Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Office 2007 -et tettél fel, hát te tudod és abból is csak 60 napost.
Köszi elõre is.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Akkor valószínû megtört az adatkábelod, érintkezési hiba.
Cseréld azt az adatkábelt.
Ilyen megtört kábel is meghülyítheti az Xp -t. Amikor átdugtad, akkor sem ment ?!
Csökkentett módba indítást nem próbáltad ?!
(Ahogy kiveszem, már új Xp -t raktál, de ....)
" malwerbytes anti spyware-es progit is , ami le is szedett jópár káros tényezõt. "
Hát lehet ez nyúlt bele valahová, hogy összeomlott az Xp -d. Az az talán magába az Xp -be volt valami, ami fertõzött volt és törölte, csak tipp !
Ja azt írtad tegnap, hogy a Nod32 újra rakása, mert lejárt. (Nod32 3, igaz!)
Hát nem kell újra rakni, magazinos kódok beszerezhetõek !
Hát igen lett volna még 1 Xp javítási lehetõséged is, be boot -olva Xp cd -vel.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
@ Hellomarci
aszt szeretneém kérdezni hogy a windowsok utánn a 32-64 bit az pontossan mit is jelent?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Szóval kiderítettem, h a kriksz kraksz, az a dvd írom helyett írodott ki, és ezért nem bootolt.
Namármost, a gépemben úgy vannak ezek a hardwerek, hogy van egy dvd olvasóm, alatta egy rack, az alatt egy dvd író, és a gépben még egy winyó.
Kicseréltem a dvd olvasó, és az író kábelét, és most az írómat felismerte a bios , és be is tudtam bootolni
Uhh , volt javítás funkció ?:S
Elkezdtem már telepíteni újból a gépet...
Visszatérve, de a gép, hogy hogyan omlott össze, azt nem tudom....
Csökkentett módba indításnál is ez a jelenség ?
Én Xp javítást próbálnák csinálni, lehet megsérült valami.
Xp cd -rõl boot és javítás, de mivel nem boot -ol !
Ha csökkentett módba megy, akkor xp lemez be és így, de nem tudom, nem próbáltam még, hogy csökkentet módba mûködik-e így, de elvileg.
2 részre a tippem:
Az durva, ha bios -ba meghajtóknál " az egyik helyén ilyen kriksz krakszok vannak ", na ez ! ?
Tegnap nem szedtél ki / nem raktál be meghajtót, hdd, eszközök csatlakozása rendben !
Valamelyik eszközöd haldoklik talán. Mintha ilyenrõl hallottam volna már.
Nagy problémám van.
Tegnap az asztali gépemen, újraraktam a nod 32, mert lejárt, és raktam fel egy malwerbytes anti spyware-es progit is , ami le is szedett jópár káros tényezõt.
A gép tegnap este folyamán tökéletesen ment...
Ma próbálom bekapcsolni, és amikor bejelentkezik a gép, ikonok nincsenek, csak a háttér és az egér, amit lehet mozgatni.
Egy pár másodpercig ez látható, majd egyszercsak kijelentkezik. És ezt csinálja folyamatosan, be, majd kijelentkezik.... így egymás után csinálja ezt!?
Nem tudom mi lelte, ha tudtok légyszi segítsetek.
Nagyon szépen köszönöm!
UI: (XP SP3 van rajta)
A gondom ezek után, hogy már felidegesedtem, és újra akartam rakni az egész xp, namost, beállítom, h cd rõl bootoljon, de nem fogadja el.
Pedig a jelenlegi os-t is ezzel raktam fel.
Benéztem még1 a biosba, és ott sajna most nem emlékszem, de mindjár megnézem, a felsorolásba, hogy milyen meghajtók vannak ... az egyik helyén ilyen kriksz krakszok vannak, ami emlékeim szerint eddig nem volt.
Szóval ezeke után, még olyan kérdésem van, h hogyan tudnám, akkor akár végsõ esetben leformatálni az egészet, vagy hogy tudnék bootolni?
Nagyon köszi elõre is-!!!!
egy ideje azt csinálja az xp-m, hogy katt a kikapcsolás gombra, és újraindul az egész gép....
újraraktam az egész gépet, a szûz windows is ezt csinálja. Vírus tuti nincs a gépemen.
segítenétek ez mitõl lehet?
Kérnék egy kis segítséget. Volt egy közepes nagyságrendû gond a Windows XP-el nálam. Helyre lett hozva, legalábbis úgy tûnik, de hiányoznak dolgok. A kapott e-mailekben mostantól nem tudom megnézni a csatolt fájlban érkezõ képeket mert kapok egy hivatkozást, hogy nincs telepítve a Microsoft Office PowerPoint szolgáltatás. Ha a felajánlott Telepítés most-ra kattintok akkor egy idõ után megszakad és leáll a telepítés. Mintha eltûnt volna a gépemrõl ez az egész program de ugyan ez a helyzet ha meg szeretném nyitni a MS Office 2003 Powermanegert. Annál is ez a helyzet. A Programok telepítése és törlése alatt sem találom. Lehet, hogy eltûnt a gépemrõl.
