Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Már csak fel kell törnöm valahogy autodidakta módon.
marsu
Itt találsz egy csomót.

http://www.cracks.am/main.html
Nem tud valaki egy használható termékkulcsot a StyleXP-hez? Vagy crack ötlet...?
marsu
AZ XP tûzfalának a ki kapcsolása.
Start menü, kellékek, kommunikáció, hálózati kapcsolatra kattintva megjelenik az az ikon, amit a csatlakozásnál használsz.
Jobb egérgombbal kattints rá, válaszd a tulajdonságokat, és a speciális fület, ott tudod ki kapcsolni az Xp tûzfalát.

Sok sikert.
ha van normális tûzfalad fent, akkor kapcsold ki. ha nincs, akkor kapcsold ki, és tegyél fel valami normálisabbat, keyro, norton, zonealarm, blackice....
marsu
Ilyen problémám nekem is volt, a Windows xp beépített tûzfalát kikapcsoltam, és azóta mûködik oda vissza.
marsu
Sziasztok.

Van egy 56 kb/s- os modemem, de amikor csatlakozom az Internetre, akkor csak 33,6 kb/s- al dolgozik, a kérdés az, hogy miért??
Ez nekem is probl. volt, de kiszagoltam és úgy néz ki a dolog, hogy ha megosztott a vas akkor nem lehet. Ha valakinek ötlete van, jöhet!
Akármi a #3008-ra?

Petruz!
Kösz, vettem az adást, de nem állt szándékomban e-mail-lel zaklatni.
PetruZ
A mail-ozást hanyagoljuk, ha gond van, tedd fel a megfelelõ topikban és ha látom, válaszolok. 😊
Petruz!
Ha a jövõben valamit elbaltázok, fordulhatok hozzád tanácsért?
Patesz
Ja sajnos.

PetruZ
Nem profi, csak öt éve Win-es rendszergizda (is). 😉
Köszönöm a kimerítõ választ, profi vagy!
PetruZ
Amikor egy program feltelepül, általában dll-eket is másol magával, amiket õ használ, de megosztja õket más alkalmazások számára is. Ezek a shared dll-ek (nem minden dll lesz shared is). Igen valószínû, hogy a kutya sem fogja használni õket, de a dll-ek ottmaradnak és minden rendszerinduláskor védett (lock) állapotba kerülnek. Elõfordulhat, hogy inicializálják is magukat, ami során könyvtárakat foglalhatnak le maguknak. Az uninstall nem mindíg takarítja le õket, általában ezért kell az újraindítás egy csomó uninstall után. A RegCleaner - többek között - megkeresi azokat az érvénytelen, sehová sem mutató registry bejegyzéseket, nem használt shared dll-eket, amelyek csak ballasztként vannak a rendszerben és kitörli õket (csak a registry-bõl töröl, fájlokat nem). Ezután egy újraindítás után a lock-ok már nem jönnek létre és a zárolt könyvtárak törölhetõk lesznek.

A fentiek persze nem csak shared dll problémára igazak, de ez a leggyakoribb eset. 😊
Köszi a segítséget!
Miután átváltottam magyarra a progit azt hiszem sikerült. De még nem tiszta elõttem, hogy ez a RegCleaner mit tud, vagyis milyen feladatokra fejlesztették ki. Az egy dolog, hogy lemosta a géprõl azt a mappát amit akartam, de neki miért sikerült?
PetruZ
Este otthonról pontosan leírom, most nincs elõttem a program.
Üdv Petruz ismét!
Gondolom láma vagyok, de mondtam neked, hogy nem vagyok gyakorlott felhasználó. /nehéz eset?/ Letöltöttem ugyan a 4.3 változatot, de nekem ez kínai. Nem akarok semmit elbarmolni a gépen. Ilyet hogy uninstall nem találtam a menüben, de még delete-t sem. Kész végem van, sose fogok megszabadulni ettõl a kereszttõl.
PetruZ
Keress egy olyan utilt a neten, hogy RegCleaner (ez a neve). Szedd le az XP-s változatot és indítsd el. Ennyi. 😊
(Azért, hogy ne legyen gond, kérj backup-ot a módosítás elõtt.)
Szia Petruz!
Kösz a reakciót. Mivel nem vagyok profi user, kérlek bõvebben fejtsd ki mit tegyek. Szörnyen idegesít az a tetves mappa.
Örök hálám üldözzön sírodig.
PetruZ
Vagy valamilyen rezidens kis szoftvert telepített (pl. mailfigyelõ), vagy az uninstall nem távolította el a hozzá tartozó shared dll-eket (ez a valószínûbb). Egy RegCleaner segít a dolgon.
Patesz:Nvidia GF4-em van. Nincs vele gond mostmár (telepítéskor szoptam mint az állat). Valószínüleg nem azonos okokbol fagytunk akkor.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Üdv néktek mágusok!
Segítségért esdeklem. Egy levelezõ progit uninstall.-tam, de fenthagyott a gépen egy-két kéretlen mappát /bin, data/. Le akartam szedni de kiírta, hogy írásvédett és oldjam fel. Mindent megpróbáltam de nem hagyja magát, hiába szedem ki a kis pöttyöt az írásvédett rublikából, visszaáll eredeti helyzetbe.
Ha valaki megszán elõre is köszi.
Valaki meg tudná mondani, hogy vajo miért nem tudom bekapcsolni a gyors felhasználó váltást annak ellenére, hogy a gép nem tagja domainnek? Lehet, hogy az xp azt hiszi, hogy igen?

