33675
-
#33074 Quantic Dream új játéka!
http://www.pcdome.hu/hirek/22063/quantic_dream_ma_este_bemutatjak_uj_jatekukat
http://blog.us.playstation.com/2012/03/07/kara-is-not-quantic-dreams-next-game-but-you-may-wish-it-was/ -
#33073 Megjelent az Adam's venture 3 is, akit érdekel. -
#33072 Köszönöm az információt - akkor, valószínűleg, kihagyom. -
#33071 Belenéztem, de nekem ez túl egyszerű játék. Gondolkozni szinte nem is kell. Lényegében a szájadba van rágva mit kell csinálni, ahol meg nem ott, is csak pár választási lehetőség van. -
#33070 Azt gondoltam, valaki már kipróbálta - a leírása nekem tetszik.
A Hivatalos oldalon letölthető egy ~270 MB-os játszható demó.
-
#33069 Mégis milyen játék ez, mert a videók alapján nem derül ki. Point-and-Click? -
#33068 "J.U.L.I.A" - Mi a véleményetek róla? Kipróbálta már valaki? -
#33067 http://magyaritasok.hu/forums/messages/2754/amnesia_justin_dlc -
#33066 Amnesia Justine DLC 0.9 magyarítás tölthető (teszteletlen) http://data.hu/get/4209768/Amnesia_0.9_HUN.rar
Magyaritasok oldalról Gora kollégától -
#33065 Na a magyarításról nem is tudtam. Szétnézek, hátha megtalálom a kiegészítőt valahol, bár addig nem érdemes belekezdeni, amíg az alapjátékot végig nem viszem, ahhoz pedig - mint írtad - bizony bátorság kellene :) -
#33064 Bevallom, nekem is többször a hideg futott végig az egész testemen úgy, ahogy azt le szokták írni.
Valahol megvan, de idő hiányában nem álltam neki (és mit tagadjam bátorság is kell hozzá). De már magyarítás is van a kiegészítőre. -
#33063 Nekem már az első résztől tönkre mentek az idegeim, pedig addig jutottam, amikor az első zombik megjelennek :)
Van egy kiegészítője is az első résznek. az megvan valakinek? Próbáltátok már? -
#33062 Ősszel folytatódhat a borzongás.
Amnesia: A machine for pigs -
#33061 szedd le valahonnan, ha már megvan az eredeti, akkor még lelkiismeretfurdalásod sem lehet :) -
cleric #33060 Erre a fordulatra nem számítottam. Úgy emlékszem, újságmellékletként is megvan valahol, megkeresem, hátha az a 2 cd-s. -
#33059 A fordítás a 2CD-s verzióhoz készült (a Steam-es is az). 4CD-ssel nem megy. -
cleric #33058 Újratelepítés után (angolul) jól működik. Ha a honosítást bemásolom, a lenti hibaüzenet jön. -
cleric #33057 Error: File 03000900.isn not found!
Re-export data and try again.
The Longest Journey now quit.
A fenti linkről letöltött csomagot bemásoltam a telepített könyvtárba, azóta csinálja. Ez nem Steames, mert megtaláltam a 4 cd-s eredetimet. -
#33056 Mennie kell, én is Win7x64 + Steam-el játszom. Pontosan mit hiányol? *.isn fájlt nem tartalmaz a játék. -
cleric #33055 CD-ről feltelepítettem, a magyarítást rámásoltam a telepítési könyvtárra, de nem indul, file not found xxxxxxx.isn.
Megy egyáltalán win7 alatt? Vagy más a baja? -
cleric #33054 Tényleg nem vettem észre :D
Köszi! -
#33053 - Fejléc.. naaaagy piros betükkel...?
- Jó az ő és ű
- Működik Steam-el.
-
cleric #33052 Sziasztok,
A TLJ-t újra elővenném, hogy az asszony kipróbálhassa. Láttam, hogy készült hozzá magyar feliratozás, ebből a legújabb verzió honnan tölthető le? Az ő és ű betű tényleg nem jó? A Steam-es verzióval működik?
