The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
Quantic Dream új játéka!
http://www.pcdome.hu/hirek/22063/quantic_dream_ma_este_bemutatjak_uj_jatekukat

http://blog.us.playstation.com/2012/03/07/kara-is-not-quantic-dreams-next-game-but-you-may-wish-it-was/

szotyimutyi
Megjelent az Adam's venture 3 is, akit érdekel.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információt - akkor, valószínûleg, kihagyom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Belenéztem, de nekem ez túl egyszerû játék. Gondolkozni szinte nem is kell. Lényegében a szájadba van rágva mit kell csinálni, ahol meg nem ott, is csak pár választási lehetõség van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Azt gondoltam, valaki már kipróbálta - a leírása nekem tetszik.
A Hivatalos oldalon letölthetõ egy ~270 MB-os játszható demó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Mégis milyen játék ez, mert a videók alapján nem derül ki. Point-and-Click?

IMYke2.0.0.0
"J.U.L.I.A" - Mi a véleményetek róla? Kipróbálta már valaki?

mandm

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm

Axon
Na a magyarításról nem is tudtam. Szétnézek, hátha megtalálom a kiegészítõt valahol, bár addig nem érdemes belekezdeni, amíg az alapjátékot végig nem viszem, ahhoz pedig - mint írtad - bizony bátorság kellene 😊

mandm
Bevallom, nekem is többször a hideg futott végig az egész testemen úgy, ahogy azt le szokták írni.
Valahol megvan, de idõ hiányában nem álltam neki (és mit tagadjam bátorság is kell hozzá). De már magyarítás is van a kiegészítõre.

Axon
Nekem már az elsõ résztõl tönkre mentek az idegeim, pedig addig jutottam, amikor az elsõ zombik megjelennek 😊
Van egy kiegészítõje is az elsõ résznek. az megvan valakinek? Próbáltátok már?

mandm
Õsszel folytatódhat a borzongás.
Amnesia: A machine for pigs

Atomreaktor
szedd le valahonnan, ha már megvan az eredeti, akkor még lelkiismeretfurdalásod sem lehet 😊

Erre a fordulatra nem számítottam. Úgy emlékszem, újságmellékletként is megvan valahol, megkeresem, hátha az a 2 cd-s.
MerlinW
A fordítás a 2CD-s verzióhoz készült (a Steam-es is az). 4CD-ssel nem megy.

[merlinw.org]

Újratelepítés után (angolul) jól mûködik. Ha a honosítást bemásolom, a lenti hibaüzenet jön.
Error: File 03000900.isn not found!
Re-export data and try again.
The Longest Journey now quit.

A fenti linkrõl letöltött csomagot bemásoltam a telepített könyvtárba, azóta csinálja. Ez nem Steames, mert megtaláltam a 4 cd-s eredetimet.
MerlinW
Mennie kell, én is Win7x64 + Steam-el játszom. Pontosan mit hiányol? *.isn fájlt nem tartalmaz a játék.

[merlinw.org]

CD-rõl feltelepítettem, a magyarítást rámásoltam a telepítési könyvtárra, de nem indul, file not found xxxxxxx.isn.
Megy egyáltalán win7 alatt? Vagy más a baja?
Tényleg nem vettem észre 😄
Köszi!
MerlinW
- Fejléc.. naaaagy piros betükkel...?
- Jó az õ és û
- Mûködik Steam-el.

