Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
Hogy tudom beállítani, hogy rákérdezzen a jelszavak mentésére?
Valaki marha kinyomta a gépemen ezt a dolgot és most soha nem ajánlja fel a dolgot😞.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Pheel
Gef2MX-em van 😊))
My computer-properties-advanced-startup and recovery-settings-automatically restartból ki a pipát.
nekem ati van, de ilyent nem csinál akkor se ha ráinstallom az uj drivert. Max nem érvényesül az új driver teljesen, de nem fagy, meg kékhalál stb...
Utoljára ilyesmit geforce2vel tapasztaltam némely detonatortól, de ott mindig kiirta a kékhalálnál hogy az a baja.

Azt ajánlom neked is Lalo, hogy kapcsold ki az XPben, hogy hibára automatikus reboot legyen, igy kiirja talán hogy mi a gond. Valahol ott a sajátgép/jobbklikk tulajdonságok között keresd, nem emléxem pontosan hol van.
Pheel
Kb 15 driver került már egymásra, mégsincs semmi baja. Lehet, hogy nem csak szerencse kérdése azért...
Tuning?
ram húzás, proci stb... arra csinálja ezt..
Üdv a hozzáértõknek! Néhány napja az aranyos XP olyant csinál, hogy a boot-képernyõ megjelenése után, egyszerüen újra indul a gép. Ma háromszor megcsinálta egymás után. Egyszer akkor inditott újra, amikor már összeállt a rendszer. Vajon mi lehet a bibi? Elõre is köszi.
Üdv, Lalo
Sub
Köszi szépen a segítséget!!!
1000 thanks!!!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Pheel
Használj angol XP-t! A magyarral sosem volt kompatibilis és IMHO sosem lesz.
Sub
Csátok! Az a kérdésem lenne hogy hogyan lehetne megoldani hogy a Sound Blaster Audigy Player hangkártyám mûködjön XP alatt is??? Ugyanis nem kompatibilis vele 😞

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

2XP
Köszi!

UI: amig a Micro$oft nem basztat érte, kint is marad az oldalamon
Na "közkivánatra"

http://cwx.ini.hu
Itt az egyéb/letöltés részlegben megtaláljátok a legfrissebb M$ JAVA VM, build 3805-öt!

Akinek nincs meg a file (mivel ugye hivatalosan eme file már nincs kint az M$ oldalán, ahova a legtöbb letöltési link mutat), nyugodtan töltse le innen, majd installálja fel.
2XP
Van még 1 kérdés, ami nem telejsen ide illik és lehet, hogy egy kicsit lama is:
egyik haverom mondta, hogy az ütemezett feladatok bekapcsolják a gépet, ha atxes a ház és a beállítások megfelelõek. Ez tényleg igaz? Ha igen, akkor hogyan kell bekapcsolni? Azt tudom, hogy készenléti módból felébreszti a rendszert.

2XP
Hát ez nagyon jó 😞(((((((((

igen, csakhogy az SP1ben csak egy õsrégi változata lesz a JVM-nek, nem pedig az ami eddig letölthetõ volt.
Ezzel az M$ minössze a trösztellenes pereket akarja kivédeni, de állitólag az SP1 után még ennyi sem lesz elérhetõ...
2XP
Amíóta új gépem van és feltettem az xp-t nem akarja telepíteni a java virtuális gépet, a ms oldaláról, amikor letöltöm, ezt kapom:

We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP.

Így nem megy a 777sms és még sok oldal... Mi lehet a baj? Régebben simán ment.

Sephi
Ahm nem tudgya valaki hogy vajon amiota ujra telepitettem az XP-met miert nem akar updatelni? Amikor mondom hogy windows update akkor aszongya hogy no avaible vagy mit... help!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Haliho.A problémám rövid leirása:
Ujratelepitést akartam:nem megy,mert lefagy az elsö automatikus ujrainditásnál.De a telepitéshez szükséges fájlok már fenn vannak a gépen.
RESET után sem tudom folytatni a telepitést,mert lefagy ismét.
NA probáljuk safe modban,nem megy.
A gépet egyébként el lehet inditani,csak a telepitést nem birja.
Javaslat?Bármit elfogadok,aztán kiprobálom.
Kösz mindenkinek
Petyus_
Sziasztok! Fel akartam telepíteni az XP-t (Prof, magyar, warez), de a CD-rõl bootolva betölti a kernelt, a drivereket, utána fekete képernyõ, villogó kurzor, és lefagy (num lock nem mûxik).

