The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghal a fõhõs nagyapja, és hazautazik a temetésére. A család és a rendõrség azt mondja, hogy öngyilkos lesz, ám a fiú ezt nem hiszi el, és elkezd nyomozni nagyapja halálával kapcsolatban, és egyre sötétebb és misztikusabb dolgokra jön rá, nagyapja és a család múltjával kapcsolatban. Nagyjából ennyi. Engem nagyon megfogott a sztori, és a végén hatalmas a poén, és a fejtörõk is ötletesek és illenek a történetbe. Számomra ez a legfontosabb egy kalandjátékban: sztori, és a fejtörõk. Mindkettõben kiemelkedõt nyújt szerintem ez a játék. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek annyira be fog jönni, mint nekem, hiszen minden ember MÁS.
LezLee!
Holnapután újévi meglepiként tedd fel a fekete tükröt
De csak akkor ha már töröltem.
Amúgy mi a story-ja a játéknak?
Holnapután újévi meglepiként tedd fel a fekete tükröt
De csak akkor ha már töröltem.
Amúgy mi a story-ja a játéknak?
www.extragyongy.hu
Szerintem küld el Imyke-nek az újdonságaid.
A woodruff-ot én is nemrég szereztem be.
Sikerült elindítanod WinXP alatt? Mert nem egyszerû. Elõször is ez még windows 3.1-re készült. Annak is egy hülye grafikus kiegészítését a wing-et használja és csak kizárólag 640x480 ban hajlandó elindulni 256 színnel. A winXP 800x600 alatt nem hajlandó elindulni. A kompatibilitási beállításoknák kell zsonglörködni, hogy egyáltalán elinduljon, de még akkor is élvezhetetlen.
A woodruff-ot én is nemrég szereztem be.
Sikerült elindítanod WinXP alatt? Mert nem egyszerû. Elõször is ez még windows 3.1-re készült. Annak is egy hülye grafikus kiegészítését a wing-et használja és csak kizárólag 640x480 ban hajlandó elindulni 256 színnel. A winXP 800x600 alatt nem hajlandó elindulni. A kompatibilitási beállításoknák kell zsonglörködni, hogy egyáltalán elinduljon, de még akkor is élvezhetetlen.
Hmm, sejtettem.
Csak azért kérdeztem mert számomra a szinkron szó általában a magyar hangokkal való ellátást jelenti, de a hír annyira hihetetlen volt, hogy mégis rákérdeztem.
Csak azért kérdeztem mert számomra a szinkron szó általában a magyar hangokkal való ellátást jelenti, de a hír annyira hihetetlen volt, hogy mégis rákérdeztem.
Ezt most gondolom nekem mondtad. Én szívesen fölrakom, ha van olyan egyén akit érdekel, és még nincs meg neki ez a gyöngyszem. Szóval akit érdekelne a Black Mirror, az jelezze, mert ha nem érdekel senkit akkor tök fölösleges felrakni.
Õõõõ, ezt most kinek mondtad?
Közben szereztem Discworld full talkie-t is.
Amiról itt még nem volt szó, és a birtokomban van:
Prisoner of Ice (Lovecraft nyomán irt story)
Woodruff (goblins-szerû baromság)
Közben szereztem Discworld full talkie-t is.
Amiról itt még nem volt szó, és a birtokomban van:
Prisoner of Ice (Lovecraft nyomán irt story)
Woodruff (goblins-szerû baromság)
Szerintem az "új" tagok:
ultrarec888,
zoszt,
szurmakotium küldhetnének egy listát Imykének a kalandjátékaikról, hogy bõvüljön a lista, és legyen mibõl szemezgetni 😊)
ultrarec888,
zoszt,
szurmakotium küldhetnének egy listát Imykének a kalandjátékaikról, hogy bõvüljön a lista, és legyen mibõl szemezgetni 😊)
Biztos nincs, hacsak az éjszaka valaki titokban fel nem csempészte, mivel ma még nem néztemn be a szerverre. Még azt sem tudom ellenõrízni, hogy az este lejött-e rendben a Discworld Noir, mivel sajnos most másik gépnél kell gályáznom mint ahol töltögetni szoktam.
Gondolom nem indul el valamiért.
Talán segíthetnénk ha némi infót tudnánk (oprendszer, driverek, fõbb hardverelemek stb.)
Talán segíthetnénk ha némi infót tudnánk (oprendszer, driverek, fõbb hardverelemek stb.)
