25353
Whistler - Windows XP
-
miatyánk #7710 Tudod ez egy cég megrendelésére leszállított program, aminek tökéletesen kéne működnie. -
miatyánk #7709 Nem lehet valahogy közép európaiasítani?:))
-
miatyánk #7708 Az a gyanún hogy az bizony nem CE verziós csomag. :(
De valahogy meglehet ezt oldani nem? -
#7707 Ja a CE a közép-európai verzió, és ha nem az van meg, akkor szerintem lehetnek ilyen gondok a fontkezeléssel. -
miatyánk #7706 A CE verzió alatt a Central Europeot érted?
Amúgy megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs. A munkahelyemen kell majd használnom, és most nem tudom megnézni.
Az hogy a program CE verziós azt jelenti, hogy alapból közép európai karaktereket kezel?
És hogyha nem CE, hanem WE, akkor ez valahogy nem oldható meg?
-
#7705 Akkor passz... -
miatyánk #7704 igen minden magyarra van állítva
-
#7703 A windowsban a regionális beállítások magyarra vannak beállítva? A CE verziós Corel van meg? -
#7702 Nem ártana frissíteni az Adaware adatbázisát. -
#7701 Maxthon -
miatyánk #7700 Üdv. mindenkinek!
Sürgősen meg kéne oldanom a következő problémát:
Nem igazán az oprendszerrel van a probléma, de szerintem összefügg vele.
Adva van egy angol nyelvű WindowsXP, és a Corel Draw 10. Na most a Corelben képtelen vagyok magyar ékezetes karaktereket elővarázsolni annak ellenére, hogy telepítettem a Corel kelet európai etűkészleteit, és a Windows nyelv és régió beállításainál a magyart állítottam be.
Hogy lehet azt elérni, hogy a Corel alapértelmezésben kelet európai karaktereket használjon? -
#7699 Itt akad egy pár ilyen:
http://www.honositomuhely.hu/kateg5i.html
Maxthon, SlimBrowser, Opera stb.
-
#7698 Esetleg próbáld ki a Microsoft AntiSpyware-t. Szerintem nagyon jó, már akkor használtam amikor még Giant AntiSpyware volt a neve.
Innen letölthető:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en
Jelenleg ez is ingyenes (még).
-
#7697 Tudtommal a spybot free.
Tegyél be egy hijackthis logot a megfelelő topicba
csak log file, semmi egyéni fixálgatás. -
mustar #7696 Tudtok olyan böngészőt ami abban hasonlít az avant browserhez, hogy több oldalt is megnyit egyszerre, miközben a tálcán csak 1 ikon van? Ja és jó legyen. -
#7695 próbáld ki a spy sweepert
ja és program kereséshez javaslom a www.google.co.hu-t -
#7694 adaware nem találta meg spybotom meg nincs
nem tudjátok esetleg hogy a registeryben ki lehet-e írtani ezt
spybotot honnan szedjek lehetőleg feltört verziót
köszike
egyébként a firefox tényleg nem jelenít meg minden oldalt amúgy azt használom
-
#7693 és ha meguntad, hogy némelyik oldalt nem jeleníti meg rendesen a firefox, használj operát -
tomo #7692 es ha meguntad a sz*rakodast hasznalj firefox ot. www.firefox.hu -
#7691 Spyware írtóval (spybot, adaware), és használj e mellett spywareblaster-t is. -
#7690 hi
tudja valaki,hogyan kell az explorer kezdőlapját megváltoztatni.
beásta magát valami szar és nem engedi magát kitörölni
előre is kösz -
#7689 Hehe, az SP2 épp hibajavításokból áll, tehát ez után kevesebb hiba lesz a zixpébe. -
#7688 Internet Explorerben szűri az előbukkanó ablakokat. -
FoToS #7687 "pop-up blokker" ez alatt pontosan mi értessz? -
#7686 Nekem fenn van, de semmi bugot nem tapasztaltam. Sztem már csak a biztonság miatt is érdemes. Meg van benne jó kis pop-up blokker is, nekem az jól jött pl. -
FoToS #7685 Sziasztok.
