Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Ööö akkor mit javasoltok a lentebb említett problémám megoldására?

"MOst az lenne a kérdésem, hogy mindegyik rádiósegér ebben a kategóriában hatótávolsága megvan 6-7 méter, mert nekem az kellene, hogy kb, 6-10 méteres hatótávolságú legyen, hogy a nappaliból tudjam irányatani a képernyõt..."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Törölt felhasználó
Na, ezzel mög én nem értek egyet :) Mi köze van a két technikának egymáshoz?
Szerintem itt nem lesz megegyezés, azt javaslom forduljunk bírósághoz!
Pheel
Hagyd! :) Szerinted a rádiótelefon is azért kommunikál 30 km-es távolságban, mert kevés jel megy keresztül?

Szóval álljál le :)
Törölt felhasználó
Hmm... lehet, hogy oltári nagy baromság, de szerintem kis adatmennyiséget el tud kapni a vevõ, tekintve, hogy pontatlanul az egér is mûködik akár 5-6 méterrõl is, fõleg a klikkelés (ami kb annyi mint egy bill. leütés). Vagy hagyjam abba a baromságaimat?
Pheel
Jajj! Ugye ezt viccnek szántad? Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezért lõ messzebb a bill? Ugye? Ne kelljen már csalódnom! Aaaaaaaaaaaaaa!
Törölt felhasználó
Igen, mert egy billentyûleütést el tud lõni messzire, míg egy folyamatos mozgássort (amit az egér képez) rengeteg adattal már nem tud közvetíteni.

Matrix: Nem lesz ilyen egered
Pheel
Mondom billentyûzet! Neked egér kell.

Amúgy a legtöbb rádiós bill új elemekkel átviszi a 10 métert.
M@TriX
az mennyi be fáj ami 8-10 méterre visz?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Pheel
Sokkal egyszerûbb, ha szerzel egy távirányítót. Azt is lehet úhy konfolni, hogy irányítsd vele a géped, csak az infrás és elég messzire is ellõ. Persze elõbb ki kell próbálni. Az én Logitech MX700-as egerem másfél métert visz kb, de akkumlátoros, szóval nem is várok tõle többet. A Logitech bill, ami az MX-es Desktopban volt az egér mellett, olyan 8-10 métert visz át, de akár 2 betonfalon át is :)
Törölt felhasználó
Na, ilyet nehezen fogsz találni, hivatalosan max 2 métert írnak, azért ennyi, mert kevesebbet fogyaszt, ha nem kell olyan messzire küldeni a jelet. Márkásból tuti nem kapsz ilyet, nekem volt egy noname 2 éve, az vitte 3-4 méterre, de már nem megbízhatóan. Ilyen távolságra prezentációs célra kifejlesztett egeret kellene venni, de, hogy ilyet hol kapsz, azt nem tudom.
M@TriX
MOst az lenne a kérdésem, hogy mindegyik rádiósegér ebben a kategóriában hatótávolsága megvan 6-7 méter, mert nekem az kellene, hogy kb, 6-10 méteres hatótávolságú legyen, hogy a nappaliból tudjam irányatani a képernyõt...
Az SP250-nek mekkora a hatótávolsága?

M@TriX
ahhh, dögös. ;)

Törölt felhasználó
Ott írtam, hogy a 612 -es hozzászólásban található egeret javaslom például, én ezt vettem, nagyon régen vártam már rá a Tilt Wheel miatt. Oldalra is tudod dönteni a görgõt. Nekem bejön nagyon, excel,web,játék stb, mindenhol jó a plusz két irány. Microsoft 5év gari, és kegyetlenül néz ki. 3 hete megy ugyanazzal az elemmel és tökéletes.
M@TriX
hmmm, mit ajánlasz, + 4000-bõl, ami opikai és rádiós?

Törölt felhasználó
Ezt az egeret kb 30fajta néven forgalmazzák, én ilyet kaptam 2 éve karácsonyra, 3 hétig használtam aztán elajándékoztam a cégnél... Ez már akkor is csak 15000 volt. Régi konstrukció, nem emlékszem már miért cseréltem vissza a sima görgõs kábeles 1500Ft os Geniusra, szerintem merülgetett már nagyon és pontatlan is volt. Most a #612 ben látható egerem van, ha rám hallgatsz hozzádobsz 4ezret és van egy komoly egered, igaz nem töltõs,de nem hiszem, hogy nincs a háznál egy elemtöltõ minõségi elemekkel ami kb 10szer tovább bírja (tudod mint a djuraszell a reklámban).
Pheel
"Más márkában ezek 19000-ért vannak..."

Komolyabbak is :)
M@TriX
a mrülés miatt én is azt mondom, de vannak az álványos töltõs egerek lásd lentebb.
Vuiszont azt nem értem, hogy van ez a Trust 8 ezerért. Optikai, Rádiós, utántöltõs.
Más márkában ezek 19000-ért vannak...

