The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Ez az egyetlen bajom, mindig félreérthetõen írok le valamit teljesen ártatlanul😄D Aztán végül is jót nevetnek rajtam😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Atomreaktor
"Randiszerû volt igen, de a végén a férjem is részt vett." Ezt is félre lehet érteni 😊))

de mi már csak ilyenek vagyunk, azért örülünk, hogy örülsz 😊

bogyoka
<#wink>

trmn
Hosszú történet, de a lényeg, hogy az Öcsém fõnöke egy svájci üzletember és az Õ kapcsolata révén sikerült kijutni néhány hónapra.

trmn
"feljött hozzánk és bemutattam a játékaimat" kis perverz )))
Én a bélyeggyûjteményemet szoktam megmutatni )))

bogyoka
Tényleg bocsi a sok offért, de nem bírtam magamban tartani, hogy boldog vagyok, ilyen vagyok, ha nagyon örülök😄D

bogyoka
Van barátnõje😊) Randiszerû volt igen, de a végén a férjem is részt vett😄
Együtt voltunk hármasban étteremben😊)
Nagyon aranyos volt, direkt feljött Pestre Debrecenbõl, hogy találkozzunk, kedvel engem😊

Atomreaktor
öööö, egészen úgy hangzik, mint egy randi 😊 neki van valakije?

bogyoka
Nagyon jól éreztem magam ma, jól sikerült a tali😄 A végén feljött hozzánk és bemutattam a játékaimat és nagyon megtetszett neki is a Lost Horizon.😊)
Még étteremben is voltunk😛

bogyoka
Remélem az valóban jobb lesz, mindig csak reménykedem😄

Atomreaktor
majd talán a harmadik rész...

bogyoka
Maximálisan egyetértek Veled😊) Azt hittem, hogy csak nekem volt unalmas😄

MerlinW
Részemrõl a Black Mirror 2 unalmas és semmilyen volt, így én azt mondom, hogy sokkal jobb a Horizon😊

[merlinw.org]

enlightened
Sziasztok ez a lost horizon van olyan jó mint a black mirror 2 volt?

kirol
És hogyan tanulsz angolul? Jársz valamire?
Nekem is kellene tanulnom angolul.

Atomreaktor
akkor sokat láttál, tapasztaltál. és miért vágtál neki? (csak ha szabad érdeklõdni) 😊

trmn
USA, Marokkó, Svájc

Atomreaktor
Te merre jártál külföldön?

Atomreaktor
Atomreaktor
köszi a tanácsot és a bíztatást, nem fogom feladni 😉 csak ugyebár elég messze van és addig a pár hónapig, amíg belerázódok a nyelvbe, addig is meg kell majd élni valahogy. mindegy valahogy megoldjuk, ha vissza kell jönnünk, akkor is gazdagabbak leszünk egy kalanddal 😉

trmn
Nagyon gyorsan lehet ám pótolni a nyelvi hiányosságokat ha kint vagy, úgyhogy szerintem az ne legyen akadály, hogy nem beszéled rendesen a nyelvet. Ha már megérteted magad, akkor pár hónap és folyékonyan fogsz beszélni (Saját tapasztalat). Azért föladni egy álmot mert különféle álakadályokat gördítesz magad elé, nem túl jó stratégia.

Atomreaktor
Gray Matter gyûjtõi kiadás 😊

Atomreaktor
egyenlõre csak terv 😊 ha összejön, akkor is leghamarabb egy év múlva kerülhet rá sor. óriási az ellenállás a család részérõl, úgyhogy nem könnyû a döntés. e mellett csak akkor vágunk neki, ha folyékonyan fogok beszélni angolul, ami ugye nem egyszerû 😊 ha nem sikerül megtanulnom rendesen, akkor nem akarok belevágni, mert nekem az kell az önbizalmamhoz, hogy rendesen tudjak beszélni.

IMYke2.0.0.0
Elköltözöl? <#conf>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
legalább találhat magának partner(eke)t a börtönben 😊))

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Új-Zéland a cél

bogyoka
De örülök, ma van a Tomb Raider találkozó, igaz, kettesben lesz, férjem elengedett, bár mikor megmondtam neki, hogy mire készülök, csöppet dühös volt, de megnyugodott😄 Olyan jó régi ismerõssel talizni.<#smile>

bogyoka
Én már játszogatok <#taps>

AnarchoiD
win7 alatt szivtam ezzel a gammaval anno, nos talatam ra megoldast , gog.com -on megvettem $10 -ert 😉 es igy mar fut vigan a 64bites win7emen 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Axon
Errõl nem tudtam, hogy az áldozat rendõr mivoltára akarták kihegyezni az esetet.

Mindenesetre ha egy "mezítlábas parasztról" (pl. én) lett volna szó, akkor ott dekkolna a sitten amíg csak él.

Axon
Nos ennek a fickónak a nemi identitását figyelembe véve, az a 8 hét jutalomnak tûnik 😊

El lehet innen menekülni, csak kérdés, hogy hova. Másrészt megy az fiatalon, de ahogy öregszik az ember, egyre jobban megöli a honvágy.
"Itt élned, halnod kell."

