The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Még 29 perc és én is elloptam a cuccot, este pedig fenn lesz a hardveren is...
Nos, a játéktól nem szabad világmegváltó dolgokat várni - eljárt felette az idõ.
Játékmechanikailag mindenképp.
A sztori viszi a hátán az egészet, az viszont - állítólag - kiemelkedõ, és éppen ezért érdemes végigjátszani.

Ne feledjük, hogy az 'elenkvék' PC-re akart készülni, és sandbox világban akart játszódni. Végül mindkettõt meghiúsította valami:
- elsõt: Microsoft
- másodikat: a játékmenet

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Nektek tetszik az Alan Wake, mert szerintem a sztori nagyon jó, de egy kicsit ki vagyok tõle, hogy az adja a változatosságot a játékba, hogy most nem kis alabárdos lények jönnek, hanem nagyok :S És eddig a gameplay 90%-ban elemlámpával rohangáltam és irtottam, irtottam, irtottam. Arra számítottam, hogy azért majd nyomozni is kell majd vagy ilyesmi, de eddig csak irtani kellett :S A sztori jó, de ez a játékmenet már kicsit unalmas.

Nektek bejön ez az irtás?

IMYke2.0.0.0
Talán nem árulok el nagy titkot, de a "The Longest Journey" honosításunknak helyet adó szerveren találhatók azok a bizonyos képek 😊

http://mwg.sytes.net/

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Na örülök, hogy mindenki kigyönyörködte magát MerlinW-ben 😊))
Én kb. ezer évvel ezelõtt láttam a fényképét az sg-nek valami fényképes archívumába és már akkor nyugtáztam, hogy emberi lény, szóval nem értettem ezt a hirtelen fellángolt érdeklõdést.
Viszont ennek kapcsán eljutottam merlinW utazási oldalára ahol 1-2 saját magáról készült kép mellett tengernyi gyönyörû tájkép van, amit mindenkinek ajánlok.
Legény koromban én is rengeteg országba eljutottam, bár csak európában. Viszont nekem csak olyan fényképeim vannak, ahol alkoholtól felpuffadt fejjel fetrengünk össze-vissza. Nos ezek a képek nem olyanok, amiket - ma már - büszkén fel mernék vállalni 😊

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy lehetséges-e egyazon IP-rõl még egy account létrehozása, de ha igen, szívesen segítek.

Evin
A remény hal meg utoljára. Nekem mondjuk volt (és remélem lesz is) alkalmam játszani vele, és nagyon jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Én közben szenvedtem vele vagy egy -két órát,többek között próbáltam más böngészõvel, havernál, avast freet is feltettem, stb, de sehogy se jó.
Nem értem hogy neked miért mûködik...
Amúgy ha nem nagy kérés akkor csinálnál nekem accountot?

enlightened
Most hogy az Alan Wake kijött, már csak a Heavy Rain-nek kéne és akkor jóság lenne.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, évek óta nem használok NOD-terméket.
Az Avast Free pedig nem sír (pedig van benne minden jó, többek közt script blokkoló is) az oldal miatt.

IMYke2.0.0.0
Nos, szerintem a NOD32-vel gond. Én mindenféle cécó nélkül tagja tudtam lenni a helynek:

Mondjuk ez is ingyenes: http://www.tokyotosho.info

Helló!

Láttam hogy néha szoktatok torrentrõl beszélgetni ebben a topicban, ezért itt megkérdezném hogy nem tudjátok-e véletlenül hogy az asiatorrents.com -ra hogy lehet regelni.
Ugyanis ha rámegyek a regisztrációra a nod32 letiltja az oldalt, ha kikapcsolom a vírusirtót akkor meg bejön egy kis ablak hogy töltsek el kb 5 percet más reklám oldalakkal.
Nem igazán tudom hogy érdemes ezzel a reklámmal foglalkozni, vagy kamu az egész...

MerlinW
Nem olyan sokat, nem egész 2 évet😊
Kipróbáltam, valóban piszok jó anyag.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Kijött bizony.
Kérdés, hogy megérte-e várni...

szotyimutyi
Alan Wake állítólag kijött pc-re.Ha ez tényleg igaz, nem is tudom, hány évet kellett rá várni.

Atomreaktor
<#wink>

MerlinW
Senki sem tökéletes😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
A két doboz cigiért nem jár a pirospont <#felkialtas><#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy Õt is megismerhettem. <#nyes>

MerlinW
De, õ az öcsém😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Szemben veled nem a (iker)testvéred ül (már ha van, és éppen fiú)?
Nagyon hasonlít!

