Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Elõször ezt futtasd le. Módosítja az uxtheme.dll fájlt, hogy az aláíratlan témák is futhassanak.
Win XP SP3-ról:
Telepítsd és meglátod. Ha nagyon szerencsétlen vagy, akkor valamelyik hardverelem nem fog jól mûködni. Ha minden oké, akkor érdemesebb az sp3-at használni, állítólag biztonságosabb. Nálam pl. semmi baja, sõt gyorsabb egy kicsit.
Szóval Everest! Hm..megnézem, köszi!
Everest sok más mellett kiírja az üzemórát, az nem jó !?
Ha megnyitom az index.htm-et, akkor és annak a linkjein keresztül próbálom elérni az oldal aloldalait, ugyanez történik, van amit megnyit és van amit nem. Azzal tetézve mindezt, hogy amit nem nyit meg, azt az interneten akarja keresni, nem az intraneten, és akkor az persze kiírja, hogy nem tudja megjeleníteni a lapot, kapcsolódási problémák, stb.
Ha egy php oldalon belül hívom meg a html oldalt és abba töltöm be, akkor gond nélkül elvégzi a feladatot.
IE 7, Mozilla és Opera böngészõvel próbálkozom, mindegyik ezt csinálja, annyi különséggel, hogy az Opera még az index oldalt sem nyitja meg, csak arra képes, hogy lássa a phpweb könyvtárat a localhoston.
(ui: IE 6 volt a 7 elõtt, de az is ugyenezt csinálta, így sp3 alatt)
A kérdésem egyértelmû. Vajon milyen beállítást kellene megcsinálni valahol a sp3-ban, hogy ez ne így legyen?
Tudtok-e olyan programról, ami a login után azonnal elindít egy számlálót (óra/perc), logoff-nál leállítja, és logolja is a mûködést? Arra kéne, hogy a bérbe adott gépen hetente egyszer tudjam ellenõrzni, hogy mennyit futott összesen.
Ha valaki nem érti a kérdést, megértem! :S
Nézd át a gépedet víruskeresõvel(amilyen víruskeresõd van, én Nod32 3 párti vagyok) + ... (pl.:Malwarebytes,Spyware Doctor)
Csökkentett módba Xp indítással keresés jobb és rendszer vissza állítás kikapcsolása a vizsgálat idõtartalmára.
MSN ne induljon automatikusan, elvileg gyorsabb lesz az indulás.
A probléma, h mikor feláll a rendszer már elég lassan csinálja, emléxem mikor még újra raktam + a bnõm laptopja amit feltelepítettem xp-t neki 5x gyorsabban bebootol mint most az enyém.
Ügye kiszedtem msconfig-ba, h felesleges eszközök ne induljanak el, így most ezek mennek induláskor: MSN, NOD32, ATI monitor eszközelõ vagy mi😄, hangkártyám vmi driverja , meg activesync de ezt is lehet kilövöm.
Amúgy a rendszer már kb. 2 éves lehet. Jah és ügye lassan is áll le.
Szerintetek van vmi amivel tudnék gyorsítani a folyamatokon vagy ez a windows és reinstall. (egyik pc-s guru ismerösöm azt mondja, h õ fél évente újra pakolja a rendszerét, mert neki is mindig ügye egyre lassabb, így szerinte már igencsak reinstall van)
Vagy vmi komolyabb tisztitó progi?! Vagy egyáltalán mért csinálja ezt a windows?(már mint azon kívül, h a sok program amit így a hónapok során feldob az ember és telenyomják a meghajtót mindenféle szennyel.)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Problmama kovetkezo:
Feltelepitettem egy jatekot (MLB Front Office Manager) de nem talalok hozza sehol uninstallert illetve a programok eltavoitasa ablakban sem talalom. A konyvtarat meg nem nagyon akarom kitorolni mert gondolom csak irt mashova is (nemtudom hogy megy ez pontosan).
Elore is koszonom
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mert létezik xp-re 6 floppys boot lehetõség.
Ha van akkor vinyó feloszt 2 felé. A 2. particióra az xp telepítõcd bemásol.
Floppyról indít > vinyón setup.exe-vel telepít.
Nem biztos hogy mûködik - csak ötlet.
