1600
Optikai Egerek
-
#800 Szerintetek hogyha a játék szempontjából nézzük akkor melyik a jobb:
Logitech MX 500 Optical Mouse
vagy
Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 -
#799 Jófajta egérpadot hol lehet kapni???
-
_Vegeta_ #798 Csak aza AMD ne lenne ott a nicked elott. :D -
_Vegeta_ #797 Ha annyira logitech-et akarsz akko vedd azt.. en intellimouse4est vennek helyedben. ;)Amugy jo aza mx500, es baro a kulseje! -
sniper #796 Az 1 olyan fa, ami allandoan megilyed. ~~ -
#795 Egy olyan 10e ft érttékben melyik a legjobb vétel??
Én egy Logitech mx500-ra gondoltam
ez jo? -
#794 Ja Ikea topik már a neve..:DDDDDD -
_Vegeta_ #793 ugynezki az optikai egerek topic atvaltott hazipraktikara. ;> -
#792 biztos van olyan is :)
-
#791 Ez az amit a tányér alá is szoktak tenni? -
#790 drága is, kb 3000ft/m2... és nagyon szépen néz ki. -
#789 Milyen parketta készül parafából Tikal?
Az eléggé drága lenne... -
_Vegeta_ #788 jolvanna, hulye vaok. :D
de igy is fura ;> -
#787 képzld el a parafa dugot, csak össze van préselve lapnak, teljesen sima.
egyébként parafábol készul parketta is :) -
_Vegeta_ #786 persze h tudom vazze, de nemtom elkepzelni egerpadkent -
#785 nem tudod mi az a parafa? -
_Vegeta_ #784 eehh.. csinal rola pikcsört :D -
#783 hát parafábol van :DDD -
#782 Nem olyan akksi a felesleges (bár az is ilyen teljesítmény mellett) hanem az a dokkolós gyári akksis fajta.
Ez az egér egy csoda :)) -
#781 tehát fps-hez jó, mert az érdekel főleg (akksim meg van jópár mert ugye az kell máshoz is pl. digitfénykp.)
-
#780 khmm, visszaolvastam -
#779 Energizer elemmel amit adtak hozzá. Semmi baja, nem rángat.
Jelzem: 5 Hónapja megy ugyanazzal az elemmel! Ha ezek után valaki akksis egeret vesz az mesüge :)) -
#778 alkáli elemmel vagy aksi ? játékhoz milyen, bírja a "rángatózzást" ? (ilyet akartam venni, de én inkább a4tech RP-648 vettem, rá is faragtam) -
_Vegeta_ #777 parafa egerpad ?
az mien ? :S -
#776 beszereztem egy parafa egérpadot és kurvajóóó :)
microsoft intellimouse rulez! :D -
_Vegeta_ #775 Nekem most intellimouse 3.0as van, ezelott meg 2.0as volt! Az anno még 20k -t kostalt! ;D
Volt mar logitechem is, az eleg szar volt!
En Microsoftra eskuszom, nincs tulcsicsazva, faszaul muxik barmire, barmikor. :ÐÐÐ -
#774 Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 fekete vékony szövet egérpad (Auchan Pro Gamer 1200) -
#773 Nekem már két éve hogy A4tech optikai egerem van csak az az egy gond vele hogy ahol az újjam éri az egeret ott lekopott egy iciri-picirit! -
#772 Nekem Logitech MX700 és egy 150 Forintos meggypiros szövet pad :) -
#771 nekem is az van :)
de az asztalt nem szeretem :D -
#770 Én egy két és fél éves M$ Intelimouse Optical USB egerentyűt használok - az asztalon. Tökéletesen megfelel, csak a csuklóm készült ki... -
#769 milyen egérpadot használtok?
hallottam hogy jok a parafa padok... milyen egy ilyen pad? nyers parafa vagy kezelve van vmivel a felszine? -
#768 Jelzem, hogy a 2003 December 7 -én vásárolt egerem a mai napig ugyanazzal az elemmel megy amit akkor adtak hozzá. A gép 24 órában megy. Szerintem ilyen teljesítmény mellett semmi értelme a dokkolós töltögetős egereknek.
Ez az:
-
Furky #767 mindegy mondom, nemsokára beújítok egy gépet úgy is, majd kipróbálom azon mi a pálya...:)) -
BlackWolf #766 hat tudasom kifujt ha usb-s lett volna akkor esetleg az usb driverrel lehetett volna problema igy nemtom mi van -
Furky #765 ps 2, de olyan, hogy mind a kettő ps2es csatit lefoglalja az érzékelő/töltő egység... -
BlackWolf #764 milyen a csatlakozas? usb ps2? -
Furky #763 Feltelepítettem, és be is állítottam mindent, amit csak lehet. Sehol nem találtam olyasmit, hogy több mintát vegyen az egér. -
BlackWolf #762 lehet fel kell telepiteni lvami drivert hozza vagy beallitani az eger mozgast sebesseget -
Furky #761 Igen, kaptam összesen 6 db újratölthetős elemet, meg egy töltőt is, ami egyben az érzékelő is. Elemek jók voltak benne, mert kipróbáltam új elemekkel is. Lehet, hogy a gépem nem elég még hozzá? 300 cerka abit bh6, 128 mb sd. savage4 16 mb. Hátha az új géppel menni fog, ha meg nem visszaviszem gariba...