Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A másik programot nem ismerem és nem találom a neten sem!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nekem is ugyan ez a problémám!
Ha megvan a válasz akkor légyszives közöld velem is!
Lolka
Szóval XP Professional HUN verziót használok. 6.0.2600.0000 verziószámú IE van rajta gyárilag. A problémám az, hogy egy web oldalon lévõ JPG képet nem bírok lementeni a gépemre. Habár az oldal forrásában, és a kép jobb klikk/tulajdonságok alatt is JPG van írva, ha jobb klikk/mentés-re kattintok, mindig névtelen BMP-ként akarja csak elmenteni.
Megõrülök töle. Ötlet?
Hogyan kell beállítani egy GE2MX400 vidkártyánál, hogy a TV-n lássam a cuccost? Most vettem hozzá kábelt, de sehol semmi, csak a nagy feketeség a képen és a fejemben is.
A JRE pedig Java Runtime Environment - ha csak futtatsz
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Partition Magic 7
Kiléptem -> Beléptem Rendszergazdaként
És mit ír ki a szemét???
A rendszergazda letiltotta a szoftver telepítését!
Szóval így jártam!
Egyéb ötlet?
Egyszerûen 0.2k a letöltési sebességem.
Angolban nem tudom hol van, mert spec most magyar van elõttem 😊
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni....
Olvastam itt hogy valahol meg lehet nézni az XP-ben, hogy mit is ír ki az újraindulás elõtti "kék" képernyõn (annyira sokat ír ki, és gyorsan újraindul hogy nem tudom elolvasni 😄)
Ez a rejtélyes újraindulás, a IG3 demója kezdésekor ( a IG3 mozija lemegy frankón) lefagy->>kék képernyõ->>újraindul.
A CPU nincs húzva (50C° leterhelve), a memória húzva vagyon de eddig semmi gond nem volt.
(1600+;Gf3Ti200;KR7A-Raid;256DDR; ha ez segít)
Ha valaki tud segíteni azt szivesen venném...\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Rendszergazdaként hogyan lépek be?
Start menü kijelentkezés stb.-nél nem ajálja fel a Rendszergazga belépést csak azt az egyet amivel mindíg is belépek (magyarul nincs más választási lehetõség csak csökkentett módban, úgy meg ugye nem lehet telepíteni semmit)

Nekem az angol csont nélkül felmászott.
Ez az oddity féle verzió, amely kicsomagolás után 45 MB.
Lehet, hogy progival van valami gond.
Nekem pédául Norton Systemworks szarakodott, LiveUpdatenél nem tudott frissíteni pár dolgot, arra hivatkozva, hogy az adott komponens túl régi, vagy béta, annak ellenére, hogy FINAL volt, minden eggyes darabja. Valamint a vírusellenõrzésnél is kibukott, töröltem is hamarosan az egészet, valószínû hibás lehetett.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Kipróbáltam az XP alatt egy másik bill. drivert. azóta az XP elindúl, de sem az egeret sem a bill.t nem 'látja' v. nem kezeli. Ax XP amúgy rendben bejelentkezik.
Néha ad egy figyelmeztetést, hogy hibát talált, és, hogy akarok-e naplófájlt készíteni róla. De mivel nem megy sem az egér sem a bill, nem tudok mit kezdeni vele.
Nincs valamilyen csökkentett mód v. valami hasonló, aminek a segítségével egy default tölthetõ be?
Sajna nem készítettem 'rendszer-helyreállító' lemezt sem.
Remélem van valamilyen megoldás. Segítenétek ?!

Ez azért érdekes mert én használom egyedül a gépet és rendszergazdai jogokat használok!
Hol és hogyan lehet beállítani hogy tudjam telepíteni? (minden mást tudok telepíteni csak ezt nem)
Na de hülye vagyok!
Kösz nektek!
Xany
Xanyi
De a Control Panel / Administrative Tools / Computer Management utvonalon is elerhetoek.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Elõre is köszi!
Xanyi
Kellemeset csalódtam, hogy milyen kultúráltan is tudsz viselkedni!
Kicsit szar a fenti mondat megfogalmazása, de talán érthetõ...
Amúgy köszi, megyek beruházok egy 256-os egységre!
Bye, mostantól nem leszek!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Remélem vki tud nekem segíteni.Tegnap hosszú idõ után áttértem Intelrõl AMD-re.Elég rosszul kezdõdik,mert az XP telepítésekor az elején be kellene adni floppyn az alaplap ATA vezérlõjét.Csakhogy ilyet sem az alaplap,sem a VIA honlapján nem találok.
Alaplap:Matsonic 8137C VIA266a chipsetes.
Az a kikapcsoláskor letíltom, bekapcsoláskor engedélyezem módszer mûködik!
De az még mindig nem oldódott meg, hogy miért idõz annyit a Windows indítása... feliratnál!
Ez azóta van, hogy babráltam a services-nél, és letiltottam egy-két dolgot! Szal nem tudjátok mit csesztem el?
Elõre is köszi!
Xanyi