33675

• Atomreaktor
    jövő tavasszal jön szerintem csak. (illetve elvileg február vége felé).

a jövő év eddig jónak ígérkezik ;)
  • szotyimutyi
    Van valami hír a Gray matter játékról?
  • IMYke2.0.0.0
    A szó jelentése nem okozott eddig se "porblémát" - csak amikor meghallom/olvasom, automatikusan a már idézett sallangos duma ugrik be, visszhangzik a fejemben. A média agymosása :)
  • MerlinW
    Vagyis kivonod magad egy témából, nem foglalkozol vele:)
  • IMYke2.0.0.0
    Az "elhatárolódás" szóról - nem tehetek róla - mindig ez a fordulat jut eszembe: "sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarom (néha: tudom)"...
    Átkozott politikusok.
  • kirol
    Ezen most teljes mértékben felháborodtam! :)
    Ha így lett volna, még magamtól is elhatárolódtam volna. :)

Amúgy a router hülyülhetett meg, mert hiába mentettem el, nem "vette" az új beállítást szerintem. Akkor lett gyanús, amikor a kapcsolat neve is ugyan az maradt, mint régen.
    Aztán 101x-re meg biztos elmentette és jó lett.
  • Evin
    Á, dehogy. Persze mindenképp jobb lenne, ha játszanék is vele. :)
  • bogyoka
    Ja, azt hittem Neked van angol fájlod:D Mindegy majd csak rájövök, hogy hol keressem amit kell:))
  • Evin
    Már mi hogy legyen?!
    Továbbjutásban nem tudok segíteni, lefordítani meg nincs időm magyarra. Angol megjelenés meg ki tudja lesz-e.
  • bogyoka
    Nekem jó lenne, hogy legyen most akkor?:D Zavar a német és elvagyok nagyon akadva, angolul jobban megérteném, hogy mi baja van.:)
  • Evin
    A német megvan. Elég csúnyácska a mai szinthez képest, de biztatóan hangulatos. Sajnos a megjelenéskor kb 5 percet tudtam játszani vele, azóta semmit.

De fordítható, ha valakit érdekelne a dolog.
  • bogyoka
    A Black Sails játékot ismeri valaki? Mert arról alig van infó, pedig megjelent már régóta játszom vele.:)
  • bogyoka
    Azt nem tudom sajnos, hogy angolul mikor lesz, lehet, hogy két hét múlva:)
  • szotyimutyi
    Mikor? Már én is várom. :))
  • szotyimutyi
  • bogyoka
    Nemsokára jön a Hotel, már láttam németül:)) Jó játéknak ígérkezik:)
  • RaveAir
    Biztos valami nem volt bedugva, és nem meri bevallani. ;)
  • Atomreaktor
    új képek az általam nagyon várt New Beginning-ből.
  • moonster
    Ilyenkor érdemes egy full resetet tolni a routernek.
    Azt hiszem a reset gomb 5-10mp való nyomvatartásával lehet elérni.

• Atomreaktor
    a baltás fenyegetés már sok volt neki :))
  • kirol
    Nemtudom. Magic! :)

Ugyan azt csináltam 100. Megijedt biztos.
  • szotyimutyi
    Hogyan?
  • kirol
    Megoldódott. Huhh
  • kirol
    Azt hiszem agyvérzést kapok.
    Tegnaptól új szolgáltatóm van és most be akartam kapcsolni a WiFi routert, de ugye át kell írni benne a felhasználónevet, jelszót.
    Át is írtam és a büdös életnek se akar kapcsolódni. Itt a routed kapcsolódik ki tudja mihez, de a gépek a wifi-n nem látnak netkapcsolatot.

Hihetetlen, hogy van egy nyomi quick setup a routeren, beírom felhasználónevet, jelszót, minden biztonság ki és képtelen netkapcsolatot teremteni.

Szerintem szerverem egy baltával!

T-home netet lehet nem lehetne fizikailag routerra kötni? Ez lehetetlenség nem?
  • Axon
    A gond csak az, hogy nem hajlandó feltelepülni az angol verzióra. Erre van valami megoldás?
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

Hát őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
    De, halkan megsúgom: ha letöltesz egy hivatalos HUN javítást (magyar verzióhoz készült Patch) bármelyik online újságról, akkor voltaképp megkapod a magyarítást is...

