1600
Optikai Egerek
  • Pheel
    Intenzív (napi 10-12 óra) használat mellett 2, 2 és fél nap, átlagos (napi 6 óra) mellett 3-4 nap, ha meg átlaguser vagy (napi 1-2 óra), akkor 5-6 nap. Azért merül, mert ha nem használod is villog, csak akkor kevesebbet.
  • Pheel
    Nem az USB-ről szedi az energiát a töltő. Gondolj bele, hogy akkor kikapcsolt gép mellett nem lehetne tölteni az aksit...
  • ollie
    Szerintem egérhez tök mindegy (akkor nem ha vezeték nélküli, mert az aksija tud töltődni USB-ről), de a PS/2 lassan feledésbe fog merülni...
  • B@ldrick
    Hello Pheel!
    Meddig illene bírnia az MX700-nak 1 feltöltéssel?
    Nálam 6nap és már pirosan villog a tetején, úgy hogy semmit nem használom. Neked meddig megy napi átlag hányórás használat mellett? thx
  • Tikal #583
    Melyik a jobb az USB vagy a PS/2 csatlakozás? Mi a különbség?
  • Tikal #581
    ja, 2000-el :))
  • Pheel
    Végülis ez olcsóbb :)
  • Tikal #579
    A drivert csak azért szedtem le mert azt hittem segit vmit, de nem.
    De mindegy mert visszavittem és becseréltem egy ilyenre:

Ennek csak anniy baja van hogy hangos egy kicsit a görgetője, dooh! :)
  • ollie
    Nem kell driver az egerekhez, csak akkor ha az alap 3 gombnál+görgetőnél többet akarsz használni!
  • Tikal #577
    ja, az lesz :)
  • Pheel
    Boltba be, asztalcsapkodás, egér csere, boltból ki, haza :)
  • Tikal #575
    Egyébként a géphez adták az egeret ami vmi noname számkivetett lehet még a logitechnél is ugyanics még a honlajukon sincs rola semmi (M-SBF69). Viszont most már csak arra tudok gondolni hogy a mechanikája szar, ugyanis elég ha csak egy leheletnyit érek hozzá ( még a gördülési kattanásik sem jurok el) és összevissza ugrál.
    Megnéztem a régi genius eger görgetőjét, hát ziher hogy nem igy néz ki, és mukodik is, még driver nélkul is...
    grrr
  • Tikal #574
    minden mukodik csak a gorgető nem, kábel jo, a görgető valamiért nagyon érzékeny
    Azért irtam hogy szar mert ideges vagyok hogy itt szopok vele, most nehogy besértődjon már minden logiteches, ötletek kellenek :)
  • Pheel
    Mi bajod a Logitech driverrel? Azért mert a te egered valszeg valami gonddal küzd, attól az még elég jó driver. Mellesleg ha rádiós, akkor valamivel interferálhat, ha nem, akkor meg csak a kábel tört meg valszeg.
  • Tikal #572
    ha elkezdem huzni lefelé a gorgetot és utána elengedem akkor vissza felcsuszik
  • Tikal #571
    hello, kéne egy kis help: az egeremen nem mukodik a gorgető, kurva érzékeny és ha egy picit is hozzá éek hogy csusztassam le az oldalt összevisszaugrál a kép... probáltam mindenféle étékeket novelni csokkenteni de semmi... azonkivul minden logitech egérhez ugyanaz a szar driver van ott meg ilyet nem lehet állitani...(optikai az egér)
    régi egerem görgöjével nem volt ilyen gond, persze az nem optikai volt
    szal? :)
  • Pheel
    Na ez meg nekem volt új :) A meg 1 :)

Látszik, hogy nem nézegetem...
  • B@ldrick
    Hát én ilyen infot nem láttam, csak "húzd le a sárga papírt" ami már amúgyis le volt esve..egyébként műxik, de nehéz+gyors.
    Megvan:A=caps lock, 1=num lock
    thx még1x
  • Pheel
    Az A1 meg mindig világít, ha be van kapcsolva a gép, gondolom connected állapotot jelez.
  • Pheel
    Ez a fordított aksi számomra tök egyértelmű volt. Asszem írták is a lapon, ami benne volt a tartóban.

