25353
Whistler - Windows XP
  • janos666 #6426
    Ezt is kipróbáltam én ez sem nyert!
    Ma újranyomom a windowst ha sikerül SP2 integratedet gyártani a SP1 CD-mből. Mi is az a program amivel drivert lehet integrálni a telepítőcd-be ha már belenyúlok?
  • precision
    Az sp2-ben benne van az sp1 is, szal nem kell!
  • savafan
    Az SP2 telepítése elött fel KELL tenni az SP1-et? Vagy külön is mehet? Egy szűz gépre fog felmenni az XP az elkövetkező napokban. És akkor feltenném rá alapból az SP2-t.

Előre is köszi a segítséget!
  • Aragorn10
    Nekem is ez volt a gondom mikor feltettem aa SP2-őt.
    Mergelodtem is miatta.De rajottem a hiba okara. Toredezettseg mentesitettem az XP-t es utanna tokeletesen mukodott a rendszer
  • bon
    igen
  • Davidsned
    Tehát akkor a corporated-et érdemes letölteni inkább?
  • Davidsned
    Mennyiségi licenc, azaz crackelt az egész??
    :)
  • bon
    A corpate edition mennyiségi licensszel rendelkezik és nem kell aktiválni.
  • Davidsned
    Nah, valaki elmondaná, hogy mi a különbség a winfos xphunsp2 CORPORATED és a nem corporated edition között??
  • WOW
    Mindenkinek koszonom a segitseget.Egy masik xp volt a megoldas.Meg egyszer THX!
  • _Vegeta_
    Istenem.. Control panelbol user accounts, kivalaszt, change my name, beir, orul.
    Bocs, de mégegyszer beírom, eddig nem érkezett megoldás:

Számomra eddig megoldhatatlannak bizonyult a felhasználó nevének átírása, remélem tudtok segíteni.
    Nem a "teljes név" nek nevezettet akarom átírni, hanem a rövidet, amit meg kell adni a win installkor és ahogy szerepel a felhasználó pl a document and settings ben is.
    Egyszerűen nem jövök rá hogyan lehet, pedig rohadtul fontos.

Köszi!
  • milan
    köszi!
  • Impi
    ipconfig
  • milan

Futtatásba milyen parancsot kell írni hogy kiirja az Ip-t?
  • Dzsega #6411
    de nem tudunk bejelentkezni rendszergazdaként...
    na mind1 win reinstall.
    Másik kérdésem hogyan lehet az mmc-vel korlátozást beállítani csak 1 csoportra???? mindenkire be tudom állítani de 1 csoportra nem megy. plíííz segítsetek.
  • ollie
    Akkor szedd ki az egyik modult, már láttam olyat, hogy 2 együtt nem igazán működött XP-nél.
  • Met
    Próbálj ki egy másik xp cd-t.
  • WOW
    Nem nyert.De azert koszonom.
  • WOW
    Nem nincs tok ujj gep.de ezt a moduldolgot kiprobalom.
  • ollie
    Mindenesetre cseréld meg a modulokat, hátha. Jah, nincs semmi húzva?
  • WOW
    Erre en is gondoltam de a win 2000 az felment.XP-nel meg jon a kekhalal es az uzenet.Mar azt is kiprobaltam,hogy az integralt videokartyat hagytam csk benne es akkor is ezt az uzenetet kaptam
  • ollie
    talán memória?
  • WOW
    HI!Van egy nagy problemam.Sikerult beszereznem egy I915G-s alaplapot egy szuz vinyora szeretnem feltelepiteni az xp-t.De a legelejen mikor elledorzi a hardvereket azt a hibauzenetet kapom,hogy pci.sys address f748e0bf base at f7487000 datasetap 3b7d855c .Mi lehet a problema.Lassan megorulok.Valaki PLEASE HELP.
  • nemcsakfeel
    de minek?
    minek pakol fel egyáltalán kéretlenül bármilyen dolgot is. Része az OP rendszernek?
    -NEM. Akkor meg tirhuljon.
  • janos666 #6401
    Nem elfér?
  • nemcsakfeel
    Hol kell eltávolítani a beépített Movie Maker-t????
    Alap windows összetevők között nem találtam..
  • janos666 #6399
    Nem nyert!
  • sfec
    Hogyan kell?
  • ollie
    Egy nem rendszergazdának csak egy rendszergazda tud admin jogosultságokat adni.
  • Dzsega #6396
    total commanderrel meg lehet csinálni
  • Dzsega #6395
    HELP!!!
    windows xp ben az mmc-vel a klienseket nézegettük és véletlenül le lett tiltva a rendszergazdai fiók. most meg nem tudunk belépni rendszergazda jelszóval. az kéne megcsinálni hogy egy nem rendszergazda felhasználóval rendszergazdai ténykedéseket is el tudja végezni, és vissza tudjam állítani a rendszergazdát.
    előre is kösz.
  • sfec
    Hogy kell megcsinálni windows xp alap a dátumba rendezést, hogy a könyvtárnevek is dátum szerint legyenek sorba?
  • Kumesz
    Te még játszogatsz??? DE akkor is a BfBt volt a király!sosem lesz jobb klánom!
  • Kumesz
    Hát nem igazán! DC-tem egy ideig ugye az ACC klán szineibe!Nagyon jó volt isteni csapat,jó szerverek,ftp elérés minden megvolt ami csak kell!És nem is ment rosszul!De a klán belső viszájok miatt felbomlott!:-(((( Pedig Eredetink is volt mindeninek!Nagyon jó volt
  • Mr Manson
    BFezel még?
  • Mr Manson
    Akkor csinalja ált. ha nem találja a a winyón ezt a filet. ennélkül meg nem lehet bootolni. probáld meg más CD ről. hátha

utánna XP be és az I386/winnt.exe

és meg is
  • Kumesz
    Jaj Hello Manson nem is tudtam hogy te vagy!:-) örülök hogy beszélünk! Na azt irja ki hogy hiányzó NTLDR alatta pedig ·újraindítás Ctrl+alt+del
  • Aspyrin
    A hardwareoc-n leírtak szerint összehoztam egy integrált sp2-s lemezt, jelentem a módszer műxik, minden rendben (azespékettővelis).
  • Mr Manson
    AMugy .:BfBt:. feloszlása óta nem láttalak :(