Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bajba kerültem az XP-mel
Semilyen audio eszközt nem hajlandó mûködtetni, mert az a mániája, hogy nem sikerült az illesztõprogramot betölteni, az sérült, stb... az ismert szöveg. Nekem 4 hangkártyám volt a gépben, (meg van az oka, ne nevessetek)
egyik napról a másikra ezt tette velem. A sztenderd megoldások nem mûködnek, mint pl. eltávolít, ûj eszközillesztõt telepít. Sõt már egy javító telepítést is elvégeztem a windows-sal, rátettem az sp3-at, de semmi változás. nem akarom a gépemet újrahúzni, mert tele van mindenféle progival, beállítással. Mi van ilyenkor???
Amúgy meg van egy olyan program hogy Windows 7 Upgrade Advisor ami megmutatja mennyire kompatibilisek a gépedben lévõ harvereszközök a windows7el. És az elõttem szólóknak teljes mértékben igazuk van.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Erre a gépre ha telepítenék win 7-et akkor menne gond nélkül vagy inkább ne tegyem rá?
Amilo 1650G
Most ezt írta ki.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Tulajdonságok>speciális fül>Rendszerindítás Helyreállításnál beállítások>Automatikus újraindítás opció kikapcsolása(nem indul újra ezért manuálisan/kézileg kell újraindítani a rendszert de, így letudod jegyezni a hibakódot és és a hibakód kulcsszavával rá keresel az interneten)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ha xp-n SP1-et frissítem SP2-re ugye nem vesznek el az adataim?
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A kékhalálkor mindig hibakódok voltak, de már az megszünt. Valahova lementi a hibakódokat?
Kasperskyt régen használtam, valóban lassitotta a gépet. Azokat a DLL-eket beirtam a parancssorba, amit a tiger linkelt cikkben irtak. De nem segített. Ha valami módot találok a hiba javítására, akkor el akarom kerülni az újra telepítést.
Amúgy Qutlook>Fájl>Exportálás>levelek
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
volna egy olyan kérdésem, hogy a windows xp hova menti az outlook expres (ami a telepítõ felrak). igazából azért kellene, mert lecseréltem a gépet teljesen újra azaz s a régi géprõl szeretném átmenteni a fontos leveleimet. köszönöm szépen a válaszokat!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Kasperskyvel is próbálkozhatsz de a ha gyenge géped van akkor számíthatsz arra hogy mûködési rendellenességet fogsz tapasztalni...
Win Update nálam alapból ki van kapcsolva.
Már 1 éve nem használok semilyen vírusírtót.
Nálam a rendszer üresjárat 0%-on van. Tegnap új viruskeresõt raktam rá, ezért kék halál miatt bekapcsolni se lehetett. Csökkentett módban leszedtem, és még helyre lehetett hozni, most már müködik, de fagyásokkal úgy mint tegnap.
Ha más nem lesz, jön az újratelepítés, már több mint 1 éve volt.
Fákjúal!
Mit lehet tenni? Talán vírus?
Ez mit is jelent: Router-en bekapcsolva kell (ajánlott) lennie a DHCP-nek. Kézikönyvben vagy akárhol biztos megvan hol éred el.
A gépen meg: Vezérlõpult->Hálózati kapcsolatok->a hálózati ikonon->Tulajdonságok->TCP/IP protokoll->mind2 pipa felül legyen. Így biztos menni fog.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
van egy rooteres rendszer amibõl az egyik gépet ki kell cserélni. szóval az új gépet hogy kell ráhangolni erre a rendszerre? mert még rooteres dolgokat sosem csináltam :-(
köszy elõre is!
Stop:0x0000008E(0xC0000005,0XF5BEC3B8,0xF76EF0AL,0x00000000)
HSX_CNXT.syu-Adress F5BEC3B8 base at F5B48000, Datastamp 45366d81 Na ebbõl mit lehet kihozni hogy miért csinálja amit csinál? Köszi a választ.
Az mitõl van, hogy a CPU használat üresjáratban 50% :F Naon lecsökkent a gép teljesítménye. Restart megvolt.
Config: Asus P5K-E || E6550 alapfesz || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM || FSP350-60THA-P || XP SP3
Feladatkezelõ
Fákjúal!
kép
Köszi.
Ideiglenes megoldásként:
Futtatás>shutdown -s -t 00
Tegnap raktam fel a win xpt és most az a baja hogy hiába kattintok a leállításra vagy az újraindításra nem csinál semmit!
mi lehet a gond?
oldal
Jobb gomb>Hivatkozás mentése más néven...
Érdekes leszedtem a Driver Chacker-rel az összes hiányos drivert ki is írta hogy benne van most a
Intel(R)82801 HEM/HBM Sata AHCI Controller
Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers-2850 de gondolom ez nem jelent semmit mert bementem a Biosba és még mindig nincs semmi változtatni való. Örülök hogy segítetek. <#worship>#worship>