Lassan lehetne szavazni, hogy melyek legyenek a következõ játékok!
Ha esetleg valakinek megvan a Sanitarium, akkor azt azonnal jelezze!!!!
SANITARIUMOT A JÓNÉPNEK!!!

Ha esetleg valakinek megvan a Sanitarium, akkor azt azonnal jelezze!!!!
SANITARIUMOT A JÓNÉPNEK!!!

Pombás kis listának tûnik. Ebbõl csak a Silent Hill részeit ismerem. Na meg két névrõl még hallottam a Gabriel Knight-ról és a Zork-ról. A többinek sajnos még a neve sem rémlik.
Na jó akkor én is beszállok 😊)
Top Lista:
1. Black Mirror
2. Syberia
3. Longest Journey
4. Broken Sword 1
5. Broken Sword 3
zoszt: Mi a baj a Black Mirrorral? Mért nem tudsz vele játszani? Pedig hatalmas!
Top Lista:
1. Black Mirror
2. Syberia
3. Longest Journey
4. Broken Sword 1
5. Broken Sword 3
zoszt: Mi a baj a Black Mirrorral? Mért nem tudsz vele játszani? Pedig hatalmas!
Én csak és kizárólag a melóhelyemen töltögetek. Mivel én vagyok a rendszergazda így ez nem is tünik fel senkinek.
Na akkor egy lista a kedvencekrõl. Nem is rangsorszerint, inkáb csak ömlesztve:
Syberia
Drakula 1
Broken Sword 2
Kyrandia 2
Goblins 1 és 2
Silent Hill 2 (Bár ebben még az elején járiok, de máris nagyon bejön)
Clive Baker Undying (Bár ez nem 100 %-ban kaland, bõven van benne akció is, azért mégis csak idesorolom és ez az egyik legnagyobb kedvencem)
Új vadnyugat (még a c16 és c64-es idõkbõl, leírhatatlan élmény volt, pedig csak egy szöveges kaland)
Na akkor egy lista a kedvencekrõl. Nem is rangsorszerint, inkáb csak ömlesztve:
Syberia
Drakula 1
Broken Sword 2
Kyrandia 2
Goblins 1 és 2
Silent Hill 2 (Bár ebben még az elején járiok, de máris nagyon bejön)
Clive Baker Undying (Bár ez nem 100 %-ban kaland, bõven van benne akció is, azért mégis csak idesorolom és ez az egyik legnagyobb kedvencem)
Új vadnyugat (még a c16 és c64-es idõkbõl, leírhatatlan élmény volt, pedig csak egy szöveges kaland)
Szerintem elég darkos, bár az általad említett játékok kimaradtak az életembõl 😞( De szerintem tetszeni fog, az átvezetõ animok elég darkosak, a hangulatra végig jellemzõ egyfajta feszültség, majd a végén a hatalmas poén. És szerintem a fejtörõk, puzzle-k is nagyon jók lettek. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Van neki egy topicja is itt az SG-n, és senki nem mondott róla rosszat, szinte csak jó véleménnyel volt róla mindenki.
Kaland toplistám:
The Longest Journey
The Longest Journey
The Longest Journey
The Longest Journey
Syberia
The Longest Journey
The Longest Journey
The Longest Journey
The Longest Journey
Syberia
www.extragyongy.hu
Jól van akkor a BS1 marad. De nem szép dolog ám a melóhelyen töltögetni.
Nehogy aztán úgy járj mint én két hónappal ezelõtt.
A központból leküldtek egy listát miszerint az én nevem alatt a legnagyobb az internetes forgalom.
Most csak a legszükségesebbre használom itt bent, a veletek való csevejre
Nehogy aztán úgy járj mint én két hónappal ezelõtt.
A központból leküldtek egy listát miszerint az én nevem alatt a legnagyobb az internetes forgalom.
Most csak a legszükségesebbre használom itt bent, a veletek való csevejre
www.extragyongy.hu
MIMACSKA ha lehet a BROKEN SWORD 1-ET MÉG NE!!!!!
Sajnos csak a munkahelyemen van DSL HA tudnál vele várni
még néhány napot /7/ azt megköszönném!!!!!!
Hátha még töltené rajtam kivül más is.
Sajnos csak a munkahelyemen van DSL HA tudnál vele várni
még néhány napot /7/ azt megköszönném!!!!!!
