352
-
#311 Busós sztori nagyon nagy volt... -
#310 És nekem tetszett is, ez a rész! :) -
#309 Most nézem,hogy tegnap volt. :) -
#308 Tudom sok a negatív vélemény a heti hetessel kapcsolatban, de nekem akkor is hiányzik! Kérem vissza őket! :D Legyen tavasz! -
#307 -
#306 dejó, én most többet kihagytam úgyhogy majd bepótolom az oldalon :p -
Béka Benő #305 Még az utolsó adásokból is folyik a zsidózás... -
McCartman #304 ennyi a műsornak úgy tűnik kampó. -
#303 -
Béka Benő #302 Téli álomra készülnek a biboldók...
http://www.origo.hu/teve/20111104-nem-megszunik-csak-telre-all-le-a-heti-hetes.html -
#301 Addig még bármi történhet...
Kolosi Péter:
"– Ebben az évben mindkét műsor, a Heti Hetes és a XXI. század is a képernyőn lesz, a jövőre vonatkozó terveinkről pedig majd akkor hozunk döntést, ha eljön az ideje. " -
#300 nane :C -
#299 neten olvastam hogy 2012 ben megszűnik :C -
#298 haha xD
-
#297 jah :) -
#296 nem volt rossz rész. gálvölgyi fura szemüveg nélkül :D -
#295 Nah végre új évad :) -
McCartman #294 még ha csak a médiára lenne igaz.. -
#293 hát a média már csak ilyen sajnos
de nem hiszem hogy mind zsidóvallású lenne
pl Bajor tuti nem -
McCartman #292 azon nem csodálkoznék , hogy egyre többen radikalizálódnak , elnézve az évről évre aggasztóbb cigány helyzetet.
kár , hogy csak a buzizásig terjed a tudományod , mivel nem állítottam , hogy ők nem magyarok , esetleg kevesebbet érnének úgyhogy fölösleges verni a nyilas kolompot , ettől még az előző komment mélyen elgondolkodtató. -
#291 én meg azt nem értem, hogy 2011ben több nyilas buzi van az országban mint natúr transzfecó, meg lezbi...
lehet csak véletlen -
McCartman #290 én csak azt nem értem , milyen véletlen kell ahhoz , hogy a 7 emberből mind a 7 zsidó vallású legyen , miközben Magyarország 1-2%át teszi csak ki a zsidó közösség. -
#289 ja akkor ez lesz az uccsó
májusban párat ki kellett hagynom :) -
#288 Heti Hetes Extra! Steve és Hajós beszélget az utolsó adás után -
#287 évadzáró rész felvétele folyamatban
-
#286 twitterre posztolgatják -
#285 ezek egyébként milyen/honnan képek? :) -
#284 A középmezőnyben végzett a nagy favoritnak tartott Overdose a Haydock Parkban :/ -
#283 -
#282 -
#281 -
#280 :) -
#279 Hajós és Steve a 2011.05.08-i adás után beszélget -
petrusant #278 Vki esetleg nem tudja, mikor volt egy adás nemrég, amelyben egy román jósnőről volt egy kacagtató történet? vagy videót róla..
-
#277 lol:) -
#276 -
#275 az setét picsa hűen tükrözi a 2/3-ot...
már csak kibaszásból sem próbál meg gondolkodni, nehogy komcsi szóra tegye......
ez a fájdalom -
#274 De közben legalább mondanak poénokat is. Nem úgy, mint a hisztis csaj. -
#273 Öregem,az a leg elszomorítóbb,hogy nagyon kimutatják a politikai hovatartozásukat. Sokáig szerettem ezt a műsort,de túlzásba vitték.
Most Tereskova véletlenül szembe mert velük szállni,erre fel is háborodtak. Pedig jobb lenne,ha megosztott lenne politikailag a társaság hovatartozása,és nem a folyamatos egyirányú mocskolódást kellene hallgatni... -
#272 úgy!:)