Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
*Posse*T.W.D*
Nem lenne ennél (Nec ND-2500A version 1.0B Firmware - 2006-11-28) újabb ehhez a DVD íróhoz ami jó is :-(
Én nem találtam sehol mûködõt :-(
megpróbálom kösz de nem fûzök sok reményt hozzá
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Szóval problémám az lenne hogy egyik pillanatról a másikra a DVD-ROM beadta a kulcsot és olvasni és írni sem hajlandó (nem hallom hogy felpörögne, olvasná a lemezt inkább csak küzd vele aztán feladja). Gondoltam ilyen az élet elromlott, erre betettem a helyére egy másikat ami legjobb tudomásom szerint tökéletesen szuperál, és ennél is ugyanazok a tünetek vannak.
Szóval milyen jellegû hiba van nálam? Szerdán még gond nélkül néztem vele eredeti DVD-t most meg semmi.
Elõre is köszönöm ha segít valaki!
van egy gondom! driveres! :-)
van egy Nvidia Geforce 7300 GT videókari! s az everest által felajánlott helyrõl (nvida.com) nem tom firssíteni a drivert! mert amit bead az ha felrakom akkor csak 640 X 480 s mindössze 4 bit színt tud!
az a bajom hogy most a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 kékhalállal kifagy. s a can you run it oldal (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest)is kiírja hogy frisítsem, de nem tom hogy!
tudtok nekem ebben segíteni?
elõre is köszy!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
(véletlen a #20723 -ra küldtem.
Rendszer visszaállítás !
a problémám tehát a következõ: laptophoz csatlakoztattam egy usb-s multimedia bill-t. (logitech internet 350) minden rendben is volt a használat során, ám azután, hogy lehúztam a notiról, már a saját, beépített billentyûzetét nem ismerte fel, csak, mint 101 gombos magyar bill-t. ez azért kellemetlen, mert most ha a beépítettet használom, gépeléskor azok a karakterek jelennek meg, amik másodlagosak lennének azon az adott billentyûn, és csak az FN gomb lenyomásakor jön elõ az elsõdleges karakter.
mondok egy példát: a J billentyû lenyomásakor nem a j betû jelenik meg, hanem az 1-es szám - ugyanis az fn gomb lenyomásával, ez a billentyû a numpad 1-es számát testesíti meg.
kvázi olyan most a móka, mintha mindig lenyomva lenne az fn (pedig nem) és amikor lenyomom az fn-t akkor lenne felengedve.
gáz.
próbáltam leszedni a drivert az eszközkezelõvel, de restart után is 101/102 gombos bill-ként ismeri fel a beépítettet. és minden marad a régiben... szóval bukta.
ötlet?
Remelem jo helyre irok! Gepemben van egy SATA-s es egy IDE-s vinyo. Ezelott mindkettore XP volt telepitve, de par napja az IDE-re tettem egy Vista Ultimate-et es azota nem tudom elinditani az XP-met. Ezt az uzenetet kapom folyamatosan: DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. Vista alatt megneztem a SATA-s vinyomon a Boot.ini fajlt, de nem talaltam, helyette van egy Boot.ini.backup fajlom. Ezt ha atnevezem boot.ini-re akkor system configuration fajl lesz, majd megnyitottam notepad-al es itt meg a ket XP-s bootolast talaltam. Hogy tudom ujra mukodove varazsolni az XP-met, amit meghagytam??????
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
2.)Megnyílott egy új ablak, a neve Felhasználói Fiókok. Itt ki kell venni a pipát a "számítógép használatához jelszót, és felhasználónevet kell megadni" sor elöl. Kattints az ok-ra.
Ekkor megjelenik egy új ablak, ahova a jelszót lehetne beírni. Ide nem kell semmit írni csak le okézni.
*Posse*T.W.D*
Nem hiszem, hogy ilyesmi probléma lenne.
Azt nem írtam a #20708 de asszem akkor lett ilyen amikor Portable Hard Disk Sentinel progit próbáltam és törölni akartam és közbe ment még (kis ikon tálcán) nem figyeltem és ezzel így Kék halált kaptam.
Múltkor mintha más is járt volna így, hogy ilyen lett #20708 és valaki írt megoldást, de már nem találom !
(Már bocs, de ez magyar fórum. Ez nem kötekedés, csak ...)
control userpasswords2 method:
1) Go to the Start Menu and the Run box.
2) Type in the following:
control userpasswords2
now click OK
3) In the new Windows that appears select the account you wish to make the
primary logon.
Now uncheck the "Users must enter a username and password..." box.
4) Hit Apply and a dialog box will appear asking you to confirm the selected
users password.
Click OK when you are done...
a kikapcsolásnál megjelenõ ablakra még mindíg nics megoldás, szoval arra még mindíg várnék ötleteket.
*Posse*T.W.D*
Ezt, hogy lehet vissza állítani, hogy normál megjelenésû legyen ?
(Én nem piszkáltam ezzel / megjelenéssel kapcsolatba semmit.)
Köszi elõre is !