Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fecske
Hi All!

Az igaz hogy FAT32 partíciót max 32 GB-osat lehet csinálni?

thanks
Pheel
Köszönöm a bókot, de nem vagyok én annyira okos, csak olyanról tudok nyilatkozni, amit már tapasztaltam. Volt már ugyan TV out-os kártyám, de sosem foglalkoztatott a dolog. Szerintem nézz egy kicsit körül itt, de inkább a hardver fórumon és meg fogod találni a téged érdeklõ kérdésre a választ, mivel én magam is beleakadtam már ilyen témákba arrafelé. Kitartás!
Pheel
Néztem, de nem találtam még utalást sem rá sajnos. Én azt nem értem, hogy minek kell egyáltalán alapból bekapcsolnia? Grrr! 😊
Pheel
Jött ki valamelyik nap egy új driver, próbáld meg azzal. Hivatalosan még nem elérhetõ, de le lehet tölteni, ha ügyes az ember. A HWSW-n olvastam róla, sõt van hozzá fórum is hasznos linkekkel.
Köszi a linket mûködik meg minden....de ezzel sem tudzam kitörölni a kulcsot.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Írtam hogy simán nem tudom kitörölni!
A másik programot nem ismerem és nem találom a neten sem!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Tud valaki arra megoldást hogy hogyan tudnék törölni a registrybõl egy kulcsot. Próbáltam a RegCleaner-el és simán a beállításoknál is de nem tudom kitörölni (hibaüzenettel leáll)!

Szia Fly!

Nekem is ugyan ez a problémám!
Ha megvan a válasz akkor légyszives közöld velem is!

Lolka
servicek között esetleg?
Sziasztok! Bennetek van minden reményem...
Szóval XP Professional HUN verziót használok. 6.0.2600.0000 verziószámú IE van rajta gyárilag. A problémám az, hogy egy web oldalon lévõ JPG képet nem bírok lementeni a gépemre. Habár az oldal forrásában, és a kép jobb klikk/tulajdonságok alatt is JPG van írva, ha jobb klikk/mentés-re kattintok, mindig névtelen BMP-ként akarja csak elmenteni.
Megõrülök töle. Ötlet?

marius
Bocs Pheel, hogy zargatlak és nem ide illõ témával,de te olyan széleslátókörü vagy, hogy megkockáztatom a kérdést.
Hogyan kell beállítani egy GE2MX400 vidkártyánál, hogy a TV-n lássam a cuccost? Most vettem hozzá kábelt, de sehol semmi, csak a nagy feketeség a képen és a fejemben is.

Pheel
Volt rá példa, amikor ez elég volt nekem is, de újabban nagyon kitartó. Majd megkeresem, hogy melyik file indul el és azzal követek el egy kis erõszakot 😊
Törölt felhasználó
helló all! segítség kellene, mert nem boldogulok. lehet, hogy nem ez a fórum a legmegfelelõbb, de bennetek bízom! nos, sajnos újra kellett telepítenem az xp-t a gépemre. az újra telepítés óta minden indításkor egy új eszközt talál. megnéztem az eszközkezelõben és ott a "scsi és raid vezérlõk"-ön bellül kellene "via bus master IDE drivers". abit va6-os alaplapom van. mindent felraktam a mellékelt cd-rõl de semmi. neten sem találtam semmit. a furcsa az, hogy újratelepítés elõtt nem volt semmi gond, most meg... kérlek segítsetek! elõre is kösz.
Nekem ott ki van szedve a pipa a boxból, és azóta nem is zavarkolódik vele.
Pheel
A JSDK a Java Sofware Development Kit - fejlesztõknek

A JRE pedig Java Runtime Environment - ha csak futtatsz
Ams
erre #1917, tudsz help-et?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

DOS-ban. format D: Egy próbát megér.
Ams
ez kínai...😞 írd le mind2 verziót,plz...

Pheel
JSDK vagy JRE?
Ams
Hogy installálom a JAVA-t, a magyar windows xp prof-on?

Igen!
Partition Magic 7

Pheel
Elmész a www.sun.com-ra és töltesz tõlök egyet. Lassabb lesz, de megy.
Pheel
Ez így van. De ott csak bekapcsolni lehet, ki nem. És mégis feljön, hiába nincs bekapcsolva. Eltávolítani szándékoznék, hogy írmagva se maradjon 😊
Sziasztok ! Van 1 olyon problémám hogy nem tudom telepíteni a Java virtuális gépet XP alá. Eddig tökéletesen mõködött,volt egy rendszer telepítésem tegnap és nem lehet felrakni. " We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." Ezt a hibaüzenetet küldi.Mi lehet a baj ?

control panelen asszem az accessibility optionsnál
A csökkenettett üzemmódban már használná/kéri a billt és az egeret. Nekem meg pont az nincs.

miért ne tudna,ha az alaplapod tudja.. akkor igen..
Pheel
Valami okos emberke mondja már meg, hogy hogyan lehet a Stickykeys, FilterKeys és egyéb igencsak idegesítõ marhaságokat kiszedni a Windowsokból, ha már Billy apánk kérés nélkül is megáldott velük. Specifikusan XP ENG érdekelne.
Köszi megpróbáltam!
Kiléptem -> Beléptem Rendszergazdaként
És mit ír ki a szemét???
A rendszergazda letiltotta a szoftver telepítését!
Szóval így jártam!

Nem nyert. A helyzet u.a. Bármilyen üzemmódot használok/választok nincs se bill. se egér.
Egyéb ötlet?