Axon
Lehet azon vitatkozni, hogyan nevezzük azt aki megöl valakit bár nem akarta. Ha valaki teljesen véletlenül teszi önhibáján kívül, azt valóban erõs gyilkosnak nevezni, bár az áldozat anyukájának errõl biztos más a véleménye. Elõd viszont nem nevezhetõ ártatlan madárkának, én ugyanis a benarkózott száguldozókat, már simán börtönbe zárnám. Azzalé pedig végkép nem értek veled egyett, hogy ez bárkivel megtörténhetett volna. Én ugyanis egy pohár sör után sem ülök autóba és soha nem száguldozom. Annak a rendõrnek akit én elgázolok, valami felüljáróról kellene az autóm elé ugrania, lehetõleg éjjel.

bogyoka
<#taps>

Atomreaktor
volt még egy két ilyen eset: stohl ugyebár, meg egy debreceni focista, aki szintén megúszta. meg a bokszoló gyerek is megúszta, aki úgy ütött meg valakit, hogy meghalt.

inkább várjuk a lost horizont-ot, abba el tudunk merülni 😉

RaveAir
Az egészben engem a legjobban az zavart, hogy azért akarták meghurcolni, mert rendõr volt az áldozat. Tehát, ha "csak" egy egyszerû polgár hal meg, akkor nem kapott volna ennyi visszhangot az ügy, és nem akart volna mindenki kövezni...

Az más kérdés, hogy nekünk mennyi esélyünk lett volna megúszni egy drogozás melletti gyorshajtásos, gondotlanságból elkövetett halálesetet.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bizkit
megtörtént! 😉

...úgy hogy...no comment!

Atomreaktor
Pont ma olvastam: nagyobb név, valamennyit mégis kapott, pedig nem halt meg senki.

Én az ilyenek miatt, ami nálunk történik kezdek megtelni haraggal, pedig korábban teljesen optimista voltam és mindenben a jót kerestem. Most meg szeretnék majd elköltözni innen <#sir>

bogyoka
Ezt amit írtál leírhatnád a játék topicjába, most nyilt éppen, megelõztek engem😄

Lost Horizon topic

bizkit
Ami nagyon tetszett az az, hogy van egy pont a játékban (lehet, hogy több is van) ahol tetszõlegesen dönthetsz valamirõl. Ha "jól" csináltál valamit akkor a játék befejezésével megköszönik a fejlesztõk, hogy úgy cselekedtél ahogy! 😊 Lehet, hogy ez most így nem igazán érthetõ, de ha végig vitted akkor érteni fogod! Plusz a végén még van egy prototype version játszható rész , ami a játék elején levõ részt öleli fel egy másik szemszögbõl, másik karakterrel. Így is történhetett volna stílusban. 😊 +plusz puzzle-t is adnak! Imádom az ilyen fejlesztõket!!!!

MerlinW
Ne keverjük az amerikai törvényeket a magyarral😊 Simpson gyilkos volt, megkérdõjelezhetõ bizonyítékok voltak ellene és egy rakat pénze.

Elõd nem gyilkos volt, hanem hülye. A gondatlanságból elkövetett emberölés más tészta. Van némi különbség a kettõ között. Józanul/tisztán is megeshetett volna, ahogy bármelyikünkkel.

[merlinw.org]

bogyoka
Én meg remélem hétvégén tudok vele játszani, mert nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, de jó sokat adtak a demóba.😊)

bizkit
Számomra is az! Én tegnap vittem végig az egészet! Jó a hangulata és szép is! Még akarok ilyet sokat-sokat!!!!!

Axon
Van olyan aki még ennyit sem kap gyilkosságért, sõt olyan is akit fel is mentenek. A klasszikus eset persze O.J. Simpson (nem biztos, hogy így írják a nevét, de nem érdekel). Magyar példát is tudok mondani. Császár Elõdöt, aki mint biztos emlékeztek drogos állapotban 100 fölött száguldozott városban és elgázolt egy fiatal rendõrtisztet. Mégis megúszta.

bogyoka
Számomra az év legjobb kalandjátéka ez a Lost Horizon, most, hogy játszottam a demóval erre jutottam😄 Izgalmas volt, persze a legjobb résznél hagyták abba a demót.😄

bogyoka
Érdekes lesz, vagyis furcsa de jónak tûnik😊)

Atomreaktor
új színfolt?

a sok maffiás játék után nekem tetszik az ötlet.

Evin
Tudtommal csak a feliratokat, szóval a szinkron még német marad.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bogyoka
Jaja nekem már meglesz szombaton tuti <#wink>
Éppen elakadtam, mint mindig😄D

Atomreaktor
már csak pár nap aztán letöl... megvehetjük 😊

bogyoka
Letöltöttem a demóját a Lost Horizon-nak és nagyon-nagyon jó játék lesz, könnyen kezelhetõ minden, nagyon várom, hogy a teljes játékkal játszhassak😊)

Szerintem méltó folytatása az elsõ résznek. Bárcsak más játékok folytatása is legalább ilyen lenne... 😊

https://www.adventuregames.hu