Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miert nem veszi figyelembe az xp a config.sys-be irtakat. Egy DOS-os program keri, hogy nagyobbitsam a FILES utan levo szamot, de hiaba irok be ide barmit nem veszi figyelembe. Fontos nekem ez a progi. Probaltom egy inditolemezrol inditani a rendszert es ott megy, de nemlehet nyomtatni. Nem lehet valahogy ezt megcsinalni vagy nem lehet elerni vhogy a DOS-t?
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

http://www.extra.hu/bestof411/index.html
Szal akkor ez a link, beszúrni nem sikerült.
Nem tudom, hogy le van -e már írva, de sztem innen valaki csinálta ezt. Nekem így mûködött, igaz, magyarhoz.
Mit nem lehet azon erteni, hogy "irjunk at egy szamot masikra" mondatban?
Valaki mar le is forditotta magyarra azt az angol szöveget itt a forumon.
A windows explorerrel megnyitva a drivet at tudod nevezni a magyar ekezetes filenevet ekezet nelkulire, utana mar korrektul megy minden.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
én telepítés után mindig ki szoktam kapcsolni, gondoltam most visszakapcsolo, hogy kipróbáljam és nálam sem jelenik meg...
most hogy alapból benne volt -e azt nem tudom...
szóval én is érdeklõdve várom a megoldást!
Vagyis csak akkor ha beállítom a kikapcsológombra. A Start menü\kikapcsolás-nál nem kéne ott lennie?
nálam a 3 fül. (angol verzió)
Néha (nem rendszeres idõközönként) fogja magát és nem ismeri fel a DVD ROM-ot van benne lemez de azt írja ki hogy ilyen meghajtó nincs! A windows látja és a tulajdonságoknál azt írja ki, hogy a hardver üzemel meg minden rendben van.
Mitõl lehet ez és mivel lehetne orvosolni?
Win 98-ban a gépem automatikusan leáll, de XP-nél nem, csak ha nyomvatartom az on/off-ot. Help plíz!
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Device Manager, Computer ful, ACPI...Update Driver...Install from a list of specific location....Don't Search....es ott mar ket valasztasi lehetoseged van: ACPI, v Standard PC....bingo 😊)))
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
10.0.0.1 , õ kifogja tölteni az alatta lévõ sort is, elfogadod és kész is.
ha antivírusod van fent (mondjuk norton antivirus) vagy internet seurity ill firewall akkor egyszerûen csak azért kell annyit várnod, mert indításkor ezek marha lassan élednek fel.
(bár az enyém most viszonylag gyors, pár másodperc alatt összeszedi magát)
remélem tudtam segíteni
üdv
Miutan letelt a 2-3 perc utana mar siman megy.
Help pls.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szoval kikapcs es ujraindul problema.
miutan feltelepitettem az Adaptec directCD progit jelentkezett ez a hiba. most hogy leszedtem, siman kikapcsol a gep.
azert köszi az ötleteket.
üdv
sok sikert
Azert meg kuzdok, mert raadasul egy tobbparticios gepre ment ez fel, 2 particion 1-1 XPvel...szoval dual-boot-os a rendszer, raadasul (LAMER vagyok 😊) csak akkor derult ki a baj, amikor mar minden egyebet is feltettem...szoval igyekszem elkerulni az ujrainstallt 😊))
de azert koszike!
MEM tesztelése meg BIOS-ban tiltható le a...2dik, vagy 3dik opciós oldalnál, most így látatlanba nem tudom 😊 De talán valami mem self test lehetõség lehet.
Olvasd el ezt esetleg, nekem ez oldotta meg.
eddig 50 gepen megy...ezen az egyen nem....
TUSL2...ilyenre meg nem tettem fel, lehet, hogy ez a baj? 😊)
Ja, meg egy kerdes, hol lehet ennel a lapnal kikapcsolni a memoria haromszoros teszteleset a boot-up-nal? Ezt is koszike!
Csakmert nekem is volt iylen bajom, és nekem így már ment.
Az erdekesseg, hogy szuz gep, 0km-es vinyo, nyomokban sincs rajta szemet, plusz az Xp-t kb. 50 fele gepre tettem mar fel, egyiknel sem volt ilyen problemam (max olyan, hogy nem akart kikapcsolni, amig nem allitottam at az ACPI-t. Ahogy azt megtettem, megjavult). Szoval nem csak "nincs turelmem, valaki gondolkodjon helyettem" szitu van, hanem GAAZ van...ezert batorkodtam kerdezni itt...
Tudsz valami forumot, ahol ilyen velos problemakat oldogatnak meg az emberek tanacsokkal?
Elore is koszi!
kérdés: mi a manó a gond ha xp installkor ,förszt boot után aztat írja állandóan ,hogy hibát talált.
ezután akárhányszor újra indítom a gépet mindíg ez az üzi jelenik meg 😞
mi a hibás ? az xp vagy a gép??
config:cel 900,20 gb vincsi,384mb ram,gef4 mx440 64nb ram,abit alaplap
Ha lehet kerni, MEGOLDAST is irjatok, ne csak kicikizzetek akinek problemaja van!? Kinevettetni massal is tudom magam 😊 Koszike!
Meg ha kicsit utánaolvasna máshol, még akár le is állna magától a gépe.
Egyáltalán engedik az ilyen újabb vinyók a low level formatot?..