Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cd-t tedd át sec. masterre, és próbáld úgy.
egyébként ramteszt...
Én ezekbõl arra következtetek, hogy a 'kapcsolatot' valami mindig elállítja, elrontja. Ezért gondoltam vírusra.
Azóta rájöttem arra is, ha ekkor a Hálózati kapcsolatok ablakban a "A kapcsolat javítása" gombot használom, akkor utánna azonnal be tudja hozni a weblapot. De ha ezek után pl. új explorer ablakot nyitok abban már megint nem jön be egy sor külföldi lap. (Csak külföldiekkel volt bajom eddig)
Mi lehet ez? Egy vírus? Ha igen akkor tudnátok ajánlani valami jó írtót?
XP-ben van lehetõség arra, hogy több felhasználói fiók esetén minden user, más-más, a részére megadott IP címet, illetve munkacsoportot használhassa?
Elõre is köszi.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A rendszer sebessége pedig minden képzeletemet felülmúlt. Betöltés 30 másodpercen belüli a kikapcsolás pedig cca. 3 másodperc. Programok indítása is (Office, Adobe Photoshop, AcdSee, Media Player, stb. ) sokkal gyorsabb, mint az elõzõ rendszereken. CD írás problémám sem volt még.
Javasolni csak azt tudom, hogy töltsd le a SP1-t. Nem tudom, hogy milyen az XP progid, prof. Vagy home? Ha professional és nem engedi frissíteni az SP1-t, akkor tudok egy olyan keyt, amivel menni fog.
Üdvözlettel: Rácz Gyula
Egy hettel ezelottig a windowsom szepen idezojelek nelkul hasznaálta a registryben a fileneveket. Egy hete azonban ragaszkodik az idézõjelekhez, és emiatt a régebben telepített komponenseket nem találja már meg....
HELP!!! HILFE!!!!SEGICCSÉÉÉÉÉGGG!!!!
Nem akarom újratelepíteni, mert épp határidõs leadásnál tartok...
Kéne nekem egy XP driver!
Mághozzá az NVIDIA RIVA TNT2 M64 -hez.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Kérdésem van e mód arra,hogy újratelepítés nélkül tudjam indítani az xp-t?
1. Winyón nagyobb másolgatás alatt kifagy az XP(NTSF filerendszer).
Úgy tudom ezt a Service Pack 1 javítja. Igaz, vagy van még rá valakinek ötlete?
2. Telepítésnél az XP kifagyott a GF4 84200 Ti videókártya miatt.
Telepítés erejéíg kárcsacsere kellet. Ez biztos (tipushiba). A kérdésem ez késõbiekben okozhat e gondot?
Leginkább az 1. kérdés izgat mert állítólag az XP nagyon stabil. De eddig töbet fagyott mint a 98.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem mindig tudod addig irni a cd-t mint ahogy akarod. Pl.: most vettem noname cd-t amit majdnem 90 percig tudok irni, de pl a memorexet nem! Ha nem megy akkor ket nap mulva leszek! Es a teljes folyamatot rogzitem! Csak ird meg mekkora a file. Csa
3, kiiras iso-bol
4, mukszik csak a cd-m baromi lassan akarja eszrevenni, hogy mi is ez!
Öszzekötöttem a gépemet egy másik xp-s géppel LAN-ba(utp-vel).Namármost az a gondom, hogy az outlook egy ideig lehozza a mailjeimet, de utánna megáll.nem tud csatlakozni a pop3 serverre.
Olvastam valahol ennek a megoldását, de a láma fejemmel elfelejtettem hogy hol is.
Lécci segítsetek!!elõre is köszi
Bebootolsz lemezrûl és meg tudod formázni bármelyik vinyot
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Kérdésem xp prof. hogyan lehet formázni a winyót.
Axelero ADSL-em van, és most úgy van megcsinálva, hogy a kapcsolat be van rakva a Startup-ba. 😊
segítségeteket kérném a köv.-be:
sikerült 1 laza mozdulattal a hordozható vinyómat (29Gb) törölnöm :-),
Undelete progit keresek, mely korrigálná a hibámat.(sajna csak demokat találtam, melyek csak max. 64 Kb állítanak vissza 😞
5leteket várok!
Majd ah jön a végsõ full
pá
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
gratulálok magamnak francba el waste-eltem 550 megát...
mármint letöltésben, mert az rw-t azóta már törûtem...
😊
azér köszi
Pl. fel kell tenned a gépedre egy proxy programot (elég sok ingyenes is van), azzal elég jól be lehet szabályozni hogy mit engedsz és mit nem a kliensek fele (sebesség, ftp, http stb.)
nézz szét szerintem a www.webattack.com -on
Harder
www.gyik.com
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Az alaplap egy ASUS A7N8X Deluxe lenne, amin ugye van két integrált hálókari, és a másik gép crosslink kábellel lenne rákötve.
Hasznald ezt a kis nagyon okos progit! Ez kordaban tartja az XP-det akarmilyen verzio is! Nem epul be csak kikapcsol minden beepitett azonositast meg masegyebet.

és azt mondták jo. mi a baj?sgitstek minél elobb fontos.
ocs, de asszem érthetõ 😊
Ez nem nuke???
Microsoft Windows XP Professional - Integrated SP2 *orporate* - RC 2.2
LCDiSO
Most szedem, de amíg nem hallok róla tapasztalatokat addig nem rakom fel...
Kösz.
Mostmár érett a friss install, pont kapóra jött.
😊
Köszi