The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
És tényleg biztató a videók alapján.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
[merlinw.org]
Középiskolás voltam.
Sajnos (?) az egyetem alatt megvilágosodtam, és már nem egyértelmûen állok a dolog mellett, de már csak azért, mert a halálbüntetés "szociális" oldalát tartom szem elõtt: nincs joga senkinek sem elvenni más(ok) életét.
Más kérdés, hogy a gyilkos(ok) már megtették, ergo, felrúgták az egyetemleges emberi jogokat...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez az öt év is kevés, mert ráadásul vert azaz állat ököllel. Több év kellene ezeknek.
Brutális egy gyilkosság volt az.
Gyõr mellett üzemeltetett egy állatmenhelyet a hölgy, egyszer egy macsekot onnan hoztunk el, nagyon rendes volt.
remélem az ilyen embereket tényleg nem kímélik a börtönökben, cseppet sem tudom sajnálni õket.
Ja, a tárgyalás alatt kiderült, hogy abban az évben szabadult a börtönbõl ilyen eset miatt. Levoltam súlytva.
Nekem megvan digitális formátumban, de én nem terjeszthetem.
Idén Andi azt mondta nekem telefonban, hogy már talált kiadót, és várhatóan még ez évben meg is jelenik.
A sztori - kitalált nevekkel - róla és egykori hatalmas fellángolásáról szól, egy férfiról, akirõl senki sem hitte volna, hogy képes arra, amire.
Kapcsolatuk során megverte, fojtogatta, és egyszer majdnem meg is ölte. Holott, szerette a nõt...
Érdemes a "borderline szindróma" után olvasni.
A legfontosabbat kihagytam:
Chaten ismerkedtek meg, és kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan beszélgettek, majd személyesen találkoztak, "összejöttek", összeköltöztek (a lány hátrahagyta szüleit, városát, és felköltözött "az szép Budapest"-re), és...
...a kezdeti szépséges dolgok kezdtek elhalványulni az egyértelmû problémák mellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Életemben elõször láttam fegyverrel rendõrt akik behatoltak a családi házba, mert ott történt. Már nem láttam, hogy kihozták az ürgét, mert mentõ vitt el engem.
Ettõl függetlenül, amit a barátnõmmel tett nem megbocsátható.
A hölgynek majdnem 3 év kellett ahhoz, hogy feldolgozza, és 2 éve fejezte be a könyvét - a kéziratát (természetesen, begépelt anyagát) én lektoráltam, és véleményeztem neki.
Magánkiadásban, limitált példányban - jelen állás szerint - lehet hogy már kiadásra is kerül.
Azt mondták, hogy a börtönben megkapja a magáét emiatt😊)
Persze volt már ellenem bûntény és fiatal volt az ürge, 5 évet kapott.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Egy szóval itt távolról sem vagyunk szuperhõsök, Duke Nukem-ek, de még csak Vito Scaletták sem. Ebben a játékban reszketünk és lapulunk.
bogyoka : ahol vannak ládák, azokra felugrasz, ott leguggolsz és onnét csapkodod a csákánnyal. Ajánlom a beállításokban kapcsold be, hogy lássad a célkeresztet. Így könnyen tudsz célozni a szõrös fejére (hogy meg ne sántuljon). Ha egyszer jól eltalálod és megfekszik, akkor azonnal menj oda, célozz rá, és üssed. Így elég neki 3-4 csapás.
"Nagyon király game!
Én már régen kilyácotam,de nagyon jó!!!"
[merlinw.org]
Megijesztesz ezekkel a pókokkal, hûha, de remélem lesz valami jobb fegyverem akkorra.😄
[merlinw.org]
Pedig rájöttem, hogy bekapcsolom a célkeresztet és akkor egyértelmûen tudom, hogy ép rácsapok a redves testére. Haj, egy jó kis Tommy Gun a Mafia-ból de jó is volna! Azzal pillanatok alatt perforálnám õket.
"Justice William O. Douglas used the term "penumbra" to refer to fundamental rights or liberties that aren't specifically enumerated in the Constitution, but can be inferred from the language in the First, Third, Fourth, Fifth, Ninth and Fourteenth Amendments. These rights are protected by the doctrine of substantive due process, an adaptation of the Due Process clauses of the Fifth and Fourteenth Amendments. The right to privacy is one example of such a right."
[merlinw.org]
"Félárnyék (penumbra)
Ha egy fényt nem áteresztõ lap és egy test elé kiterjedt fényforrást teszünk, akkor teljes és fél árnyék jön létre. A falon ott, ahová nem jut fény teljes árnyék jön létre. A lap nagy része világos lesz - ezeket a helyeket az egész fényforrás megvilágítja. Vannak olyan részek is, amelyeket csak a lámpa egyik része világít meg - ott félárnyék van.
Árnyék (umbra)
Ha egy helyiségben egy, pontszerû fényforrásból egy nem átlátszó lap irányába árad a fény, és a fényforrás és a lap közé egy másik fizikai testet teszünk,akkor a lapra vetõdõ árnyék szinte teljesen sötét lesz "
No, mostantól ezt is tudom! Hurrá!
És tényleg jobb, ha rejtõzködõ taktikát alkalmazzuk. A mûhelyben például sikerült: amíg az a mûhely ajtajánál téblábolt én szépen elvégeztem a feladatokat a hátsó folyosókon és továbbléptem. Elõtte persze eloltottam a petróleum lámpákat, hogy sötét legyen.
Overture-ral megyek én is, az az elsõ rész.
[merlinw.org]