Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam ott mindennél az szerepel, hogy nem konfigurált !
fery02
Az én problémámra sincs véletlenül egy ilyen gyors megoldás? :S Mert újra nem szeretném rakni az XP-t.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

argos
Meg oldódott itt találtam rá választ Link Mindenkinek köszi😊

argos
Ki van véve a pipa!

bojti
Sziasztok ,XP-ben hogy kell beállítani , hogy ha rákattintok a képre(jobb klikk) akkor a menüben megjelenjen maga a kép is a szerkesztés ill. a nyomtatás alatt . Kössz a válaszokat.

Kaszi46
asztalon jobb klikk, ikonrendezés szempontja, az asztal webes elemeinek zárolása elõl vedd ki a pipát

*Posse*T.W.D*

argos
Sziasztok! Mit állítottam el,hogy az asztalom íg néz ki:KépHogy lehet visszaállítani a parancsikonok ne legyenek kékek? A rendszer visszaállításnál ugyanígy marad! Üdv!

Hát Én nem találtam stimmelõ Firmware -t a Nec ND-2500A :-(

Nem lenne ennél (Nec ND-2500A version 1.0B Firmware - 2006-11-28) újabb ehhez a DVD íróhoz ami jó is :-(
Én nem találtam sehol mûködõt :-(
Shortstop
valóban ez volt a probléma. nagyon szépen köszönöm!

lck
Sziasztok.

Valaki ezzel kapcsolatba tudna segíteni !

Köszi !
Shortstop
holnap reggel lecsekkolom, és remélem tényleg csak ennyi lesz a probléma. köszi mégegyszer!

arra gondol, hogy mintha volna vmi magában a cuccban, ami gátolja az olvasást. de persze nincs.

fery02
A rossz kábel nem elég fizikai akadály?

Shortstop
de olyan mintha fizikai akadályokba ütközne, és ezért nem tudja olvasni.
megpróbálom kösz de nem fûzök sok reményt hozzá

xxdani
Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Van egy gép ahol én vagyok a rendszergazda. van egy vendék fiók a család többi tagjának amit levédtek jelszóval. Valahogy ki lehet jelentkeztetni a vendék fiókot anélkül hogy ne lépnék be? (persze tudom az újraindítás megoldja de egy élet mire elindul a gép) elõre is köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Seithennin
akkor a kábelt cseréld ki lehet hogy csak az ment szét

Shortstop
mûködik mind a kettõ. bocs ezt kifelejtettem

Seithennin
elsõ lépésként tedd be másik gépbe nézd meg ott mûködik e

Shortstop
Elõre is elnézést, lehet hogy pont nem idevág amit írni fogok, de ez a topik legalább él.

Szóval problémám az lenne hogy egyik pillanatról a másikra a DVD-ROM beadta a kulcsot és olvasni és írni sem hajlandó (nem hallom hogy felpörögne, olvasná a lemezt inkább csak küzd vele aztán feladja). Gondoltam ilyen az élet elromlott, erre betettem a helyére egy másikat ami legjobb tudomásom szerint tökéletesen szuperál, és ennél is ugyanazok a tünetek vannak.
Szóval milyen jellegû hiba van nálam? Szerdán még gond nélkül néztem vele eredeti DVD-t most meg semmi.

Elõre is köszönöm ha segít valaki!

Seithennin
sziasztok! Az a problémám, hogy xpt most tettem ujra, van két particióm, az 1ik en az xp a másik meg raktár értelemszerûen! a sajátgépben látszik minden mappa, azonban a totalcommanderben, az msn beérkezett mappája (az xp partición) illetve egy általam kreált mappa "Zene" névvel (a raktár partición) nem elérhetõ egyszerûen mintha nem is lenne nem látszik! Míg sajátgépbõl teljességgel elérhetõ! Mióta írtam azóta még két uj mappával játsza ezt:S Plz help még sosem volt ilyen...

