The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, én az összes nyomozós sorozatot rühellem .
Fõképp azokat a "rövidítéses" amcsikat (NCIS, CSI és társaik), meg a halottkémeseket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Igen? Azt nem figyeltem. Akkor talán ez is jó lesz.
Csak jönnek is egymás után a CSI, meg NCIS gagyik (amik nem TellTale-ek), pedig a sorozatokat szeretem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MerlinW
Hééé ez TellTale játék... õk rosszat még nem csináltak, sorozat ide vagy oda😊 Nem tudom mennyien veszik, én speciel az összes eddig megjelent játékukat megvettem. (Monkey, Sam and Max, Wallace and Gromit, Back to The Future, Strong Bad, Puzzle Agent sorozat, Jurrassic Park, Poker Night, stb. )

[merlinw.org]

Evin
Na még1x a videó:

Evin
Már megint egy gagyi, sorozatos játék. Tényleg ennyire veszik?!

Én inkább a Deponia-t fogom kipróbálni helyette. Csak az angolra kicsit majd várni kell.

MerlinW

[merlinw.org]

mandm
Ha valakit érdekel (és irtózik a wareztól)
Little Big Adventure 1 és 2, most még féláron 3 USD darabja.

http://www.gog.com/en/promo/gaming_greats?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=gaming_greats

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

moonster
done, thx!
Lehet jelentkezni:

AdventureGames Offline

https://www.adventuregames.hu

bogyoka
Köszönöm, úgy már sikerült.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MerlinW
syberia.exe-n jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás, windows xp

[merlinw.org]

bogyoka
Nem, azt nem tudom hogy kell.

32962
Nekem ez régóta meg van cd-n, vagy dvd-n, még akkor régen vettem.

MerlinW
Nekem ugyan Steam-es mindkettõ, de azok gond nélkül futnak Win7-en, mindenféle állítgatás nélkül.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Kompatibilis módban futtattad?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bogyoka
Én úgy döntöttem, hogy újra végigjátszom a Syberia-t, de az elsõ részt nem lehet elindítani, úgy hallottam,hogy az új rendszerrel már nem mûködnek a régebbi játékok. Nekem windows 7 van fenn.
Nagyon sajnálom,hogy nem tudok vele játszani, meg egyéb régi játékkal. A 2. rész néha beindul, de idõközben kilép valami exe hiba miatt.

IMYke2.0.0.0
<#szeret><#nyes>

bogyoka
Én játszottam vele, de csak félig, mert elakadtam valami bonyolult feladat miatt. Jó, hogy eszembe juttattad, azt hiszem újra elkezdem.😊

MerlinW
Évekkel ezelõtt ajnároztam sokat. Nekem az egyik nagy kedvencem. Csúnya, de nagyon finom😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
Vegyes fogadtatása volt ha jól emlékszem, de én nem játszottam vele. Ránézésre egy próbát megérne pedig 😉

IMYke2.0.0.0
Errõl a játékról mit tudtok?:
Culpa Innata

Elsõ tíz perc.

Okés, mindenképp írok, ha lesz valami fejlemény.

moonster
Ha lehet rendelni, akkor írj ide, nehogy lemaradjak róla.
köszi
Atomreaktor
nagyon jónak tûnik, grat, örülök, hogy idáig fejlõdtetek!!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Egy kis reklám, ha megengeditek 😊

AdventureGames Offline

Atomreaktor
Nekem is elég a fele: jó egészség, boldogság 😊

Sok-sok kalandjátékot mindenkinek!

Skyrim-be tudtam belenézni az ünnepek alatt, sajnos nem sok idõre, de magával tudja ragadni az embert 😊

IMYke2.0.0.0
Ha már csak a fele teljesülne a kívánságodnak, nagyon szerencsés lennék 😊))

S természetesen, viszont kívánom!

szotyimutyi
Minden kedves fórumozó társunknak boldog, békés, sikeres boldog új esztendõt kívánok! Jó egészséget és persze sok-sok kalandjátékot Kívánok! 😊))

szotyimutyi
Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊)

moonster
Köszönöm és is és viszont kívánok mindenkinek Békés Ünnepeket!
bogyoka
Köszönjük, én is Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak!😊

IMYke2.0.0.0
Boldog karácsonyt barátaim! 😊

Atomreaktor
Boldog Békés Karácsonyt minden TLJ fórumozónak <#email>

Axon
Ezt ki fogom próbálni amint újra a kezeim közé kerül a laptop. A neten én is találtam egy segéd programot erre a problémára. Letöltöttem és elindítottam. meg kell neki mutatni egy képet, amit betesz 8elvileg) háttérnek, de nálam hibaüzenetet adott és nem cserélte ki a hátteret.

moonster
Igen, de ha megnyitod az ajánlatot, akkor annak az alján más idõpontot látsz.
MerlinW
Este 7-kor van mindig váltás.

