Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek! XP alatt valaki használja a BlackICE tûzfalat? Ha igen kérdezném tõlle, hogy elindul-e neki az új verzió/3.6 cbd/. Mert nekem állandón leállítja magát! Ha valaki tud segíteni és tudja, hogy mi lehet a gond annak megkérném a segítségét.
Nem run, hanem nem jutok el odáig, hogy az alkönyvátrban elinítsam a file-t.
egy karnyújtásnyira vagyok, hogy elindítsam a setup-ot, de nem....
nos. nálam is hasonló gondok voltak. elszállt az elsõdleges vinyóm, amin XP volt. a másodlagoson csak progik, de azt isátkonvertáltam NTFS-re FAT32-rõl. Daemonnal a munkahelyi gépemrõl bemountoltam az ISO-t, majd kimásoltam a másodlagos vinyómra. a 6 lemezes boot disket betöltöm, majd hibajavítás. Ilyenkor ad egy kábé 30 szóból álló dos-szerûséget,de...De az istennek nem tudok alkönyvárat váltani és nincs run!!! parancs se. vazzz.
Igen.
cpanel->admintools->computer management->disk management, és ott átállogatod. (csak a boot particiot nem lehet átállitani.
De vigyázz, mert installált progik lehet nem találják meg magukat utána, ha átállitod a betüjelet alattuk!
cpanel->admintools->computer management->disk management, és ott átállogatod. (csak a boot particiot nem lehet átállitani.
De vigyázz, mert installált progik lehet nem találják meg magukat utána, ha átállitod a betüjelet alattuk!
Azért nem ismeri fel, mert a DOS (amivel bootolsz) nem tudja az NTFSt.
Meg kell fdiskelni a winyót, és akkor majd tudod formázni újra, aminek akarod.
Vagy berakod az XP telepitõ CDt, és arról lehet NTFSt is.
Meg kell fdiskelni a winyót, és akkor majd tudod formázni újra, aminek akarod.
Vagy berakod az XP telepitõ CDt, és arról lehet NTFSt is.
Sziasztok!A problémám:NTFS fájlrendszerü vinyot hogy lehet formázni?Mikor FAT32-es volt ugy csináltam hogy floppiról bootoltam (98 indito)aztán format c: és kész.NTFS-nél bootolás után fel se ismeri a vinyot.Köszönöm
A StyleXP skinezo progibol vmi crackelt valtozatot honnan lehet letolteni (ami mukodik is)?
Üdv! Gondolom tudjátok, hogy WinXP-be már nincs alapból benne az ASPI driver. Viszont AudioCD-t szeretnék grabbelni, és ehhez kéne. Már leszedtem az Adaptec honlapjáról, de nem sikerül feltelepíteni. Tudna vki segíteni?
Itthon az egyik gépemen 98SE,a másikon Home Edition van.
A két gép routerbe csatltkozik,így tudok mindkettõvel internetezni egyszerre.
A problémám,hogy nem 'látja' egymást a két gép,amióta a Home Edition van fenn.
Amíg 98SE-98SE volt fenn,addig nem volt semmi gond...
Szóval a kérdésem:miért nem látják egymást a számítógépek?
A két gép routerbe csatltkozik,így tudok mindkettõvel internetezni egyszerre.
A problémám,hogy nem 'látja' egymást a két gép,amióta a Home Edition van fenn.
Amíg 98SE-98SE volt fenn,addig nem volt semmi gond...
Szóval a kérdésem:miért nem látják egymást a számítógépek?
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
Magyarhoz magyar.
Hali!
Lenne 1 nagy gondom. Tegnap át kellett tennem a fõ vinyomat 1 másik XPs masinába Slave-nek. Viszont mióta visszapakoltam mindent, azóta nuku hang a köv hibával:
Crossfading DirectSound output v1.36 Error
Bad Direct sound driver...
Azóta feltettem a DirectX9et megint, de az sem segített.
Nincs vkinek használható ötlete???
