1600
Optikai Egerek
-
DePreSsZYo #840 Üdv.
Most lett egy kis pénzem.
És kéne nekem egy egérpad meg egy egér is.
De most csak az egyikre van pénzem.
Egérben az MX500-ra gondoltam egérpad meg az Icemat 2.0
És nem tom melyikre van szügségem.
Mert az egerem kezd kicsit meghülyülni és az egérpad is egy rakás xar.
Szerintetek melyiket vegyem? -
Gear #839 8000,-
compex-trade
-
#838 Mennyiert vetted es hol? -
Gear #837 No megvettem az MS Intellimouse explorer 4.0-t és nem csalódtam. Ill. kellemesen, pedig eddig szinte elvakult Logitech fan voltam . -
Gear #836 Kösz.
-
#835 nem tud valaki egy MS IE4 wireless tesztet valamerre a neten ? (magyarulez) -
#834 Itt vannak kepek es egyeb infok az egerrol -
Gear #833 Képet tudnál róla nyomni ? Nem találtam Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0-t sehol,ill találtam mindenféle Ms egeret de 4.0-s jelzést sehol....érdekelne hogy ez amiről írsz pontosan hogy néz ki,mert nekem Logitech MX500 van de túl magas és nembírom megszokni(már fáj tőle a kezem:().Pedig nagyon faja egér ez is.
Viszont olyan egér kellene mindenképp ami újgenerációs optikával és oldalsó (baloldali)+ 2 gombal van szerelve , de nem olyan magas mint az MX500. -
#832 8700ft -
#831 mennyi volt ? -
#830 az eladók többsége sík segg. -
#829 Kösz mindenkinek aki segített!
Végülis egy Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0-et vettem
és nagyonjo!! Ez alá márcsak egy SteelPad 4S kell és ugy már nagyon cool!!!
Bár nem probáltam még ki a Logtech 500mx-at,
de nem sokkal lehet jobb vagy roszabb! -
#828 az a probléma vele hogy senkinél nem tudom megnézni/kipróbálni ugyanis nincs senkinek, a boltban meg jól körberöhögnek, fogalmuk sincs mi az hogy optikai egér alátét.
"Egéralátét csak ilyen ván, Mé ez nemjáó?"
(jut eszembe mikor Voodoo1-est akartam venni, szó szerint a képembe röhögtek) Bizonyos mértékben megértem a kereskedőt is néha bejön egy két "kocka" aki speciális cuccokat akar... szóval ez a vidék varázsa -
#827 ja asszem ez az icemat amit írtam. annyira én sem vagyok otthon benne. majd mikor megvettem többet mondok... -
#826 de megám! speciálisan (faszomse tudja hogy) készített üveglap, savval maratva a felszíne...nagyon jól csúszik. egyszóval megéri. teljesítmény javulás (FPS-ben lövés stb.) -
#825 oltári nagy ? hehe akkó megsmirglizem a plexi alátétem tetejét az alját meg lefújom matt feketére, cakkundpakk 1000 forint najó 2k
na most komolyan, akkor azt mondod megéri ? -
#824 :)) azé vezsem 4k-ért :)) egyébként oltári nagy a különbség a 250Ft-os szar (mint ami jelenleg is van) és egy icemat között... -
#823 Jah és ha jól látom MX510 olcsobb lesz mint MX500! -
#822 persze ha télleg olyan jó nincs kizárva semmi -
#821 Kiváncsi voltam mi ez a "icemat" és a "steelpad" találtam is róluk pár képet --> Egérpad
Hááát 12k egy üveg egérpadért ráadásul ráfagyna a kezem szerintem a 250Ftos neoprén bőven megteszi FPS-re (is) -
#820 Szerintem például a fogása, súlya, gombok helyzete sokat számít. Persze lejjebb én is azt írtam, hogy mindegy, de én nem is játszok vele annyit... -
#819 természetesen MS 4.0-át! én is azt veszek, sok progamertől hallottam már hogy észbontóan jó. aláteszel egy glasspadot, icemat 2.0-át vagy egy steelpadot és nagyon best lesz.
amit én veszek az úgy néz ki edig hogy: MS 4.0 és egy icemat (amiből lehet hogy glasspad lesz:)) -
#818 Az például nem volt, de ne mondja már nekem senki, hogy a felső kategóriában meg lehet különböztetni szemmel/kézzel, hogy melyik jobb játékra. Mindkettő egyformán tökéletes, szubjektív, hogy kinek melyik jön be. -
#817 MX500 továbbgyúrt változtata, lassan már kezd feltünni a nagykerekben. Nekem volt szerencsém kipróbálni már több mint 1 hónapja, és nagyon jóra sikeredett! -
[Walaki]D`Lair #816 Kopik az MX500-am!!! -
#815 MX700 vagy MX900. Ugyanez, csak rádiósban. -
steweee #814 én sima kábeles optikai egeret vettem, genius-t 3600 ért, és az árához képest nagyon jó.ugyanez rádiósban vmi 7000 lett volna, annyit meg sajnáltam érte, főleg hogy nem akkus csak sima elemes.a görgős változata 1700 lett volna, de akkor inkább optikai, nem kell tisztítgatni a görgőt.szerencsére nincs rajta oldalbillentyű, azt ki nem állhatom, két gomb meg középen a görgető.ezzel is gyalázok unrealba.bár egy rádiós-akkus jobb lett volna, de árához képest ez is nagyon jó -
_Vegeta_ #813 utalom radios egerek! :D
nem bizom bennuk, ugyanugy mint az amcsikban. ;DD -
#812 jobban nézne ki ha rádiós lenne! -
_Vegeta_ #811 Jol, nez ki!
A logitech sokat kolt a dizajnra ;) -
#810 Volt már MX500-ad? Ha nem, honnan tudod? -
#809 Ha egér:
Logitech® MX™510 Performance Optical Mouse
* Képfeldolgozás: 5,8 megapixel másodpercenként
* Felbontás: 800 dpi
* Gyorsulás: 15 g
* Sebesség: 1 m/s -
#808 Ugyan már. Nincs semmi érzékelhető különbség. Viszont az Intellimouseom 5. hónapja megy ugyanazzal az elemmel :))) -
#807 Inkabb Mx 500 gamera! -
_Vegeta_ #806 Csak annyit Microsoft egerben senki sem fog csalodni! Logitechben lehet..bar az mx500 igen jo. -
#805 FPS-bven lehet de RTS-ben annyira nem. -
#804 nagyon sokat számit... -
#803 Melyik? Az egyik :) -
_Vegeta_ #802 erre van 1 hasznos mondoka: eppeckimehecc ;DDD
Amugy amelyik szimpatikusabb.. vagy olcsobb. :D -
#801 Mindegy melyiket veszed mert nem az egértől leszel jó player:P Mind2 jó egér egyébként:P