[merlinw.org]

Sziasztok,

A TLJ-t újra elõvenném, hogy az asszony kipróbálhassa. Láttam, hogy készült hozzá magyar feliratozás, ebbõl a legújabb verzió honnan tölthetõ le? Az õ és û betû tényleg nem jó? A Steam-es verzióval mûködik?
Köszi.
bogyoka
Hú nagyon szépek a képek, jó volt nézegetni, és milyen jó lenne ott lenni.😊
Én is szeretném végigjátszani az Alan Wake-t, régi vágyam, csak meg kell szereznem.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

enlightened
Hát én kis koromban, kezdtem az Alone in the dark 1-el. Az se használt semmi speciális dolgot, de amikor be akart jönni a farkas az ablakon és oda kellett tolni a szekrényt, aztán pincébõl jött fel valami, nagyon durván féltem.

mandm
Értem, az ismertetõk emlegették túlélõ horrornak.... De most megnyugodtam, talán akkor elég lesz a mindennapi gatyaváltás és nem kell majd óránként cserélnem.... <#eplus2>

MerlinW
Ez nem horror, inkább thriller. Viszont érdekes és jó😊

[merlinw.org]

mandm
Nézegettem az Alan Wake gameplay videókat. Azt hiszem ez lesz a következõ, amit végigjátszok, de meg kell jegyeznem horror játék az Amnesia-nál kezdõdik számomra. Annak játszásakor többször is a hideg szaladt végig rajtam, miközben a játék nem használt semmiféle brutális és erõszakos effektet. Egyszerûen a hangulat volt olyan, hogy minden óra játék után nadrágot kellet váltanom <#ijedt><#ijedt><#ijedt>

Atomreaktor
L.A. Noire nyomában van az említett nagy játékoknak 😉

enlightened
Hát igen. A fahrenheitnél nagyon fiatal voltam és épp a spanyol nyelvvizsgára készültem. Nagyon örültem mert volt benne spanyol szinkron úgy hogy azzal toltam és egy vasárnap alatt kitoltam. Egyébként a fahrenheit életem legjobb játéka volt és ezt az Alan Wake sem tudja utolérni. Abban volt nyomozás, akció. Egyszerûen folyamatosan történtek benne a dolgok nem tudtál lazítani. Az Alan Wake is nagyon jó, de van amikor menni kell elõre és lõni a takeneket és az a rész annyira nem izgalmas.

MerlinW
Engem sem érdekelt a grafika, egy ültõ helyemben végigjátszottam az alapjátékot (12óra). Utoljára talán a Fahrenheit érte el ezt nálam😊

[merlinw.org]

enlightened
Engem most beszippantott a sztori teljesen, már nem tudom abbahagyni, egyszerûen meg kell tudnom mi lesz a vége.

kirol
Nekem tetszett. Én anno box-on kezdtem el. Döbbenet, hogy 2 éve volt és az utolsó fejezetet még nem játszottam le. 😊
A PC-s verziót én nem láttam, de ismétlem, nekem tetszett. A Heavy Rain azonban sokkal jobb mint grafikailag, mind történetileg.

IMYke2.0.0.0
Nos, tegnap este kipróbáltam az elenkvéket...

Elsõ benyomásom, vázlatosan: érthetetlen számomra ez a nagy hype körülötte.

Majdnem közel 2 órányi játék után:

+ jó a történetvezetés
+ érdekel, hogy mi lesz a sorsa szereplõnknek
+ X360 vezérlõvel majdnem olyan jó irányítani a PC-s verziót, mint egérrel

- fejlesztéssel együtt egy ~ 5 éves játék nehogy más ne fusson Full HD-ban minden lehetséges beállítást maximumra állítva a gépemen... és nem fut, csak ha két dolgot 'mediumra' állítok
- egyáltalán nem indokolt gépigény
- a történet egy olcsó amerikai filmre emlékeztet
- számos helyen szinte baltával faragott környezet, ugyanakkor néhol meg majdnem fotó-realisztikus,
- a játék motorjával készült átvezetõ animációk és a PC-re továbbcsiszolt összkép között zongorázni lehet a különbséget = látszik, hogy elõbbi az X360-as munka
- eléggé humoros és furcsa a megszerzendõ dolgok listája a menüben (Achi-vadászoknak persze izgalmas lehet)

IMYke2.0.0.0
Jómagam is így gondolkozom - ne rólam szóljanak a képeim, hanem a céltárgyakról és személyekrõl 😊

