The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
A Black Mirror egy kicsit csúszni fog, ha minden igaz holnap estére fenn is lesz, hátha valakit érdekel 😊)
LezLee
Hát igen, elhiszem hogy furcsa, ha valaki point n click kalandjátékokhoz szokott 😊)))
Amúgy nekem is furcsa volt elsõre, de aztán az is maradt, mert kb. a közepe fele végleg elakadtam, még végigjátszással sem sikerült végig tolnom 😞((
MIMACSKA
Köszi de képzeld találtam
Megpróbálom nem használni de egyenlõre minden olyan fura ebben a játékban. biztos csak rá kell kapni az ízére....de a kamera állásoktól falra mászok

www.extragyongy.hu

B.U.É.K!

Nézz be ide:<< másik topic a 'SuperGamez'-en >>, ezen belül #47-es hozzászólásra kéretik ráfókuszálni.

Illetve az egész topic-ra is, ha nagyon belelendülnél.
MIMACSKA
Segítsen valaki ha tud a silent hill 2-höz végigjátszást vagy valami infot, mert egyenlõre elég furi a játék
pusz

www.extragyongy.hu

MerlinW
Bujék mindenkinek, egyben vagyok jól vagyok, kalandra fel 2004-ben is!😊

[merlinw.org]

pluhi
Találtam hozzá progit. Dosbox a neve. Mûkszik.
pluhi
Szopás van. Elindul, de a hangja szar. VDMSound-dal kiakad (valami fontot nem bir betölteni). Tudtok más VDMSoundhoz hasonló progit?
pluhi
Megvan a Legend of Kyrandia 1,2,3 Full Talkie. Az elsõ részt próbálom indulásra birni, de még nem akarja az igazságot. Valószínüleg ki kell irni az ISOt. Ha sikerül beizzitani, szólok.
MIMACSKA
Töröltem

www.extragyongy.hu

BUÉK mindenkinek!

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

LezLee
Na mindenki sikeresen, sérülésmentesen átvészelte a Szilvesztert??? 😊)
Pálinkás Jó reggelt, izéé napot MINDENKINEK, és BUÉK!

Mimacska: mivel sikeresen kikerültem az alkohol hatásai alól, majd szólj ha mehet a Black Mirrort, most néztem, hogy még nem töröltél semmit, vagy már rosszul látok? 😊)
MIMACSKA
Remélem mind jól vagytok

www.extragyongy.hu

pluhi
P.Ú.É.K. MINDENKINEK!
Lassan elindulok észt veszteni, reggel talákszunk. Áh, talán inkább mégsem olyan korán.
Bájdövéj, aki tudja mit takar a fenti mozaikszó, az vállon veregetheti magát, már nem tini az biztos.
MIMACSKA
Kösziiiii
Na megyek!!!

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
BUÉK!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pluhi
Nem vágom, hol voltam bonyolult, de nem baj.
Felért a NOLF2 összes része.
MIMACSKA
Köszönöm szépen és BUÉK mindenkinek...aztán vigyázzatok magatokra!!
Jövõre új arcal érkezem

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Nem kell az se.
Securom védelmét simán másolja a Nero, a WinISO, az Alcohol, a CDR-Win, az Easy CD Creator is.
Egyszerûen tedd csak *.iso-ba és kész. Nem kell ezt bonyolítani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pluhi
Sejtettem ám .
Tudtommal nincs semmi extra. Dtools-ba be, azt copy cd CloneCdvel.
MIMACSKA
Azért hallgattam mert nem voltam itt.
De a NOLF2 nek nagzon örólnék. Este meg úgyis törlök mindenfélét.
Van valami tudnivaló extra, hogy miképpen kell megírni?
És köszi

www.extragyongy.hu

pluhi
Hallgatás...
Akkor elkezdem nyomni a NOLF2-õt. Gondolom hely van neki. Kevesebb, mint 16 óra kell, hála Winrarnak.
Tökéletes válasz, valóban gurus melléklet volt.Nekem legalábbis így van meg.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

MerlinW
de én sem figyelek ám😊

[merlinw.org]

MerlinW
Irtam 1CD..😄

[merlinw.org]

pluhi
Ha akarod, feltöltöm a NOLF 2-õt. 20K-val birom nyomni. Nem egész egy nap kell a 2 CDhez.
Bár nem engem kérdeztél, de azér' válaszolok (tán nem baj).

1 CD-s, ebböl nincs floppys verzió, mint az elödjeiböl.
Ahogy MerlinW bajtárs emlitette, ez a 'Woodruff and the Schinbble of Azimuth' lett a negyedik Goblins epizód.

Hajdanában valamelyik Guru-hoz(?) adták mellékletként, full verziósan (tudomásom szerint).

Ha valakinél nem indulna elsöre => felbontást visszavenni, esetleg javitó-patch-et netröl leszedni (NVidia-s kártyákhoz nem kell, egyebekhez elöfordulhat).
A goblins4 milyen nagy?

