25353
Whistler - Windows XP
-
#6346 hali
Valami nagytudasu ember:
|Kevés a rendszererőforrás az API végrehajtására|
ezt írja ki windoz inditasnal aztan resetel. Ezt mi okozza? (safe modeba se indul)
a hiba egyik naprol a masikra jelentkezett. -
#6345 Azért gondoltam hogy tűrhetően futna -
#6344 A lényeg a sok RAM -
#6343 Egy próbát megér. Láttam már lassabb gépen is használhatóan futni XP-t -
#6342 p3 1000 20 gb 400mb ram gef2 mx440 64 mb--- szerintetek ezen a knofigon hogy menne az xp? -
#6341 Anyi a lényeg hogy az op-t külön partra kell teni a programokal -
NorbyI #6340 Nem nyert, mindig külön partíción van az op rendszer, tehát simán le tudom gyalulni, mint ahogy előzőleg meg is tettem, tehát egy teljesen szűz oprendszert kaptam. A másik amit elfelejtettem hogy mielőtt felraktam néhány foltozást akkor is küldözgetett ilyen üziket csúnya piros körben csak akkor más volt a szöveg, sajna nem tudom mi de az sem nézett ki jobban.
Reménykedve várom az okos ötleteket. A láda sör ajánlat még minidig áll a jó megfejtőnek. -
#6339 Hello
Hoz letre /azon a gepen amelyikre nem tudsz belepni/ egy ugyanolyan nevu felhasznalot mint amivel probalkozol csatlakozni ra es adjal neki is jogot a megosztashoz.
Udv:Tertovan -
#6338 Ja, nekem is megy rendesen. ( Valamiért az angollal több gond volt. ) -
Davidsned #6337 És, hogy nekem mér fagy le folyton sp2 telepítés közben a gép?? :) -
ricky #6336 Nekem nem tud senki segíteni mi lehet a baj a hálózattal??? -
#6335 Csak pozitiv a véleményem semmi bajom nincs vele. Programok nem akadnak össze a sp2-vel, játékok futnak, windows tűzfal dolgozik. Lassulást nem tapasztaltam stb. -
#6334 Figyi, he valakinek van fenni! Mi a tapasztalat az ps2-ről
? -
kalimpa #6333 Jó reggelt urak!
Egy olyan problémám van, hogy semmilyen virtuális cd-meghajtót nem tudok telepíteni (Daemon Tools, vagy a Nero vagy az Alcohol virtuális cd-i) mert a telepítés végén lefagy az egész. Ugyanezen a gépen 98 alatt simán ment minden. Ja alap XP Professionalom van. Örülnék, ha valaki tudna megoldást, mert ez így elég idegesítő. -
#6332 Egyébként ez a 00020...-izé a Microsoft Word-höz tartozik, mint azonosító. Tudnék egy olyan extrémet tippelni, hogy a Internet beállításokban, a Programok fülön, a HTML szerkesztőre rá kellene nézni, mire van állítva. Olyan gyanúm van (de csak felültelepítés esetén, formázásnál nem!), hogy a régi rendszeren a html fájlok megnyitása az Office-ra (pontosabban a Word-re) volt állítva és netezés közben a sok-sok html oldal olvasgatása közben valamit beszélgetni akarna vele (az Office hajlamos ilyesmi dolgokat a saját hatáskörébe venni). De ez csak kósza ötlet.
-
#6331 Kérdés: hány éves a kapitány?... Ja, nem. :) Szóval a telepítés előtt volt formázás, vagy csak felültelepítés? Ez utóbbi esetben ugyanazt a felhasználónevet és jelszót használod-e, mint az előző esetben?
-
NorbyI #6330 Üdvözletem minden XP gurunak. A következő problémám van. Pár napja újra raktam az XP-t és szinte mindent ugyanúgy feltelepítettem mint előtte, a HW is változatlan maradt, viszont azóta az eseménynapló folyamatosan ezt a hibát írja ki ha fenn vagyok neten.( xp tűzfala kilőve, az én softweres tűzfalam outpost 2.1, f-prot irtóm van állandóan frissítve, és axelero ADSL):
"A DCOM-kiszolgáló elindítása közben a hozzáférés megtagadva. A kiszolgáló
{00020906-0000-0000-C000-000000000046}
A felhasználó: Unavailable/Unavailable, SID=Unavailable."