Egy kérdés érdemes lszedni az sp2 mert úgy hallottam,hogy vannak bvenne bugok.
Igazak ezek az állitások? -
#7684 Akkor pirospassz. :)
-
#7683 Vagy inkább akkor 1152x864 lesz, bár így meg kicsit túl nagy minden. :( Meg mondjuk ebben is van két ill. három 3-as szoró. -
#7682 Értem. Hát akkor lehet szívás van. Na most 1280x1024-ez használom, de íhy kicsit el vannak nyújtva a dolgok. Mondjuk érdekes, az 1792x1344-et támogatja 4:3-as felbontásnak, pedig ott is befigyel egy 7-es szorzó. -
#7681 Nem, a vidkarikban nagyon pontosan meg van határozva, hogy mik azok a felbontások és színmélységek, amiket tud és azoktól nem térhet el. A szabványos felbontások (640, 800, 1024, 1536, 2048, ...) mindegyikre már régóta megvan, régóta ki vannak dolgozva rájuk a megfelelő eljárások, hogy a lehető leggyorsabban és legoptimálisabban működjenek. Az 1280x960 egy nagyon elvadult felbontás, ugyanis van benne egy ötös szorzó (ha felbontod elemeire, lesz benne egy 2 vhányadik hatványa, meg egy ötös), amit egyszerűen nem szeretnek a processzorok. A legjobban a 2 hatványaival tudnak dolgozni (pusztán a felépítésük okán), egy 5-ös már nagyon idegen a számukra. Régi modelleknél így előfordulhat, hogy egyszerűen kihagyták, mivel túl macerás a kezelése. Az újabb karik már izomból megbírkóznak vele, azért nem észrevehető a dolog.
-
#7680 Aszittem vhogy van egy max amit tud, alatta meg inkább szoftveren múlik. :( -
#7679 Nem, azért mert tud nagyobb felbontást, még nem jelenti azt, hogy mindent tud, ami alatta van. -
#7678 Met: Ez az 1280x960 pont nem 16:9-es. Ehhez legközelebb az 1280x1024-et tudja, ami 16:9-es, de nekem 4:3-as kéne.
PetruZ: Hát a monitor biztos tudja. Ha meg a vga jóval nagyobbakat is tud, akkor ezt is kéne, vagy nem? Ha tényleg nem tudja, azt nagyon sajnálnám... :( Ez a 7000-es mondjuk tényleg nem mai darab. -
#7677 A 7000-es nagyon régi model. -
#7676 Nekem úgy rémlik, hogy a választható felbontásokat úgy ajánlja fel a Win, hogy a kártya képességeit összeveti a monitoréval és ha nincs teljes egyezés (felbontás, színmélység, frissítési frekvencia), akkor azt már nem jeleníti meg. A 7000-es nem vmi régebbi modell? Nem lehet, hogy ezért nem tud ilyen egzotikus felbontást még?
-
#7675 Lehet, hogy a 16:9-es felbontás kombinációkat nem támogatja. -
#7674 Everest sem mutatja ezt a felbontást, de sztem ezen a részen csak kiszedi a winből az infót, és mivel onnan eltűnt itt sincs. Nehogymá ez a 7000 ne támogassa az 1280*960-at, ha még 2000 feletti felbontást is támogat. :(( -
#7673 Ezeknek a fényében azért nem mondanám, hogy nem maradt magyar, inkább azt, hogy nem teljesen magyar. De a lényeg az, hogy ma is az fejleszti aki az Aida-t, még ha nem is egyedül illetve nem csak magyarokkal. -
#7672 Itt lehet róla bővebben olvasni:
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=913
Tamás egész egyszerűen azért hagyta abba a fejlesztést mert nem győzte energiával. A Lavalys nem vette meg az Aida-t, mert el sem adták. Tamás vitte magával a projektet. Ha megnézed a Lavalys honlapját két nyelven érhető el: angolul és magyarul.
-
#7671 "Tamás Miklós" -> Miklós Tamás