Csak egy példa: Age Of Empires III: The WarChiefs v1.03 Hungarian Patch
  • Axon
    Egy kérésem/kérdésem van hozzád Imyke. Te készítetted az Age of Empire III-hoz az 1.05-ös magyarítást. Próbáltam volna feltelepíteni, de nem sikerült. Valami olyasmit írt ki, hogy lejárt az időkorlát. Gondolom nem a magyarítás időkorlátjáról van szó, hanem a telepítő programéról.
    Nekem az angol verzió van meg, amit 1.05-ös patch-el és a te magyarításoddal toltam. Viszont win 7 x64-el már nem indul el a játék. A legutolsó patch az 1.14-es, de ahhoz nincs okosság, csak az 1.13-hoz, de szerencsére abban már benne van a win 7-hez való javítás és szépen el is indul. Ehhez akartam telepíteni a te magyarításodat. Bár az 1.05-höz készült, de remélhetőleg működik az 1.13-al is.
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy döntöttem, hogy a teljesen megtöltött, és fizikailag tovább nem bővíthető háttértáram megnövelem egy külső HDD-vel.
    IPON.hu-ban gondolkodom, és ezek közül választanék: Western Digital
    Árkategória: 20-25.000 Ft.
    Méret: minimum 1 TB.

Úgy tűnik, az 1500 GB-os lesz.

• moonster
    Én is utánajártam jobban. A sata2-t sem tudják kihasználni a vonyók, nem hogy a sata3-at. Ami miatt ki lett fejlesztve az az SSD.
    Egy olyan rendszervinyóval hasíthat az Oprendszer.
  • Atomreaktor
    hát akkor jó évfordulód lesz viszont minden rosszban van valami jó, lehet hogy ez valamilyen új lehetőséget jelent, csak még nem tudsz róla :)

én is nézegetem az állásokat, mert nekem meg nem számítják be a diplomát, akárhogy kérem, de tényleg elég nehéz lehet találni, sok a "töltelék" állás. persze ettől függetlenül azok is lehetnek jók, ki miben érzi jól magát.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, határozott idejű.
    Ráadásul, a munkahelyemnek ingyen vagyok, mert egy program keretében alkalmaz egy MÁSIK szervezet, az általuk megszabott munkaterületen, a Körjegyzőségre kihelyezve - s valójában többet dolgozom a jegyzőségnek :(
    A szerződés lejártával nem hiszem, hogy megengedik és megengedhetik maguknak, hogy egy diplomás, nyelvvizsgás emberkét alkalmazzanak, szerződéssel, teljes bérezéssel és jutalékokkal...
    :(
  • IMYke2.0.0.0
    A több pénzt hozó melónak lesz vége [gyakorlatilag abból élek].
    A könyvtáros meló heti 3 nap, 2 órával. Tiszteletdíjat kapok érte, ami a Diákhitel törlesztésemre elég [10.000 Ft].
    Ez utóbbi "állás" is majd a januárban vagy előtte esedékes hosszabbítástól függ - polgármester-váltás történt, és nem biztos, hogy igényt tart a könyvtár létezésére.
    De majd meglátjuk.

Eddig, már nyár eleje óta, munkát néztem, kerestem, gondolva a jövőre, de szó szerint semmit sem találtam.
    Annál több házaló-, biztosítási-, bank-tukmálós, viszonteladós, hostess-lányos, "fektessen be"-s, meg angolul megnevezéssel ellátott marketinges, termelő sor mellett álldogálós, vagy valamilyen mérnöki- és közgász-jogász végzettséget igénylőt.
  • Atomreaktor
    :( a könyvtáros melónak lesz vége? határozott idejű volt a szerződés?
  • Evin
    Ok, köszi.
    Azt tudom, hogy most időd semmi.
  • IMYke2.0.0.0
    Á, nagy a zűrzavar az életemben - és "rálustultam" az animékre is.
    Sajnos (ne legyen így!), december 31-el megszűnik a foglalkoztatottságom, és így időmilliomos leszek.
    Lehet, hogy sikerül majd erőt vennem magamon, és a (most) sok(nak tűnő) projektet gatyába, végleges stádiumba rázni.
    A vak is megmondta ugye...
  • IMYke2.0.0.0
    Válaszoltam, és itt is jelzem - szívesen segítek, ahogy tudok.
  • Evin
    Bocs, hogy én is ezt hánytorgatom fel, de az utolsó projektekkel lesz majd valami? Borderland, Prototype, stb?
  • kirol
    Írtam privit.
  • Evin
    Azt gondoltam, csak most jöttek ezek az új tárolási technológiák, meg 3 lemezes vagy 4. És egyes teszteken a lemeztől függően az 5400-as is 7200-es olvasási/írási szintjén van.
  • IMYke2.0.0.0
    Mostanában (jó ideje) nem fordítottam. Mennyi, mekkora anyagról van szó?