MuERTe
Volt már valakinek olyan, hogy az xp blokkolta a tcp-s kommunikációt?
Egyszerûen 0.2k a letöltési sebességem.
MuERTe
Nekes semmi gondom nincs vele.
Rendszer/speciális/indítás és helyreállítás nál ki kell kapcsolni az automatikus újraindítást.
Angolban nem tudom hol van, mert spec most magyar van elõttem 😊
Kolin Mekré
Üdv!

Tanácsot, segítséget szeretnék kérni....
Olvastam itt hogy valahol meg lehet nézni az XP-ben, hogy mit is ír ki az újraindulás elõtti "kék" képernyõn (annyira sokat ír ki, és gyorsan újraindul hogy nem tudom elolvasni 😄)

Ez a rejtélyes újraindulás, a IG3 demója kezdésekor ( a IG3 mozija lemegy frankón) lefagy->>kék képernyõ->>újraindul.

A CPU nincs húzva (50C° leterhelve), a memória húzva vagyon de eddig semmi gond nem volt.
(1600+;Gf3Ti200;KR7A-Raid;256DDR; ha ez segít)
Ha valaki tud segíteni azt szivesen venném...

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Magyar XP-re Magyar NAV-ot.
Rendszergazdaként hogyan lépek be?
Start menü kijelentkezés stb.-nél nem ajálja fel a Rendszergazga belépést csak azt az egyet amivel mindíg is belépek (magyarul nincs más választási lehetõség csak csökkentett módban, úgy meg ugye nem lehet telepíteni semmit)

keresés funkció esetleg...még sose volt leírva
F8 indításnál, és az utolsó jó beállítás indítása
agyhalál
Magyart, vagy angolt próbálsz telepíteni?
Nekem az angol csont nélkül felmászott.
Ez az oddity féle verzió, amely kicsomagolás után 45 MB.
Lehet, hogy progival van valami gond.
Nekem pédául Norton Systemworks szarakodott, LiveUpdatenél nem tudott frissíteni pár dolgot, arra hivatkozva, hogy az adott komponens túl régi, vagy béta, annak ellenére, hogy FINAL volt, minden eggyes darabja. Valamint a vírusellenõrzésnél is kibukott, töröltem is hamarosan az egészet, valószínû hibás lehetett.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Hali!
Kipróbáltam az XP alatt egy másik bill. drivert. azóta az XP elindúl, de sem az egeret sem a bill.t nem 'látja' v. nem kezeli. Ax XP amúgy rendben bejelentkezik.
Néha ad egy figyelmeztetést, hogy hibát talált, és, hogy akarok-e naplófájlt készíteni róla. De mivel nem megy sem az egér sem a bill, nem tudok mit kezdeni vele.
Nincs valamilyen csökkentett mód v. valami hasonló, aminek a segítségével egy default tölthetõ be?
Sajna nem készítettem 'rendszer-helyreállító' lemezt sem.
Remélem van valamilyen megoldás. Segítenétek ?!

lépj be rendszergizdaként
Olyan gondom van az XP-vel hogy amikor telepíteni akarom a Norton Antivirus 2002-t akkor azt írja ki hogy a rendszergazda nem engedélyezte a telepítést!
Ez azért érdekes mert én használom egyedül a gépet és rendszergazdai jogokat használok!
Hol és hogyan lehet beállítani hogy tudjam telepíteni? (minden mást tudok telepíteni csak ezt nem)

Bakker 😊 Nem lehetett megnézni, mert az is le volt tíltva! Engedélyeztem, és azóta a hiba sem jelentkezik, úgyhogy nem is volt rá szükség!
Na de hülye vagyok!
Kösz nektek!
Xany
Köszi! Megtaláltam, most nézem 😊
Xanyi
Ha jol sejtem mire gondolsz, akkor a legegyszerubben ugy hozhatod elo, hogy a My Computeren (Sajatgep) jobb klikk, majd Management. Itt lesz egy Event Viewer, ami alatt a rendszer logok vannak.

De a Control Panel / Administrative Tools / Computer Management utvonalon is elerhetoek.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

És az event logot hol találom?
Elõre is köszi!
Xanyi
Z
Nahát!

Kellemeset csalódtam, hogy milyen kultúráltan is tudsz viselkedni!
Kicsit szar a fenti mondat megfogalmazása, de talán érthetõ...

Amúgy köszi, megyek beruházok egy 256-os egységre!

Bye, mostantól nem leszek!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Toltsd le valahonnan a RefreshLock nevu progit, es az majd fixalni fogja a frekit.
Sziasztok!
Remélem vki tud nekem segíteni.Tegnap hosszú idõ után áttértem Intelrõl AMD-re.Elég rosszul kezdõdik,mert az XP telepítésekor az elején be kellene adni floppyn az alaplap ATA vezérlõjét.Csakhogy ilyet sem az alaplap,sem a VIA honlapján nem találok.
Alaplap:Matsonic 8137C VIA266a chipsetes.

Nézd meg az event logot, ha hiba van kiirja. Ha nincs hiba, akkor megint csak a hálókártya rossz konfigolása lesz a ludas... nekem kb 12-17s a win betöltése a power gomb megnyomásától😊
Köszi a segítséget!
Az a kikapcsoláskor letíltom, bekapcsoláskor engedélyezem módszer mûködik!
De az még mindig nem oldódott meg, hogy miért idõz annyit a Windows indítása... feliratnál!
Ez azóta van, hogy babráltam a services-nél, és letiltottam egy-két dolgot! Szal nem tudjátok mit csesztem el?
Elõre is köszi!
Xanyi