MerlinW
info a listához:
A Woodruff 1CD-s Win9x-es és a Goblins sorozat 4. része

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
zoszt elküldött listája beépítve az "RPG-lista"-ba...

azt hiszem mindenki érti, de most zavar

természetesen

394 Mb helyett 384 Mb természeten, az ugyanezeket pedig rövid u-val.Különben jól vagyok.

befejezve
(majd mindent leszedtem úgyhogy majd 1.5 Gb szabad )

Ha vki tud segítsen ötletekkel a The Black Mirror kapcsán:

Kórkép:ahogy indítom a játékot két másodpercig úgy csinál a vinyó mint aki veszi az adást, aztán semmi.Marad az asztalon, semmi fagyás, ha megint indítom a homokóra megjelenik egy pillanatra majd visszavált a kurzorra aztán megint semmi.Minden más megy,kivéve az airport tycoon 3, mely úgyanezeket a tüneteket produkált a kb 2 hete( Csak azt nem sajnálom ennyire.) Ugyanezekrõl a lemezekrõl telepítve az unokatestvérem xp-s laptopján (lemez nélkül) is tökéletesen mûködött,így láttam ízelítõt a játékból. Ezért is fáj a szívem ennyire.
A páciens:win 98se,Abit SE6,Celeron 600, 394 Mb Ram,10 Gb(majd mindent leszedtem úgyhogy,leadtek winfast geforce 2 mx,Sb Live1024,
k-lite codecpack( próbáltam ace megaval is )
nvidia driver volt a 23.valahányas, a 40.valahányas,most meg a hiv. honlapról letölthetõ 53.04-es van fönn,directX 9.0b.
Mappák írásvédettsége csekkolva ( magyarán nincs kipipálva )
Minden segítséget szívesen fogadok.

LezLee
Én nem mondtam, hogy szilveszteri, csak hozzáraktam a BUÉK szót, hogy aktuális legyen 😊))
MIMACSKA
Jaj istenem nem lesz Nolf2-m idõre.....
😞((
Na nem baj.......én már iszom.
LezLeekém mibõl gondolod, hogy ez a versike szilveszteri?
Nem szerepel benne sehol. Lehet akár karácsonyi is

www.extragyongy.hu

Ismerös a szituáció, vagy kétségbeesetten kalimpálok újabb kalandjátékok után, vagy odébb kell rugdosni öket, mert annyi zuhant be egyszerre, hogy azt se tudom, mihez kapjak, illetve akkor meg már nagyon kedvem sincs birkózni velük.

De azért ez utóbbi állapot az elviselhetöbb!

Egy (szokásoan)gigantikus e-mailt majd este átcsúzlizok, mert néhány dolgot ki kellene tárgyalni, meg némi tanácsokat is kérnék Töled.
LezLee
Na akkor hogy én se maradjak ki: BUÉK MINDENKINEK!
Ja és készültem nektek egy kis versikével is. Aki esetleg már hallotta, vagy zavarja az esetenként csúnya szöveg, az el ne olvassa!! Tehát szigorúan erõs idegzetûeknek:

"Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is,
Ilyenkor fázik csak igazán a pénisz.
Sapkánál, sálnál jobb egy meleg p.na,
Találjon meg Téged egy szexõrült p.csa.
BUÉK!"

Én csak ennyit kívánok minden facér (vagy nem😊), hímnemû fórumozónak 😊))
szurmakotium
Ja én is mindig tologatom azoknak a játékoknak a kijátszását amelyek annyira nem kötnek le ...
Múlthéten rászántam magam a Broken Sword 3-ra, de most éppen azt fontolgatom hogy hagyom a fenébe ... most már nagyon idegesítenek a kutyák meg az örõk elõl való bújkálás .. ha meglátnak lelõnek ... de izgi !
... pedig szerintem ez már lassan a vége ...

jaja, a mail címem a régi, ha van idõd/kedved dobj egy mail hogy mi van veled mostanság ...

By the perception of illusion we experience reality.

ÁÁÁ, majd "eccer", ha lesz rá egy kis idöm!
Mindig ezt mondom, pedig most tényleg lenne rá egy kis idöm!

A Patch viszont jó lett, bár ezt asszem irtam, anno.
(E-mail) cimed még a régi?
MerlinW
Oho.. Macsek.. ha vért izzadok sem megy fel addigra... nekem 2CD minimum 2 nap de, inkább 3..

[merlinw.org]

szurmakotium
Hello kollega ! Rég beszéltünk !

Végignyomtad már a Riddle of the Sphinxet ?

MIMACSKA
Elseje estére

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
De nekem elseje estére kellene!!!!!!!:-(((

www.extragyongy.hu

MerlinW
NOLF2 is majd in Dzsényuári, addig is
BUJJÉK mindenkibe!!!! (a zalkohol sördöge)

😛

Jó mulatást!

[merlinw.org]

Ahoj, Zoth kartárs!

A Sanitarium nem védett, csak kissé lassabban olvasható, a Nightlong - Union City Conspiracy pedig régebbi talán, vagy egy idös emezzel, de rá kell nézni célszoftverrel (Clony stb.).
szurmakotium
Sanitarium meg a Nightlong Union Conspiracy is eredetibe van meg ... mind a kettõ 3 cd-game.

Most már csak az a kérdés hogy be lehet-e õket húzni iso-ba vagy van rajtuk valami védelem ... ??

.. egyébként nem találom a listámat és most rohadt vagyok több mint 50 játékot összeírni egy listába ... bocsesz

MIMACSKA
Nekem meg nem lesz agyam tölteni
Holnap én még dolgozom de van aki már nem és ezért nagyon BOLDOG (majdnem névnapot írtam hehe)....szóval:

HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán meg ne lássam, hogy valaki itt trécsel holnap este

www.extragyongy.hu

LezLee
Amúgy elsején ahogy sikerül kijózanodnom (ami nem lesz könnyû 😊), elkezdem a BM feltöltését.