Megpróbáltam 98-at frissítve, de akkor meg az újraindítás után csinálta ugyanezt, a Windows logo, alatta jobbra-balra szalad a csík, de amennyire én láttam nem csinált a gép semmit, csak a resetre reagált.

Elsõ kérdés: ez miért lehet? Elvileg a 98 frisssítésekor a Microsofttól letöltötte a legújabb telepítõ file-okat, és utána tesztelte a gépet, a hardverek közül az AC97 nem tetszett neki (érdekes, minden második alaplapon ilyen chip van), meg a GeForce3 Ti200 sem volt neki szimpatikus (Inno gyártmámy).

Második kérdés: van rá megoldás (olyan, hogy nem kell a videokártyát kicserélni, vagy ilyesmi, mert annyit nem ér az egész 😊)

Harmadik kérdés: ennek a Win98 sikertelen frissítésnek maradtak esetleg nyomai? Mert megy a 98 rendesen (úgy tûnik), de el akarnám kerülni a kellemetlen meglepiket!

Thx ha végigolvastátok! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

www.microsoft.hu majd ott "letõltések". Amúgy meg lehet tõlük rendelni egy CD-t, amin rajta van az összes frissítés, javítás, biztonsági javítás. A megrendelést a www.microsoft.hu oldalon lehet lebonyolítani, és ingyen meg kapod a CD-t.
petee
Honnan lehet a magyar WinXP-hez letölteni a frissitéseket,javitásokat, update-ket??

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

lck
F-Prot:
http://www.fprot.org/fr_english.htm

Databázis rendszeresen frissül, a 3.12a XP kompatibilis. Ha jól körülnézel itt-ott Crack is van rá
Aszongyák jó.
Az F-Protot honnan lehetne megszerezni? Mennyire megbízható?
lck
Ha olyat akarsz ami nem terheli nagyon a rendszert használj F-Prot ot.
G. Joe
vagy a lemezed a hibás, vagy hardwer probléma! pl memoria, nincs húzva géped? mert a magasabb pci frekitõl is képes ledögleni a cucc.

http://deathfellows.hu/

pascal
Hopplá és kitettek 1 XP drivert a geniusra. 1000bocs a zavarásért 😊 Amúgy Joey. Télleg 1 konfigot mondhatnál

pascal
Hopplá és kitettek 1 XP drivert a geniusra. 1000bocs a zavarásért 😊 Amúgy Joey. Télleg 1 konfigot mondhatnál

konfig?
pascal
Akkor tudni kéne mit csinál pontosan a 34%nál... a fájlmásolás közbeni kiadásra nincs több tippem...esetleg valamelyik hardwaredet nemszereti? nemtudom. Ez tipikusan a rejtélyes kategória 😊

pascal
Mindennel? Másik cdvel? Ha nem eredeti a cd akkor lehetséges hogy crc hibás az 1ik fájl...

pascal
Nosakkor. Nemtom jó topice de ha itt nem lesz válasz majd nyitok 1et 😊 szóval, winxp + szkenner. 1 aprócska gond NINCS driver hozzá. azaz van cdn 3.1, 9x és NT driver. az xpre csak az nt megy fel de nem mûködik, pontosabban mûködik de van benne 1 védelmi eljárás ami csak akkor enged szkennelni ha lesz elég hely a képnek. Nos -2G helyet talál tehát nemhagyja hogy szkennelni merjek... 😊 a szkenner: genius ColorPageVivid+ /pro nem 1 új darab. a genius honlapján a legfrisseb driveréhez írva nagy piros betûkkel WINDOWS XP NOT SUPPORTED hát köszönöm szépen... nézem a beépített fényképezõ/lapolvasó készletet háááát elég kicsinyes a választék ráadásul mindmind fényképezõgép 1etlen beépített szkenner driver az xpben az 1 umax szkenneré. nembaj azért megpróbáltam 😊) nem lett jó. Tehát amit keresnék, 1hómméd twain driver genius winxphez ami úgyse lesz de azért beírtam 😊 VAGY vmi univerzális twain driver kis pepecs beállításokkal... nah remélem nem voltam hosszú és hajrá!

