33675
-
#33154 Hát én nem fejeztem még be a sulit, de szerencsére sikerült elcsípni egy állást, így most én is programozok. Fizet is... bár a saját lakás még hitelből is jópár évre van tőlem :D
fél éve dolgozom itt, de végre működik a számítógépem, és vettem egy igen remek kis telefont is (HTC One X)
Váltani nem tervezek. A Meló tud nehéz lenni, de általában változatos szerencsére. Jobb mindig lehetne, de elégedett vagyok :) -
#33153 A tanítás szép mesterség, bár én nem tudnám csinálni :S -
#33152 Már tanítok 12 éve, így csak magasabb bért kapok talán, ha meglesz a nyelvvizsgám. Első dipihez még nem kellett, itt meg éppen kell :)
-
#33151 mondjuk több rajta az álláskereső, mint a hirdető :) -
#33150 Gratulálok :) Tanítani fogsz akkor? -
csgj #33149 Persze, nézegetek mindent. A Katalistet jó hogy mondod, teljesen elfelejtettem... Angolból van már lassan 4 éve középfokúm, még egy kicsit csiszolgatom, mert megkopott kissé. :-D -
#33148 Én is ma államvizsgátam, Inofrmatikatanár Mesterszakon az ELTÉn :) -
#33147 nézegesd a közigállást, meg a katalist-et, pályázz amire csak lehet, aztán egyszer csak beugrik egy ;)
valamelyik nyelvre meg állj rá, az könyvtárban is nagyon jól jöhet! (sok plusszt számít egy interjún pl). -
#33146 tetszik ez a "kulisszák mögött a programozókkal" leírás :) -
#33145 hát nem szépítem, csak irigyelni tudlak :) és bíztatni, hogy bulizz, használd ki a jelen állást amíg csak lehet, szerezz minél több tapasztalatot és később annál bölcsebb leszel ;) -
csgj #33144 Hát, már tudom, hogy ez a helyzet. Felvettek, aztán lassan minden világossá vált. Nem tudom, hogy mit fogok csinálni, de az az ötlet sem tetszik, hogy a teszkóban legyek pénztáros életem végééig. :'-D -
#33143 Attól függ. Vannak nálunk akik belefásultak, mert ugyanazt csinálják, 15 éve és vannak akik közben továbbfejlődtek haladnak, a programozási nyelvekkel a fejlesztői környezetek újabb verzióival. Akit érdekelnek az újdonságok annak mindig érdekes lesz a programozás, mert mindig tanulni fog és haladni a dolgokkal és kihasználni mindig a legújabb verziók előnyeit. Aki mondjuk C-ben éli le az életét, az lehet megunja. De aki közben átment Java-ra, vagy .NET-re és folyamatosan halad is velük frameworkrol frameworkre, VS-rol VS-re verzióról verzióra annak mindig van kihívás és érdekesség.
Van kollégám, akinek hiába mutatok bármit mert szerinte az Assembly-nél jobb dolog nincs a világon és ő már unja ezt a sok uj dolgot és nem akar haladni veluk neki jo az ami van, na ő belefásult tényleg. Van aki meg konferenciákra jár, bújja a cikkeket és minden kis újítás feldobja és már próbálja is ki őket :D -
#33142 Két nyelvvizsgám van többet nem akarok :D Ebből az angolt, azt napi szinten használom a melóban mert külföldi cég és az ügyfelek is azok. Igazából régen én is akartam világot látni, mert programozóként vannak lehetőségek kinnt, több kollégám kiment pl. De most sikerült megszereznem az első saját lakásomat (hitel nélkül), 100%-ig a sajátom, úgyhogy most nem szeretnék menni sehova, ki akarom élvezni :D Berendezni, bulikat tartani, végre úgy élni ahogy akarok. Aztán majd megunom, még mehetek külföldre, de egyelőre jó itthon. -
#33141 Maradjon meg ez a lelkesedés ;) Azért a bizt. kedvéért tanulj nyelveket, aztán lehet világot látni is :) -
#33140 Hiába, ahogy öregszünk úgy szerezzük az élettapasztalatokat. Anno én sem hittem el sokmindent, most meg már látom, hogy nem véletlenül mondogatták... és még mennyi ilyen vár ránk, most sem hiszünk még el egy csomó mindent az öregeknek, pedig valószínűleg azokban is igazuk lesz, csakhát mindenki a saját bőrén tapasztalja meg... :) -
