The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Sziasztok, most hallottam, hogy lesz valami Dreamfall Chapters nevû játék, ami a dreamfall folytatása lesz epizódokban. Ti tudtok errõl valami bõvebbet? Remélem nem csak konzolra adják majd ki.

Atomreaktor
uh, nagyon komoly lett!!

"like" 😊

bogyoka
Hûha😊 Ez igen, nagyon tetszetõs😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MerlinW

[merlinw.org]

Atomreaktor
az elsõ részével játszottam, nagyon szerettem! a grafika csúcs volt akkor, a domborzat, az épületek, stb. az egységek vezérlése és nagy száma is új volt nekem akkoriban, jó volt egy-két agyúgolyót ereszteni a gyalogosok tömegébe 😊 a hajókat már nem is említem, hogy mennyire hangulatosak voltak 😉

Axon
Na a cossack 2-es problémára találtam megoldást. Egy fanatikus cossack rajongó barkácsolt hozzá házilag egy patch-et 😊)) No comment 😊))

Axon
Sajnos ez sem segített.

Axon
Közben utána néztem a neten és nem starforce-os védelem van rajta. Elég egzotikus játékról van szó (sudden strike 3), így nálunk nem találtam semmit errõl. Ezzel fõleg az oroszok játszanak, de egyrészt azt a nyelvet nem értem, másrészt náluk másfajta védelemmel jelent meg a játék, harmadrészt az orosz verzió fel is lett törve és van hozzá crack.

Egyébként az egyik játékom starforce-os és a starforce-hoz van egy frissítés, ami után simán elindulnak a starforce-os játékok.

Egy másik játékom (szintén eredeti, cossack 2). Win 7 alatt indítva, azt mondja, hogy a bios-ban állítsam át az agp aperatura size-t 128 megára. Ilyen lehetõség nincs is a bios-ban, valszeg azért, mert ezek az alaplapok már rég nem használnak agp-t. Na itt sem tudom mit csináljak, de winxp alatt nem reklamált ilyesmi miatt.

enlightened
Nekem egyszer kétszer volt ilyenem. A Run as administrator vagy futtatás rendszergazdaként- gombbal indítva a telepítõt, már nem dobtak nekem hibát, hanem szépen feltelepültek. Általában ezzel lehet mindent orvosolni ha nem akkor tényleg fórum.

MerlinW
Nem volt még ilyen problémám w7x64-el, mondjuk SF-os játékkal pont nem játszottam😊 Nézz utána neten, ha általános probléma, biztos van rá megoldás - javítás vagy valami.

[merlinw.org]

Axon
Egy kérdés:

Mi a helyzet az eredeti játékok védelmével 64 bites windows 7 alatt?

Telepítettem egy eredeti játékot, ami az elsõ indításkor akarja telepíteni a lemez védelmi rendszert (szerintem starforce 3). Nem tudja telepíteni, hanem egy hibaüzenettel kilép. A hiba üzenet tulajdonképpen csak egy hibakód.

Most nem tudom mi a helyzet.

enlightened
De most tényleg, én szeretem ezeket úgy játszani mintha filmbe lennék. Feliratokat ki szoktam kapcsolni stb. Angolul mindent vágok szóval tökre bezavar, amikor hirtelen átvált egy ismeretlemn nyelvre és nem tudom hogy most még mit mondhattak egymásnak.

MerlinW
Micsoda igények...😊

[merlinw.org]

enlightened
némán = németül

enlightened
Nem teljesen így van, valóban a játékon belül angol a szinkron, de az elõre renderelt kis átvezetõ videók, amiket nem a game enginjével csináltak azokban sajna németül beszélnek, bár lehet ezek nem zavarják meg annyira a játékélményt mert általában 10 másodpercesek kb, de azért engem zavart, hogy nyomták angolul, jött az átvezetõ videó és elkezdtek némán hablatyolni aztán újra angolra váltott amikor vége lett a kis videónak. Szóval én letettem most ezt és megvárom a rendes angol verziót, mert nekem ez nagyon rontja a játékélményt:S

Atomreaktor
nem szép dolog az irigység, de egy kicsit lehet azért, ugye? 😉

bogyoka
Örülök, hogy egyformán látjuk a dolgokat, ezt mondtam én is, hogy nekem ez az év legjobb játéka😊)

MerlinW
Jó cucc ez a Horizon... talán a legjobb idén a Ghost Pirates mellett😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
megbeszélhetjük 😊)

Atomreaktor
uh akkor én is elmegyek a boltba 😊

moonster
Azt írják róla, hogy Német a menü, de a többi része angol.
Nemsokára meghozza a futár, utána írok 😊
bogyoka
Nálam angolul van.😊

szotyimutyi
Ez már az angol változat, vagy még a német?

moonster
7 fejezet van benne. De ezt is gugliztam :9
Nem vásároltam még meg, de megfogom.

enlightened
Valaki aki már végigjátszotta, meg tudja mondani hogy mennyire hosszú a lost horizon és hány fejezet van benne?

