lézeres-szem-műtét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
személy szerint 3 hónapig kellett mûkönynezni+ha jól emléxem két hétig még valami fertõtlenítõ cseppet is kelett használni ugy mint a mûkönnyet.
Van egy másik módszer, pontosan mar nem tudom melyik,annál lényegesen több ideig tart a csepegtetés (valami fél év)
ha van még kérdés hajrá 😊
üdv
Emancipate yourself from mental slavement!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lenne egy fontos kérdésem.
Az egyik haveromnak súlyos szaruhártya gyulladása lett fél éve a bal szemén, ami majdnem kilyukadt :S és az orvosok is éppen csak megtudták menteni neki. Utána egy szép kis heg maradt neki a szemén de mára már egész szépen begyógyult neki már alig láccik.
Kérdésem az lenne hogy ilyenkor ha hegesedés maradt a szemén, ami az orvosok szerint nem biztos hogy elmúlik, ajánlott-e neki egy ilyen lézeres szemmûtét, vagy csak "amit az orvosok is mondtak" szaruhártya csere után?
Köszi a válaszokat!
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Énis szeretném majd megmûttetni a szemem eccer ha dolgozok.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
btw enis meg szeretnem majd csinaltatni!
DE! a szemeszorvosom szerint a bal szemem nem tanult meg rendesen latni... ergo folyamatosan a jobbat eroltetem(ami romlik is rendesen)... nekem is viszonylag nagy diopriam van de van hozza cilinder meg dolesszog vagymiaszosz 😄
szal lehet ilyen "bena" szemnel is mutetre menni? kivancsi lennek ra!
htx^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
kíváncsi lettem volna, hogy ez változott-e azóta (ha igen, akkor mennyivel rövidült le ez az idõtartam) ...
<#hawaii>#hawaii>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
de ha mondjuk télen mûtik a szemem, akkor az elég hülyén veszi ki magát, hogy még a suliba is abban járok
ja, tényleg: tv, számgép, ezeknek is van minimális fénye, (még ha nem is természetes) ezekkel mi a helyzet?
- 100000 ft szemenként
- 0-6ig 100% azon túl már csak erõs javulás van
- Pesten van valami szenklinika érdemes ott csináltatni mert mindenhol ugyanannyiba kerül, de ott "értenek" is hozzá
- 4 nap után már rendesen látsz, de 1 évig kell uv elleni napszemcsit hordani
-1 hétig mindennap kontroll utána talán havonta,de az nem biztos
Ennyit tudtam meg de ez 100%ra így van...
És a lényeg, be sem kell fáradni a csírátlanított 21.századi luxusrendelõbe, ugyanis távmódszerrel mûködik!
Majd késõbb adok 1 számlaszámot.. addig is tanulmányozza a képet!
😄😄😄
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
az idõjárás se oylna én meg mászkáljak napszemüvegbe, ami az se biztos hogy jó, ennyi pénzért ajándékba adhatnának 1-et😄
plusz vezetést se nagyon szeretném mellõzni.
vagy már azóta fejlõdött a tudomány, és ilyeneket max egy hétig kell hanyagolni????
és a legfontosabbTÉK!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
infokat még, pls
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mûtét után soha többé nem lehet kontaktlencsét hordani, mert egy heg lesz a szemeden és a lencse kidörzsölné.
Ez végülis egy marketingfilm, amiben elmagyarázzák,bemutatják a mûtétet. Megszólaltatnak benne olyanokat, akik túlestek rajta, és hót el vannak ájulva, hogy milyen jó már nekik. Kicsit rtl-es stílusban. A barátok köztös vilibá is megcsináltatta. Asszonta mosmár minden tök jó. Beszél rajta v.mi doki is. Állítólag nem fáj semmi, csak kb. 3 napig kellemetlen, olyan, mintha pilla lenne a szemedben. Aztán fokozatosan javul a szemed, majd beáll 130%-ra.
Én már csak azt nemtom, hogy a beavatkozás után lehet-e nehezebb fizikai munkát végezni. Mert errõl nem mondanak sehol semmit. Mert mint tudjuk, az erölködés kissé terheli a szemet. Sz*r lenne, ha a mûtét helyén, egy nehezebb súly alatt kipukkanna a szemem. Kínos helyzetet okozna. Tud errõl v.ki, v.mit?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Bandew: Nyugodtan mehetsz strandolni is pl, a lényeg az hogy legyen rajtad UV-szûrõs napszemüveg (asszem 3 hónap után mondták azt hogy mostmár nem kötelezõ hordani, ahogy érzem). A vízbe menetelt mondjuk nem ajánlanám pár hónapig, nemcsak a szemüveg miatt hanem gondolom a fertõzésveszély is nagyobb. A szemüvegnél vagyon fontos hogy UV szûrõs legyen, sokszor még a márkásak sem elég jók ebben hiába írják rá, úgyhogy nem árt bevizsgáltatni, ezt asszem nagyobb boltokban meg tudják tenni. Egyébként valszeg érzékenyebb is lesz a szemed az erõs napfényre, én ki sem tudtam mozdulni napszemüveg nélkül, habár egyébként sem bírtam soha úgyhogy úgyis mindig van rajtam.
Lacc: 3,5-ös volt elõtte mindkét szemem (azt nem tudom hogy + vagy -, távolra láttam nagyon homályosan, közelre nem volt gond), azt mták a kontrollon hogy jóval 100% fölöttire javították. A 100%-on az átlagot értik, van pl. egy "sasszem" nevû kezelésük a 100%-os látáson is még sokat tudnak javítani, mert alaphelyzaz ember szeme nem tökéletes, tele van a hártya rücskökkel meg egyébb hibákkal, ezeket le tudják csiszolni, így javul a látás hatékonysága. A prospektusukban ezt ki is fejtik, a sasok azért látnak jobban mert a szemük eleve olyan mint az embereknél a kezelés után. Persze ebben valszeg van egy kis marketing is, de alapjában véve igaz. A mûtét után egyébként tényleg nagyon jól láttam, a kontrollokon 5-6 méterrõl elolvastam könnyedén a kontrolltábla legkissebb számait is, azok pedig csak pár miliméteresek. A legtávolabbi dolgokat is tökéletesen élesen látom bármilyen picik is, nem csak egy homályos foltocskát.
Cujo01: Az optimednél tényleg nem semmi felhozatal van, és jó szokás szerint lenge kis nõvérkeruhában nyomulnak.😊
Egyébként pár hónapja kaptam tõlük egy demoCD-t, még nem néztem meg hogy mi az, de ha érdekel valakit akkor megnézem és beszámolok róla, meg fel is tudom tölteni valahova esetleg.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.