#33139 ajjjjjjaaaajjjj nem akarlak elkeseríteni. én is könyvtáros vagyok (oszk), de váltani szeretnék. majdnem mindenhol létszámstop van és ha valaki elmegy, vagy nyugdíjba megy, azoknak a helyére 80%-ban ismerős jön. van mondjuk havonta 5 könyvtáros hirdetés kb. amire lehet párszáz jelentkező. de ne add azért fel, viszont arra készülj fel, hogy lehet, hogy költöznöd kell :) Szeged, Pest, stb. ahol több a könyvtárosi lehetőség. Ja és még valami: más szakmában nem sokat ér ez a diploma :))
De nem akarok negatív lenni, ha ezt érzed hivatásodnak, akkor semmiképp se add fel én is véletlenül kerültem ide (nem pályázat útján, de nem is ismerős által). -
#33138 Ezzel én is így voltam, de 15 évnyi pályafutás után már csak a pénzért csinálom, nem az élvezetért:) Ebbe is bele lehet fásulni sajnos. Én sem hittem anno:) -
#33137 Ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki nem akar váltani :) Én szeretem a munkám, programozni a legjobb dolog a világon és jól is fizetnek érte :) Mondjuk a diplomát megszerezni nem volt valami jó dolog, párszor majdnem kibuktam a matekos tárgyak miatt amiket nem szerettem, de a programozás ment nagyon így életben maradtam :D Most már a múlté a tanulás, már csak a gyümölcsét élvezem :) -
#33136 Szép téma megy itt. :)
Én is szeretnék váltani, de hát hihetetlenül nehéz. -
csgj #33135 Én meg most szereztem meg az informatikus könyvtáros diplomát. Van egy olyan érzésem, hogy lehetetlenség vele elhelyezkedni. :-D Somogy megyében tutira... -
#33134 Hát most nagyon nehéz :( Én váltani szeretnék, de az sem megy, a legtöbb pályázatra vissza sem írnak. -
#33133 Én meg 1,5 éve szeretnék dolgozni. -
#33132 Az brutális játék és végigjátszás sincsen hozzá sehol :) -
#33131 Én meg hónapok óta dolgozom -
#33130 Én harmadik napja Baldur's Gate-ezek :) -
csgj #33129 Hali! Én már kijátszottam. Leültem, és alig bírtam felállni mellőle. :-D Varázslatos játék. -
#33128 Na erre kíváncsi vagyok, néztem már régebben is ak épeket belőle, nagyon hangulatosnak tűnik. -
#33127 Időközben megjelent :) -
#33126 Na elkezdtem, eddig egész jó. Van benne szerelmi szál is. Régen mindig innen értesültem az új játékokról, most meg nagyon leült a fórum :D Miért nekem kell bemutatnom az új point and click gamet?
-
#33125 Sziasztok 22-én jött ki a Dark Eye : Chains of Satinay. Deep Silver csinálta a gamet, ami önamagában elég jól hangzik. Valaki már elkezdte, vagy tervezi? -
#33124 Ez igazán jó hír :) -
#33123 Jön a Broken Sword 5!!! Ráadásul 2d-ben!! (forrás) -
#33122 Resonancece[/URL], a Gemini Rue stílusában. Jövő héten jelenik meg ;) -
#33121 Köszi az infókat. Bátran kijelenthetem, hogy nem fogok vele játszani, mivel megvenni nem szándékozom. ha több időm lenne játszani, akkor még elgondolkoznék rajta, viszont ilyen kevés szabadidő mellett csak kipróbáltam volna.
Barátom meg nincs, aki megvette volna.
Majd megnézek 1-2 youtube videot a játékból :) -
#33120 Nem saját játék és kép - sajnos! -
#33119 Semmi baj :)
Itt megfigyelhető a Collector's Edition esetében is (bal oldalon):
-
#33118 Nah ezt nem tudtam, sry! :)
-
#33117 Az 5 darab Guest Code-ból csak 2 darab Diablo III... -
#33116 Ha valami ismerősöd megvette és nem a digitális változatot, akkor kapott a játékhoz 5 db starter keyt, amivel bárki regisztrálhat és cirka 1 hónapig vagy 13-as szintig vagy a Skeleton King haláláig tolhatod a játékot. Utána is lehet, csak nem dob questeket.
http://diablo3.hu/2012/05/13/kerdesek-es-valaszok-a-diablo-3-starter-editionnel-kapcsolatban/ -
#33115 Torchlight 2-re koncentrálok, abban lesz valami kihívás is:)