Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziaszot tik is a sp3 mat hasunáljátok?

A többit a netrõl szoktam leszedni! pl:vlc media player,mozilla firefox,mediaplayer11,még az avastot is netrõl szedem le A 4.8-ast

Csak a drivereket teszem ugyanazt mindig,a vidokártyáét meg a hangkártyáét

Azt írtad, hogy többször így jártál.
Talán mindig felteszel valami progit (mindig ugyanazt teszed fel) ami ezt okozza !
(belenyúl az Xp -be)
Eredeti xp nincs belepiszkálva! Ha majd nem indul el megint,akkor megprobálom másik xp telepitõvel! Elõre is köszi a segitséget!!

Nem valami módosított Xp telepítõ ?
Lehet csak nálad jön elõ a problémája.
Próbálj másik Xp telepítõt.
1 ismerõsnél Én próbáltam törölni ezt, de törlésnél a saját nevû fiókját akarta törölni, legalábbis azt írta ki !
Ez hogy lehet ?
Én is a vinyóra gondoltam elõször,hogy az lehet hibás! Azért vettem ujjat kábelekkel együtt!

Xp telepitõ cd is jo! Haveromnál már vagy négy honapja az van fent,semmi gond nincs vele!

Sziasztok!
Több különbözõ gépen (más-más víruskeresõ szoftvert használva) az Outlook Express tömörítéskor a következõ hibaüzenetet adja: "A mappát jelenleg az Outlook Express vagy valamilyen más alkalmazás használja".
Az a baj, hogy ebben az esetben nagy mappák (dbx) tömörítésekor tönkre is szokott menni az adott file! Mitõl lehet ez? Az (IE és más internes alaklmazás sem fut közben.)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Egyszerûen nem tudom mi lehet vele!

ujjak azok is!

Csak tipp:
HDD Csatlakozók, Adatkábel rendben, próbáltad másikkal!
(nem tudom, hogy okozhat-e ilyet, de ...)
Tomicsek
Van ASPNET felhasználói fiók? A frameworkkal szokott települni.
Start -> Vezérlõpult -> Felhasználói Fiókok
Megnyitod az ASP.Net fiókot, és fiók törlése.
Újraindítás.

Nemrég vettem ujjat,de ezzel is ugyanazt csinálja

Az rendben van!

Shep
Kösz, sikerült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tipp:

HDD rendben ?
Nem szektorhibás véletlenül ?
(mert lehetséges, hogy szektorok szállnak el)

Szektorhiba keresõ: pl. HD Tune Pro
"HDD figyelõ": Hard Disk Sentinel
Köszi szépen,probálkozom vele!!!

Szerintem próbálkozz meg egy alapos vírus kereséssel avast szerintem jó lesz én is azt használok. Aztán ha még akkor sem jó próbáld meg egy xp-cd-vel javítani ezt az xp-t ha nem akarod ujra rakni a géped. Más ötletem sajna nincs :S

Sziasztok! Volna egy kérdésem a gépemmel kapcsolatban! Mi lehet az oka hogy kb egy honapig tökéletesen mûködik az xp,aztán meg egyszerûen nem tud elindulni a gép,a windows hibát észlelt?! Csökkentett modban sem tudja elinditani,csakha ujra telepitem az xp-t! Avast antivirusirto van a gépemen. Mikor ez a hiba legelöször kezdõdött akkor a nod32volt a gépen!

Kaszi46
Sziasztok, tegnap egy játékkal feltelepült a netframework1.1, és azóta kikapcsolásnál megjelenik egy kis ablak ahol egy legördülõ menübõl ki tudom választani hogy leállítás újraindítás, stb. illetve indulásnál windows belépés elõtt szintén bejön egy ablak ahol a felhasználónevet és jelszót lehetne beírni. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám ezt a marhaságot kikapcsolni?

köszi elõre is!