Axon
Ha egyszerre többet veszek, akkor adsz kedvezményt? 😊))

bogyoka
Bronhitiszem van, be vannak gyulladva a hörgõim😊 Ha nem javulsz, menj orvoshoz.
Kaptam olyan gyógyszert is éjszakára, ami kikapcsolja a köhögési reflexet, hogy tudjak aludni😊

Atomreaktor
😊))

nem tudom említettem-e már, de van egy nagyon jó készülék, ami sós levegõt fúj be... 😊)

RaveAir
Nem, mert nincs benne vér. Inkább tudományos-fantasztikusnak nevezném. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
😊))

van egyébként olyan cukor ami teljesen elveszi a fokhagyma ízt. nagyon olcsó megéri megvenni, 100-as kiszerelésben a legolcsóbb 😊))

Atomreaktor
uh, ez már horrorfilm kategória 😊)

RaveAir
Nekem is valami hasonló bajom van most. Köhögök, és olyan jön ki a számon keresztül, aminek az orromon keresztül kellene távoznia. Emiatt néhány éjszaka nem is nagyon tudtam elaludni. Szerencsére most már aludni tudok, de néha rámtör a köhögés.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Még vagy 10 másik fórumon is kínálgatja 😉

Axon
Fokhagyma korlátlan mennyiségben és házi pálinka. Az csak akkor ha már kezd kaparni a torok. 2-3 cl csodákat tesz. A fokhagyma arra is jó, hogy a kollégák ne cseszegessék az embert feleslegesen 😊))

Axon
Valamit tényleg muszáj mutatni 😉

bogyoka
Ahha, tényleg biztos, hogy hatásos a kicsi nem olyan drága. Úgyis kicsi az a szoba ahova kéne😊

IMYke2.0.0.0
Még hogy nem... <#eplus2><#nyes><#beka2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
nagyon sok mindenre jó, nem olyan vészes az ára szerintem.

nekünk a kicsi van. /nem kapok jutalékot 😊)))/

bogyoka
Biztos jó drága lehet az a készülék, de biztos jó😊) Azt nem asztmások használják? Nem vagy asztmás tudtommal😄

Atomreaktor
sok gyümölcs és zöldség, rendszeres mozgás és nem lesz gond 😉
ha viszont másfajta a köhögés, akkor meg sókészülék. sós levegõt fúj, éjszaka kell használni, Mamámnak is attól múlt el a köhögése, krákogása.

bogyoka
Igen mondta a férjem is, Õ is beteg volt, de már jól van, én nem vagyok megfázva, de nagyon köhögök másfél hete, éjszaka nem tudok aludni sem.
Szedtem rá gyógyszert, de nem múlik.

Atomreaktor
most sokan vannak megfázva, akik nem készültek fel erre az õszi idõre 😊

bogyoka
Így van, meg ha megyek valahova mindig eljön velem😊) Amúgy nincs barátnõm sem akihez elmehetnék, illetve van egy de ritkán jövünk össze😊)
Most is megyek majd orvoshoz, mert beteg is vagyok, és jön velem.😊

Atomreaktor
😊)) meg otthon vagy egész nap és azért az is más, mintha minden nap dolgozni kéne, ahol egy csomó emberrel kerülsz kapcsolatba.

bogyoka
Meg hát azt is tudja, hogy a történtek után nekem egy férfi sem kell, nehezen kellett a férjem is. Csak szeretem a társaságot, még ha egyszemély is az is jó😄

Atomreaktor
így már máshogy látni tényleg!

bogyoka
Jaj, miért nem vagyok VIP😄

Meg mindent megteremt itthon, hogy jó legyen nekem, nem is merül fel mindkettõnk számára másféle dolog.

Atomreaktor
igen, én is furcsán néznék, az biztos 😊 de az ilyen fokú elfogadottság és bizalom jót is jelenthet.

bogyoka
Nem olyan azért ez az eset, mert majdnem minden nyáron együtt voltunk 3-4 napos fórumtalin és a fiú is ott volt, szóval ismerik egymást. És elmondtam neki õszintén, hogy mikor jön, és a fórumbeírásokat is olvasgatja, szóval mindent tud.😊
Meg tudja a férjem, hogy nem tennék rosszat ellene.😊

moonster
A férjed sem érti félre ezeket a dolgokat?
Nem vagyok féltékeny típus, de nem biztos, hogy jó szemmel nézném, még ha úgy is tûnne.
Az a baj az ilyen helyzetekben, h az egyik fél általában többet szeretne, mint a másik.