Percenként 4-5 üzenet jön fel és egy nap alatt simán megtelik a napló, utána már semmi amíg nem űrit le egy keveset a tartalomból.
Ja és egyébként ha nincs fönn az office akkor nem csinál ilyet, legalábbis amíg néztem addig nem volt új üzi.
Na aki erre tudja a megoldást az vendégem egy láda sörre. Komolyan.
Köszi Norby
-
#6329 egy kis hirtelen segitseg kene mert ilyennel meg nem talalkoztam. szoval egy bizonyos ido utan, netezes kozben beugrik egy ablak amin ez a felirat all 'a generic process for win32 services hibat eszlelt ezert leall a kellemetlensegekert blablabla...'
ezutan beall a net, semmit nem tudok csinalni neten mert nincs adatforgalom, lecsatlakozni sem tudok, csak az a megoldas ha ujrainditom.
valakinem valami otlete ? - csoppet idegesito -
#6328 en hagytam a defaultot... 255.255.255.0
mukodik... -
#6327 koszi szepen, sikerult es mukodik is :) -
#6326 És mi a DNS kiszolgáló? Mert nekem fix IP-m van de mikor ezt kíváncsiságból megcsináltam elszált a net mert a DNS-hez nem tudtam mit írni. -
ricky #6325 1. De nem az a baj, hogy nem látja a winchestert, hanem az, hogy nem enged be a gépre. Régen Xp volt ezen a gépen (me-s( is és azzal sem tudtam belépni.
2. Hogyan osszam meg az usert??? -
Culram #6324 Start->Beállítások->Vezérlőpult->Hálózati kapcsolatok->Helyi Kapcsolatok rajta jobb gomb tulajdonságok->TCP/IP tulajdonságok na ha eljutottál idáig akkor itt beállíthatod.
De nagy értelme nincs ha a szolgáltatód dinamikus IP-t oszt ki neked, mert akkor lehet hogy nem fog működni a neted, vagy IP cím ütközés lesz. De ha még is beírnál valamit akkor egy olyannal próbálkozz amit már egyszer (legutóljára) kiosztott neked. -
#6323 csao
nem tudom, hogy leirtatok -e mar, de ha nem akkor legyen olyan szives valaki es irja le nekem amolyan reszletesebb formaban, hogy hogyan tudok IP cimet beallitani a HALOKARTYANAK. nem halozat meg semmi ilyesmi. csak sima net kapcsolat van a gepen. az IP meg azert kene, hogy ne tokoljon a Windows a csatlakozas megkezdese elott.
Koszonettel:
PeeTeR -
#6322 Nem fog, én próbáltam régen mikor kijött az XP és feltettem 98 helyett. (konkrétan a példában hozott radalertet is) -
#6321 Kompatibilitás? Jobb klikk az exe -n , tulajdonságok, kompatibilitás. Ott meg probálgasd végig h elindul e vmelyikkel -
#6320 Hi
nemtudjátok, nincs valami progi vagy valami Xp hez, ami megoldja, hogy a régi 95/98 alá írt játékok (pl: RedAlert, stb) is elinduljanak Xpn?
-
#6319 Vissza az ezüst win XP-re. -
#6318 És szerintem a screenshoton fasza volt de így élőben szar. -
#6317 Modntam hogy megoldom, már rég leszedtem. -
#6316 Hmm valóban, direkt linkelést biztos tiltották akor:
http://www.softpedia.com/progDownload/Royale_Theme_for_WinXP_leaked-Download-13027.html -
#6315 Ott a direkt link, tedd be egy flashgetbe v. mittudomén :) -
#6314 Ez a link jelszót kér. -
#6313 Jó, megvan mi a baj. a DAP-al nem egengedi leszedni még normál módban sem, de ha letiltom nem jön be az exploreres mentés máskén, majd baszok neki valamit. -
#6312 Ezt szedd le. Elinditod, kitömöríti magának, és be is teszi! -
#6311 csak be kell tenni a themes mappába azt lefuttatni...
-
#6310 Újraindítottam de semmi, letöltöm újra. -
#6309 Dehogy kell ujrainditani...nálam legalábbis nem kellett -
#6308 Újra kell indítani mert én braktam de semmi, arra meg most lusta vagyok hogy kipróbáljam. -
#6307 most már az én XP -m is ilyen!
Cseszett jó sztem!