Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Start menü, kellékek, kommunikáció, hálózati kapcsolatra kattintva megjelenik az az ikon, amit a csatlakozásnál használsz.
Jobb egérgombbal kattints rá, válaszd a tulajdonságokat, és a speciális fület, ott tudod ki kapcsolni az Xp tûzfalát.
Sok sikert.
Van egy 56 kb/s- os modemem, de amikor csatlakozom az Internetre, akkor csak 33,6 kb/s- al dolgozik, a kérdés az, hogy miért??
Kösz, vettem az adást, de nem állt szándékomban e-mail-lel zaklatni.
Ha a jövõben valamit elbaltázok, fordulhatok hozzád tanácsért?

A fentiek persze nem csak shared dll problémára igazak, de ez a leggyakoribb eset. 😊
Miután átváltottam magyarra a progit azt hiszem sikerült. De még nem tiszta elõttem, hogy ez a RegCleaner mit tud, vagyis milyen feladatokra fejlesztették ki. Az egy dolog, hogy lemosta a géprõl azt a mappát amit akartam, de neki miért sikerült?
Gondolom láma vagyok, de mondtam neked, hogy nem vagyok gyakorlott felhasználó. /nehéz eset?/ Letöltöttem ugyan a 4.3 változatot, de nekem ez kínai. Nem akarok semmit elbarmolni a gépen. Ilyet hogy uninstall nem találtam a menüben, de még delete-t sem. Kész végem van, sose fogok megszabadulni ettõl a kereszttõl.
(Azért, hogy ne legyen gond, kérj backup-ot a módosítás elõtt.)
Kösz a reakciót. Mivel nem vagyok profi user, kérlek bõvebben fejtsd ki mit tegyek. Szörnyen idegesít az a tetves mappa.
Örök hálám üldözzön sírodig.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Segítségért esdeklem. Egy levelezõ progit uninstall.-tam, de fenthagyott a gépen egy-két kéretlen mappát /bin, data/. Le akartam szedni de kiírta, hogy írásvédett és oldjam fel. Mindent megpróbáltam de nem hagyja magát, hiába szedem ki a kis pöttyöt az írásvédett rublikából, visszaáll eredeti helyzetbe.
Ha valaki megszán elõre is köszi.
Elõre is kössz
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
szóval, sztem ha tudod inkább próbáld ki egy ilyen 2gépes hálóban, ahol jó a kábel, és a beállítások....és cseréld ki a kábelt.
egyébként, azt nem írtad, hogy ha beállítod a hálózati ikont, mit ír?
csatlakoztatva van? nem esetleg azt, hogy a kábel nincs bedugva, mikor mégis?
Tudjátok a megoldást?
Adott egy xp prof, ez indít az elsõ partíción egy win98-at. Tehát az xp boot recordja is a win98 partición van.
Probléma: megsérült a win98SE és nem indul az istennek se, cd-rõl bootolok, de nem hajlandó javítani, mert észleli az xp-t!
Kérdés: Hogyan lehetne a win98-at feléleszteni úgy, hogy maradjon meg az xp is?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
vagy új felhaszáló felvétele...
biztos, hogy jó a crosslink kábel?...más hálóban nézted 2 gép között?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
vagy vegyél olyan, vagy sima pach kábelt szerelj át.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
értem, hogy nem jó megoldás, de egyenlõre gondolom az lenne a cél, hogy felmenjen...
ha meg felment már, esetleg win alatt kiderülhet inkompabilitás, ami miatt a telepítõ is fagy. de ez csak 1 5let...
Mert én nem. Azonal lefagy ha rámegyek az indító fájljára.
Nekem NVIDIA TNT2 RIVA M64 -esem van.
Neked is?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az XP sûrûn lefegy ennek oka a videókártya, aminek márkája NVIDIA. Aztán amikor a lefagyás után újraindítom a gépet valami hibaüzenet jelenik meg,"A rendszer súlyos hiba után hejreált." üzenettel.
Mit lehet tenni azonkívûl, hogy vegyek egy új videókártyát?Ha tudtok segítsetek! Help! Help!