Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért kell ennek a problémának külön topic?
A törölt topic tartalma:
© Mr Noname | ma 20:33 | Válasz erre | #1
Sziasztok!
Egy problemaval fordulnak hozzatok. A napokban folraktam a win xp-t. Mukodik is de kb 3 percig tart amig elindul (ott vacakol ahol a "golyók" mennek). Veletlenul jottem ra hogy a dvd meghajto a ludas mert mikor kihuztam akkor fel perc alatt elindult. Kerlek benneteket segitsetek mert mar kifogytam az otletekbol es nagyon tetu a gep. Probaltam drivert keresni hozza (Atapi cd/dvdrom 8x) de sehol sem talaltam neztem az udma-t is es be van kapcsoltva.
Elore is koszonom a segitseget.
A gépem: asus p2b-f alaplap, celeron 533, Voodoo3 3000, 128 mb ram a DVD pedig noname
Minden ötlet érdekel.
Moderátor
A dvd-m mindig leall ugy 15-20 percen belul es nem hajlando olvasni semmilyen cd-t kiveve ha csinalok egy logoff-logon muveletet. Abban a percben felporog es beolvassa a cd-t. Ez most XP (Prof) hiba vagy sz@r a hardware?
Na szóval ha valaki tud egy tuti crack fájlt akkor kérem, hogy segÍtsen.
Legyetek szívesek. Légyszi légyszi légyszi.
Na pá.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
spec karaktereket nem szoktak serialba tenni általában..
That\'s All Folk\'s
Köszönettel:
Bodrogi
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
Töltsd le az IE6 installját, és tedd fel ujra.
Kéne nekem egy kis crack a HOME EDITION-höz!
Serial-t beírtam, csak az aktiválást kéne kiiktatni! Astalevistán nem találtam élő linket!
Előre is köszi!
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Azt szeretnem megtudni, hogy hogyan lehet azt elerni, hogy a programjaimat es a meghajtokon a konyvtarakat csak En (mint renszergazda erhessem el) ??? A VENDEGNEK csak szovegszerkesztot meg ilyen alap dolgokat szeretnek engedelyezni ! Ha a c:\Documents and Settings\"Sajat" konyvtarba masolok mindent akkor gondolom azt nem erheti el senki mas, de sajna ezen a meghajton nem fer el minden. Mit lehet tenni ?
Mi lehet most. Telepített vagy mégsem. Ja XP Pro Eng. Nálatok milyen dátumuak? Hozzászólásokat köszönöm.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
1,13 GB (1 217 550 713 bájt)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ha win9x-es floppyról indítva formáztál és a c-n van az xp akkor a d meghajtódat formáztad 😊)
Volt rajta valami fontos? 😊)
Ha Win98-as boot floppy volt és csak 1 particiód van akkor a ramdisket formáztad.
(röhögést kéretik kerülni más is volt kezdő😉
Előre is köszönöm!!!!!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
... pedig igen
köszi
szerinte 300 mega, szerintem meg 1.5 giga

Egy kisebb kérésem lenne...
2 napja keresem,hátha megvan valahol
Ugyanis kéne belőle az egyik Sreen!
Ha esetleg megvan valakinek azt nagyon megköszönöm!!!
UI: Az Aquarium már megvan...
Az lenne a kérdésem hogy itt is vannak-e olyan dolgok amit érdemes bekapcsolni?
2 dolog izgat:
1. a modem beállításánál van egy olyan hogy Hardveres átvitelvezérlés. Ez most be van kapcsolva ez így jó?
2. Netmod modemem van. ME alatt be lehetett írni egy olyat hogy atb0 és akkor néha ment 128 kbyte-al is. Ezt hol lehet?
A modem a COM2-n van, ott a adatvitel sebbeségét felvittem 115200-ra. De van egy olyan menü ott hogy Átvitelvezérlés az most Nincs-re van állítva. Azt nem kell valami másra rakni?
Légyszi segítsetek! Köszi.
Igaz, hogy vagy 10-15percen keresztül "installál" vagyis semmit nem csinál, de utána felkerül a driver, és tökéletesen megy XPvel (eng), live mixere is megy jól, és mind a 2 kimenet használható vele.
Másrészt meg WHQL, tehát az XPsem siránkozik miatt, van rajta microsoft hw labs publisher aláirás.
ez az a progi a win xp-hez ami..... és a winxp SE-be akarják majd alapból berakni, ami a majdani londhornhoz fog hasonlítoni. ígyvan??
How to create XP boot disk?
Amúgy, nem tudom, mi baja van, de havernak nem megy fel. Trio-t betette a gépbe, úgyse megy fel. Az a valószínű, hogy a lap a gáz, de minden más op megy rajta...szal szívás.
Nálam is megy!
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Jobb későn mint soha...
Aki nem ismerné illetve nem hivatalos XP-je van annak ajánlom a XPAntiSpy3 nevű programot!
Garantáltan tisztít...
UI:Bocs hogy közbevágtam...
Valami őskövülettel, Trio, vagy nem tudom 😊
lehet, hogy segít