33675
-
#31954 olcsójános:) -
#31953 küldtem egy milliót, belefért a mai keretembe :D -
#31952 Na akkor a számlaszám: 11700568-52599853-31100007 -
#31951 jóóóó:))) -
#31950 Hú, ez fantasztikus ötlet :) -
#31949 Mert kérdezni akartam valamit.
Beszéljünk most akkor arról, hogy megadok egy bankszámlaszámot és ki tud nagyobb összeget ráutalni. Jó? :D -
#31948 Csak félreértettétek az ájfonos dolgot, én mint konzolra céloztam, hiszen félig az:) A PSP-re reagáltam vele. -
#31947 Hogy kinek mije van :)
[Te indítottad el a lavinát a konzolja-kinek-van-e kérdéssel :)]
-
#31946 Amúgy miről beszélünk? :) -
#31945 Az enyém meg esőben kiveszi a vízből a zokszigént és hármasával felküldi a zózonjukba. -
#31944 én a Samsung Blue Earth-t venném meg szívesen, de a telenornál még nem láttam sosem. -
#31943 Értem és mint ahogy a tv-ben szokták mondani "helyreállítja az ózonlyukat".
Nekem természetbarát, erre utal már önmagában az is, hogy organikus a kijelzője. :D (amoled)
Még az is lehet, hogy Green Peace tag titokban!
-
#31942 öööö, ezek már bio-füst jelek! teljesen környezetbarát, sőt a sztratoszférába jutva csökkenti a szén-dioxid mennyiségét!
A ti telefonotok mit tud? :) -
#31941 Na szép. Szóval feleslegesen szennyezed a környezetet. -
#31940 Mi ez a rivalizálás, kérem szépen. :D -
#31939 Nyertél! Abszolút univerzális, és ingyen van :)
-
#31938 én füstjeleket használok :) -
#31937 Nekem meg telefonom :)
-
#31936 Nekem ájfónom:) -
#31935 Nekem PSP-m van:) -
#31934 Köszi! -
#31933 Nekem Wii-m van.
Multizni nem szoktam ezekkel az FPS-ekkel.
Az tuti, h mind egy kaptafa..mint anno a 2.vh fps-ek.
Nincs ujj a nap alatt.
Kis adrenalin, no meg ámulás-bámulás a grafika fejlődésén.
bogyoka: Jó a Lost Horizont, csak félretettem. -
#31932 Kérdezz, aztán majd válaszolunk. Vagy nem. :)
Én kb 5 percet játszottam vele. -
#31931 Nem olyan kérdésem lenne. :)
Csak játékügyileg. Engem most az új Castlevania fogott meg de nagyon. Iszonyat szép és az egész hangulata lebilincselő. -
#31930 Kérdezzél, nekem sima xbox-om van, nem tudom, hogy tudnék-e segíteni:) -
#31929 Konzola van itt valakinek? Mert ha igen kérdeznék. -
#31928 Nekem annyiból jönnek be jobban ezek, hogy nincsenek benne idióta bossfight-ok, mint Doomban, Crysisben Wolfeinstenben és társaiban. Elég idegesítő, amikor 10 percen keresztül csak lövök valamit, és nem történik semmi. -
#31927 Én meg csak az első két COD-al játszottam és egyikkel sem végig:) Egyetlen ilyen játék amit emlékeim szerint végigjátszottam (de ez sem 100) az a MoH első része volt. Sosem jöttek be ezek a háborús izék. -
#31926 :) bár a játékban nem egészen így néznek ki, ha jól emlékszem :) -
#31925 Erről a játékról még nem is hallottam. :D Bár azt hiszem, hogy ki fog maradni. Ahogy kimaradt már sok más is... :(
Atomreaktor: Igazad lehet. Írtam, hogy "csőben" kell menni végig. De ugye a single csak bemutatja a játékot, és felkészít a multira. -
#31924 Ez jött ki puzzléban:)
-
#31923 nekem a videók alapján egy szépen becsomagolt galamblövészetnek néz ki a játék:) -
#31922 Atomrobbantás volt a "Frontlines: Fuel of Wars"-ban is...
...és helikopter-lezuhanás, mentés, és helikoptermodell-irányítás is...
...és ájulásból homályos képernyővel ébredés is...
-
#31921 Ezt sem mondanám, mert volt atomrobbantás, helikopteres mentés és végén egy bónuszpálya is. :) Nem is beszélve a robotrepülőgépes, vagy milyen pályáról. -
#31920 Az nem volt rossz - csak sajnos, bolhafingnyi hangulat volt az, a többi scriptelt történéshez képest.
-
#31919 Eddig megvan eredetiben az összes CoD, és mindegyik multijával nagyon sokat játszottam. Ezért van ilyen területen egy kis tapasztalatom.
Jó multiban játszani, főleg a klánon belül, amikor 4-8 egy csapatban egy másik csapat ellen játszunk. Közben pedig TS-en egymással komunikálunk, és közben jókat szórakozunk.
A single résszekkel sem volt még korábban semmi bajom. Részben bemutatják a pályát, részben pedig mozihangulattal árasztanak. Azzal nincsen bajom, hogy gyakorlatilag egy "csőben" haladunk, és minden le van szkriptekkel írva. Attól még hangulatos tudott lenni Csernobil mellett a fűben mesterlövész puskával, Csubakka jelmezben az ellenséges katonák közt bújkálva osonnni. -
#31918 A DICE csinálja az új MOH multiját, szóval az nagy valószínűséggel olyan lesz, mint a Bad Company 2-é.
Én biztos végigjátszom a új MOH és COD játékokat, szerintem annyit megér a single, aztán törlés. -
#31917 Nekem az a bajom az ilyesmivel, hogy gyakorlatilag ezek a játékok csak a multiról szólnak, minimális, vagy 1 A4-esnek megfelelő storyboard + dialogs-szal.
Láttál már egy CoD:MW-t? Akkor az összes mai multi-lövöldét láttad. Sajnos, ez a tendencia.
-
#31916 Nem feltétlenül rossz, ha CoD:MW és Bad Company egyveleg. Single playerben kapsz egy közel 6 órás, igazi adrenalinnal tele mozit, a multiban meg pusztíthatod az ellent. Gondolom, hogy ez is főleg a multira lesz kihelyezve, ahogy a mostani háborús fps-ek.
Az újabb háborús lövöldékben egész változatos színt visznek az úgynevezett perkek, amik valami többlet tulajdonsággal ruházzák fel az irányításod alatt lévő katonát. Sajnos ezeket klános keretek között csúnyán elrontották, valamit a CoD6 esetében a multis csatlakozási lehetőséget is. -
#31915 Dobd fel nekünk ide azt a képet :)