*Posse*T.W.D*

Sziasztok!
Súlyos problémám a következõ: Új gépem van amit be is üzemeltem, létrehoztam egy kapcsolatot megadtam a felhasználó nevet és a jelszót. Azonban amikor a mostaniból az újba átdugom a net kábelt és csatlakoznék akkor az XP(64 bites angol) követel rajta valami számot(nem értettem, hogy mi baja van) Gondolom a kapcsolatnál a tárcsázás sorban lévõ számot szeretné megkapni. A probléma viszont az, hogy a jelenlegi kapcsolatomban ez az ablak nem ugrik fel, hanem egybõl csatlakozik. A csatlakozásnak ezt a telefonszámát, hogy a fenébe lehetne kinyerni? Kérlek válaszoljatok már.
LoDMaSt
Duplakattal, de elõtte uxtheme.dll patch ajánlott, hogy mûködjön is a dolog.

@ Hellomarci

Shep
Az msstyle kiterjesztésû téma filokat mivel tudom mûködésre bírni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

- Ja és mintha hallottam volna ilyesmirõl, hogy nem lehet kikapcsolni és asszem Táp hibát említettek. (vagy valami eszköz hiba, valami ilyesmi)
- Tipp: Próbáltad leszedni ezt a Norton 360-at, hát ha ez okozza !

- Vagy rendszer vissza állítás arra az idõre amikor még jól mûködött !
Hello!

Amikor gépen elindítom a Virtua Tennis 3-at, megjelenik 1 (a) fekete kép és kiírja, hogy az explorer.exe hibát észlelt és ez a hiba paraméterei:

AppName: vt3.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 0000120e

Tudnátok segíteni??? Elõre is köszi!!! 😊))
hali nincs ilyen fájl. ez a probléma ma kezdõdött, a barátosnémnál csak a pendrive csinálja ezt, nálam a meghajtók is, h a társitás jön be a kattintásra. Nem tudom, h mi lehet.
sovatalevi
kosz

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

lck
PowerIso, UltraIso, Alcohol 120%, Nero, Virtual CloneDrive
sovatalevi
sziasztokOFF:Mountolni csak daemon toolsal lehet?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

lck
Nézd meg hogy a meghajtók gyökérkönyvtárába nincs-e autorun.inf fájl. Ha van töröld ki.
Ha pendrive-ot vagy usb-s mp3 lejátszót használtok azon is nézz körül.
hali mindenkinek megint én 😊
a barátosnémnél is megjelent ez a probléma, akkor valószinüleg valami kártevõ csinálhatja.
hali mindenkinek.

lenne egy kérdésem. a sajátgépben ha rákattintok a c, d vagy akár valamelyik meghajtóra, akkor nem lép bele, hanem a társítás jön elõ egy ablakban, nem tudok belépni sehová. Végigvizsgáltam a gépet,talált egy két trójait és kémprogit, de akkor is csinálja tovább. nem tudom, h mitöl lehet, valami beállítási probléma vagy másnak tudható be.

szerintetek mi lehet?
LoDMaSt

@ Hellomarci

Mr Spock
Van lehetõség egy xp telepítõ cd-t rávarázsolni egy pendrive-ra, hogy telepíthetõ legyen egy gépre, vagy ehhez speciális xp kell? Mert a laptopomban meghalt a dvd-író.

-muszáj-

xNoodlex
TweakUI vagy TweakNow progival autologon

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Hello tudna nekem segiteni valaki a Blue Dragonra meghivot hol tudnék szerezni.Köszi.
" Bejelentkezés felhasználói fiók nélkül.

startmenü / futtatás -> control userpasswords2

vedd ki pipát, adj meg jelszót ha kell, jelöld ki a júzert

-------------------------------------------------------------------

gép bekapcsolásakor simán töltõdjön be az asztal és ne legyen
üdvözlõképernyõ meg bejelentkezés

http://support.microsoft.com/kb/315231/hu

Javaslom a lap második felében lévõ megoldást alkalmazni. "

-------------------------------------------------------------------

Na Én ezeket próbáltam 1 ismerõsnél és sajnos nem jött össze, úgyhogy Én is kíváncsi lennék, hogy még mit lehet csinálni !?
yokel
Hello!

