33675
-
#33114 Nem lesz WRZ belőle, mert MINDEN a szervereken zajlik (mint a World of WarCraft és a StarCraft 2/1 esetében): még a Single Player-hez is állandó netkapcsolat kell, a karaktered, a mentéseid is mind a három szerverhálózat valamelyikén pihen (Amerika, Európa, Ázsia) - és bármelyiken játszhatsz (értelemszerűen, ahol elkezdtél játszani, az a karakter csak ott érhető el).
Emellett, a játék véletlen-generálással dob mindent, és a pályákat is így generálja [jobban, mint a Diablo 2 esetében].
A Single Plaer MMO során a barátaid - ha engedélyezed - bármikor becsatlakozhatnak hozzád és játszhatsz velük.
Nyitott játék esetén idegenek is.
Viszont, a napokban feltörték az accountokat, így nem ajánlott publikus játékot indítani.
-
#33113 Diablo 3-at próbálta már valaki? Én ma tudtam meg, hogy egyáltalán megjelent. nagyon nem vagyok képben mostanában.
Virágbolti verzió van belőle? -
#33112 Dreamweb a polcon, a Scumm pakkban. -
#33111 A jó öreg Dreamweb immár ScummVM-mel -
#33110 Megjelent két hivatalos remake:
The 7th Guest-JAGUAR
The 11th Hour-JAGUAR -
#33109 Elfelejtettem megújítani a no-ip-s domain-t:) Mindjárt jó lesz:) -
#33108 Én sem lűtom, tényleg, hogy mit gépelek - ez vicces :) -
#33107 Mi törtétnt itt? Nem látom, hogy mit gépelek a textboxba. Meg az egész fórum kinézete megváltozott:S -
#33106 Az "Adventure Maps" képei nagyon szépek :) -
RAMyMamy #33105 ehh, azt hittem, hogy ugyanaz, ami MP-n van :D köszi -
#33104 Fejlécből töltsd le a magyarítást, azt nem kell telepíteni. -
RAMyMamy #33103 üdv
el tudná nekem küldeni valaki a "TLJRegFix.exe" nevű fájlt?
gog.com-os verzióm van és erre nem tudom telepíteni a magyarítást, ezért kéne -
#33102 Az ahci kivételével én is mindent bekapcsolgattam amit a szakértők javasoltak. Az ahci-t is be fogom kapcsolni, de még nem volt időm és kedvem újra pöcsölni vele. Azóta használom így a gépet. -
#33101 Szia.
Én is nem rég vettem SSD meghajtót. Én egy Corsair Force 3-asat. Az én alaplapom is csak sata 2-ig támogat pedig a vincsi sata 3-as, de nálam a win 7 nagyon durván felgyorsult. Lehet, hogy nem jól optimalizáltad. Van nagyon sok guide a neten én mielőtt megvettem 1 hétig bújtam a guideokat. Aztán elvégeztem mindent amit érdemesnek tartottam. Érezhető lett a windows bootolásának felgyorsulása.
Ez főleg abban látszik nálam, hogy régen amikor megjelent az asztal akkor még egy kicsit várni kellett, mire minden elindult rajta, meg rákattinthattam valamire. Most azonnal ahogy megjelenik az asztal már nyomhatok bármire progira böngészőre, egyszerre többre is és azonnal indulnak. De maga a starting windows képernyő is csak pár másodpercet van fenn, előtte többet volt.
Nekem megérte átállni, jelentősen felgyorsult a bootolás és a másolás is. Természetesen AHCI van beállítva nekem is a BIOS-ban mert mindent a guideok alapján csináltam, de nálam nem keres eszközöket, minden pöccre indul, nagyon szeretem, régen évekig tartott a bootolás. -
#33100 Az, hogy bootkor sokáig keres, azt csak úgy tudod szerintem kivédeni, ha EFI-s alaplapot szerzel, vagyis ami nem BIOS-t használ.
De az, hogy SSD, meg AHCI eszköz keresés, nem függ össze. És ajánlott az AHCI használata.
