Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"MOst az lenne a kérdésem, hogy mindegyik rádiósegér ebben a kategóriában hatótávolsága megvan 6-7 méter, mert nekem az kellene, hogy kb, 6-10 méteres hatótávolságú legyen, hogy a nappaliból tudjam irányatani a képernyõt..."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Szerintem itt nem lesz megegyezés, azt javaslom forduljunk bírósághoz!

Szóval álljál le :)

Matrix: Nem lesz ilyen egered

Amúgy a legtöbb rádiós bill új elemekkel átviszi a 10 métert.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Az SP250-nek mekkora a hatótávolsága?
Vuiszont azt nem értem, hogy van ez a Trust 8 ezerért. Optikai, Rádiós, utántöltõs.
Más márkában ezek 19000-ért vannak...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a bx es alaplap nekem sem kapcsolja ki az egeret, a masik gépem igen.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"vessetek a mókusok közé" :)
Mit kell az optikai eger ala tenni, hogy a legjobban mukodjon?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
van nékem egerem..és az utobbi napokban újraindul a gépen csak ugy.. de utánna semi hibaüzit nem ad meg hasonlok..de megfigyeltem hogy MINDÍG pont egérkattintásra történik a dolog...
ez az egyik.. a másik hogy az egyik gamez ötk lassú az egértõl!!! ha bill el megyek akkor semmibaj de ha az egérrelnézelõdök akadozik jobbra balra a gamez..de az egyik dj proginak a grafikus EQ ja is lassul és akadozik ha az egeret tekergetem....
Logi Trackball egerem van..eddig semmi baja.. feltettem az új drivert is.. de semmi változás..
és még 1 dolog.. volt egy oolyan progi ami mérte az egerem optikai frissítését.. vagy micsodát.. linket adjatok már róla ps.. meg remélem vki sejti hogy mi a problémám.. NAV 2003 legutcsó frissítéssel nem talál vírust
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/images/mouse/prod_wom_bluemoon.jpg
Oldalra is dönthetõ a görgõje, otikai wireless. Meg vagyok vele elégedve.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
ha meg megrántja a mouset nem is moccan semerre
nem tudjátok mi baja lehet?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
nem értem a hozzászolásod, engem nem zavar a drot.
Ezért nem megy ez a port standby-ban...