[merlinw.org]

moonster
Steam-en nagy akció, Dec 20, 23 órig, kb.
moonster
AXon:
Segít a google, remélem:
katt
IMYke2.0.0.0
Én még ilyennel nem találkoztam, de ez a program talán segíthet...

Axon
Egy érdekes problémám van, hátha tudtok segíteni. A problémában sajnos nem volt barátom a google, semmit nem találtam róla.
Szóval van egy laptop, amire valaki win 7-et tett. Nem csinált rajta semmi aktiválást. Lehet, hogy tudjátok, hogy ha nem aktiválunk egy win 7-et, akkor egy bizonyos idõ után fekete lesz a háttér és idõnként figyelmeztet, hogy vegyük meg. Nos hozzám került ez a laptop és én simán rátettem egy loadert és elindítottam. Innentõl kezdve a win 7-t már élesítve lett, teljesen legálisnak találja magát és szépen frissítette is magát. Csakhogy... most jön a probléma. A háttér fekete maradt ÉS ami a fõ probléma, hogy a windows eltüntette a háttér módosítása menüpontot mindenhonnan. Gondolom ez része a "fekete háttér" büntetésnek. Csakhogy ez a menüpont nem jön vissza ha sikerül élesíteni a windowst.
Tehát tudjátok-e hogyan tudnám mégis megváltoztatni a hátteret?

MerlinW
Javítva

[merlinw.org]

takysoft
a simon1 mappában két simon.ogg file is van, láthatóan ugyanazok, csak más filenévvel, egyik kisbetû, másik nagybetûvel, de így lementeni nem lehet ntfs rendszerre

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Nick Toldy
Egész jó kis flash kalandjáték😊
és kis idõ után hamar rájön az ember h magyar fejlesztés.. sok kis utalás😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0

Alicia, a journalism student who lives in a utopian society, lives a series of events that make her consider her lifestyle and the society where she has grown up. Through the riddle posed by finding a mysterious object she will be wrapped in a complicated web of research which reveals that the world she lives in is not what it seems to be.

Honlap: http://www.gatosalvajestudio.com/

Khmmm: KLIKK

MerlinW

[merlinw.org]

Atomreaktor
Riválist kapott a Geminie Rue 😉

Atomreaktor
A szinkron nagyon jó lett benne, a sztori is jó és nagyon eltalálták a retro grafikát, nekem is tetszik a Gemini Rue 😉

MerlinW
----------------------
- G121 (2011.11.27) --
----------------------

hozzaadva: Soltys (DOS/Floppy/English)
modositva: Diskworld - HQ Music Pack v2 (by James Woodcock)
modositva: Beneath of the Steel Sky - HQ Music Pack (by James Woodcock)
modositva: Inherit the Earth - HQ Music Pack (by James Woodcock)
modositva: Simon the Sorcerer - HQ Music Pack (by James Woodcock)
modositva: ScummVM 1.5.0git (nov 27)

[merlinw.org]

MerlinW
Win7-en is fut a játék, nem kell XP neki. Egyébként a fejlécben levõ magyarítást használd és menni fog.

[merlinw.org]

Hali!

Feltelepítettem a TLJ játékot (DVD-s verzió)virtual box-os xp-re, patch-et is felraktam (1.60-ast), majd magyarítottam (a telepítõfájlokkal felülírtam a játék könyvtárában lévõ fájlokat, de a játék nem akar elindulni 😞 mindig ezt a hibaüzenetet írja ki hogy: Az eljárás belépési pontja ....... nem található a Dll-ben.
http://kepkezelo.com/images/3l4c965ko9b3lqktav14.jpg
Már próbáltam újrarakni az se segített, windows 7-esre meg nem telepítem fel mert azon régen se futott kellõképpen(de ott legalább elindult), ezért gondoltam hátha xp-én jobb lesz, nade sajnos nem úgy tûnik.
Mit csináljak hogy mûködjön a játék? Köszi!