Miért lehet, hogy nálam nem tölti be a hátteret, se semmit a topik? Most is fehér mezőben, fehér betűvel, vakon gépelek. -
#33099 Ott vannak az adatai pár beírással lejjebb:
ADATA 2.5" SSD SATA3 60GB (AS510S3-60GM-C)
Nos a tapasztalataim elég lehangolóak. 4óra volt mire felmászott rá a win 7. Igaz közben töltött millió frissítést, többek között a komplett SP1 csomagot is. A lényeg, hogy én igazából azért vettem, hogy a win7 gyorsabban induljon (jóval gyorsabban). Bár idő mérő teszteket nem végeztem, de "érzetre" pont annyi idő alatt indul el, mint eddig. Szóval nem nyertem semmit. Ha pedig bekapcsolom a cikk által ajánlott AHCI szolgáltatást a bios-ban, akkor jóval hosszabb a bekapcsolódási folyamat, hiszen a bios indításakor elkezdi keresni az ahci meghajtókat, ami kb. 5-6 másodperc-ig tart, tehát ennyivel hosszabb a bekapcsolási idő. Ezt ki is kapcsoltam, mert ez egy élettartam növel dolog és nem sebesség növelő. Mivel erre a meghajtóra nem is nagyon másolok, ezért szerintem az élettartamával nem lesz gond, bár az összes többi élettartam növelő dolgot mind be/ki kapcsolgattam amit a cikk ajánlott.
Az is igaz viszont, hogy ez a meghajtó már sata 3-as és így adja le elvileg a maximális 500 mega/s adat mennyiséget, nekem az alaplapom meg még csak sata 2-es és ez most szűk keresztmetszet. Talán idén lecserélem az alaplapom, bár nem szívesen válok meg tőle, mert egy kiváló gigabyte alaplap a 8400-as (tuningolható) intel procival. Szóval az egész gép remek, gyors, stabil és nemrég vettem hozzá egy 6870-es ati kártyát, így a legújabb játékokat is max grafikán tudom futtatni, szóval olyan nagyon nem sietek a fejlesztéssel.
Összességében nem érte meg az ssd-re való átállás (nekem).
Csináltam 1-2 próba másolást a vinyó és az ssd között, na az valóban gyors. 100 megás állományok gyakorlatilag mérhetetlen sebességgel, szinte szempillantás alatt mozognak, csak nálam nem ez volt a cél. -
#33098 Axon: milyet vettél?
MerlinW: Ez a cikk, nagyon jó, részletes, mindenre kiterjedő, alapos, csak egy kicsit rövid :) -
#33097 Köszi MerlinW, remek a cikk. Szerencsére a problémák nagy része automatikusan megoldódik, ha win 7-et telepítek egy új ssd-re. Ma délután neki is látok. Ma csak hazavittem és betettem a gépbe, meg megformáztam, másra nem volt időm. -
#33096 Ezt olvasd el, főleg a beállításokat, formázás módját, stb. -
#33095 Na végre ennek is eljött az ideje. Megrendeltem első SSD meghajtómat. Holnap hozom el. Van tapasztalatotok ezen a téren?
ADATA 2.5" SSD SATA3 60GB (AS510S3-60GM-C)
Kapacitás: 60GB, méret: 2,5", csatolófelület: SATA3, olvasás: 550MB/s, írás: 500MB/s
Csak a win7-es rendszert akarom rátenni, esetleg 1-2 sebességcentrikusabb játékot. Értve ezalatt főleg a betöltési időket. -
#33094 Például a Pendelos Studios munkája - a Yesterday. -
#33093 Sziasztok! Én is rég jártam itt. Van valami új kalandjáték ami megjelent már? Nem tudok most semmit.:) -
#33092 Már rég jártam erre, picit el voltam havazva mostanában. Azért jó látni, hogy megvan még a régi közösség, sőt fölnéztem a polcra is. Talán most már több időm lesz, ha van valami újdonság amiről az utóbbi háromnegyed évben lemaradtam, szóljatok -
#33091 Virágboltokban a Yesterday :)
-
#33090 320 Gb az elég szerintem.
A HDD azért kell szerintem, mert frissítések, kiegészítők, PSN-es játékok, 2-3 Gb-os játékdemo-k, esetlegesen PSN-ről vásárolt több GB-os teljes játékok, videók, stb. itt tárolódnak. Vagy pl. ott volt a PSN feltörése utáni "ajándék" 3 db teljes játék. Na ezek HDD-ről futnak. -
#33089 Alapból igen. Mondjuk PSN játékok is csak úgy 50-2000MB-osak.
