1600
Optikai Egerek
-
#880 DanielT: szoktál ezzel az egereddel FPS-t jáccani (Q3,CS,MOHAA,SOF2)?
hogy bírja ? nem lagol ? gyors ?
-
#879 A kijelentésemben benne van a kérdésedre a válasz. Mert NEM wireless. Érted... drótos :) -
sniper #878 A rajz alapjan sajna ennek is k. vekony a zsinorja. Eddig csak az a4techtol lattam notebookhoz valo kis optikai egeret aminek korrekt vastag zsinorja van. -
sniper #877 Errol is johetne vmi konkret tech. info. -
sniper #876 Felbontas, max gyorsulas, konkret technikai adatok vannak errol? Hogy ossze lehessen hasonlitani a lodzsitekkel. -
[Walaki]D`Lair #875 mé? -
#874 Igy van! Sajnos... -
Borg #873 Nemtom, nekem a könnyebb egerek jönnek be inkább.
Másrészt egyik Logitech egérnek a kialakítása sem tetszik. Az MS egere sokkal kényelmesebb lehet fogásra, még ha nem is olyan csicsás.
Ez most nem a Logitech ellenzése,csak az MX500/700 egerei szimplán nem jönnek be nekem kinézetileg. -
DePreSsZYo #872 Irtam az e-connect-nek mailt.
Azt mondták, hogy ára már van de maga a készűlék még nem jött be M.O-ra... -
#871 Fura dolog ez. Szerintem a Logitech drótos egerei is nehezebbek, mint más egerek, az MX500 pedig állítólag direkt ajánlott FPShez... -
#870 néhány embernél a játék csak az fpsből áll ott a wireless súlya miatt kicsit kényelmetlenebb. -
#869 ebben 1et értek (wireless), de gondolom még te se próbáltál mx700-ast -
#868 Mi volt vele a bajod? Nekem lassan egy éve semmi :) -
#867 Jatszani 1x használtam wireless -t de nekem nagyon nem tetszett. -
#866 MX500-510-nek a drótja a baja. Ha wireless lenne, akkor sokkal jobban tetszene. -
#865 Sokáig volt WOP35-öm. Én is azt hittem, hogy az egy jó egér. Aztán vettem egy Logitech MX700-at. Azóta nem hiszem, hogy a WOP35 bármiben is jó lenne, az árán kívül persze.
Another success story sponsored by Logitech :)
Na neeem, tényleg ég és föld. -
#864 Igy van! Izlések és pofonok!
Nekem (is) A4 WOP van, de kicsit már szét van esve szegény! Elfáradt! Megérett a csere!
MX510 megtetszett, kipróbáltam, bejött... megrendeltem. Ez igy sima liba...
Nem bántom az MS egeret félre ne érts, nagyon jók azok is. De most erre esett a választás!
A4Tech meg megy a falra -
Borg #863 Nekem ennek itt már több mint 2 éve kopik a háta. És más nem, mert tökéletesen működik, eddig egyetlen FPS-ben sem éreztem hátrányát, pedig jó sokkal játszottam azóta már, és nem is keveset.
Viszont a MS egere megtetszett, mert nem is olyan vészesen drága. -
#862 "Microsoft ugyhogy : NO THX!" érdekes gondolat -
#861 Nekem is A4 van és volt... EA BF LAN PARTY-n ilyen MX510 volt márciusban, és nekem nagyon bejött! -
Borg #860 Hát nálam ilyen idióta beidegződések nem játszanak.
Másrészt olcsóbb is az MS egere, mint a Logitech, és nem utolsó sorban pofásabb is. Mert lehet a logitech akármilyen pirosan világító, ha határ szar az ergonómiája. (persze nemtom igy van e, a kép alapján nem túl jó fogása lehet,- nekem wop35 van még) -
#859 -
#858 egy kis info itt
amugy nem ismerem, Microsoft ugyhogy : NO THX!
Az értékelések viszont pozitívak! -
Borg #857 És az MS 4.0-s optikai? az milyen? -
#856 Képfeldolgozás : 5.8 Megapixel/sec 4.7 helyett!
Gyorsulás : 15g 10g helyett! (leggyorsabb mozdulásánál sem veszítheti el a fonalat)
Uj design!
Ilyenek! Engem ez már meg is győzött! -
Gear #855 Miben más az MX510 -a színén kívül- az MX500-hoz képest?
Tény hogy a red kissé jobban néz ki mint az alap:). -
DePreSsZYo #854 Ok vmelyik nap Lmegyek. -
#853 Majd értesíts volt e légyszi! -
#852 Én is már megrendeltem. Sőt 1,5 hóapja ki is probálhattam és nagyon nagyon bejött! -
DePreSsZYo #851 Hmm akkor egy ilyet fogok venni. -
#850 Nagykerbe is van már ár, csak az egerek nem érkeztek meg Mo-ra! -
DePreSsZYo #849 Logitech MX510 Optical Mouse : 11800 ft.
Elfogok a boltjukba menni. -
DePreSsZYo #848 Itt már van állítólag ^^
Honlapjukon áz van . -
#847 Lehet, de MOZILLA-val nem megy! -
#846 Beszéltünk nagykerrek kb 1 - 1,5 .hét! -
#845 Sztem ez az 1ik legjobb bolt:
e-connect -
DePreSsZYo #844 Vagy ha tudsz vmi boltot akkor szivesen várom.
Mert mistralnál, aquanál, bluefishnél még nem látam. -
DePreSsZYo #843 Hát ha lehetne már kapni azt vennék ^^ -
#842 MX510 -
Gear #841 Szvsz az egér fontosabb.Veszel alá 1 sima textil padot(azon szépen megyeget) és később veszel profi padot.