Hátha még töltené rajtam kivül más is.
En ripben vittem nagyon regen vegig a sanitariumot es nagyon orulnek egy isonak,akinek megvan jelezze pls!
Tééélleg Sanitariumot, nightlongot kérek!😊 Ilyenetek van? Ezekrõl csak olvastam aszondják zsíííros darabok... hm?
[merlinw.org]
Üdv mindenkinek, én is beszállnék :
1. Broken Sword 1
2. Gabriel Knight 3
3. Syberia
4. Broken Sword 3
5. Broken Sword 2
A többi sajnos kimaradt az életembõl(Longest Journey,Monkey Island sorozat,Grim Fandango ... )
Most megvan a Mysterious Journey II, valamint a Black Mirror,de utóbbinak csak az ikonját tudom nézegetni az "asztalon".
1. Broken Sword 1
2. Gabriel Knight 3
3. Syberia
4. Broken Sword 3
5. Broken Sword 2
A többi sajnos kimaradt az életembõl(Longest Journey,Monkey Island sorozat,Grim Fandango ... )
Most megvan a Mysterious Journey II, valamint a Black Mirror,de utóbbinak csak az ikonját tudom nézegetni az "asztalon".
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
El is felejtettem. Ha minden jól megy, kb. 25-30 óra múlva, lesz full szinkron Kyrandia 1,2,3. Az is megér egy misét.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Szavazzuuuuuuuk meeeeg!!!!
Persze elõbb Grim Fandango. De a Pandora is csak 6 CD LOL.
Szavazzuuuuuuuk meeeeg!!!!
Persze elõbb Grim Fandango. De a Pandora is csak 6 CD LOL.
Tényleg kinek mi a top 10 kedvenc adventure játéka ?
Ez az én forever kedvenceim:
(mármint amikkel játszottam is azok közül😊
1. Sanitarium
2. Blackstone Chronicles
3. Shivers 2 - Harvest of Souls
4. Silent Hill 2
5. Lighthouse
6. Gabriel Knight - The Beast within
7. Zork - Grand Inquestor
8. Black Dhalia
9. Messenger
10. Silent Hill 3

Ez az én forever kedvenceim:
(mármint amikkel játszottam is azok közül😊
1. Sanitarium
2. Blackstone Chronicles
3. Shivers 2 - Harvest of Souls
4. Silent Hill 2
5. Lighthouse
6. Gabriel Knight - The Beast within
7. Zork - Grand Inquestor
8. Black Dhalia
9. Messenger
10. Silent Hill 3

By the perception of illusion we experience reality.
LJ 2 majd csak 2005-ben.
Meglehet nyugodni, elõbb lesz syberia 2 mint LJ 2.
Egyébként a LJ nem volt rossz, de megmondom õszintén az LJ-ben nekem kicsit unalmas volt néha már 20 percen keresztül olvasni az angol szöveget ugyanazon a képernyõn ....
... fõleg úgy hogy az alapstory annyira nem ragadott magával...
Meglehet nyugodni, elõbb lesz syberia 2 mint LJ 2.
Egyébként a LJ nem volt rossz, de megmondom õszintén az LJ-ben nekem kicsit unalmas volt néha már 20 percen keresztül olvasni az angol szöveget ugyanazon a képernyõn ....
... fõleg úgy hogy az alapstory annyira nem ragadott magával...
Mennyire darkos ?
A sanitarium, blackstone chronicles szintjét megüti ? - mert ezek alapmûvek .. legalábbis nálam.
A horror és dark vonal nem csak a kalandjátékokban a kedvencem ... 😉
A sanitarium, blackstone chronicles szintjét megüti ? - mert ezek alapmûvek .. legalábbis nálam.
A horror és dark vonal nem csak a kalandjátékokban a kedvencem ... 😉
Ha rám hallgatsz most azonnal elkezded a Black Mirrort, hatalmas egy game. Egyik nagy kedvencem 😊)
Ha szereted a horroros, darkos hangulatú game-kat, akkor ki ne hagyd!!!
Ha szereted a horroros, darkos hangulatú game-kat, akkor ki ne hagyd!!!
Black Mirror-t végignyoma már valaki ? Elég szép ez a gáma !
Ezt tervezem következõleg végigvinni ...
Ezt tervezem következõleg végigvinni ...
Nem, nem én már ezeket letöltöttem, már csak a discworld noir-t kell lehúznom, szóval felõlem törölheted a felsoroltakat.