Egy olyan kérdésem volna XP-vel kapcsolatban, h mikor ma reggel bekapcsoltam a gépet, megállt a boot-olás a felhasználói fiók belépésnél (írjam be a jelszót). Ez csak azért érdekes mert eddig sose jött fel ez a rész indulásánál! Hogy lehet ezt kikapcsolni, h visszaálljon a régi szisztéma, h nem kell felhasználói fiókot kiválasztani a belépéshez? Vki segítsen, kszi elõre is!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Üdv mindenki.
Néhány napja telepítettem a gépemre a Norton 360-at.
Egy olyan probléma állt fel, hogy nem tudom semmilyen „hagyományos módon” kikapcsolni a gépemet (Windows XP van rajta, Service pack 3), sem újraindítani. Nem is reagál erre a gép. Csak kijelentkezni tudok, és ott is csak a felhasználóváltásra reagál. Itt persze már ki tudom kapcsolni a gépet… Megpróbáltam csökkentett módban is indítani a gépet, és ott minden gond nélkül be- és kikapcsolt.
Lehet, hogy valami vírust nem vesz észre a norton? Van-e megoldás erre a problémára??
Elõre is köszönöm…

Hali az eSata vinyot felismeri az xp?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Pedig elküldtem, itt SG Privát, Fórum / Privát üzenetek (bal oldalt fent a neved alatt) !

Feladó: Zsolt01
Címzett: etele34
Elküldve: 2009. 02. 19. 13:43
Tárgy: Office 2003
Köszönöm szépen.
@Zsolt01: nem kaptam meg a privátot és ezért (átmeneti megoldásként mert már kellett) raktam fel a 2007-et.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

AVG 8.0-m van és semmi gond nincs a gépel vírus miatt. Ha esetleg egy vírus be akar jönni azonnal megfogja és kérdi mit tegyen vagy rögtön karanténba dobja.
Ajánlom.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gyocsika
Igen,tehát van ez a kábel, aminek a felsõ részére volt csatlakoztatva a DVD olvasó, és az alsó részére az író. Most a felsõt kíhúztam és összedugtam az íróval, és most megfelelõen mûködik. Tehát annak a kábelnek azon hibás fele, amivel nem ismerte fel az írót, az most nincs használatban.

Hát eddig én is nod 32 re esküdtem, a laptopomon az is van, és lekopogom nem is volt vele baj.
Szerintem az lehetett a gond, h lejárt a nod 32 és piros volt már az ikon. Nem nagyon értem rá megcsinálni , és kb egy hétig úgy volt használatban, és lehet bekapott valamit.
A gépet nemrég helyre tettem nagyjából, és remélem jó lesz most.

Köszi a segítséget, kábelt, meg majd veszek, de véglis az olvasót nem használtam szal, nem is baj h nincs bedugva...

Kábelt egyben, ezt, hogy érted ?
80 eres adatkábel ! (1 alaplapi csatlakozó 2 cd/dvd - hdd csatlakozóból áll.)
Csak különbözõ hosszúságút kaphatsz.

Akkor most ami a DVD íródon volt az van a DVD olvasón és mûködik rendesen, vagy nem is dugtad sehová ?

AVG Anti virus Én nem annyira ismerem, még annó rég volt egy darabig AVG nekem, de azóta Nod32.
Ismerõsöm arra esküdött, de egy olyan fertõzést / vírust bekapott, hogy ...
Csak megjegyzem, Én még a Nod32 -vel nem kaptam semmi megoldhatatlan dolgot Nod32 2,x, sõt most a Nod32 3 -massal semmit eddig.
Gyocsika
Raktam új XP, eddig megfelelõen mûködik, most az adatkábel másik felét használom , amelyiken a dvd olvasó volt. Majd cserélek kábelt... (azt csak egyben lehet venni? )

Egy kérdés. AVG Anti virus -ról milyenek a tapasztalatok?

sziasztok!

meg lehet csinálni, hogy a gép eltompítsa a laptopképernyõ fényerejét, ha inaktív vagyok? linux alatt mûködik, azt hiszem, fél perc tétlenség után kb felére vagy mégtovább tompítja a laptop fénycsövények erejét. xpben meg lehet ezt oldani külsõ progival?