Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért érdemes felrakni?
SÁmli... de mit kéne látni? Én amúgy se fogom kiszedni belõle az ie
Vicktor
A realtek 8019 -es drivert próbáltam, de semmi, win2k-hoz meg nem adtak ki, de elméletileg mennie kellene XP alatt.
CybearBoy
Vagy ha van hozzá win2k-hoz valo driver, akkor próbáld meg azzal.

Passz, próbálj hasonló konfigurációjú LAN kártyának a driverét megadni neki...
Vicktor
Valami segítséget adjatok
és, valami észrevehetõ változás?
Már kijött egy "végleges..." nincs a dekstoppon se a testers only stb... nekem ez is jó már! 😊
Érdekes...

" A szoftveróriás Microsoft mai bejelentése szerint tovább csúszik a Windows XP operációs rendszer elsõ teljes szervízcsomagjának megjelenése. A legújabb idõpontot szeptember kilencedikében határozták meg, elméletileg ekkor tehetjük magunkévá a Windows XP Service Pack 1 elsõ, angol nyelvû változatát. "
http://65.189.1.13/index.html

innen leszedhetõ a full SP1 a végleges!
Csak kibsokan vannak rajta kitartás!
Hát ja... van pár ember hasonlo problémával, és neki 0val feltöltés után is egy idö után visszajött a probléma... inkább RMA lesz belöle.
MuERTe
A vinyódon meg csinálj egy mélyformázást.
MuERTe
Nem is te panaszkodtál, hogy belassul.
Érdekes nekem (a winyó hibáját leszámitva) sosem volt gondom NTFS+XPvel...
MuERTe
Lejjebb többen panaszkodnak, hogy belassul, instabil lesz az xp. Itt az egyik megoldás a bajra: a jó öreg fat32 fájlrendszer.
ennek most mi köze volt a témához?
MuERTe
XP+NTFS = lassú fájlkezelés, hosszú lemezmûveletek, sûrû fagyás.
Sajnos megvan a probléma!

Seagate Barracuda ATA IV 80GB

WARNING: SMART DEVICE FAILURE REPORTED, BACK UP YOUR DATA IMMEDIATELY!

Ezzel fogad a gép induláskor..

Seatool: A winchestered megérett a cserére, ugyanis a DRIVE SELF TEST fizikai hibákat észlelt.

IBM DFT: Ugyanez, advanced testnél szépen leakad egy ponton (majd ugyan megy tovább) de kiirja hogy fizikai sérült a winyó, lépjek kontaktba a manufacturerrel.

Gyakorlatilag ugy néz ki a dolog, hogy C: particio 15GB, ennek egy bizonyos pontján (ami sejtésem szerint terjed) hiba van, amit semmilyen program nem tud kikerülni, megjavitani stb.

Most éppen folyik a hátamon a viz hogy mindenem lementsem idõben 😞(((
Bruce Lee
Szerintem a Photoshop 7 a ludas, ugyanis nekem is többször produkálta már ezt w2k-n, miközben semmi más progi nem fagyasztja le a gépet, és az elõzõ verziós Photoshop-okkal sem volt gondom eddig.
de ebben a 7-esben egy rossz kattintás és annyi, oprendszer feldobja a talpát.. 😞
Az imént olyant fagytam 2x is mint már évek óta nem

photosop7re rányomtam miközben ment 1000 más dolog, egyszerûen úgymaradt az egérkurzor is csontra fagyott...

Utána chkdsk rá is izgult rendesen az xp ntfs filrendszerére, annyi hiba volt, hogy 3 újrainditás után volt hajlandó csak beengedni a desktophoz...

photoshop azóta is halott, ugyanezt játssza ha rányomok...

Majd újrainstallom a progit, de addig is
Ötlet?
Na jó bemásolom:
"Ilyen problámám nekem is volt hogy a szeretett windozunk nem látta az Office1.cab fájlt (pedig a CD-n - esetleg rejtve - de ott van!!! ).
Én akkor úgy oldottam meg a dolgot hogy a CD teljes tartalmát a winyora másoltam és onnan telepítettem.
Késõbb pedig jött az újratelepítés (a windozé természetesen) és azóta nem csinált ilyet, hogy akkor is miért máig sem értem!"

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Lásd az "Office XP Gond" címû fórumot!!!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

tegyél fel egy proxyt. pl www.analogx.com -osat

nekem ezzel van megosztva hasonlo hálózatra mint a tied, és megy tökéletesen.

ja és ilyenkor se bridge, se gateway nem kell.
csak a másik gépen beállitod a proxys gép cimát, portját is megy is.
Spenser
Halli kellene az XP hez COD..
Lécci valaki.....

VinylToy
Az új driverrel nem ment egy két program (Traktor) és ezért raktam fel a régit amit a kártyához adtak most mit tegyek???

😞(

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ez nekem is tipikusan akkor jött elõ, ha sikertelen volt a live driver installálás.. akkor viszont majd meggebedt annyira devldrelni akart szegényem, volt hogy 5-6 is futott belöle.. bár szerintem ez nem a livedriver része, csak kapcsolatos vele...

Tegnap tettem fel az új livedriverpackot (24.7M😎. Egyelõre tökéletesen mûködik vele, van új mixer stb (ami ugyan szerintem szarabb mint a régi volt..)
Pheel
Nem fogod elhinni, de az az SB Live! hangkártyád driver-ének egyik állománya. Tegyél fel újabb drivert és kész. Nekem megoldotta.
VinylToy
Nekem olyan gondom van hogy a Windows XP kilépéskor nem tud bezárni egy programot vagy nem tudom miért de felhozza hogy a DEVLDR bezárása, mi az a DEVLDR hogyan tudnám ezt a próblémát orvosolni???

Elõre is kösz a segítséget!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mi az hogy letölti?
winupdaten nincs fent, ettõl kezdve nemtom mit tölt le az XPd...
Na én is ilyesmire számítottam... THX!

Biztos én vagyok hülye, de még mindig nem értem.

Ha van 2 LAN kártya, egyik net másik lan, akkor azok között csak egy proxyval, átjáróval, bridgel lehet átjárni. ALapból nem.

Ha meg hacker támadásra gondolsz, akkor tegyél fel egy norton personal firewallt a gépre, aztán kész.
A gondom az, hogy van a tûzfalas NET, de én behoztam egy kábelt, ami megkerüli a tûzfalat, és jó lenne, ha senki se tudna begarázdálkodni a gépemen keresztül a belsõ hálózatra...

alapbol nincs kapcsolat a kettö közt (LAN->NET pl) szal nem értem a kérdést..
A cím lemaradt: [email protected]