1600
Optikai Egerek
-
#639 MOst az lenne a kérdésem, hogy mindegyik rádiósegér ebben a kategóriában hatótávolsága megvan 6-7 méter, mert nekem az kellene, hogy kb, 6-10 méteres hatótávolságú legyen, hogy a nappaliból tudjam irányatani a képernyőt...
Az SP250-nek mekkora a hatótávolsága? -
#638 ahhh, dögös. ;) -
#637 Ott írtam, hogy a 612 -es hozzászólásban található egeret javaslom például, én ezt vettem, nagyon régen vártam már rá a Tilt Wheel miatt. Oldalra is tudod dönteni a görgőt. Nekem bejön nagyon, excel,web,játék stb, mindenhol jó a plusz két irány. Microsoft 5év gari, és kegyetlenül néz ki. 3 hete megy ugyanazzal az elemmel és tökéletes. -
#636 hmmm, mit ajánlasz, + 4000-ből, ami opikai és rádiós? -
#635 Ezt az egeret kb 30fajta néven forgalmazzák, én ilyet kaptam 2 éve karácsonyra, 3 hétig használtam aztán elajándékoztam a cégnél... Ez már akkor is csak 15000 volt. Régi konstrukció, nem emlékszem már miért cseréltem vissza a sima görgős kábeles 1500Ft os Geniusra, szerintem merülgetett már nagyon és pontatlan is volt. Most a #612 ben látható egerem van, ha rám hallgatsz hozzádobsz 4ezret és van egy komoly egered, igaz nem töltős,de nem hiszem, hogy nincs a háznál egy elemtöltő minőségi elemekkel ami kb 10szer tovább bírja (tudod mint a djuraszell a reklámban). -
#634 "Más márkában ezek 19000-ért vannak..."
Komolyabbak is :) -
#632 a mrülés miatt én is azt mondom, de vannak az álványos töltős egerek lásd lentebb.
Vuiszont azt nem értem, hogy van ez a Trust 8 ezerért. Optikai, Rádiós, utántöltős.
Más márkában ezek 19000-ért vannak... -
#631 egéralátétet :) van olyan ami nem sima feluletu hanem érds, szövet vagy mi textil feluletu, azon jol megy az optikai... -
end #630 nem jók azok az elemes egerek jobb az optikai vezetékes
-
Borg #628 Nekem meg cégnél pirosban. De elég kis gagyi szegényem, még a WOP35 is komolyabb egér nála... Másrészt nagyon picike, egyátalán nem kényelmes... -
#627 Az én egerenytűm ez lesz, ha minden jól megy. Olyat akartam aminek utántöltő állomása van, ezt meg állat. Van véleményetek/tapasztalatotok róla?
-
#624 nekem abit nf7 van -
#623 ABIT NF7, annyira azé nem szar :) -
#622 szar az alaplapod :D
a bx es alaplap nekem sem kapcsolja ki az egeret, a masik gépem igen. -
Gear #621 Nekem sima textil egérpadal jól megy , de menne simán az asztal lapján is csak úgy hangos. -
#620 help:
Mit kell az optikai eger ala tenni, hogy a legjobban mukodjon? -
#619 Ez kelll! -
#618 Hi, van olyan beállitás ami kikapacsolja az egér fényét mikor kikapcsolom a gépet? Logitech egér tudta, microsoft nem :) -
#617 nyah a mérőprogi megvan.. mouserate a neve és 120mhz-ket megy az egerem.. ennél feljebb is megy egy kicsikét.. -
#616 hiho all.. van egy kis problematikám!!
van nékem egerem..és az utobbi napokban újraindul a gépen csak ugy.. de utánna semi hibaüzit nem ad meg hasonlok..de megfigyeltem hogy MINDÍG pont egérkattintásra történik a dolog...
ez az egyik.. a másik hogy az egyik gamez ötk lassú az egértől!!! ha bill el megyek akkor semmibaj de ha az egérrelnézelődök akadozik jobbra balra a gamez..de az egyik dj proginak a grafikus EQ ja is lassul és akadozik ha az egeret tekergetem....
Logi Trackball egerem van..eddig semmi baja.. feltettem az új drivert is.. de semmi változás..
és még 1 dolog.. volt egy oolyan progi ami mérte az egerem optikai frissítését.. vagy micsodát.. linket adjatok már róla ps.. meg remélem vki sejti hogy mi a problémám.. NAV 2003 legutcsó frissítéssel nem talál vírust -
#615 Miután végigtelefonáltam a fél országot, sehol nem volt és végül véletlen be kellett mennem az Árkádba és ott a Media Markt ban volt 12,000- Ft. -
Nonoo #614 ÉS hol vetted??
-
#613 -
#612 Fukk, késő van már a linkeléshez
-
#611 Beruháztam egy ilyenbe, már régen vártam, hogy lehessen kapni:
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/images/mouse/prod_wom_bluemoon.jpg
Oldalra is dönthető a görgője, otikai wireless. Meg vagyok vele elégedve. -
#609 ahogy neked jo , -
#607 Nekem most ilyen van:
-
#606 biztos olyan felületen próbálja használni amin a kamera nem igazán tudja érzékelni a változásokat (mozgást) -
#605 ismerősöm vett optikai egeret, de azt mondja nagyon lassú vele a kurzor
ha meg megrántja a mouset nem is moccan semerre
nem tudjátok mi baja lehet? -
#603 Szövegértelmezésben nem vagy éppen az élen :) -
#601 Erről nem tudok, bár attól még lehet. -
#600 Az MX kifejezetten drága. De nem is kötelező azt venni. Viszont 6-ért már vannak egész épkézláb drótmentesek is. -
#597 szerintem meg olcso, az mx-ek kicsit drágábbak... -
#596 Tulképpen engem sem zavart, amíg volt, de jobb, hogy nincs. Annyit írtam, hogy drágállom 6-ért drótosan. Drót nélkül nem drágálnám. -
#595 drotnélkuli 10valahányért?...
nem értem a hozzászolásod, engem nem zavar a drot. -
#594 Drótos 6k-ért... -
#593 #579, ezt ajánlom, nekem bevált, 5 gömb, és szép :) 6000ft :) -
Borg #590 Így van, USBhez kell power rendesen, főleg olyan eszközhöz, aminek nincs külső tápja. És a legtöbb USB eszköz ilyen.
Ezért nem megy ez a port standby-ban... -
#589 Élhet, de nem él :) Legalábbis én még nem láttam olyan USB bill-t, amitől felébredne a géped, ha ki van kapcsolva. Amúgy valszeg kevés energia jönne onnan, ha mégis áram alatt van. -
#588 Mibő gondolod? Az alaplap kikapcsolt állapotban is feszültség alatt van, simán élhet az USB port is.