csinálni, és rengeteget kell jegyzetelni. Én már megtanultam, hogyha látok valami különös jelet bárhol, azt rögtön papírra vetem, mert biztos nem véletlen, hogy odarakták 😊)
Na megyek is nyúzom tovább, de már halálfáradt az agyam a sok gondolkodástól 😊) Szerintem ezt a játékot csak átlagon felüli intelligenciával megáldott játékosok tudják végigvinni segítség nélkül. Bevallom én nem tartozom ezek közé... 😊)
Axon
Most látom, hogy megjelent a SCHIZM 2.
Néhány warez oldalon már fent is van..... ha van olyan elvetemült lélek, aki ilyen csúnya illegális dolgokat használ, ahelyett, hogy megvásárolná azért a vacak 15 ezerért!!!

Valami azt sugja nekem, hogy ennek már nem lesz magyar verziója úgy mint az elsõ résznek...

Axon
Itt van nálam a Zak2 és a Kyrandia 1 része. Mindkettõ magyar nyelven. Ezek régi dos-os klasszikusok és parányi helyet foglalnak. Ezek szerintem bármeddig fent maradhatnak, hiszen hanygyányi a méretük, de roppant jól el lehet velük szórakozni.
A Kyrandia 1-ben rögtön segíthetne is valaki, mivel elakadtam, de ezt majd megbeszéljük késõbb ha már mások is játszanak vele.
A feltöltést megpróbálom még a mai napon véghezvinni, csak ezek a progik DVD-n vannak és hiába tartogatom itt a kezemben a DVD-t, nincs amibe betegyem. Az összes gépnek körülöttem csak CD olvasója van......

Axon
SCHIZM végigjátszás fent van!!!
Keressétek a SCHIZM alkönyvtárban a vegigjatszas mappában.
TELJESEN MAGYAR NYELVÛ!
Régóta igérgetem végre nem felejtettem el behozni és felrakni. Csak azoknak ajánlom, akik a legelején elakadtak, így legalább egy kis fogalmuk lesz róla, hogy milyen is ez a játék.
Bár LezLee már rájött, hogy itt bizony néha írsogálni kell papírra dolgokat mert roppant összetett és komplex a játék, de ezután inkább õt nyagassátok mivel már tovább jutott el a játékban mint én.

Axon
Végre valaki!!!!
Végre valaki aki játszik a SCHIZM-el. Eddig még mindenki panaszkodott, hogy nem tudja kiírni vagy nem indul, azt hittem már valamit én rontottam el, de ha neked megy akkor nincs baj.
A Patc-eket csak annak kell használnia akinek az elején nem indul. A hiba annyiból áll, hogy a készítõk szépen összehozták a munkát, majd a kiadó a játék elé rakta az idióta reklámlogóját. Amit persze egy csomó gép nem tudott lejátszani így kilépett a progi. Jó példa erre, hogyan lehet tönkretenni mások fáradságos munkáját. Én elõször win98-alatt próbáltam és 2 gépen is fellépett ez a probléma. Akkor szedtem le a patch-et és azután már mûködött. Tudomásom szerint winXP alatt nincs vele gond.

MIMACSKA
Helyzetjelentés:
A jövõ hét elején bemegyek az irodába és törlöm a TLJ-t
A SCHIZM még marad mert szégyen gyalázat de az elsõ rontás óta nem foglalkoztam vele.mentségemül szólva beiratkoztam egy webszerkesztõ isibe és ez totál lefoglalja a szabad idõmet. Vagy Mafiázom ami ugybár nem adventura gama úgyhogy errõl kussolok. Szóval írjatok, hogy mit szedjek még le. + ha gondoljátok nyitok vmi új topicot magunknak. Persze jó nekem itt is

www.extragyongy.hu

Ombika
I2k egyertelmu mihez nem? 😊

MIMACSKA
Én csak itt dumálok errõl

www.extragyongy.hu

inecromancer
gondolom longest journey. Ezert mondtam h kellene egy masik forum ahova az ftprol / mas kalandjatekokrol dumalunk😊
egyebkent nem letezik😞

IMYke2.0.0.0
Létezik. De mihez?

Ombika
Letezik magyarositas?

MIMACSKA
Imike benéztem hozzád....és nagyon pofás kis helpet hoztál össze

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen!

MIMACSKA
K Ö S Z Ö N Ö M

www.extragyongy.hu