MiQ
... miket beszélek ...
Proxyból megy ha ...

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

MiQ
Proxyból nem megy (ha olyan a proggid, akkor elvileg tudja)

Crazyn
Hello. Tud valaki egy olyan virtuális meghajtó progit mondani, ami beolvassa a .FCD formátumot és müködik XP alatt?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

MiQ
astalavista.box.sk

talán ott van.

petee
Lécci, WinXP home Hun serialt mondjatok máááá...
Vagy hol nézzek utána...
sürgõs lenne

Kolin Mekré
Ok, megoldottam a problémámat a Boot.ini megoldotta.
Thx a segítséget...jól elbeszélgettem magamban

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kolin Mekré
Jajj 😊 a Boot.ini filere gondoltam...hogyha azzal felülírom a rosszat.

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kolin Mekré
Azon filózok hogy van egy másik gép, és azon is így csináltam meg a partíciókat, namármost ha felülírom az elcseszett partícióval akkor mennie kéne ugye?

Kolin Mekré
Üdv!

Kéne egy kis segítség!
A vinyóm 2 partícióra van osztva C->w98Se D->XP
A Bootmenüt kiszedtem belõlle és defaultként az XP-t adtam meg...
A nõvérem (szakadna meg :Ð) átálította valahogy W98-ra (ez nem lenne gond eddig) mert indítólemezt akart csinálni...

Na a gond itt jön:
Alap OPrendszernek a w98-at adta meg, és nincs Bootmenü!
W98 alól meg nem tudom visszaállítani mert nincs ilyen opció.
Felraktam a Boot Magicet, de amikor hozzá akarom adni az XP-t a menühöz, (amikor az Advancedre klikkelek) nem ismeri fel a második partíciót...
Magyarul szart sem ér 😞
Ha ért valaki ehhez a progihoz akkor megköszönném hogyna is kell elõvarázsolni az XP-t.
Elõszedtem az XP telepítõjét és arról akartam Bootolni, nyomtam egy javítást, de kérte a rendszergazda kódját 😊
Amit meg nem tudok lol?

Aki tud az segítsen nem akarok XP -t telepíteni

Pheel
😊))))
petee
Szasztok! Tud valaki WinXP home magyarhoz egy jó serialt? Bocs hogy nem olvastam át!

Selion
Lusta vagyok, nem tagadom! 😊 De sajna nem talaltam kielegito valaszt ott, mindenestre majd probalkozom. Azert koszi. 😉
MiQ
Köszi! Mindjárt ki is próbálom.

Pheel
BIOSban állítsd be a P&P OS installed opciót disabledre. Ez segíthet.
MiQ
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Az a bajom hogy az XP közös IRQ-ra rakta a hangkártyát, a videokártyát, és az USB portot. Én nem szeretném ezt így tudni. Sajnos megváltoztatni nem tudom, mert inaktívak (szürke) a Use automatic settings, és a Change settings. Valószínüleg az ACPI felelõs az automata beálításokért. Az ACPI-t kikapcsolni nem merem, mert egy elõzõ XP-n kikapcsoltam, utána elfelejthettem az automata kikapcsolást, mindig kiírta, hogy most már kikapcsolhatom a Winfost.
Tud valaki segíteni a bajomon?

Pheel
Miért ilyen lusták az emberek?!?

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=963063025
Selion
Udv!

Sracok! Azt hogy lehet megoldani, hogy megosszam az internethozzaferesemet (chello), a tobbi, a geepmhez kotott gep kozott?
Van erre valami modszer?
Fecske
Sziasztok!
Tudja valaki hogy mi lehet a probléma, ha a gép a következõ hibaüzenetre áll le (angol XP pro) "Page fault in nonpaged area",ill. a következõ rendszerfájlokkal van problémája FastFat.sys, win32k.sys. KB fél évig tökéletesen mûködött, aztán most már gyakorlatilag használhatatlan. Nem változtattam semmit a hardware-en. Ha pedig vírusellenõrzõt futtatok, egz idõ után meghal a gép, "IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL" hibaüzenettel (NAV2002 és VirusBuster is ezt csinálja..). Ha tudtok valai építõt mondani, megköszönném

Thanks