Aki persze tört gépe van, az gyorsan megtölt 320GB-ot. :) -
#33088 De, ezek szerint, korántsem kell 320 GB, de a 160 is túlzás...
:( -
#33087 Vinyóra mennek a frissítések, esetleges telepítések, ideiglenes fájlok, profilok, témák, PSN játékok. -
#33086 Köszönöm szépen a választ - mondjuk, meglep, hogy PS3-nál nem lehet HDD-re telepíteni... akkor mi-a-francnak az olyan konfiguráció, amiben 320 GB-os HDD is van? -
#33085 Ezt most nem teljesen értem.
Regisztrálni???
Ha arra gondolsz, hogy van e hozzá online PASS KEY, akkor nincs, mert a Heavy Rain -nek nincs online játszható része.
Telepíteni a PS3-as játékokat nem lehet. A BR-ről megy minden az esetek többségében (Van kivétel! Pl. MGS), csak max. pár megát rak fel legelőször.
Ha eladnám, akkor szerintem igen, teljes értékűen lehetne használni. Tehát a gépbe berakva a PSN-ről letölthető hozzá a Move! kiegészítő.
Amit megvettem DLC-t azt szerintem csak én tudom viszont használni, mert az felhasználóhoz kötött azt hiszem. -
#33084 Mennyire hátborzongató? Hát?! Nagyon az elején vagyok még.
Vannak benne félelmetesebb részek, amik tök jól megvannak csinálva. De megijedni még nem ijedtem meg igazán, pedig házimozin jön a hang. De a hangulata az olyan szokásos Silent Hill-es. :)
Persze, ha látom szólok. -
#33083 Más tárgyú kérdés:
A "Heavy Rain"-t regisztrálnod kellett, vagy csak telepíteni?
Azaz, ha eladnád () a játékot, akkor a vásárló teljesértékűen tudná azt használni? -
#33082 Nagyon várom, ne is mondd! Örülök, hogy pozitív változások vannak! Még annyit mondj: mennyire hátborzongató?.......
Szólnál, ha kijön pc-re, hátha előbb veszed észre? További jó játékot!
Irigylésem fokozódik...:)))) -
#33081 Mondom, hogy pont, hogy megváltozott a mentési rendszer, most már automatán ment bizonyos időnként, illetve események előtt. :)
A helyszín először a börtön, majd utána egy erdő, ill. egy bánya. Kb. 2-3 óra volt, míg eljutottam Silent Hill -be. És most itt tartok, magában a városban még nem jártam.
A helyszínek és a megvalósítás nekem különösen tetszik. A Homecoming kb. 10 perc után idegesítő volt, itt ez nincs, sőt!
A grafika is elég szép, és van benne pár jó ötlet, de nem akarom lelőni a poént. Nagyon jól meg van csinálva az is, ahogy átlépsz a nem valós világba.
Szereplőket illetően egy ismerős sem volt még, igaz összesen (ha a cellalakókat nem számoljuk) kb. 3 emberrel találkoztam.
A játékmenet engem a 2. részre emlékeztet és ez nagyon pozitív! :) -
#33080 Tényleg semmi reklám nélkül jelent meg!
Irigyellek megint, hogy már játszol vele. A mentési dolog tényleg idegesítő, kár, hogy ezen nem változtattak.
Milyenek a helyszínek? Az utolsó részeknél már az a vád érte őket (jogosan), hogy u.azok. Ezek után nyúlt most hosszabbra a megjelenés. A játék stílusa a megszokott? A szereplők? :))) -
#33079 Én úgy tudom jön PC-re is, csak sokkal később. De ez már régi infó.
Teljes megdöbbenéssel fogadtam azt is, hogy tegnap "megjelent".
Ki is próbáltam és nagyon jó lett szerintem! Csak 1-2 órát játszottam vele, de nincs az az idegesítő dolog, hogy nyüzsögnének a szörnyek és egy érintésre meghalnál. A mentési rendszer is mintha más lenne, nincs az a fix ponton tudsz csak menteni, hanem magának ment bizonyos helyeken. -
#33078 Tud valaki biztosabb információt adni a Silent hill Downpour pc-re történő megjelenéséről. Igen ellentmondó információkat lehet erről olvasni. Xbox-ra és ps3-ra jött ki. :(( -
#33077 De a Sim City 5-ről már igen ;) -
#33076 Még nem :)) -
#33075 Valójában semmit sem tudni róla?