MerlinW
Mikor utazom, a tájat, helyszíneket fotózom, nem magamat😊 Azt itthon is tudom csinálni, na meg az a nõk dolga😊 Nem vagyok az a "most akkor csináljunk egy képet amin én vagyok mögöttem a vízeséssel" 😊
Ha készül is ilyen kép, többnyire magamnak, ismerõsöknek. A galériában a jelszavas albumok pl hemzsegnek a rólam készült képektõl, de azok értelemszerûen nem publikusak😊

Ha én kellek akkor #33003 - ami Jordániában készült, valamint a Ciprusi képsorozatban van 3 darab kép ami rajta vagyok (052, 108, 109). Legyen ennyi elég😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Gondolom csak azért, mert õ áll a fényképezõgép (ájfon) mögött. 😊
De lejjebb linkelt csoportképet tesójával.

IMYke2.0.0.0
Akkor most hangot adok a döbbenetemnek: döbb-döbb
<#nyes><#vigyor2><#worship>

enlightened
Én végignéztem az utazós képeket, de egyiken sem véltem felfedezni olyan embert, akirõl egyértelmûen elmondható lenne, hogy ez MerlinW. Csak lézengõ túristákat látok a képek nagy részén. Olyan nincs amelyiken bepózolna valaki középen, hogy õt most fényképezzék le :S Tudom, hogy én vagyok a gyenge, de én nem találtam meg MerlinW-t.

MerlinW
Ezek kérlek szépen pont iPhone 4-el készültek😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Bámulatosak, gyönyörûek - le a kalappal a kompozíciók elõtt!

Biztos vagyok benne, hogy nem kompakt géppel, vagy mobillal készültek 😊

MerlinW
Ha már szóba került, egy kis ízelítõ a Török képekbõl😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Várgyuk ceretettel!

Jöhetnek!

MerlinW
Jah, celeb lettem, hell yeah😊

Akit érdekelnek a tájképek, 1-2 héten belül (ha idõm engedi) lesz újabb Egyiptomi, Jordániai, Izraeli és Törökországi képáradat. Felgyülemlett pár ezer kép a legutóbbi utazásaimból csak le kell válogatni õket..😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mennyire érintett, de ha a pletykák igazak (abandi linkelte a MP-n), akkor az MS-nek komoly érdekeltsége volt/van abban, hogy mégis kézhez vehessük a PC-s verziót.
Gondolom, mint jogtulajdonosnak mindenképp jár az eladásokból/terjesztésbõl.

Evin
Már ha az MS érintett az eladásokban. A Steam és Origin verzióban nem hiszem, a dobozost meg tudtommal egy Finn cég intézi.

IMYke2.0.0.0
Én is osztom ezt a véleményt.
Most, így évekkel az ekszboksz-exkluzivitást követõen jól jön még néhány millió dollár a kasszába... a csúnya WRZ bekalkulálása mellett is.

Evin
Gondolom azért engedett most az MS, mert x360-on már kifutott a játék. Érdemleges bevétel már nem jön belõle, így 2 év elteltével.

IMYke2.0.0.0
Épp témába vág ez a cikk - "A Remedy üzent a warezolóknak"

Én is írtam hozzá.

Nem vagyok szent. Amit csak tudtam, és tudok, megveszek, ha arra érdemesnek tartom rá .
Ugyanakkor, elõre meg is nézem a játékokat WRZ formájában, és némelyik esetében örülök is, hogy nem estem a marketing csapdába.

enlightened
Csak azt nem értem, hogyha most odatudták adni PC-n akkor akkoriban miért nem. Arról nem is beszélve, hogy mindig a PC-s warezról papolnak, hogy mekkora gáz. Ennek ellenére az Alan Wake sikeresen kivívta magának a 2010-es év legtöbbet lewarezolt játéka címét. Úgy hogy az xboxosok se annyira ártatlanok azért.