Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kikapcsolja, mert be volt, akkor sem fog leállni😊 Esetleg kiírja azt a kedves üzenetet, hogy dolgozz júzer!
Várjon 1 napot? Valami táncot ne járjon el a winchester körül? Csak mert nem hiszem, hogy bármi idõhöz lenne kötve...
ha a gep kikapcs helyett ujra boot-ol, mit tegyek?
senkinek semmi ötlet?
senkinek semmi ötlet?
Arra akartam célozni - de látom neked nem sikerült észrevenni - hogy a portásoknak nem kötelezõ. Még! 😊
kösz a jótanácsokat,majd irok ha vmi problema felmerül...
\"If the milk turns out to be sour, I ain\'t the kinda pussy to drink it. \"
Ja ez csak akkor müködik ha SEAGATE vincsesztered van!!!!
Es mostmar befogom a pofam :-)
Hogy ezt a forumot nem lehet szerkeszteni...a hocipöm tele van...
Es mostmar befogom a pofam :-)
Hogy ezt a forumot nem lehet szerkeszteni...a hocipöm tele van...
Ok, a link nem engedi a közvetlen letöltest, ezert menj el az oldalra es töltsd le a SGATFMT4.ZIP nevü cuccot!
Töltsd le ezt: low level format utility
Ha ujabb vincsesztered van, akkor nem fogja megtalalni, igy neked kell megadnod a HEAD, CYLINDER es SEKTOR szamait!!!!
Ezek szamat megtalalhatod a BIOS-ban!
Utana szepen inditsd el, de elötte olvasd el a readme-t! Aztan varj kb 1 napot es utana ha minden ok, akkor menni fog a vincsi.
Ha valami nem müködik szolj!
Ha ujabb vincsesztered van, akkor nem fogja megtalalni, igy neked kell megadnod a HEAD, CYLINDER es SEKTOR szamait!!!!
Ezek szamat megtalalhatod a BIOS-ban!
Utana szepen inditsd el, de elötte olvasd el a readme-t! Aztan varj kb 1 napot es utana ha minden ok, akkor menni fog a vincsi.
Ha valami nem müködik szolj!
seatools talaltam de az csak diagnosztizáló progi
a low level formatról sehol semmi...
a low level formatról sehol semmi...
Miért a portások nem ülhetnek a számítógép elé?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
nekem is lenne egy kérdésem .utálom a windows xp t de mit csináljak hát muszály használnom akkor ez most nem monopólium gyanús?
Nezz el a servicepack topikba. Le van irva, hogyan tudod installalni! HA nem eredeti a windowsod, akkor csak barba-trükkel lehet :-)))
Az asztalon levõ ikonok feliratának hátterét(pl. kék téglalap) hogyan lehet eltüntetni? Már elfelejtettem.
lenne egy kérdésem:
normalisan kikapcsolom a gépem (winxp) és ahelyett, hogy kikapcsolna, fogja magát és újra bootol.
mit tegyek?
normalisan kikapcsolom a gépem (winxp) és ahelyett, hogy kikapcsolna, fogja magát és újra bootol.
mit tegyek?
Összeraktam egy gépet és az alábbi problémát produkálja:
Néha (nem rendszeres idõközönként) fogja magát és nem ismeri fel a DVD ROM-ot van benne lemez de azt írja ki hogy ilyen meghajtó nincs! A windows látja és a tulajdonságoknál azt írja ki, hogy a hardver üzemel meg minden rendben van.
Mitõl lehet ez és mivel lehetne orvosolni?
Néha (nem rendszeres idõközönként) fogja magát és nem ismeri fel a DVD ROM-ot van benne lemez de azt írja ki hogy ilyen meghajtó nincs! A windows látja és a tulajdonságoknál azt írja ki, hogy a hardver üzemel meg minden rendben van.
Mitõl lehet ez és mivel lehetne orvosolni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
24-48 óra?!?!?!...amugy tankjú!
vigyódnak a SMARTjára nem ártana ránézned
Sziasztok. Kéne egy kis segitség . Bármely XP telepitését csinálom mindig kiir egy hibát , mégpedig a késlelltett irás nem sikerült és ezt meg ezt a fájlt nem sikerült felirni . És még oda irja a hibát kapcsolt vagy harver hiba okozta. Ez az ablak elöl marad és ha nem nyulsz hozzá akkor a háttérben tovább megy a telepités .Ha megadod az elérést hogy hol van a fájl a lemezen akkor sem találja és csak baszakszik.Az XP felmegy ha nem csinálsz vele semmit ,de használat közben elégsokszor kiirja hogy a késlelltett irás nem sikerült a documentum/... könyvtárba . A legnagyobb gond az hogy nem elég stabil a rendszer ezálltal és idöröl idöre format c :-(( A telepitö cd az tuti jó mert idáig mindenkinél felment simán . Megköszöném a segitséget vagy a tippeket.
für seagate festplatten gibt es ein programm, das die festplatte nicht nur oberflächlich formatiert, sondern "bis zu den knochen" :-))
Sicher downloadbar unter www.seagate.com :-)
Meistens dauert sowas je nach festplattengrösse bis zu 24-48 stunden.
