25353
Whistler - Windows XP
-
#21753 Még a Win logó előtt F8 és ott keresd ki a parancssort. -
#21752 mármint a DOS parancssor, vagy mi :) -
#21751 Sziasztok!
Egy kérdés, hogyan tudom kiküszöbölni azt, h ne a win induljon, hanem a parancssor jöjjön elő?
köszi -
Puhos #21750 A SIW-ben van magyar nyelv! -
thoomas #21749 Köszi! Az első linken lévő supportot már elolvastam párszor...de nem vezetett megoldásra -
Noodlee #21748 http://support.microsoft.com/kb/325487/hu
http://pcforum.hu/tudastar/32041/Ip+cim+gyakori+elvesztese.html -
thoomas #21747 #21733-re vki??? Legalább annyit válaszoljon vki h "fingom sincs" -
#21746 SIW
Angol, de ingyenes. -
Renesans #21745 kösz szépen, de az sp2-es sajnos már megvan nekem. :( -
thoomas #21744 Nekem van egy MSDN-es XP-m. De az csak SP2-es Szoval sztem az nem jó neked. De ha mégis, akkor szolj és megoldjuk -
Enc0re #21743 kösz -
Renesans #21742 Enc0re:
Start > Control Panel > bal oldalt fent "switch to classic view" > mikor átvált katt a "Regional and language options" ikonra > ott "languages fül" > a "text services and input languages alatt" a "Details..."-re klikkelj > a megjelenő ablakban jobb oldalt az "add"-ra. > a következő ablakban felül és alul is a "hungarian"-t válaszd. > majd felül a "default input language"-nek válaszd ki a "hungarian"-t, nyomj alul 1 apply-t, majd alual a listában katt az angolra és nyomd meg a "remove" gombot így nem kavar majd be > ezután alul OK > és megint OK.
Remélem segítettem :)
#21740-re vki? :S -
Enc0re #21741 hello. angol windowst telepitettem fel, es ugy most magyarul nehezen lehet irni< hogy tudom megcsinalni hogy a billentyuzetet magyarnak ismerje fel< -
Renesans #21740 Bocs hogy nem olvasok vissza, de van esetleg MSDN vagy Technet előfizető köztetek? Egy olyan valaki kéne nekem akinek megvan az eredeti (tehát érintetlen) Windows XP Professional SP3-mal gyárilag integrált (tehát nem slipstreamelt) magyar retail (nem volume licence) MSDN-es vagy Technet-es CD vagy ISO-fájl. Nem akarom az egészet elkérni tőle, csak néhány (összesen 12) bájt értékét hex-editorból. Ez azért lenne fontos, mert van 1 eredeti volume licence-es msdn-es iso fájlom és abból szeretnék retail iso-t készíteni, de az eredeti fájl digitális aláírással van ellátva, ezért 12 bájt (ahol az aláírás lenne) értéke más/ismeretlen számomra.
Az ISO eredeti neve: hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_x14-80456.iso
SHA1 hash-je: 90476EDEF22543D7E56C7D924B4C54A0AA86303B
CD label-je: GRTMPFPP_HU
Ha valakinek megvan a fent említett fájl, kérem küldje el először nekem a méretét bájtban a [email protected] e-mail-címre és emailben megbeszéljük a továbbiakat.
Előre is köszönöm. :) -
thoomas #21739 Hát azért ennyire láma nem vagyok:D:D Már próbáltam azureussal is, meg mással is, de mind ezt írja ki. És 40 Gb-os winyóval seedelni nem vmi happy dolog... -
#21738 Próbáld meg nem az UTorrentet használni,ez az egyik,a másik,hagyd nyugodtan,hogy töltse le amire letudja,utána meg másold át a Totalcommanderrel a másik vinyóra! -
#21737 Everest Home Edition
Töltsd le,ez mindent megmutat a gépről! -
#21736 töltsem le a programot? -
Dobronski #21735 Lavalys everest. -
#21734 Sziasztok,
Van olyan oldal vagy akármi ami kiirja hogy mien gépem van
videókártya
alaplap
ram
meg minden adatát
választ előre is köszönöm -
thoomas #21733 Sziasztok! Lenne egy problémám amivel kapcsolatban még senkisem tudott segíteni...
