Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meddig illene bírnia az MX700-nak 1 feltöltéssel?
Nálam 6nap és már pirosan villog a tetején, úgy hogy semmit nem használom. Neked meddig megy napi átlag hányórás használat mellett? thx
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De mindegy mert visszavittem és becseréltem egy ilyenre:

Ennek csak anniy baja van hogy hangos egy kicsit a görgetõje, dooh! 😊
Megnéztem a régi genius eger görgetõjét, hát ziher hogy nem igy néz ki, és mukodik is, még driver nélkul is...
grrr
Azért irtam hogy szar mert ideges vagyok hogy itt szopok vele, most nehogy besértõdjon már minden logiteches, ötletek kellenek 😊
régi egerem görgöjével nem volt ilyen gond, persze az nem optikai volt
szal? 😊
Megvan:A=caps lock, 1=num lock
thx még1x
F-Lock is le van írva amúgy, de elmondom :-P
Az F (funkció) billentyûkön dupla piktogrammok vannak. A felsõ kikapcsolt F-Lock-kal érhetõ el, az alsó bekapcsolttal. Funckiójuk állítható.
Köszi a segítséget, jómegszívtam.
Az egér alján a led akkor világít/villog, ha van az aksikban nafta és nincs a töltõn az egér.
Igen, elég az USB-t bedugni, én pl így használom. De ettõl függetlenül be kell dugni az adapterét a 220V-ba is, mert onnan tölti magát, nem az USB portról. Ha a 220V stimmel és a dokkolóra teszed az egeret, akkor fog zölden villogni a felsõ led.
- charging: villogó zöld (ilyet még nem láttam)
- charged: solid zöld
- low battery: villogó piros
Connect: Megnyomom a receiver-en a connect gombot, majd az egér alján is. 20sec múlva ugyanígy a bill-el is.
Most azt csináltam hogy: az adaptert bedugtam, betettem az egeret a dokkba, erre pirosan villog a led és az optikai érzékelõ, kis idõ után megáll a villogás folyamatos pirosban, majd megint villog tova, kb 20 perc után most zöld folyamatosra váltott, optika nem világít.
Az usb csatlékba megy a táp, azon egy ps2 billtoldalék + egy ps2 egér madzag. Elég csak az USB-t bedugni a PC-be, hogy a bill és az egér is mûködjön(eddig a ps2-kbe ment mindkettõ)?
Ha nincs bedugva semmi akkor is kell connektáljon az egér a dokkolóhoz? Ha connektált akkor az optika folyamatosan világít? thx
Villogó piros: nagyon lemerülõben van
Villogó zöld: töltés közben
Folyamatos zöld: töltés kész
Semmilyen fény: vagy minden okés vagy nagyon lemerült. Ha megnézed a ledjét alul és világít, akkor elsõ, ha nem, második.
Van egy Logitech Cordless Destop MX-em, de az MX700-at nem sikerált beüzemelnem. Ez az elsõ rádiós optikus akkus egerem. A bill. a connectre frankón kapcsolódik. A dokkoló connectet majd az egér connectet megnyomva nem történik semmi. Mintha nem lenne feltöltve, de amikor a dokkolóra teszem - és mondjuk nincsen bedugva a gépbe a ps2 - narancssárgán villog majd folyamatosan világít narancsba több órás töltés után is(vmikor zöldbe is áttváltott), de még ekkor sem connectál.
Töltésnél nem kell a gépnek bekapcsolva lennie és bedugva a gépbe a ps2õk?
Elvileg:
- a narancs villogva -> teljesen kimerült
- narancs folyamatos -> töltés
- zöld folyamatos -> töltött
Tanácsokat köszönöm.
Nem tudja v.ki megmondani, hogy optikai egér alá milyen egérpadot szokás tenn?
Mert az asztalon nem a legfrankóbb, meg szövet egér pad sem az igazi...
Ugyanilyen néven már van topic.
Ollie | ma 14:00 | Válasz erre | #5
A4Tech WOP-33(szám nem bizti, lehet, hogy 35) van nekem, de egyetlen problémám, hogy a 4. és 5. gombot kizárólag az ut2k3 használja (jó, a 4.et a kvék3 is)
| ma 13:57 | Válasz erre | #4
mx500 sokkal jobb...drágább is...
Válasz 'Ombika' üzenetére (#2)
© Fam | ma 12:04 | Válasz erre | #3
állítsd át az egér sensitivityjét, rögtön körbefordul a kép
Válasz 'Ombika' üzenetére (#2)
© Ombika | ma 11:26 | Válasz erre | #2
UDV!!
Jelen esetben itt quake2rõl beszélek, de 1-2-3 egykutya.
3 hónapja van mx700am, és valamiért mindig fura volt a wingman gaming után. Ezt betudtam annak hogy még optikai egerem sosem volt.
Hallotam az egérrõl, hogy kvékre nem igazán jó. Nemtudtam miért, megszoktam, semmi bajom nem volt vele... csak 1 kicsi az egér nagyon pontos, preciz, de mégiscsak van 1 nagyonnagy baja:
- Ha elrántja az ember! mondjuk egy egérpadnyit akarsz rajta gyorsan húzni, mondjuk hogy (több mint)180 fokos fordulatot vegyél, akkor jön ki a probléma,ugyanis az egér mozgása elér egy maximális sebességet, és azzal halad addíg ameddig húztad a távolságot tartja, ugyanannyit mozog gyorsan is mint rántva.
Nn ebbõl azt veszem le hogy az optika tök jó, gyors szép, de az átvitel lassú. Az egér azért mozog ugyanannyit mert már a logitechnél is hallottak a bufferról 😊
Az mx500 és 700 között csak a zsinór a különbség.
Igazából jó lenne ha valaki kipróbálná ezt (rántsa meg 1 pad-nyitkvékben) egy mx500-al is, hogy megtudjuk jól gondolkodom-e.
THX
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szal nekem kell egy func surface 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Sokkal konyedebben lagyabban megy rajta az eger mint a textil egerpadon!
Jo kis szilikon ala es lenyegesen jobban hasznalhato fps jatekra!
Hogy kopik az eger tole? Hat lehet, de nem olyan mertekben,hogy az zavaro lenne! Fel eve hasznalom es gyakorlatilag az eger alja meg nem kopott el! Meggyozni viszont engem se nagyon lehetett volna szavakkal! Ki kell probalni es meglatod milyen jo!
Meg senki nem latott benn akkora fantaziat,hogy itthon arulja!
Rendelni lehet....sajnos a postakoltseg is rajon igy😞
Erdemes tobben osszeallni es ugy megrendelni tobbet!
Az en tapasztalatom, hogy az MS 1.1a egere nagyon jo kis eger!
Hardcore jatekra is! Ar teljesitmeny viszonyban is kivallo!
Es sokat dob rajta valami fasza egerpad! pl. Everglide
Nekem ilyen Combom van es nagyon tuti!