Na remelem erthetö voltam! :-)
Sicher downloadbar unter www.seagate.com :-)
Meistens dauert sowas je nach festplattengrösse bis zu 24-48 stunden.
Na remelem erthetö voltam! :-)
was ist das LOW LEVEL FORMAT?
Azért van értelme a leállitáskor tötrénö swapfile törlésnek, mert a swap file is töredezik, nem is kicsit, ennek a méretét érdemes beállitani fixen a fizikai memoria 2-2,5xesére
Mi az elõnye annak, ha a Windows leállításkor törli a swap file-t? Ezzel csak jobban töredezik a lemez, hogy állandóan újrakreálja, nem?
sziasztok! xp alatt állandóan kifagy a média player, ha cd-t hallgatok, újraindítás után persze mindenféle üzeneteket akar küldeni a microsoftnak... mi lehet a baj? elõre is kösz.
Sziasztok! Feltettem egy angol XP Prof-t. SP1-el, de a telepítési kóddal nem tudom aktiválni, ha vki tudna egy érvényes aktiválási kódot, írja meg. Köszi
Egyik haver ha XP-t akar rakni, a telepítés elején(mikor meg kell adni melyik particióra menjen) az esetek 90 %-ban lefagy az egész. Csak Reset segít. Ha marha gyorsan Enter-ez akkor néha tovább megy, de nem mindíg. Aszongya ghostolni sem tud mer NTFS-nél lefagy az is. A cuccban valami SIS 630-as alaplapi genya van. 98, ME simán felmegy. Tudtok ehez szólni?
van egy seagate barracuda ataIV 20GB a problema az,hogy az xp feltelepitésnél 8GB-s particiot lát és többet nem...a win98se mindent lát,még a rossz xp particiót is.Hogy tudnék az egész vinyóra xp-t tenni? elõre is köszi!
Az Xp keresõje egy nagy sz.r.
Fájlon belüli szöveget nem talál meg.
Nem lehet ezen valahol állítani?
Fájlon belüli szöveget nem talál meg.
Nem lehet ezen valahol állítani?
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy megjelent-e már a Windows XP Media Center Edition, és ha igen nem lehetne-e valahonnan leszedni
Köszi
Köszi
Nekem a nyomtatásisor-kezelõ szolgáltatást kellett vissza bekapcsolni.
Help me!!!
Felraktam az xp-t (mar regebben volt a gepen egy evig de most 2 honapig 98 volt) es miota felraktam (1 oraja) mar ketsze volt ugy hogy magatol ujraindult (mintha reset lett volna) pedig kikapcsoltam az Automatikus ujrainditast (misterxp oldalan olvastam)
Otletetek van?
Felraktam az xp-t (mar regebben volt a gepen egy evig de most 2 honapig 98 volt) es miota felraktam (1 oraja) mar ketsze volt ugy hogy magatol ujraindult (mintha reset lett volna) pedig kikapcsoltam az Automatikus ujrainditast (misterxp oldalan olvastam)
Otletetek van?
KÖszike sikerült megoldanom az antispy-al!!!!
RAID-en vannak a winyok? mert akkor normális, a CD,DVD nem hiszem.
Üdv!
Az normális jelenség, hogy az XP nálam minden IDE eszközt (2 winyó, CD, DVD) SCSI eszköznek lát, mikor nem is azok?
Az normális jelenség, hogy az XP nálam minden IDE eszközt (2 winyó, CD, DVD) SCSI eszköznek lát, mikor nem is azok?
a regeditben megkeresed ezt a nyomsavot. Ott kettöt kattintasz arra az OOBET-re, akkor megjelenik egy ablak amiben szamok vannak. Az egyiket megvaltoztatod amire akarod. Mindegy melyiket.
Utana ha a start felett a run-hoz beadod azt a parancsot, megjelenik a regisztracios ablak. Ott kivalasztod, hogy telefonon akarod regisztralni, akkor jön egy uj ablak, ott kivalsztod, hogy new key, aztan ha beirtad akkor nyomod az update gombot. Logikus!
Utana ha a start felett a run-hoz beadod azt a parancsot, megjelenik a regisztracios ablak. Ott kivalasztod, hogy telefonon akarod regisztralni, akkor jön egy uj ablak, ott kivalsztod, hogy new key, aztan ha beirtad akkor nyomod az update gombot. Logikus!
Keress ra az XP AntiSpy nevü progira. Az leallitja vagy akar deinstallalja a messengert.
Azonkivül bezarja az összes ismert beepitett spyware-t
Azonkivül bezarja az összes ismert beepitett spyware-t
gyerekek!Segitség kéne...Xp-ben az outlookkal együtt elindul a messenger service is és ez BAROMIRA IDEGESÍTÕ!!és az outlook bezárása után sem lehet a messengert kilõni..Tudna Vlaki erre egy megoldást??Gracias Amigos!!😊))
gyerekek!Segitség kéne...Xp-ben az outlookkal együtt elindul a messenger service is és ez BAROMIRA IDEGESÍTÕ!!és az outlook bezárása után sem lehet a messengert kilõni..Tudna Vlaki erre egy megoldást??Gracias Amigos!!😊))