Lenne 1 nagy gondom. Tegnap át kellett tennem a fõ vinyomat 1 másik XPs masinába Slave-nek. Viszont mióta visszapakoltam mindent, azóta nuku hang a köv hibával:
Crossfading DirectSound output v1.36 Error
Bad Direct sound driver...
Azóta feltettem a DirectX9et megint, de az sem segített.
Nincs vkinek használható ötlete???
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Most raktam fel a napokban az XP-t egy frissen formázott vincsire, de van egy kis probléma:
Leállításnál nem kapcsol le automatikusan a gép, a "Mostmár kikapcsolhatja a gépet" szövegnél megáll, amíg manuálisan ki nem kapcsolom. XP(és formázás) elõtt win98 volt fent gépen, azzal tökéletesen leállt a gép magától.
Nézegettem a beállításokat, de sehol nem találtam erre opciót. Mi a megoldás szerintetek erre a gondra?
Leállításnál nem kapcsol le automatikusan a gép, a "Mostmár kikapcsolhatja a gépet" szövegnél megáll, amíg manuálisan ki nem kapcsolom. XP(és formázás) elõtt win98 volt fent gépen, azzal tökéletesen leállt a gép magától.
Nézegettem a beállításokat, de sehol nem találtam erre opciót. Mi a megoldás szerintetek erre a gondra?
Telepítés elején kéri a Raid vezérlõprogit telepíteni.Aszt hiszem F6 billentyû!Majd a floppyn levõ HPT371 UDMA/ATA133 Controller
Device Drivers megfelelõ változatát telepíted.Innentõl továb egyszerû
Device Drivers megfelelõ változatát telepíted.Innentõl továb egyszerû
Szia Magyarember2! Lehet hogy elkéstem, nekem a következõvel mûködik, és nagyon király a CloneCD.
Név: wosky
Serial :0F1B19A96EDC9C11B4A312817E7FC52A349694C447D8E08E02A489328FD8F00F3E9E1E49862D46A7D7AB39A199
D9F1D4686B7C4D644C1C1A6D4705FFBE11
Remélem sikerül.
Név: wosky
Serial :0F1B19A96EDC9C11B4A312817E7FC52A349694C447D8E08E02A489328FD8F00F3E9E1E49862D46A7D7AB39A199
D9F1D4686B7C4D644C1C1A6D4705FFBE11
Remélem sikerül.
sziasztok
lehet,hogy már kérdezte vki ,de nincs idõm végigolvasni a beírásokat.
Hogyan lehet Raid vezérlõre kötött vinyíóra XP-t installálni ?
Ha elindítom a bootos XP installt, akkor nem látja a raid-es vinyót és nincs hova installálnia... kilép.
Ha viszint felteszem udma66ra és install után átdugom a raidra, akkor bootkor lefagy.
lehet,hogy már kérdezte vki ,de nincs idõm végigolvasni a beírásokat.
Hogyan lehet Raid vezérlõre kötött vinyíóra XP-t installálni ?
Ha elindítom a bootos XP installt, akkor nem látja a raid-es vinyót és nincs hova installálnia... kilép.
Ha viszint felteszem udma66ra és install után átdugom a raidra, akkor bootkor lefagy.
Te milyen windózt használsz, mert nekem XP-ben semmi gond nem volt, viszont vmi hasonlót ki írt a 98-ban ,de ott is feltette, és végre nincs POPÁP

Boot: jelentése csizma. A rendszer betöltéséhez szükséges programokat tároló szektor. Tehát neked most a hdd-bõl kell egy darab?
Frissitsd windowsupdaterõl az IEt.
xp-s drivert teszel fel, vagy azt, amire te úgy érzed, hogy jó?
esetleg hivatalos drivert nézni hozzá xp-hez, ill. ha eddig is az volt, akkor másikat...
esetleg hivatalos drivert nézni hozzá xp-hez, ill. ha eddig is az volt, akkor másikat...
Nos meoldottam, mit az latszik is😊
Nem volt nehez , ha erdelel valakit meg osztom vele szivesen
Nem volt nehez , ha erdelel valakit meg osztom vele szivesen
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy lehet a "start" gomb feliratat megvaltoztatni? Tudom hogy kell valami prg hozza, de melyik?