kb fél éve csináltam egy formázást, két merevlemez, két partíció, egy 40 Gb-os(rendszer) és egy 160 Gb-os ("adat"). Torrentes dolgokat a 160-as partícióra szeretném menteni, de a letöltés indulása után kb 10 másodpercel megáll a töltés, az uTorrent ezt írja ki hibának: "a szemaforhoz rendelt határidő lejárt". Régebben nem volt ilyen.... A lényeg h a 40 Gb-os particióra rendesen tölt.
Ja és még annyi, hogy természetesen NTFS mindkét fájlrendszer.
Ötleteket kérnék a megoldásra;) előre is köszönöm! -
#21732 Próbáltad már? Vezérlőpult-mappabeállitások-általános beállitások,és ott tedd az alapbeállitásokra,majd a nézetben is,majd inditsd újra a gépet és utána nézd meg mit csinál! Ja meg még ellenőrizd le,hogy a mappák nem irásvédettek e,ha igen vedd ki onnan a pipát!
Lehet hogy bekaptál egy virust-futtasd le a virusirtót!
Trójaiak keresésére legjobb a Trojan Hunter(lefuttatás előtt-internet kikapcs+virusirtó kikapcs teljesen,addig amig a Trojan Hunter fut-utána visszaállit!)
Vagy lehet hogy bekaptál egy kémrobotot-lekéne ellenőrizni a gépet(spyboot)
Remélem valamit segitettem.
-
czs1 #21731 Sziasztok! Mostanában van egy új hibajelenség a gépemen, s nem tudok vele mit kezdeni, már nagyon bosszant. Ha megnyitok egy mappát (akármelyiket), majd bezárom, utána semmit sem tudok kezdeni a mappával (sem áthelyezni, törölni, stb.), mert mindig azt írja, hogy másik felhasználó vagy program használja. De tutira nem használja más.
És minden mappával ezt csinálja, amit bekapcsolás óta megnyitottam. A probléma csak akkor szűnik meg, ha újraindítom a gépet.
Miért csinálja ezt, és hogyan lehet újraindítás nélkül "felszabadítani" a mappákat, amit egyébként nem használ más alkalmazás??
czs1 -
#21730 Akkor trójai nem volt? Vagy nem is futtattad le a Trójan Huntert?Mihez kell jogosultság?Ha nem létezik a fájl,akkor mit akarsz elinditani?
A másikra sajnos nincs tippem(talán mintha a Jávához lenne köze,de nem biztos!) -
Vardar #21729 No, két hibaüzenetet is kapok, bár mindkettő elég hamar eltűnik. Az egyik szerint nincs jogosultságom elindítani/nem létezik a fájlt, a másik szerint valami jdsnotify.exe nem tudott befejezni valamit. -
#21728 Szóval akkor nem tudtad visszaállitani egy korábbi időpontra?Sajnálom!!!!
Nem tudom ki mondta neked,hogy azt nem kell bekapcsolni,de hülyeséget mondott,nem véletlenül találták ki!Most milyen jól jött volna nem? Nekem már segitett egy párszor.Egyenlőre nincs ötletem,lehet hogy újra kell raknod az egészet?De ird majd meg hogy mi van,oké?Szia! -
#21727 Xp-hez van magyar display felirat?sp3-hoz kellene. -
Vardar #21726 Nem volt bekapcsolva, hála a sok IQfighternek akiknek hittem itt a fórumon... -
#21725 Próbáld meg a rendszervisszaállitást egy korábbi időpontra! Ez szokott segiteni. -
Vardar #21724 A két frissítésből egyet megtaláltam, IE-s kilőttem, viszont még mindig nem jó. Megnézem a Trojan Huntert, meg megpróbálok visszaállítani valamit, de nincs sok reményem. -
#21723 A Trójan Hunter nem online kereső!Próbáld meg letölteni az internetről egy másik gépen,tedd rá pendrive-ra és telepitsd fel a rossz gépre,lehet hogy találni fog valamit,az hogy nem utal rá semmi,hogy van trójaid,az egy dolog,attól még lehet,hogy van és azért bolondult meg a géped,egy próbát megér!