Köszi. -
#33051 Hú nagyon szépek a képek, jó volt nézegetni, és milyen jó lenne ott lenni.:)
Én is szeretném végigjátszani az Alan Wake-t, régi vágyam, csak meg kell szereznem.:) -
#33050 Hát én kis koromban, kezdtem az Alone in the dark 1-el. Az se használt semmi speciális dolgot, de amikor be akart jönni a farkas az ablakon és oda kellett tolni a szekrényt, aztán pincéből jött fel valami, nagyon durván féltem. -
#33049 Értem, az ismertetők emlegették túlélő horrornak.... De most megnyugodtam, talán akkor elég lesz a mindennapi gatyaváltás és nem kell majd óránként cserélnem.... -
#33048 Ez nem horror, inkább thriller. Viszont érdekes és jó:) -
#33047 Nézegettem az Alan Wake gameplay videókat. Azt hiszem ez lesz a következő, amit végigjátszok, de meg kell jegyeznem horror játék az Amnesia-nál kezdődik számomra. Annak játszásakor többször is a hideg szaladt végig rajtam, miközben a játék nem használt semmiféle brutális és erőszakos effektet. Egyszerűen a hangulat volt olyan, hogy minden óra játék után nadrágot kellet váltanom -
#33046 L.A. Noire nyomában van az említett nagy játékoknak ;) -
#33045 Hát igen. A fahrenheitnél nagyon fiatal voltam és épp a spanyol nyelvvizsgára készültem. Nagyon örültem mert volt benne spanyol szinkron úgy hogy azzal toltam és egy vasárnap alatt kitoltam. Egyébként a fahrenheit életem legjobb játéka volt és ezt az Alan Wake sem tudja utolérni. Abban volt nyomozás, akció. Egyszerűen folyamatosan történtek benne a dolgok nem tudtál lazítani. Az Alan Wake is nagyon jó, de van amikor menni kell előre és lőni a takeneket és az a rész annyira nem izgalmas. -
#33044 Engem sem érdekelt a grafika, egy ültő helyemben végigjátszottam az alapjátékot (12óra). Utoljára talán a Fahrenheit érte el ezt nálam:) -
#33043 Engem most beszippantott a sztori teljesen, már nem tudom abbahagyni, egyszerűen meg kell tudnom mi lesz a vége. -
#33042 Nekem tetszett. Én anno box-on kezdtem el. Döbbenet, hogy 2 éve volt és az utolsó fejezetet még nem játszottam le. :)
A PC-s verziót én nem láttam, de ismétlem, nekem tetszett. A Heavy Rain azonban sokkal jobb mint grafikailag, mind történetileg. -
#33041 Nos, tegnap este kipróbáltam az elenkvéket...
Első benyomásom, vázlatosan: érthetetlen számomra ez a nagy hype körülötte.
Majdnem közel 2 órányi játék után:
+ jó a történetvezetés
+ érdekel, hogy mi lesz a sorsa szereplőnknek
+ X360 vezérlővel majdnem olyan jó irányítani a PC-s verziót, mint egérrel
- fejlesztéssel együtt egy ~ 5 éves játék nehogy más ne fusson Full HD-ban minden lehetséges beállítást maximumra állítva a gépemen... és nem fut, csak ha két dolgot 'mediumra' állítok [ezért inkább 1400*900-ra vettem a felbontást]
- egyáltalán nem indokolt gépigény
- a történet egy olcsó amerikai filmre emlékeztet
- számos helyen szinte baltával faragott környezet, ugyanakkor néhol meg majdnem fotó-realisztikus,
- a játék motorjával készült átvezető animációk és a PC-re továbbcsiszolt összkép között zongorázni lehet a különbséget = látszik, hogy előbbi az X360-as munka
- eléggé humoros és furcsa a megszerzendő dolgok listája a menüben (Achi-vadászoknak persze izgalmas lehet) -
#33040 Jómagam is így gondolkozom - ne rólam szóljanak a képeim, hanem a céltárgyakról és személyekről :) -
#33039 Mikor utazom, a tájat, helyszíneket fotózom, nem magamat:) Azt itthon is tudom csinálni, na meg az a nők dolga:) Nem vagyok az a "most akkor csináljunk egy képet amin én vagyok mögöttem a vízeséssel" :)
Ha készül is ilyen kép, többnyire magamnak, ismerősöknek. A galériában a jelszavas albumok pl hemzsegnek a rólam készült képektől, de azok értelemszerűen nem publikusak:)
Ha én kellek akkor #33003 - ami Jordániában készült, valamint a Ciprusi képsorozatban van 3 darab kép ami rajta vagyok (052, 108, 109). Legyen ennyi elég:)
-
#33038 Gondolom csak azért, mert ő áll a fényképezőgép (ájfon) mögött. :)
De lejjebb linkelt csoportképet tesójával. -
#33037 Akkor most hangot adok a döbbenetemnek: döbb-döbb
-
#33036 Én végignéztem az utazós képeket, de egyiken sem véltem felfedezni olyan embert, akiről egyértelműen elmondható lenne, hogy ez MerlinW. Csak lézengő túristákat látok a képek nagy részén. Olyan nincs amelyiken bepózolna valaki középen, hogy őt most fényképezzék le :S Tudom, hogy én vagyok a gyenge, de én nem találtam meg MerlinW-t. -
#33035 Ezek kérlek szépen pont iPhone 4-el készültek:)