The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor még úgy 93 körül egy számtek boltban dolgoztam, akkor ott láttam a polcon mint vadi új megjelenésû kalandjátékot. Szép képek voltak a dobozán. Akkor állítólag elnyert minden díjat a környéken és a boltba betérõ bámészkodók csakis szuperlatívuszokban tudtak hozzsanázni róla, miközben majd szét reccsent a nadrágjuk az élvezettõl.
Szóval biztos jó....
Na de várj éppen itt van ezen a gépen a játék, de a magyarítás hozzá otthon van. Elindítom és belekukkantok aztán írok rólla néhány sort.
Összesen 3 gépen próbáltam ki eddig és a haver aki hozta, õ sem panaszkodott.
Próbálj esetleg monitorkártya drivert frissíteni. Vagy..... tudomisém...köbd le a monitort mint ahogy én szoktam ha felidegesít a gép

Tapasztalt esetleg valaki hasonlót a game-val??
Úristen!
Ez nem egy 1 éjszakás meló!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A BS1 is megvan, csak van egy nagy problémája. Nincs hozzá magyar nyelvi file. Csak egy erõsen kezdeti állapotú (ha jól láttam az elsõ 10 mondat van benne lefordítva, tehát szinte semmi). Így nem illik bele a magyar vonulatba.
De... nem ez így nem jó, DE... ehhh, még így sem...namégegyszer DEEEEEEEE!!!!!! (most már jó)
Itt van a mi mentõ angyalunk Imyke2000 aki egy igazi veterán játékmagyarító. Ha szépen megkérjük egy estét rászán és simán lefordítja az egészet. Ez már csak azért is könnyû mivel az angol szöveget egy egyszerû text file-ba rakták és így bármelyik szövegszerkesztõvel megnyitható és rémegyszerûen lefordítható.
Úgyhogy Imyke ha teszel a mi kis kalandozó közösségünknek - amelynek már te is jeles tagja vagy - egy kósza ígéretet lefordítás ügyben, akkor a hétvégén felteszem az 1. részt is és azután már csak visszafolytott lélegzettel várjuk munkád gyümölcsét.
A Drakula két részérõl majd Mimacska dönt. Ha zöld utat ad, akkor felteszem azt is, ha addig más fel nem teszi.
Zárszóként egy hír.
Megszereztem a Big Red Adventure házilag barkácsolt magyarítását. A héten pedig sikerült megszereznem magát a játékot is. Ha sikerül összepároztatnom õket és tényleg magyarul beszél, akkor egy igazi gyöngyszemet tudok közkincsé tenni.
Nem kell senkinek a M Payne2 vagy az UFO mert akkor törlöm a gépmrõl. Azért vérok még egy két napot.

www.extragyongy.hu
Bár az is igaz, hogy winME-t még nem használtam.... sõt még nem is láttam.
De ez csak a setup.exe problémája. A feltelepített játék már tökéletesen megy win98-on és XP is.
Feltettem a szerverre szedjétek le és olvassátok el. Megoldja az installálás végén fellépõ problémát.
Az Idõgép (Time Machine) nem Windows XP-re készült.
A magyar változat 1.25-ös, az európai 1.20-ashoz képest is sokat javítottak rajta - de XP-re nincs felkészítve.
Ha valami csoda folytán elindulna - ezen tényleg csodálkoznék - az csak kompatibilis módban menne.
Én még mindig Windows Millenium Edition-t használok ergo minden Játék elindul a gépemen!
ISDX_ERR_BADWINDOWSVERSION - entry not found in the string table
Mivel XP-m van, lehet hogy nem tetszik neki, de mit tudok csinálni, hogy mégis elinduljon, és ne írja ki ezt a hibaüzenetet. Nagyon örülnék, ha valaki tudná rá a választ. Imába foglalnám a nevét 😊)
Amúgy milyen stílusú a game? Mystes vagy inkább syberias?
A Játék szuper - nekem nagyon bejött, de befaragtam rá, mert néha agyatlan dolgokat mûvelt
Elkezdtem egy magyar GUIDE-t is hozzá, de abbamaradt...

Én amúgy az olyan jellegû kaland gamet szeretek mint pl:TLJ vagy a syberia.
Az Atlantis2 féléktõl meghülyülök a magánytól
Állítólag készül a TLJ2

www.extragyongy.hu
Ha Imike erre vágyik legyen most õ az elsõ.( mi meg általában magyar"ítás"-ra vágyunk.

Tehát szerintem várjuk a Runaway folytatását, jöhetnek a BS-ek és a full szinkronos drakulák. A time M-et pihentessük inségesebb idõkre ha ti is így gondoljátok
És most!!!!!!!!!!!!!!!!
Szentségtörést fogok elkövetni........
Ha valakinek kellene a Max Payne2 írjon mert fel tudom tölteni.
www.extragyongy.hu
Annyira irreálisan nehezek, megfejthetetlenek benne a feladványok, hogy feladtam. Már untam, hogy mindig mindent rajzolgatni kellett papírra, hogy tovább tudjak jutni. Áhhh.
A Time Machine nekem is megvan magyarul... 1 CD-be nyomorított változat. Nem sokáig nyomtam, mert felidegesített...
a bs2 csak 1cd, szal szóljatok, jól.
[merlinw.org]
Ne felejtsétek, hogy MATÁV rámszánta magát(ohh, míly kedves...khmm) és 7végén folytatom a Runaway-t, már ha van rá igény/hely...
[merlinw.org]
A héten törlöm a schizmet.
Ha valakit érdekel átmenetileg fent van a szerveren a makrom. dreamweaver magyar guide.ja.
Nem törlöm majd csak a jövõ héten
pusszancs
www.extragyongy.hu
Nekem simács megy a Kyrandia, több gépen is próbáltam. Próbálj a hangbeállításokkal zsonglörködni, vagy egyszerûen indítsd hang nélkül.
Zak 2. Az nem német hanem magyar.
A képernyõ alján valóban németül van kiírva a 6 vagy 8 alapvetõ parancs, de ha ráviszed a kurzort akkor kiírja magyarul. Viszont!!! A szövegek teljesen magyarul vannak a játékban. Próbáld meg mégegyszer, mert a játék katartikus élmény.
A BS 2 megvan nekem 1 cd-s verzióban, azt szerda reggelre tudom feltölteni. Ha más nem teszi meg addig, akkor feltöltöm én.
Ezen kívül megvan még a Drakula elsõ és második része full magyar szinkronos mindkettõ. 2cd-s az 1. és a 2. rész is.
Az Odüsszeia még ismeretlen számomra, esetleg mondanál róla pár szót?
Grim Fandango magyarítás
Bár asszem az Idõgép több cd-s.