De ahogy gondolod!
De ha van biztonsági mentésed,akkor állitsd vissza azzal!
Vagy még megpróbálhatod a rendszervisszaállitást egy korábbi időpontra!Úgyanis akkor a mostani frissités,még nem lesz rajta,de az aut.friss.tiltsd le!
Valamelyik csak bejön! -
Vardar #21722 A másik, 32 bites, magyar gépen mennek gond nélkül. Akkor megpróbálom kiszedni őket. Trójaira nem utal semmi, de így, csökkentett módban nem tudok futtatni online keresőt, sőt még a rendes Comodot sem. -
#21721 Nem kellett volna engedélyezned a frissitéseket,ugyanis van hogy több kárt okoznak,mint jót,itt a példa rá,ajánlatos kikapcsolni az autómatikus frissitéseket!Én sem használom és a gép tökéletes!De attól függetlenül lehet hogy bekaptál egy jó kis trójait,azt még megpróbálhatod hogy futtasd le a gépen a Trojan Huntert(ez az egyik legjobb trójai kereső!)Én is használom,nagyon jól dolgozik,lefuttatás előtt ajánlatos a netet és a virusirtót arra az időre kikapcsolni,amig dolgozik,nehogy összeakadjanak!Remélem valamit segitettem?
-
Vardar #21720 Csökkentett módban registryt tisztítottam, automatikus indítást ellenőriztem, CCleanerrel ürítettem. De semmi. -
Vardar #21719 Nem tudom, monitort kikapcsoltam, még ment egy darabig, aztán kikapcsolt magától. Szerintem telepítette. -
Noodlee #21718 Kikapcsoláskor telepítette a frissítéseket? Lehet, hogy nem jött össze neki, és ez ugye csak reggel derült ki, mondhatni az újraindításkor. -
Vardar #21717 Sziasztok!
Súlyos problémám lenne. Másfél hétig nem voltam itthon, tegnap éjjel érkeztem haza. Gépet bekapcsoltam, minden rendben ment, lejött 2 frissítés(XP 64 bit SP2). Ma reggel bekapcsoltam és lefagyott. Bejön az asztal, még 1-2 dolgot megtudok csinálni(Firefox elindítása, vírusirtó ablakának megnyitása, Sajátgépbe belépés) de utána meghal, lefagy nem reagál semmire. Néha ha vagy 10 percig hagyom állni, akkor megcsinál egy dolgot, de amúgy semmi. Firefox is elkezdi tölteni az oldalt és lefagy, nem lehet görgetni, billentyűzetre nem reagál. Általános, hogy semmire se reagál, de az egérmutató megy rendesen. Valaki segítsen! -
uiztu #21716 Helo!
A Windows milyen nyelven programozza az op. rendszereit? Az xp-t, vistát, 7-et? És, van valami trükk amivel, fellehet gyorsítani az op. rendszert? -
#21715 A 100-ast a W7 csinálta. Tehát az első kettőt törölheted, és csinálhatsz belőle egy j partíciót, amennyiben a nagyobbik partíció biztos az, amin a Win van.
T0NI
Tényleg lehet 1 partícióra 2 Win-t rakni, de szerintem csak XP-nél.
Azonkívül nincs értelme, mert nagy lesz a káosz a c-n. Formázni mindenképp kell, minek foglalja a helyet a korábbi rendszer fájljai. -
BenceYCE #21714 Töröld a 100 megásat és azt is amire az op rendszert tennéd. Aztán hozz létre kettőt fele felébe, vagy ahogy akarod, csak férjen el rajta egyenként egy-egy op rendszer. Az elsőre tedd fel az XP-t ha azt akarod. A másodikra meg majd a 7-et. Mindenképp az XP vel kezdj. Egy partícióra ne tegyél 2 OS-t!