MerlinW
Ottan már nem vagyok, de itt még meg lehet tekinteni..😊

[merlinw.org]

moonster
Most kaptam meg az AG Offline-t! Nem voltam kedd óta itthon.
Nagyon jó minõségû, jó színvonalú írásokkal.
Kedvet kaptam a Hector Badge of Carnage játékra.
Gratula az újsághoz!
IMYke2.0.0.0

enlightened
Hol láttatok portrét? 😊

Atomreaktor
"off": bezárt a btjunkie is, szerintem nem csak én használtam szeretettel 😊

IMYke2.0.0.0
Annak idején én is meglepõdtem, amikor megláttam a képet - de szerintem, mindenki így lenne itt mindenkivel, a portréink megpillantásakor 😊 -, én ugyanis nem egy 2 méteres srácot láttam magam a lelki szemeim elõtt 😊

Axon
Bízok benne, hogy abból a digitális változatból hamar elkészül egy virágbolti verzió 😊

bogyoka
Köszi, majd keresgélek, hogy hol lehet megvenni.

MerlinW meglestem a képedet, egész másképp képzeltelek el.😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

enlightened
Igen. Lesz. ELvileg febr 16-án de csak digitális változatban a dobozos késõbb jön. Nem tudom hol lehet majd megrendelni a digitálisat.

bogyoka
Tényleg lesz? Olvastad valahol? Mert nagyon jó lenne.😊

enlightened
Longest Journey 3 még egy ideig nem lesz és a Secret World amit a FunCom készít az is MMORPG lesz sajnos.

Viszont akik annak idején akartak volna játszani az Alan Wake-el de nem tudtak mert XBOX360-ra volt csak azoknak jó hír, hogy másfél hét múlva kinnt lesz PC-re is az Alan Wake.

Én már a The Longest Journey 3-at várom már nagyon,remélem lesz egyszer.
http://www.thatvideogameblog.com/2011/04/11/the-longest-journey-3-absolutely-possible/

Csak így lesz teljes a történet. Szerintem nem volt elvesztegetett idõ 😊

bogyoka
Sziasztok! Igen érdemes, nagyon jó!😊

enlightened
Sziasztok Black Mirror 3-at végigjátszottátok? Érdemes belekezdeni?

Atomreaktor
Suburgatory nagyon jó 😉

MerlinW
A promo nekem sem tetszett, csak Bilson kisasszony adtam neki egy esélyt. Aztán végül maradtam😊 Aranyos, humoros, kedvelhetõ/olykor karikaturisztikus karakterekkel.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Érdekes...

Hart of Dixie promo

Én ránézésre sem tudnám elviselni.

Bár, az igaz, hogy korábban végignéztem az Ally McBeal-t is... tudom, más kategória 😊

MerlinW
Dixie nálam "guilty pleasure". Fogalmam sincs mi tetszik benne, de késõ este fáradtan a legjobb😊 Olyan kis "feelgood" sorozat.

[merlinw.org]

Evin
Rengeteg jó sorozat van. Van akinek ez jön be, van akinek más. Pl most megnéztem ennek a Downton Abbey-nek az ajánlóját, de nem-gyere-be.
Másnak meg biztos nem tetszik a Grimm, Castle, Suborgatory, Hart of Dixie, Wilfred. Direkt nem akartam felsorolni mindazt, amit nézni szoktam. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Tényleg pofás opció 😊
Lenne saját és szélessávú hozzáférésem, még használnám is 😊

MerlinW
Tudom, 5+ éve így csinálom😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
nem rossz ötlet 😊

Atomreaktor
Tudom ajánlani a "Downton Abbey"-t. Lesz még õsztõl 3. évadja, de az egyik legjobb sorozat mûfajtoktól függetlenül!

MerlinW
uTorrent RSS letöltõjében megadhatod milyen minõséget szeretnél, 16 közül választhatsz, DSRip-tõl a HDTV, 1080p-ig, adhatsz meg szürõket, sorozatok esetében évad, epizód tartomány beállításokat, stb, stb.

Nézd csak meg, Beállítások -> RSS Letöltõ, vagy Ctrl+R.

RSS feed-ek pedig:

EZTV:
http://ezrss.it/feed/

BTChat EZTV:
http://www.bt-chat.com/rss.php?group=3&cat=9

BTChat VTV:
http://www.bt-chat.com/rss.php?group=2&cat=9

Show RSS:
regisztrálni kell ide: showrss.karmorra.info

Az általános sorozatbeállítás pedig ilyen:

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Azt a kényelmes mindenedet! 😊))

Én szeretem a keresés varázsát. Ráadásul, szeretem eldönteni, hogy milyen minõséget szerezzek be épp akkor, amikor rálelek egy forrásra - meg kell gondolnom, mert szó szerint nincs szélessávú hozzáférésem.

MerlinW
Én sem követem, uTorrent RSS letöltõjében ott vannak a címek, RSS forrásnak az eztv, btchat, showrss, a kliens meg tölti automatikusan mindet amint megjelennek a neten😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én ráálltam a befejezett sorozatokra - elegem van a sorozatok követésébõl. Öregszem.

MerlinW
Én Mentalist, Castle-t nézem azok legalább viccesek.

[merlinw.org]