Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egyszer megfordultam itt ezzel a problémával,amivel majd most fogok megint,mert akkor nem oldódott sajnos meg és még most is fent áll!
Szóval az van,hogy az Xp-m érzékeli ugyan a dvd-írómat,de nem lehet használni,eszközkezelõben meg sárga felkiáltójel van mellette.Eddig azt hittem,hogy a dvd-író ment szarrá,de most vettem észre,hogy a Daemon Tools-os virtuális meghajtókkal is ez a helyzet,nem tudom õket használni,de az eszközkezelõ látja csak sárga felkiáltójeles az is,mind a kettõ.Szóval itt szerintem nem a dvd író a hibás...!
Ötlet?
Xp sp3-as,elég régi,de ezen kívül semmi baja nincs...!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Vettem egy Acer emachines E725-432G25Mi készüléket.
Xp szépen felment rá, minden mûködik kivéve a wifi :S
Már számtalan drivert leszedtem de semmi :S
Ha valakinek lenne mûködõképes drivere és elküldené azt megköszönném😊
(XP Professional sp3)
email: [email protected]
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-Azért ennél többet is tud.
-Ez sosem vitattam.
- AHCI csak annyival jobb hogy engedi a lecsatlakoztatást futó rendszerrõl. Egyébként a sebesség egál.
- A gyári XP is felmegy satára sok esetben, ha a gép BIOS-ában van xp kompatibilis IDE emuláció.
Talán SP2-tõl van benne SATA driver, de ez nem jelenti azt, hogy a tiéd pont benn lesz. A barkács verziókba meg bármi lehet. láttam én már dvd méretût is.
Egyébként asszem SP2-tõl fölfelé ismeri az XP a SATA-s vinyókat, illetve a szétbuherált példányok olyanok még, hogy raktak bele mindenféle drivert vinyókhoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ha nem tudod átkapcsolni, mert nincs a BIOS-ban ilyen (pár gagyi laptopnál megesik), akkor kell drivert keresgetni, belerakni az XP telepítõbe vagy betöltéskor F2-zni.
Nekem driver nélkül is felment😄
vagy pedig ha nem akk f2....?
A driver egy hardverhez írt vezérlõprogram(telepítéséhez OS szükséges)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Van két partíció a gépen. Egyiken az xp van a másik meg adat. Az xp-snek 10 giga a mérete. Ha Firefox-szal nézek neten filmet akkor a c-re (xp+progik) bufferel, viszont azon már nemnagyon van hely és így mindig feljön az a k*csög üzenet a tálcán. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám átállítani a Firefoxot, hogy a másikra töltse a videót? Elõre is köszi.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Rögtön a telepítésénél nem tudtam particionálni a d-nek fenntartott helyet, aztán a rendszermeghajtót inaktívvá tette (ergo Windows nem állt fel), ezen újratelepítés tudott segíteni, aztán másnap megint cseszett elindulni. mindezt abban a tudatban mondom, hogy "win7-nél jobb oprendszert még nem csináltak"
A problémám az lenne, hogy újraraktam az xp-t, a régi pedig megvan egy másik meghajtód, de az ott lévõ képekhez a -dokumentum mappában- nem tudok hozzáférni. Azt írja, hogy "a hozzáférés megtagadva". A mappa méretét sem írja ki, és az egész írásvédett, amit nem enged feloldani.
Tudnátok segíteni?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Mind1, mostmár minden magyar, mindneki heppi, Win7-hez pedig az életbe nem nyúlok többet 😛
pl.: γ0ρ0γ νζελω
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
bocs!
szupi
Olyat keress hozzá a neten hogy windows XP hun mui pack. 80 mega körüli cucc.
Hivatalos oldalon nincs ilyen - illetve fizetni kell érte.
Lenne egy fontos dolog: Angol XP SP3-m van, h lehet magyart varazsolni belole?
van 1 monitor s egy Tv egyszerre csatlakoztatva a számítógéphez. azt hogy tudom megoldani, hogy a 2 monitor ne ugyanazt a képet mutassa, vagy, hogy csak símán eltudjak tolni a másik monitorra az egyikrõl. a lényeg az az, hogy az egyiken (monitor) lehessen pl word doc ot olvasni, még a másikon (tv) menjen mediaplayer egyidõben. mert akkor az egyik ember tud tanulni a másik tv-zni :-)