25353
Whistler - Windows XP
-
#6386 Kéri hogy nyomj egy billt...mikor bootol ugye? -
#6385 iGen!rendesn betettem elsődlegesnek! -
#6384 Szia Kumesz!
Tuti hogy a CDről butolsz? -
#6383 Hy all!Kérdésem a következő lenne!Leformáztam egy winyot és szeretném felrakni rá az XP!DE mielött Bootolni tudni kiírja azt a hibát hogy ·Hiányzó NTLDR· és megáll!Nem tudja valaki mi a gáz?? -
#6382 igyvan -
#6381 semmi baj az SP2-vel -
#6380 regcleaner -
#6379 Ja és gondolom azért SP1 integrated veriót raksz fel, és 1-1,5 év múlva a SP2 verzió lessz jó, mint most a SP1. -
#6378 Ez a probléma már a SP2 telepítés előtt is megvolt, már kb 2 hete ilyen, azért írtam hogy SP2 hogy azt ne ajánlhassák. -
#6377 ibrik: Nem hiszem, hogy össze vissza beszélnék, de ez most nem fontos. A lényeg, hogy tudom, hogy létrehozza a felhasználót, de én az egyetlen meglévőt szeretném átnevezni. -
#6376 janos666 és porogab: hagyjátok a pi....ba azt hülye SP2-őt. Már többször is írtam, nem ér az egy kalap sz...rt se...
Lehet, hogy sokan esküsznek rá, hogy ez váltja meg a világot, de jóval többen vannak, akiknek problémája van vele. -
#6375 Te meg össze-vissza beszélsz.
A #6369-ben pont arról beszéltél, hogy NEM a teljes névről van szó, hanem "a rövidet, amit meg kell adni a win installkor és ahogy szerepel a felhasználó pl a document and settings ben is.". Szó szerint ezt írtad és én jó választ adtam.
Ha létrehozol egy felhasználót, akkor a "Document and Settintgs"-ben arra a névre hoz létre egy új felhasználói mappát. -
porogab #6374 Hali egy kis segítség kéne.
Nekem fent van a windows messenger és nagyon jól működött az sp2 telepítéséig. Azóta mindenáron az outlook-kal akar dolgozni, amíg ezelőtt az outlooktól függetlenül lehetett használni. Ha tudja valaki, hogyan állítsam vissza a régire, vagy van vmi érve amellett hogy inkább az outlookos verziónál maradjak, kérem írjon.
Köszi:
Poro -
#6373 ibrik: Csak rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, de bármilyen névváltoztatás,csak a windowsban megjelenített névre van hatással, a könyvtárnévre és a hálózati azonosításra nem. -
#6372 Mikor egy rákattintok egy filera vagy az asztalra stb jobbegérgombbal lefagy az ablakkezelő és egy pár perc múlva(ha addig nem cselekszem taskmanagerből) bejelenti hogy leált a Dr.Wattson de az explorer még halott marad. Ha a hibaüzenet előtt vagy után a taskmanagerben jobklikkel kinyomom a folyamatstruktúrát (önmagát nem elég) a drwts32.exe-t újraindul az explorer.exe és lehet nyomni tovább a tallózást mintha misem történt volna de utánna ugyanúgy fagy a jobbklikk.
(SP2, autowinupdate)
Na ezzel mit lehetne csinálni? -
#6371 Ez pedig nagyon egyszerű, csak rendszergazdaként kell bejelentkezned a windows-ba, aztán már úgy szerkesztgetheted a felhasználói fiókokat, ahogyan akarod. -
#6370 Há azt nekem is kéne, mert installkor elütöttem, és nem vettem észre :DDD -
#6369 Számomra eddig megoldhatatlannak bizonyult a felhasználó nevének átírása, remélem tudtok segíteni.
Nem a "teljes név" nek nevezettet akarom átírni, hanem a rövidet, amit meg kell adni a win installkor és ahogy szerepel a felhasználó pl a document and settings ben is. Egyszerűen nem jövök rá hogyan lehet, pedig rohadtul fontos.