Tudtok abban segíteni, hogy honnan tudok letölteni egy tiszta, nem crakkaelt Office 2003-at amiben benne vannak ezek is meg a World szövegszerkesztõ is? Az én XP-m jogtiszta.
Köszönöm elõre is.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
szal törölni meg nagyon eldugni nem tudom mennyire lenne jó ... várj meg valaki okosabbat 😄 csak ha már megláttam ezt elmeséltem mi történt velem anno ^^
@
2 xp van fent a gépemen, szeretném ha láthatatlan lenne az éppen nem aktív, mert szerintem zavart okoz a mûködésben. Legalább is ha mindkettõ látható, a nem aktív folytonosan lekapcsol aztán vissza. Abban sem vagyok biztos, hogy nem okozok-e ezzel kárt a wincsiben.
Ha van ötlet, mi lehet a hiba és ha mint sima felhasználó és nem infomágusként is megoldható megköszönnék minden tanácsot.
Arra is gondoltam, felteszem pl a paragon bootmenüjét, mert ott volna rá
lehetõség, hogy beállítsam, hogy a nem aktív láthatatlan legyen. Viszont a paragon boot menü után feljön az xp gyári bootmenüje is, amit nem tudom, hogy lehetne eltüntetni.
Szóval megköszönném, ha valaki adna tanácsot, mit kellene tennem, hogy vagy a gyári xp bootmenüben hol kellene beállítani, hogy a nem aktuális xp láthatatlan legyen, vagy ne zavarják egymást. Vagy ha külsõ bootmenüt használnék, hogy kell a gyári xp bootmenüt eltüntetni, mert kissé kínos olyankor az indítás, ráadásul semmibe veszi a láthatatlanra irányuló beállítást.
bocs, kicsit hosszú, csak szeretném ha érthetõ lenne... 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tudnátok mondani az ABBY FineReaderen kívül olyan programot amivel scannelni lehet és utána modósítani a scennelt dokumentumot és world-be elmenteni? Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
64 bites XP-t telepítenék és lenne pár kérdésem.
Pendriveról, hogy kell telepíteni? rámásolom az .iso-t és utána BIOSban mire állítsam a bootolást? Vagy hogy kell ezt kivitelezni?
Milyen gondok léphetnek fel a 64 bit esetében? Mi nem fog menni? Milyen programok, alkalmazások?
Ez alapján eldöntheted kitörölöd-e.
Az indexelõ kikapcsolásával maximum a gépen keresés lesz lassabb, viszont a rendszer visszaállító hasznos lehet, ha valami program szart kavar, bár szükségem (nekem) még nem volt rá.
Start menü->Futtatás-ba: services.msc->Indexelõ szolgáltatásra jobb klikk->Leállítás
Van a C: meghajtón 8,5 gigás System Volume Information mappa. Ez mire való? Le lehet törölni? Igazából fel se fedeztem volna, csak az Ashampoo Winoptimizer dobta ki 😄
köszy elõre is!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
(Te voltál múltkor igaz aki..)
Láttam csak az én nyitott témámhoz tetted be.
Nyugodtan nyiss egy újat és akkor felfigyelnek rád.
Bõvebben: http://forums.techguy.org/windows-nt-2000-xp/669512-solved-irql_not_less_or_equal-when-trying-watch.html
@ Hellomarci
Valaki fejtse már meg nekem mit jelent ez. Megõrülök már komolyan mondom kék halállal leáll a gép ha filmet nézek de csak akkor. Se játéknál nem áll semminél csak ha bármilyen formátumú filmet elindítok.
Egy program a következõt elemezte nekem, de nem tudom mit jelent.
Analysis
Crash dump directory: C:\WINDOWS\Minidump
Crash dumps are enabled on your computer.
On Sun 2009.02.01. 14:22:16 your computer crashed
This was likely caused by the following module: atkosdmini.dll
Bugcheck code: 0x1000000A (0x16, 0x1C, 0x0, 0x804E1745)
Error: Unknown
file path: C:\WINDOWS\system32\atkosdmini.dll
company: ASUSTeK Computer Inc.
On Sun 2009.02.01. 14:20:20 your computer crashed
On Sun 2009.02.01. 13:17:47 your computer crashed
On Sun 2009.02.01. 13:14:13 your computer crashed
Conclusion
4 crash dumps have been found and analyzed. Note that it's not always possible to state with certainty whether a reported driver is really responsible for crashing your system or that the root cause is in another module. Nonetheless it's suggested you look for updates for the products that these drivers belong to and regularly visit Windows update or enable automatic updates for Windows. In case a piece of malfunctioning hardware is causing trouble, a search with Google on the bug check errors together with the model name and brand of your computer may help you investigate this further.
Egyébként ez trójai (azt hiszem). Futass le egy keresõt!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Egy durva helyzetbõl kihúzott engem, úgyhogy ...
Feltettem és megoldotta, akkor még 5 -öst. Azóta most már 6 -os van állandó OnGuard védelem és azóta nem volt problémám.
server pack 3-am van...