Oprendszerek oda-vissza rakosgatásán már sokon túl vagyunk. A probléma abból áll, hogy mindenképpen kéne egy windowsos és egy linuxos oprendszer a gépre, úgy hogy a laptopom cd/dvd olvasója nem müködik (ráadásul úgy bele van integrálva a cuccosba, hogy kiszedni sem tudjuk), usb-rõl nem bootol, usb-s cd/dvd-rõl nem bootol.
Merevlemezt már kipakoltuk belõle, beraktuk haver gépébe, raktunk rá windowst, és visszadobtuk az én laptopomba, és nem müködik.
Másra nem gondolhattunk csak arra, hogy nála amd procc van, nálam pentium. Másik haver gépén úgyanezt megjátszottuk, csak Linuxot pakoltuk fel rá. Visszarak, nem müködik, újra be az övébe, grubba játszadozás, vissza enyém, müködik a linux. XP nem, azt le is szedtük linux alól.
Nos, most raknék rá másod rendszernek XP-t, a grubot is vissza tudom már állítani, viszont megint csak AMD-s emberke áll rendelkezésemre, akinek gépébe be tudnák rakni a winyomat. Gondolom visszapakolva az enyémbe, újra csak nem lenne müködõképes.
Igazam van, van e valami probléma, vagy ez így most túl tömör és inkább hagyjam békén a társaságot?
😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Persze ha azt is tudod akkor oké.
De akkor is egy idõ után a hardware-ek egyedi azonosítójából érzékeli hogy több gépen van és újra vinnyog hogy a gép jelentõsen megváltozott és új aktiválás szükséges. ( tapasztalat 😄 )
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Ha bent mindre felrakták ahányra megvették ( és azok netre is mennek ), akkor a Te gépeden - ha netre mész vele - elõbb utóbb nyavalyogni fog hogy aktiváld újra. És azt akkor már csak telefonon lehet, ahol mindenféle nehezeket kérdezhetnek tõled.
anyámék cége most vett a gépükhöz eredeti xp-t. ott feltelepítették. namost én ha elkérem a cd-t meg a kódot és felrakom ide az én gépemre jogtiszta xp-m lesz? vagy hogy van ez h egy kóddal csak 1gépre lehet felrakni?
sajna ehez nem értek, valaki válaszoljon pls😊
Valaki a 20762-re?
A Kaspersky Virus Remove Tool sem talált semmit. Most a Dr. Web dolgozik.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nec ND-2500A version 1.0B Firmware ezt szeretném frissíteni, mivel nem ismer fel most nálam lévõ TDK DVD -ket. (más írónál jó)
http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/NEC-ND-2500A/
Talán ez lenne jó: TDK DVDRW880N firmware 1.39
Melyiket kellene a 3 közül amúgy: Orig, Fast, RPC1?
De mindegyik letöltésénél *.bin kiterjesztésû fájl van.
Ezzel mit kell csinálni? Részletesen!
Ki kell írni lemezre és utána?
Ezzel nem lehet tönkretenni az írót így? És pl ez is figyelmeztet, ha nem stimmel valami, mint az *.exe-s?
Ha valaki ... Köszi !
Köszönöm.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Olyan gondom van, hogy hiába nyomom meg a Ctrl+Alt+Delete billenytûket nem jön be a feladatkezelõ. A futtatásba is hiába írom be a taskmgr-t azt írja ki a megadott elérési út nem létezik. Mi lehet a baj. Annyi még hogy fent volt a gépen a Process Explorer. A ctrl+alt+delete billentyûre ez indult el. Miután letöröltem a géprõl azóta nem indul a feladatkezelõ. Ha benyomom az eredeti Xp lemezt és rámegyek a javítás funkcióra akkor az segíthet? Vagy valami más ötlet? Köszönöm elõre is.
Start gomb / Beállítások / Vezérlõpult és itt Rendszer néven szerepel.
(parancsikont csinálhatsz)
A Start Menü klasszikusra van állítva és véletlen a Sajátgépet lötörltem!Hogyan tudnám vissza állítani mert itt küszködök vele egy fél órája és nem sikerült még shogy!?!?
@ Hellomarci
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W