A Pandora Directive itt figyel még a polcomon eredetibe ...
UKM-et már elcseréltem ... annak idején nagyon nagy játékok voltak ...
szerintem xp-alatt azonban már el sem indulnak ...
UKM-et már elcseréltem ... annak idején nagyon nagy játékok voltak ...
szerintem xp-alatt azonban már el sem indulnak ...
Ha akarod még valamelyiket akkor fenthagyom. Csak azért törölnék, hogy legyen hely másnak
www.extragyongy.hu
nem vitatkozásból mondtam, csak olvastam a hozzászólásokat és gondoltam elmondom a véleményem ...
Az kemény kis szankció lesz, de úgy is teletöltjük megint
Egyébként tudja valaki ki is lehet az a ribeira?
Egyébként tudja valaki ki is lehet az a ribeira?
Most szólok, hogy holnap törlöm este a runawayt a BS-eket a jaz and faustot, az s&m-et és a scummVM-et. Ezekrõl rég nem hallok semmit és legyen hely másnak is
www.extragyongy.hu
Én is olvastam a fórumát, tényleg nem hozsannáznak róla.
De a program borítóján hatalmas dudájú rajzolt néniket ígérgetnek, így kénytelen vagyok mégis belenézni....hátha igaz
.
A Lula nekem egyébként teljesen kimaradt, úgyhogy majd ha kicsit lecseng a dömping a szerveren, akkor lehet csereberélni a DOS-os gyöngyszemeket is.
De a program borítóján hatalmas dudájú rajzolt néniket ígérgetnek, így kénytelen vagyok mégis belenézni....hátha igaz
.
A Lula nekem egyébként teljesen kimaradt, úgyhogy majd ha kicsit lecseng a dömping a szerveren, akkor lehet csereberélni a DOS-os gyöngyszemeket is.
Axon: az Airlines 69-nek van itt az sg-n fóruma, és eddig szinte csak rosszat hallottam róla, mindenki azt mondja, hogy aranyos, de gagyi. Lehet én megvárom a Lula-t, remélem az nagyobb dobás lesz, mint ez. Annak idején elég sok kellemes órát szerzett az elsõ része 😊)))
Ezek nem film alapú kalndjátékok voltak?
Rémlik még számtekb'ótos koromból, hogy az Under a killing Moon ott feszített a polcon és egyszer kipróbáltam. Színészekkel eljátszott filmen lehetett végigjátszani.... öööö....valamit. De lehet, hogy tévedek és amit kipróbáltam annak más volt a neve.
Rémlik még számtekb'ótos koromból, hogy az Under a killing Moon ott feszített a polcon és egyszer kipróbáltam. Színészekkel eljátszott filmen lehetett végigjátszani.... öööö....valamit. De lehet, hogy tévedek és amit kipróbáltam annak más volt a neve.
Csak azért van még meg, mert a szabadságom alatt nem tudtam a munkahelyi gépemrõl törölgetni
.
Szólj és felteszem a hiányzó cd-t és ígértet teszek arra, hogy addig nem törlöm le amíg nem szólsz, hogy minden rendben végigvittétek a játékot és már soha többet nem kellenek ezek a cd-k
.
Más: Holnapra meglesz az Airlines 69 kalandjáték. Ha lesz rá igény, akkor fel tudom rakni. Egyébként Imyke-nek néha küldhetünk egy kiegészítõ listát az idõközben beszerzett kalandokról. Azokat is feltüntethetjük amiket a szerverrõl töltögettünk már le, hogyha valamelyiket esetleg újra fel kellene rakni, akkor lássuk kiknek van meg így gyorsabban felnyomhatjuk.
.
Szólj és felteszem a hiányzó cd-t és ígértet teszek arra, hogy addig nem törlöm le amíg nem szólsz, hogy minden rendben végigvittétek a játékot és már soha többet nem kellenek ezek a cd-k
.
Más: Holnapra meglesz az Airlines 69 kalandjáték. Ha lesz rá igény, akkor fel tudom rakni. Egyébként Imyke-nek néha küldhetünk egy kiegészítõ listát az idõközben beszerzett kalandokról. Azokat is feltüntethetjük amiket a szerverrõl töltögettünk már le, hogyha valamelyiket esetleg újra fel kellene rakni, akkor lássuk kiknek van meg így gyorsabban felnyomhatjuk.