Tikal
egéralátétet :) van olyan ami nem sima feluletu hanem érds, szövet vagy mi textil feluletu, azon jol megy az optikai...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem jók azok az elemes egerek jobb az optikai vezetékes

Nekem meg cégnél pirosban. De elég kis gagyi szegényem, még a WOP35 is komolyabb egér nála... Másrészt nagyon picike, egyátalán nem kényelmes...
M@TriX
Az én egerenytûm ez lesz, ha minden jól megy. Olyat akartam aminek utántöltõ állomása van, ezt meg állat. Van véleményetek/tapasztalatotok róla?

nekem abit nf7 van

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Tikal
ABIT NF7, annyira azé nem szar :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Laalee
szar az alaplapod :D

a bx es alaplap nekem sem kapcsolja ki az egeret, a masik gépem igen.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Nekem sima textil egérpadal jól megy , de menne simán az asztal lapján is csak úgy hangos.

"vessetek a mókusok közé" :)

Aquli
help:
Mit kell az optikai eger ala tenni, hogy a legjobban mukodjon?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

seAke
Ez kelll!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Tikal
Hi, van olyan beállitás ami kikapacsolja az egér fényét mikor kikapcsolom a gépet? Logitech egér tudta, microsoft nem :)

CSOCSO
nyah a mérõprogi megvan.. mouserate a neve és 120mhz-ket megy az egerem.. ennél feljebb is megy egy kicsikét..
CSOCSO
hiho all.. van egy kis problematikám!!
van nékem egerem..és az utobbi napokban újraindul a gépen csak ugy.. de utánna semi hibaüzit nem ad meg hasonlok..de megfigyeltem hogy MINDÍG pont egérkattintásra történik a dolog...
ez az egyik.. a másik hogy az egyik gamez ötk lassú az egértõl!!! ha bill el megyek akkor semmibaj de ha az egérrelnézelõdök akadozik jobbra balra a gamez..de az egyik dj proginak a grafikus EQ ja is lassul és akadozik ha az egeret tekergetem....
Logi Trackball egerem van..eddig semmi baja.. feltettem az új drivert is.. de semmi változás..
és még 1 dolog.. volt egy oolyan progi ami mérte az egerem optikai frissítését.. vagy micsodát.. linket adjatok már róla ps.. meg remélem vki sejti hogy mi a problémám.. NAV 2003 legutcsó frissítéssel nem talál vírust
Törölt felhasználó
Miután végigtelefonáltam a fél országot, sehol nem volt és végül véletlen be kellett mennem az Árkádba és ott a Media Markt ban volt 12,000- Ft.
ÉS hol vetted??

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Oppika

Törölt felhasználó
Fukk, késõ van már a linkeléshez

Törölt felhasználó
Beruháztam egy ilyenbe, már régen vártam, hogy lehessen kapni:

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/images/mouse/prod_wom_bluemoon.jpg

Oldalra is dönthetõ a görgõje, otikai wireless. Meg vagyok vele elégedve.
Tikal
ahogy neked jo ,

CELL StormBird
Nekem most ilyen van:

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

ollie
biztos olyan felületen próbálja használni amin a kamera nem igazán tudja érzékelni a változásokat (mozgást)

mikike
ismerõsöm vett optikai egeret, de azt mondja nagyon lassú vele a kurzor
ha meg megrántja a mouset nem is moccan semerre
nem tudjátok mi baja lehet?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Pheel
Szövegértelmezésben nem vagy éppen az élen :)
Pheel
Errõl nem tudok, bár attól még lehet.
Pheel
Az MX kifejezetten drága. De nem is kötelezõ azt venni. Viszont 6-ért már vannak egész épkézláb drótmentesek is.
Tikal
szerintem meg olcso, az mx-ek kicsit drágábbak...

Pheel
Tulképpen engem sem zavart, amíg volt, de jobb, hogy nincs. Annyit írtam, hogy drágállom 6-ért drótosan. Drót nélkül nem drágálnám.
Tikal
drotnélkuli 10valahányért?...
nem értem a hozzászolásod, engem nem zavar a drot.

Pheel
Drótos 6k-ért...
Tikal
#579, ezt ajánlom, nekem bevált, 5 gömb, és szép :) 6000ft :)

Így van, USBhez kell power rendesen, fõleg olyan eszközhöz, aminek nincs külsõ tápja. És a legtöbb USB eszköz ilyen.
Ezért nem megy ez a port standby-ban...
Pheel
Élhet, de nem él :) Legalábbis én még nem láttam olyan USB bill-t, amitõl felébredne a géped, ha ki van kapcsolva. Amúgy valszeg kevés energia jönne onnan, ha mégis áram alatt van.
ollie
Mibõ gondolod? Az alaplap kikapcsolt állapotban is feszültség alatt van, simán élhet az USB port is.