Köszi! -
#6368 bármelyikkel -
#6367 Egyébként ezt az integrálást SP1-et tartalamzó lemezel is meglehet csinálni (az enyém iylen) vagy csak sima (tehát SP1 nélküli) lemezzel? -
#6366 Ép most irom ki. Holnap majd a munkahelyemen kipróbálom egy gépen. -
ZsirosKenyer #6365 ha van jogtiszta xp-d inkabb csinalj egy integrated verziot abbol.. -
#6364 Nekem azért kell, hogy telepítéskor kérjen serialt mert van egy jogtiszta XP-m és nem ártanna annak a serialját használni. -
#6363 Mondjuk nem értem hogy egy serial miért gond ? -
#6362 passz
jónak jó... de hogy szérial kér e az passz! -
#6361 De már leszedtem az egyiket és kiváncsi lennék, hogy jók e. Meg, hogy kérnek e serialt mert nekem csak úgy jó, -
#6360 egyszerübb ha a saját verzódat megcsinalod -
#6359 Valaki próblta már ezeket, hogy mökődnek e? Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.HUN.SP2.integrated-VICE , Microsoft Windows XP Professional Hungarian SP2 Integrated-ME -
NorbyI #6358 Hali mindenki.
Újabb problémám akadt az Xp eseménynaplójában. Most ezt irogatja percenként legalább 2x:
A DCOM-kiszolgáló DefaultLaunchPermission használatával való elindítása közben a hozzáférés megtagadva. A kiszolgáló:
{00020906-0000-0000-C000-000000000046}
A felhasználó: Unavailable/Unavailable, SID=Unavailable.
Ha valakinek erre vagy az előzőre(6333) van ötlete a láda sör továbra is él.
Ha ez így megy tovább átszokom a linuxra az tuti.
Ja és 1 giga mem mellett az Access simán kiírja hogy nincs elég memória és ezért leáll még rögtön indításnál. Akkor is csinálja ha plusz 1 giga swap filet is adok neki. Na erre valaki tud varrni nekem egy gombot.
Norby(ToG) -
ZsirosKenyer #6357 háj újra van egy kis prob.
sp2 után ha új széllessávú kapcsolatot akarok kreálni ugyebár megynílik a varázsló, kiválasztom hogy széllesáv rányomok hogy tovább erre nem törétnik semmi..szóval hiába nyomogatom a gombot nem lép tovább.vki? -
#6356 Jah,, egyébként ha van egy viszafogottabb gép, 5 szekrénnyi memóriával akkor jelentősen felgyorsítja az öszes több funkciót az xp!!!! -
#6355 Sztem nem érdemes vele foglalkozni, ha az eszközkezelőben minden oké, és még használat közben sincs semmi látszatja...
-
Fboy #6354 hi! az eseménynaplóban az alkalmazások menüben van 1 olyan hiba. a forrás a WMI adapter és 4099 az esemény ha ez mond vkinek vmit:) ez mi lehet? -
#6353 Olyan símán mint az állat
PII, 168Mb ram, vmi rohadt régi S3 asszm (6Megás) azon is megy az XP, csak egy picit lassú, de ha leveszed a mindenféle csilicsálét akkor megy azon is rendesen -
#6352 teljesen zsírul -
#6351 #6342 Na megcsinálltam egyik helyen és ezerszer gyorsabb lett a gép!!!! -
kalimpa #6350 A virtuális cd-problémához még egy adalék: afs2k.sys nevű fájlra hivatkozik a hibaüzenetnél....ha ezt a fájlt átnevezem, akkor nem látja a cd-meghajtót. Ötlet? -
#6349 Hát a AIP az hirtelen nem ugrik be mi, de vmi táppal kapcsolatos dolog az 100% -
#6348 Ugynezki az lesz a ludas.. aztmondta akinek rossz a gepe hogy az utobbi napokban "zörgött"... de nemtudtam hogy ez ilyen win. hibat generalhat.
En valami lemezterület/ virtualis mem re gondoltam. DE asszem tápcsere lesz. -
#6347 Táp?