F-Lock is le van írva amúgy, de elmondom :-P

Az F (funkció) billentyűkön dupla piktogrammok vannak. A felső kikapcsolt F-Lock-kal érhető el, az alsó bekapcsolttal. Funckiójuk állítható.
  • B@ldrick
    Bakkkker, nem kavarás megvan a megoldás!! Gyárilag fordítva tették be az egyik aksit én meg így töltöttem, remélem megmarad az egér is meg az aksija is. Próbáld ki, ha nem hittél nekem :) Most villogó zöldnél töltődik. Ja az F-lock és az A1-et (zöd ledek dokkon) még megmondhatnád mia funkciójuk.
    Köszi a segítséget, jómegszívtam.
  • Pheel
    Na most ne kavarjunk!

Az egér alján a led akkor világít/villog, ha van az aksikban nafta és nincs a töltőn az egér.

Igen, elég az USB-t bedugni, én pl így használom. De ettől függetlenül be kell dugni az adapterét a 220V-ba is, mert onnan tölti magát, nem az USB portról. Ha a 220V stimmel és a dokkolóra teszed az egeret, akkor fog zölden villogni a felső led.
  • B@ldrick
    A leírásban:
    - charging: villogó zöld (ilyet még nem láttam)
    - charged: solid zöld
    - low battery: villogó piros
    Connect: Megnyomom a receiver-en a connect gombot, majd az egér alján is. 20sec múlva ugyanígy a bill-el is.

Most azt csináltam hogy: az adaptert bedugtam, betettem az egeret a dokkba, erre pirosan villog a led és az optikai érzékelő, kis idő után megáll a villogás folyamatos pirosban, majd megint villog tova, kb 20 perc után most zöld folyamatosra váltott, optika nem világít.

Az usb csatlékba megy a táp, azon egy ps2 billtoldalék + egy ps2 egér madzag. Elég csak az USB-t bedugni a PC-be, hogy a bill és az egér is működjön(eddig a ps2-kbe ment mindkettő)?
    Ha nincs bedugva semmi akkor is kell connektáljon az egér a dokkolóhoz? Ha connektált akkor az optika folyamatosan világít? thx
  • Pheel
    Ezeket a színeket honnan szedted?

Villogó piros: nagyon lemerülőben van
    Villogó zöld: töltés közben
    Folyamatos zöld: töltés kész

Semmilyen fény: vagy minden okés vagy nagyon lemerült. Ha megnézed a ledjét alul és világít, akkor első, ha nem, második.
  • B@ldrick
    Csáo!
    Van egy Logitech Cordless Destop MX-em, de az MX700-at nem sikerált beüzemelnem. Ez az első rádiós optikus akkus egerem. A bill. a connectre frankón kapcsolódik. A dokkoló connectet majd az egér connectet megnyomva nem történik semmi. Mintha nem lenne feltöltve, de amikor a dokkolóra teszem - és mondjuk nincsen bedugva a gépbe a ps2 - narancssárgán villog majd folyamatosan világít narancsba több órás töltés után is(vmikor zöldbe is áttváltott), de még ekkor sem connectál.
    Töltésnél nem kell a gépnek bekapcsolva lennie és bedugva a gépbe a ps2ők?

