Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rákattintasz a felhasználódra, majd kiveszed a pipát a "A számítógép használatához ....." elõl és máris nem kell felhasználónév választással bajlódnod.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
És mind a 3at le kell töltened, mert egyik az xp, másik a virtual pc, harmadik pedig a patch hogy virtualizációt támogató hardver nélkül is mûködjön a dolog.
a nortonos letöltést elküldtem pm ben.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
win 7 ultimate 32 bit magyar -em van nem eredeti
az xpt akarom vele futtatni mer elv most új...
a microsoft oldaláról melyiket kell leszednem a három közül ?
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
a feszt azt mennyire kéne emelni? mert erõs táp van a géphez képest, szóval elbírná az. :-)
Kérdésem lenne.
Mégpedig az, hogy telepítve van a gépemre egy rovásírás karakterkészlet. Hogyan tudom megoldani, hogy ezzel tudja postolni a netre. Van program amiben megírom és csak CTRL-C CTRL-V módszerrel beilleszteném, de a latin betûket kapom. Még akkor is amikor a karaktertáblából próbálom másolni. Pedig az arab betûk mûködnek rendesen.
Tud ebben valaki segíteni nekem?
- 166 MHz-re állítani, ha minden igaz.
(- lehet fokozatosan próbálni: 100 MHz áll alapba, próbálhatod 133 MHz - Xp mit ír rá és ha még mindig nem ok, akkor 166 MHz)
Vigyázat!:Minél magasabb az érték(órajel) annál jobb hûtést kell neki biztosítani..
Az everest is annyinak mondja?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
van egy gyenge gép mit újra kellett raknom, mert elajándékozom. felraktam rá egy xp profot. viszont a CPU-t AMD ATHON (tm) XP 1100+ nak ismeri fel, pedig 2500+ os. ezt hogy tudom javítani?
köszi elõre is!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
itt mit látsz?
Az "egyszeri felhasználó" a Fájlmappa típusú fájltípus mappabeállításában a popup menü (jobb katt a mappa ikonon) default-ot a "Keresés" menüpontra állította valamilyen elõttem rejtélyes módon, ezért a Fáljmappákra vonatkozó dupla katt a megnyitás helyett a keresõt hozza. A mappabeállításban a specó leírásában csak a "find" parancs van deklarálva egyedüliként és így a default-ot át sem tudom állítani másra. Hogyan hozhatnám vissza a mappakezelõ popupnál a megnyitás pontot alapértelmezettre?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Köszi a segítséget és a figyelmet! <#eljen>#eljen>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Próbálj BIOS "nollázást", BIOS-ba 2 db. Deffault menüpont, Alaplapi elem kivétel.
BIOS-ba állítsd, hogy HDD-t nézze elõször indításnál !
a bioszban mit lehetne még megnézni, mert nekem van egy olyan gyanúm hogy ott van valami megqrva ...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Van nálam egy Abit NF7-es alaplappal szerelt gép amire felraktam egy friss xp-t de valamiért furcsán indul a gép. Indítás után leszámolja a memóriát gyorsan majd ezután fekete képernyõ elég sokáig majd egyszercsak bejön az xp betöltõképernyõ. Miért lehet ez a hosszú fekete kép? Mi okozhatja ezt a hosszú várakozást??
...ha bejön.
Viszont mivel 3. kézbe kerül a felhasználónév és jelszó, így én egy másik regisztrációval használnám, biztos ami biztos.
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy a melóhelyemen jelenleg le van korlátozva a net, úgy értem, hogy 1-2 oldal jön be és a levelezõ program. Az oldalak változóak ami bejön, pl a menetrendek.hu- nem jön be de az iwiw,freemail, origo...1-2 oldal igen, s sajnos az msn sem. lehet ilyenkor valamit tenni? úgy értem nem lehet valami portot beírni vagy címet amit használjon a program?
A windows frissit rendesen, a win tuzfalat kikapcsoltam. Van egy router is a modem mellett, ugy lett bekotve a net, eddig semmi gond nem volt.
Vegulis minden oke, csak ez a ket dolog bosszant egy kicsit.
Az meg hogy nem indul elég sok mindentõl lehet, valami konkrétat is mondhatnál. Befizetted a csekket?😊
Lenne egy kis problemam: xp sp3 oprendszerem van, kb 3 hete raktam ujra es a gond az lenne, hogy telepitettem egy mobilnetet ra es 3 het utan mar el sem indul, valamint az eset smart security sem frissit, sot mas virusirto se. Talan osszefugg a ket dolog, nem tudom.
Koszi!
Nem biztos, hogy ez a megfelelõ topik a kérdésemre de nem lenne rossz ha tudnátok segíteni. A hiba a következõ lenne: El akarok indítani egy játékot de azt a hibát írja ki a A Microsoft VisualC++ Runtime Library R6002 floating point support not loaded.
Mi lehet a hiba?
Elõre is köszi a segítséget!
EEE 1899
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Most próbálkoztam a kép feltöltéssel, hogy lássátok az eszközkezelõmet, de vmi miatt nem sikerült, hátha az többet mondana...
Azt nem igazán értem hogy tudott 4 hangkártyával rendesen megszólalni:S A win ezt a típust már nem ismeri fel?