25353
Whistler - Windows XP
-
#6426 Ezt is kipróbáltam én ez sem nyert!
Ma újranyomom a windowst ha sikerül SP2 integratedet gyártani a SP1 CD-mből. Mi is az a program amivel drivert lehet integrálni a telepítőcd-be ha már belenyúlok? -
#6425 Az sp2-ben benne van az sp1 is, szal nem kell! -
savafan #6424 Az SP2 telepítése elött fel KELL tenni az SP1-et? Vagy külön is mehet? Egy szűz gépre fog felmenni az XP az elkövetkező napokban. És akkor feltenném rá alapból az SP2-t.
Előre is köszi a segítséget! -
#6423 Nekem is ez volt a gondom mikor feltettem aa SP2-őt.
Mergelodtem is miatta.De rajottem a hiba okara. Toredezettseg mentesitettem az XP-t es utanna tokeletesen mukodott a rendszer -
#6422 igen -
Davidsned #6421 Tehát akkor a corporated-et érdemes letölteni inkább? -
Davidsned #6420 Mennyiségi licenc, azaz crackelt az egész??
:) -
#6419 A corpate edition mennyiségi licensszel rendelkezik és nem kell aktiválni. -
Davidsned #6418 Nah, valaki elmondaná, hogy mi a különbség a winfos xphunsp2 CORPORATED és a nem corporated edition között?? -
#6417 Mindenkinek koszonom a segitseget.Egy masik xp volt a megoldas.Meg egyszer THX! -
_Vegeta_ #6416 Istenem.. Control panelbol user accounts, kivalaszt, change my name, beir, orul. -
#6415 Bocs, de mégegyszer beírom, eddig nem érkezett megoldás:
Számomra eddig megoldhatatlannak bizonyult a felhasználó nevének átírása, remélem tudtok segíteni.
Nem a "teljes név" nek nevezettet akarom átírni, hanem a rövidet, amit meg kell adni a win installkor és ahogy szerepel a felhasználó pl a document and settings ben is.
Egyszerűen nem jövök rá hogyan lehet, pedig rohadtul fontos.
Köszi! -
milan #6414 köszi! -
Impi #6413 ipconfig -
milan #6412
Futtatásba milyen parancsot kell írni hogy kiirja az Ip-t?
-
#6411 de nem tudunk bejelentkezni rendszergazdaként...
na mind1 win reinstall.
Másik kérdésem hogyan lehet az mmc-vel korlátozást beállítani csak 1 csoportra???? mindenkire be tudom állítani de 1 csoportra nem megy. plíííz segítsetek. -
#6410 Akkor szedd ki az egyik modult, már láttam olyat, hogy 2 együtt nem igazán működött XP-nél. -
#6409 Próbálj ki egy másik xp cd-t. -
#6408 Nem nyert.De azert koszonom. -
#6407 Nem nincs tok ujj gep.de ezt a moduldolgot kiprobalom. -
#6406 Mindenesetre cseréld meg a modulokat, hátha. Jah, nincs semmi húzva? -
#6405 Erre en is gondoltam de a win 2000 az felment.XP-nel meg jon a kekhalal es az uzenet.Mar azt is kiprobaltam,hogy az integralt videokartyat hagytam csk benne es akkor is ezt az uzenetet kaptam -
#6404 talán memória? -
#6403 HI!Van egy nagy problemam.Sikerult beszereznem egy I915G-s alaplapot egy szuz vinyora szeretnem feltelepiteni az xp-t.De a legelejen mikor elledorzi a hardvereket azt a hibauzenetet kapom,hogy pci.sys address f748e0bf base at f7487000 datasetap 3b7d855c .Mi lehet a problema.Lassan megorulok.Valaki PLEASE HELP. -
#6402 de minek?
minek pakol fel egyáltalán kéretlenül bármilyen dolgot is. Része az OP rendszernek?
-NEM. Akkor meg tirhuljon. -
#6401 Nem elfér? -
#6400 Hol kell eltávolítani a beépített Movie Maker-t????
Alap windows összetevők között nem találtam.. -
#6399 Nem nyert!
#6372 -
sfec #6398 Hogyan kell? -
#6397 Egy nem rendszergazdának csak egy rendszergazda tud admin jogosultságokat adni. -
#6396 total commanderrel meg lehet csinálni -
#6395 HELP!!!
windows xp ben az mmc-vel a klienseket nézegettük és véletlenül le lett tiltva a rendszergazdai fiók. most meg nem tudunk belépni rendszergazda jelszóval. az kéne megcsinálni hogy egy nem rendszergazda felhasználóval rendszergazdai ténykedéseket is el tudja végezni, és vissza tudjam állítani a rendszergazdát.
előre is kösz. -
sfec #6394 Hogy kell megcsinálni windows xp alap a dátumba rendezést, hogy a könyvtárnevek is dátum szerint legyenek sorba? -
#6393 Te még játszogatsz??? DE akkor is a BfBt volt a király!sosem lesz jobb klánom! -
#6392 Hát nem igazán! DC-tem egy ideig ugye az ACC klán szineibe!Nagyon jó volt isteni csapat,jó szerverek,ftp elérés minden megvolt ami csak kell!És nem is ment rosszul!De a klán belső viszájok miatt felbomlott!:-(((( Pedig Eredetink is volt mindeninek!Nagyon jó volt -
#6391 BFezel még? -
#6390 Akkor csinalja ált. ha nem találja a a winyón ezt a filet. ennélkül meg nem lehet bootolni. probáld meg más CD ről. hátha
utánna XP be és az I386/winnt.exe
és meg is -
#6389 Jaj Hello Manson nem is tudtam hogy te vagy!:-) örülök hogy beszélünk! Na azt irja ki hogy hiányzó NTLDR alatta pedig ·újraindítás Ctrl+alt+del -
Aspyrin #6388 A hardwareoc-n leírtak szerint összehoztam egy integrált sp2-s lemezt, jelentem a módszer műxik, minden rendben (azespékettővelis). -
#6387 AMugy .:BfBt:. feloszlása óta nem láttalak :(