tigerbácsi
hello!

van egy gondom! driveres! :-)
van egy Nvidia Geforce 7300 GT videókari! s az everest által felajánlott helyrõl (nvida.com) nem tom firssíteni a drivert! mert amit bead az ha felrakom akkor csak 640 X 480 s mindössze 4 bit színt tud!
az a bajom hogy most a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 kékhalállal kifagy. s a can you run it oldal (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest)is kiírja hogy frisítsem, de nem tom hogy!
tudtok nekem ebben segíteni?

elõre is köszy!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

fery02
A futtatásba, beírva, hogy "gpedit.msc" elõjön egy ablak. Valaki esetleg nem tudná, hogy a "Felhasználói konfigurációja/Felügyeleti sablonok/Asztal" részt hogyan lehetne visszaállítani alapértelmezésbe, vagy esetleg megnézni nekem, hogy nála mik, milyen értéken vannak? Nagyon fontos lenne, mert fél éve beállítottam a gépet, hogy az asztalon semmi ikon sincs, meg nem is lehet vele semmit kezdeni, hanem külön programot használtam helyettük. Viszont visszaállítanám az egészet ahogy volt, csak már nem tudom, hogy mit állítottam el. :S

Hát igen. Én is mindig kikapcsolom magamnak.
kikapcsolva...

aricsi
Hellosztok! Nagyon jó lenne ha rudna vki segíteni, magyarosítás kellene xp-hez. Win XP MCE-t raktam fel,tudok angolul,de mégis jó lenne ha sikerülne. Google nem segít.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

2014 rémlik xp-re !
srácok igaz hogy a xpre már nem adnak ki több frisitést és hogy mindent a vistára adnak majd ki?

(véletlen a #20723 -ra küldtem.

Rendszer visszaállítás !
Rendszer visszaállítás !
sziasztok, nem tudom, volt-e már valakinek hasonló gondja... ha igen, elõre is szorri, hogy nem olvasok vissza 20e hozzászólást.
a problémám tehát a következõ: laptophoz csatlakoztattam egy usb-s multimedia bill-t. (logitech internet 350) minden rendben is volt a használat során, ám azután, hogy lehúztam a notiról, már a saját, beépített billentyûzetét nem ismerte fel, csak, mint 101 gombos magyar bill-t. ez azért kellemetlen, mert most ha a beépítettet használom, gépeléskor azok a karakterek jelennek meg, amik másodlagosak lennének azon az adott billentyûn, és csak az FN gomb lenyomásakor jön elõ az elsõdleges karakter.
mondok egy példát: a J billentyû lenyomásakor nem a j betû jelenik meg, hanem az 1-es szám - ugyanis az fn gomb lenyomásával, ez a billentyû a numpad 1-es számát testesíti meg.
kvázi olyan most a móka, mintha mindig lenyomva lenne az fn (pedig nem) és amikor lenyomom az fn-t akkor lenne felengedve.
gáz.
próbáltam leszedni a drivert az eszközkezelõvel, de restart után is 101/102 gombos bill-ként ismeri fel a beépítettet. és minden marad a régiben... szóval bukta.

ötlet?

Kaszi46
köszi, már kezdtem feladni!😊

*Posse*T.W.D*

Hello mindenki!

Remelem jo helyre irok! Gepemben van egy SATA-s es egy IDE-s vinyo. Ezelott mindkettore XP volt telepitve, de par napja az IDE-re tettem egy Vista Ultimate-et es azota nem tudom elinditani az XP-met. Ezt az uzenetet kapom folyamatosan: DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. Vista alatt megneztem a SATA-s vinyomon a Boot.ini fajlt, de nem talaltam, helyette van egy Boot.ini.backup fajlom. Ezt ha atnevezem boot.ini-re akkor system configuration fajl lesz, majd megnyitottam notepad-al es itt meg a ket XP-s bootolast talaltam. Hogy tudom ujra mukodove varazsolni az XP-met, amit meghagytam??????
vezérlõpult, felhasználók, change the way users log on and off, elsõre pipa.