Koszi
Nem tudja valaki, hogy lehet a "start" gomb feliratat megvaltoztatni? Tudom hogy kell valami prg hozza, de melyik?
Koszi
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Én nem formatált merevlemezre rakom az baj?És hogy,hogy ne menjek vissza a bios-ba??
Nyomj egy resetet,és ne menj vissza a biosba. Ha igaz, akkor elkezdõdik a telepítés második fázisa, ha nem, akkor format, és kezd ujra.
Lenne egy nagy gondom a telepítéssel(prof.).Szóval BIOS first boot device:cdrom.OK.Boot atapi cdrom-ról,enter.Kék képernyõ :másolgat(billenytyûzet illesztõprogram ....´)Ezt befelyezi nagy fekete üres képernyõ,bal felsõ sarokban a kurzor villog és semmi.
MI A GOND???
ELÕRE IS KÖSZI!
MI A GOND???
ELÕRE IS KÖSZI!
Meg beletettek 1-2 biztonság javítást 😄 Amúgy már feltettem, próbálkoztam a reg átrírásával, de nem nagyon jött össze, annyit sikerült elérni, h nem akrta lementeni, hanem szöveként jelenítette meg 😞 És nem csak csak az ie-nél van így, sem az ns,sem az opera alatt nem megy, õk is szövegként jelenítik meg.
mért akarod feltenni ?? nem jó semmire csak kiszedtek belõle egy két Java cuccot asszem
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hy!
ezzel mit tudok kezdeni egy újraindításon kívül ??
ezzel mit tudok kezdeni egy újraindításon kívül ??
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
1 reinstall után újra felraktam az sp1-et, és ha az ie-ben meg akarok nyitni egy php-t, akkor le akraja menteni 😞 Tudtok vmi megoldást?
ööö .. ez most beugratós kérdés? 😊
hát egyszerû: bejelentkezéskor a rendszergazda nevet/jelszót kell beírni. 😊
ha meg mint rendszergazda használod a géped, akkor ezt a lépést kihagyva vedd tulajdonba a mappákat 😊
hát egyszerû: bejelentkezéskor a rendszergazda nevet/jelszót kell beírni. 😊
ha meg mint rendszergazda használod a géped, akkor ezt a lépést kihagyva vedd tulajdonba a mappákat 😊
Tudna valaki adni nekem egy olyan xp prof. cd-kyt(nem corp.) amivel sp1a-t fel tudok tenni?
Próbáld megy, hogy rendszergazdaként lépsz be a gépbe, saját tulajdonba veszed a mappát, és utána menj bele.
Nagy valószínûséggel a szolgáltatótól kellett volna kapjál egy install CD-t. Én legalább is a Datanettõl kaptam.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Két dologban kérnék segítséget:
az egyik az, hogy hogy tudom eltûntetni a reget-t a registry-bõl, hogy ne számoljon vissza az indításkor, illetve, hogy tudtok-e adni nekem nem shareware reget linket?
köszi elõre is
az egyik az, hogy hogy tudom eltûntetni a reget-t a registry-bõl, hogy ne számoljon vissza az indításkor, illetve, hogy tudtok-e adni nekem nem shareware reget linket?
köszi elõre is
[...] Te romboló állat! Te sátán!
A crackek kozt volt 1 reg. cleaner, de sajna azzal se lett jobb. Crack ide, serial oda, csak szurke marad az irasi es masolasi funkciogomb, tovabbra is csak iso filet lehet csinalni. Vmi 5let? Esetleg 1 kiprobalt, mukodo serial vkinek?
VAn-e olyan program amivel felé tudnám telepíteni a sp1-et? met a cd key miatt nem megy
vagy meghal, vagy nem.
gyanús, hogy újra kell tenni a rendszert, anélkül sose lesz 100%-os...
gyanús, hogy újra kell tenni a rendszert, anélkül sose lesz 100%-os...