Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki marha kinyomta a gépemen ezt a dolgot és most soha nem ajánlja fel a dolgot😞.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Utoljára ilyesmit geforce2vel tapasztaltam némely detonatortól, de ott mindig kiirta a kékhalálnál hogy az a baja.
Azt ajánlom neked is Lalo, hogy kapcsold ki az XPben, hogy hibára automatikus reboot legyen, igy kiirja talán hogy mi a gond. Valahol ott a sajátgép/jobbklikk tulajdonságok között keresd, nem emléxem pontosan hol van.
ram húzás, proci stb... arra csinálja ezt..
Üdv, Lalo
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

http://cwx.ini.hu
Itt az egyéb/letöltés részlegben megtaláljátok a legfrissebb M$ JAVA VM, build 3805-öt!
Akinek nincs meg a file (mivel ugye hivatalosan eme file már nincs kint az M$ oldalán, ahova a legtöbb letöltési link mutat), nyugodtan töltse le innen, majd installálja fel.
egyik haverom mondta, hogy az ütemezett feladatok bekapcsolják a gépet, ha atxes a ház és a beállítások megfelelõek. Ez tényleg igaz? Ha igen, akkor hogyan kell bekapcsolni? Azt tudom, hogy készenléti módból felébreszti a rendszert.
Ezzel az M$ minössze a trösztellenes pereket akarja kivédeni, de állitólag az SP1 után még ennyi sem lesz elérhetõ...
We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP.
Így nem megy a 777sms és még sok oldal... Mi lehet a baj? Régebben simán ment.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ujratelepitést akartam:nem megy,mert lefagy az elsö automatikus ujrainditásnál.De a telepitéshez szükséges fájlok már fenn vannak a gépen.
RESET után sem tudom folytatni a telepitést,mert lefagy ismét.
NA probáljuk safe modban,nem megy.
A gépet egyébként el lehet inditani,csak a telepitést nem birja.
Javaslat?Bármit elfogadok,aztán kiprobálom.
Kösz mindenkinek
Megpróbáltam 98-at frissítve, de akkor meg az újraindítás után csinálta ugyanezt, a Windows logo, alatta jobbra-balra szalad a csík, de amennyire én láttam nem csinált a gép semmit, csak a resetre reagált.
Elsõ kérdés: ez miért lehet? Elvileg a 98 frisssítésekor a Microsofttól letöltötte a legújabb telepítõ file-okat, és utána tesztelte a gépet, a hardverek közül az AC97 nem tetszett neki (érdekes, minden második alaplapon ilyen chip van), meg a GeForce3 Ti200 sem volt neki szimpatikus (Inno gyártmámy).
Második kérdés: van rá megoldás (olyan, hogy nem kell a videokártyát kicserélni, vagy ilyesmi, mert annyit nem ér az egész 😊)
Harmadik kérdés: ennek a Win98 sikertelen frissítésnek maradtak esetleg nyomai? Mert megy a 98 rendesen (úgy tûnik), de el akarnám kerülni a kellemetlen meglepiket!
Thx ha végigolvastátok! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
http://www.fprot.org/fr_english.htm
Databázis rendszeresen frissül, a 3.12a XP kompatibilis. Ha jól körülnézel itt-ott Crack is van rá
Aszongyák jó.
http://deathfellows.hu/
Proxyból megy ha ...
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
talán ott van.
Vagy hol nézzek utána...
sürgõs lenne
Thx a segítséget...jól elbeszélgettem magamban

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kéne egy kis segítség!
A vinyóm 2 partícióra van osztva C->w98Se D->XP
A Bootmenüt kiszedtem belõlle és defaultként az XP-t adtam meg...
A nõvérem (szakadna meg :Ð) átálította valahogy W98-ra (ez nem lenne gond eddig) mert indítólemezt akart csinálni...
Na a gond itt jön:
Alap OPrendszernek a w98-at adta meg, és nincs Bootmenü!
W98 alól meg nem tudom visszaállítani mert nincs ilyen opció.
Felraktam a Boot Magicet, de amikor hozzá akarom adni az XP-t a menühöz, (amikor az Advancedre klikkelek) nem ismeri fel a második partíciót...
Magyarul szart sem ér 😞
Ha ért valaki ehhez a progihoz akkor megköszönném hogyna is kell elõvarázsolni az XP-t.
Elõszedtem az XP telepítõjét és arról akartam Bootolni, nyomtam egy javítást, de kérte a rendszergazda kódját 😊
Amit meg nem tudok lol?
Aki tud az segítsen nem akarok XP -t telepíteni

Segítsetek légyszi! Az a bajom hogy az XP közös IRQ-ra rakta a hangkártyát, a videokártyát, és az USB portot. Én nem szeretném ezt így tudni. Sajnos megváltoztatni nem tudom, mert inaktívak (szürke) a Use automatic settings, és a Change settings. Valószínüleg az ACPI felelõs az automata beálításokért. Az ACPI-t kikapcsolni nem merem, mert egy elõzõ XP-n kikapcsoltam, utána elfelejthettem az automata kikapcsolást, mindig kiírta, hogy most már kikapcsolhatom a Winfost.
Tud valaki segíteni a bajomon?
Sracok! Azt hogy lehet megoldani, hogy megosszam az internethozzaferesemet (chello), a tobbi, a geepmhez kotott gep kozott?
Van erre valami modszer?
Tudja valaki hogy mi lehet a probléma, ha a gép a következõ hibaüzenetre áll le (angol XP pro) "Page fault in nonpaged area",ill. a következõ rendszerfájlokkal van problémája FastFat.sys, win32k.sys. KB fél évig tökéletesen mûködött, aztán most már gyakorlatilag használhatatlan. Nem változtattam semmit a hardware-en. Ha pedig vírusellenõrzõt futtatok, egz idõ után meghal a gép, "IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL" hibaüzenettel (NAV2002 és VirusBuster is ezt csinálja..). Ha tudtok valai építõt mondani, megköszönném
Thanks