Elvileg:
    - a narancs villogva -> teljesen kimerült
    - narancs folyamatos -> töltés
    - zöld folyamatos -> töltött

Tanácsokat köszönöm.
  • ollie
    Még egy kérdés:

Van PS/2-es egérhez USB-s átalakító?
  • ollie
    Skacok ugye jól tudom, hogy az optikai egér nem működik soros porton átalakítóval?
  • Axel
    Thxx:)
  • Borg
    Nekem szürke sűrű, gumírozott szövet van. Ezen tökéletesen megy...
  • Pheel
    Szövet egérpad tökéletes. Legalábbis nekem még semmi bajom nem volt vele. MX700 Logitech
  • Axel
    HI!
    Nem tudja v.ki megmondani, hogy optikai egér alá milyen egérpadot szokás tenn?
    Mert az asztalon nem a legfrankóbb, meg szövet egér pad sem az igazi...
  • Gerry
    Én is a PS/2-t részesítem előnyben az USB-vel szemben, ha már egyszer a PS/2-t úgysem tudom másra használni...
  • Bandee
    És téllleg. Most már tudtam neki a driverben beállítani 200Hz-es frissítést...
  • Bandee
    pont az ellenkezőjét hallottam. hugy usb-n nem megy 200hz-es frissítés.Bizti ez?
  • Borg
    A PS2 portnak kisebb az átviteli sebessége mint az USBnek. Szóval amivel nem megy USBn, azzal PS2n sem fog.
  • Bandee
    Hali. 1 kérdés. Adott 1 logitech egér usb-s,de van hozzá PS2-es átalakító.Lehetséges az hogy PS2-es porton keresztül javulna a frissítés? Előre is thx
  • ollie
    Az nem is én voltam (a 14:00 #5)
  • Laalee
    DanielT | ma 14:16 | Válasz erre | #6

Ugyanilyen néven már van topic.

Ollie | ma 14:00 | Válasz erre | #5

A4Tech WOP-33(szám nem bizti, lehet, hogy 35) van nekem, de egyetlen problémám, hogy a 4. és 5. gombot kizárólag az ut2k3 használja (jó, a 4.et a kvék3 is)

| ma 13:57 | Válasz erre | #4

mx500 sokkal jobb...drágább is...
    Válasz 'Ombika' üzenetére (#2)

© Fam | ma 12:04 | Válasz erre | #3

állítsd át az egér sensitivityjét, rögtön körbefordul a kép
    Válasz 'Ombika' üzenetére (#2)

© Ombika | ma 11:26 | Válasz erre | #2

UDV!!

Jelen esetben itt quake2ről beszélek, de 1-2-3 egykutya.
    3 hónapja van mx700am, és valamiért mindig fura volt a wingman gaming után. Ezt betudtam annak hogy még optikai egerem sosem volt.
    Hallotam az egérről, hogy kvékre nem igazán jó. Nemtudtam miért, megszoktam, semmi bajom nem volt vele... csak 1 kicsi az egér nagyon pontos, preciz, de mégiscsak van 1 nagyonnagy baja:
    - Ha elrántja az ember! mondjuk egy egérpadnyit akarsz rajta gyorsan húzni, mondjuk hogy (több mint)180 fokos fordulatot vegyél, akkor jön ki a probléma,ugyanis az egér mozgása elér egy maximális sebességet, és azzal halad addíg ameddig húztad a távolságot tartja, ugyanannyit mozog gyorsan is mint rántva.
    Nn ebből azt veszem le hogy az optika tök jó, gyors szép, de az átvitel lassú. Az egér azért mozog ugyanannyit mert már a logitechnél is hallottak a bufferról :)
    Az mx500 és 700 között csak a zsinór a különbség.
    Igazából jó lenne ha valaki kipróbálná ezt (rántsa meg 1 pad-nyitkvékben) egy mx500-al is, hogy megtudjuk jól gondolkodom-e.
    THX
  • dikki*yysw
    Én nem vettem egyébként észre, hogy a textil padomom tapadna az egér. Aztán amikor Freelancereztem több órát, lehetett érezni hogy ha csak egy kicsit akarok korrigálni, éppen csak a hajó elején: tapad az egér.

Szal nekem kell egy func surface :)