Falabu
Help mee! Feltettem ezt a windowst: Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.RC.2.2-LCDiSO! És nem annyira zavaró de azért mégis, hogy ki van írva lent a sarokba, hogy mellik verziójú Windows! Ezt hogy lehet eltüntetni?!
Elõre is kössz

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Patesz
Az XP indításainál azt amikor kivan írva, hogy üdvözöljük, azt hogyan lehet megváltoztatni?

Directx Busterel vissza tudod állitani vagy formatC:
szakértõk?
szóval, sztem ha tudod inkább próbáld ki egy ilyen 2gépes hálóban, ahol jó a kábel, és a beállítások....és cseréld ki a kábelt.
egyébként, azt nem írtad, hogy ha beállítod a hálózati ikont, mit ír?
csatlakoztatva van? nem esetleg azt, hogy a kábel nincs bedugva, mikor mégis?
Helló,
Tudjátok a megoldást?
Adott egy xp prof, ez indít az elsõ partíción egy win98-at. Tehát az xp boot recordja is a win98 partición van.
Probléma: megsérült a win98SE és nem indul az istennek se, cd-rõl bootolok, de nem hajlandó javítani, mert észleli az xp-t!
Kérdés: Hogyan lehetne a win98-at feléleszteni úgy, hogy maradjon meg az xp is?
Örm
Hogy lehet a DirectX 9-et letörörni és visszarakni a 8.1-et?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

kapcsold ki az automata újraindítást, és nézd meg, hogy mit ír ki a kékhalál
vezérlõpult/felhaszálói fiókok, és ott vendég engedélyezése
vagy új felhaszáló felvétele...
biztos, hogy jó a crosslink kábel?...más hálóban nézted 2 gép között?
Örm
Mitõl van az hogy némelyik játéknál kifagy a kép majd újra indul? P4 1.5, 768MB DDR, Gef 4 Ti 4200 128 Mb, Detonator 41.09, Direct X 9

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

fix IP a kártyáknak, azonos tartomány, és vendég fiók engedélyezése. így mennie kell.
crosslink kábellel lehet csak összekötni két gépet.
vagy vegyél olyan, vagy sima pach kábelt szerelj át.
Patesz
DirectX 9 van fönn.
Fölraktam XP drivert.
Lehet hogy valami frissités kell neki?

Mhosah Myth
Nagyon köszi,sikerült!Nem is tudom hogy köszönjem meg!A BIOS-ban volt elállítva!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

PetruZ
Nincs kikapcsolva az USB port nálad? Az eszközkezelõben meg tudod nézni. Ha nem is hozza fel, akkor vszleg az alaplapon van kikapcsolva (BIOS Setup-ban engedélyezd újra). Ha nem, más ötletem nincs. 😊
PetruZ
Akkor ez inkább driver / DirectX gond lehet sztem.
Mhosah Myth
Lenne egy kérdésem:Nemrég vettem egy Lexmar Z25-ös nyomtatót!Benyomom az usb portba és nem ismer fel semmit és semmi sem történik!Tesómnál ugyanúgy xp van nála berakom ott rögtön felismeri!Mi lehet a baja?HELP ME!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Patesz
De 98 alatt minden játékomal tudtam játszani, most meg egyel sem.

setupcor file a 9x verziókban van.
értem, hogy nem jó megoldás, de egyenlõre gondolom az lenne a cél, hogy felmenjen...
ha meg felment már, esetleg win alatt kiderülhet inkompabilitás, ami miatt a telepítõ is fagy. de ez csak 1 5let...
PetruZ
Milyen játékokat akarsz játszani? Ez a kártya igen-igen régi már, igen valószínû, hogy az újabb cuccoktól egyszerûen fejreáll. A Detonator driverekben meg már jóideje nincs frissítés GF2 alatti típusokhoz. Szerintem mindenképpen cseréld le a kártyát és vegyél egy korszerûbbet.
Patesz
És játszani tudsz CD-s játékokkal?
Mert én nem. Azonal lefagy ha rámegyek az indító fájljára.
Nekem NVIDIA TNT2 RIVA M64 -esem van.
Neked is?

Nekem is Nvidia kártyám van és már egyáltalán nem fagy (azért már, mert eleinte nekem is fagyot, aztán feltettem a Service Pack 1-et). De nem vagyok biztos benne, hogy elõtte a videókártya miatt fagyot volna.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Patesz
Sziasztok!
Az XP sûrûn lefegy ennek oka a videókártya, aminek márkája NVIDIA. Aztán amikor a lefagyás után újraindítom a gépet valami hibaüzenet jelenik meg,"A rendszer súlyos hiba után hejreált." üzenettel.

Mit lehet tenni azonkívûl, hogy vegyek egy új videókártyát?Ha tudtok segítsetek! Help! Help!

esetleg winyora felmásolni, és onnan telepíteni, akkor nem szabadba, hogy hibázzon.
A Microsoft Installerrel (msi) van gondom. XP alatt sok játékot nem tudok feltenni, mert kiírja, hogy nem találja a keresett filet (pedig ott van). Ha tudtok segítsetek! Köszi!
SaWo
Lehet csak okoskodás, de ha a bios-ban kikapcsolod az autómata vírusellenõrzõt (tehát disabled-re átcsapod) akkor lehet jó lesz. Nekem mindig fagyott a telepítõ, amíg az be volt kapxcsaolva.