Seithennin
sziasztok! Az a problémám, hogy xpt most tettem ujra, van két particióm, az 1ik en az xp a másik meg raktár értelemszerûen! a sajátgépben látszik minden mappa, azonban a totalcommanderben, az msn beérkezett mappája (az xp partición) illetve egy általam kreált mappa "Zene" névvel (a raktár partición) nem elérhetõ egyszerûen mintha nem is lenne nem látszik! Míg sajátgépbõl teljességgel elérhetõ! Plz help még sosem volt ilyen...

Ha minden igaz a QuickTime player le kell hogy játssza.
sovatalevi
sziasztok.az AMR.filet mivel tudom mgnyitni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Ezt így Én is tudtam, írtam is 20665.

De egyik megoldás se segített ismerõsömnél.
Kaszi46
1.)Start Menü Futtatás, beírod: control userpasswords2, megnyomod az entert.

2.)Megnyílott egy új ablak, a neve Felhasználói Fiókok. Itt ki kell venni a pipát a "számítógép használatához jelszót, és felhasználónevet kell megadni" sor elöl. Kattints az ok-ra.
Ekkor megjelenik egy új ablak, ahova a jelszót lehetne beírni. Ide nem kell semmit írni csak le okézni.

*Posse*T.W.D*

Néztem Noddal + mással.
Nem hiszem, hogy ilyesmi probléma lenne.

Azt nem írtam a #20708 de asszem akkor lett ilyen amikor Portable Hard Disk Sentinel progit próbáltam és törölni akartam és közbe ment még (kis ikon tálcán) nem figyeltem és ezzel így Kék halált kaptam.

Múltkor mintha más is járt volna így, hogy ilyen lett #20708 és valaki írt megoldást, de már nem találom !
Magyarul nem tudtad volna beírni ?
(Már bocs, de ez magyar fórum. Ez nem kötekedés, csak ...)
Seithennin
ja és az msn mappa az xp partición van míg a zenei a sima raktáron, szóval nemtom:S

Seithennin
sziasztok! Az a problémám, hogy xpt most tettem ujra, van két particióm, az 1ik en az xp a másik meg raktár értelemszerûen! a sajátgépben látszik minden mappa, azonban a totalcommanderben, az msn beérkezett mappája illetve egy általam kreált mappa "Zene" névvel nem elérhetõ egyszerûen mintha nem is lenne nem látszik! Míg sajátgépbõl teljességgel elérhetõ! Plz help még sosem volt ilyen...

Kaszi46
a logon ablakot sikerült eltüntetnem. a megoldás:

control userpasswords2 method:
1) Go to the Start Menu and the Run box.
2) Type in the following:

control userpasswords2

now click OK
3) In the new Windows that appears select the account you wish to make the
primary logon.
Now uncheck the "Users must enter a username and password..." box.
4) Hit Apply and a dialog box will appear asking you to confirm the selected
users password.
Click OK when you are done...

a kikapcsolásnál megjelenõ ablakra még mindíg nics megoldás, szoval arra még mindíg várnék ötleteket.

*Posse*T.W.D*

de mégis mi?nekem eddig hibátlanul fut neked mi problémád akadt vele?

egyszerü virus támadta meg a gépedet nekem is ilyen mikor virusos ajánlom a nodot az pont megoldja ezt a problémát

Sziasztok.

Ezt, hogy lehet vissza állítani, hogy normál megjelenésû legyen ?
(Én nem piszkáltam ezzel / megjelenéssel kapcsolatba semmit.)

Köszi elõre is !
xNoodlex
Persze.
Van vele valami baj?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Valaki segítsen már, hogy megtudjam csinálni a netet.
Kaszi46
azt azonnal megtettem, de ugyanúgy megmaradt a jelenség...😞

*Posse*T.W.D*