Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek! XP alatt valaki használja a BlackICE tûzfalat? Ha igen kérdezném tõlle, hogy elindul-e neki az új verzió/3.6 cbd/. Mert nekem állandón leállítja magát! Ha valaki tud segíteni és tudja, hogy mi lehet a gond annak megkérném a segítségét.
Nem run, hanem nem jutok el odáig, hogy az alkönyvátrban elinítsam a file-t.

egy karnyújtásnyira vagyok, hogy elindítsam a setup-ot, de nem....

nos. nálam is hasonló gondok voltak. elszállt az elsõdleges vinyóm, amin XP volt. a másodlagoson csak progik, de azt isátkonvertáltam NTFS-re FAT32-rõl. Daemonnal a munkahelyi gépemrõl bemountoltam az ISO-t, majd kimásoltam a másodlagos vinyómra. a 6 lemezes boot disket betöltöm, majd hibajavítás. Ilyenkor ad egy kábé 30 szóból álló dos-szerûséget,de...De az istennek nem tudok alkönyvárat váltani és nincs run!!! parancs se. vazzz.

Igen.

cpanel->admintools->computer management->disk management, és ott átállogatod. (csak a boot particiot nem lehet átállitani.

De vigyázz, mert installált progik lehet nem találják meg magukat utána, ha átállitod a betüjelet alattuk!
Azért nem ismeri fel, mert a DOS (amivel bootolsz) nem tudja az NTFSt.

Meg kell fdiskelni a winyót, és akkor majd tudod formázni újra, aminek akarod.

Vagy berakod az XP telepitõ CDt, és arról lehet NTFSt is.
Sziasztok!A problémám:NTFS fájlrendszerü vinyot hogy lehet formázni?Mikor FAT32-es volt ugy csináltam hogy floppiról bootoltam (98 indito)aztán format c: és kész.NTFS-nél bootolás után fel se ismeri a vinyot.Köszönöm
A StyleXP skinezo progibol vmi crackelt valtozatot honnan lehet letolteni (ami mukodik is)?
CybearBoy
Üdv! Gondolom tudjátok, hogy WinXP-be már nincs alapból benne az ASPI driver. Viszont AudioCD-t szeretnék grabbelni, és ehhez kéne. Már leszedtem az Adaptec honlapjáról, de nem sikerül feltelepíteni. Tudna vki segíteni?

Itthon az egyik gépemen 98SE,a másikon Home Edition van.
A két gép routerbe csatltkozik,így tudok mindkettõvel internetezni egyszerre.
A problémám,hogy nem 'látja' egymást a két gép,amióta a Home Edition van fenn.
Amíg 98SE-98SE volt fenn,addig nem volt semmi gond...
Szóval a kérdésem:miért nem látják egymást a számítógépek?

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

Magyarhoz magyar.
kozso
Hali!

Lenne 1 nagy gondom. Tegnap át kellett tennem a fõ vinyomat 1 másik XPs masinába Slave-nek. Viszont mióta visszapakoltam mindent, azóta nuku hang a köv hibával:

Crossfading DirectSound output v1.36 Error

Bad Direct sound driver...

Azóta feltettem a DirectX9et megint, de az sem segített.
Nincs vkinek használható ötlete???

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

GregSB
THX!

lck
2 oprencer: multiboot 1ik xp másik 98. Ha jáccassz: 98, ha gyönyörködni akarsz: xp.
PetruZ
Settings - Display - Screen Saver - Power - APM, kapcsold be.
GregSB
Most raktam fel a napokban az XP-t egy frissen formázott vincsire, de van egy kis probléma:

Leállításnál nem kapcsol le automatikusan a gép, a "Mostmár kikapcsolhatja a gépet" szövegnél megáll, amíg manuálisan ki nem kapcsolom. XP(és formázás) elõtt win98 volt fent gépen, azzal tökéletesen leállt a gép magától.

Nézegettem a beállításokat, de sehol nem találtam erre opciót. Mi a megoldás szerintetek erre a gondra?

mekkmester
Itt látható!
http://fae.abit.com.tw/eng/faq/qa/2001/2001102402.htm
mekkmester
Telepítés elején kéri a Raid vezérlõprogit telepíteni.Aszt hiszem F6 billentyû!Majd a floppyn levõ HPT371 UDMA/ATA133 Controller
Device Drivers megfelelõ változatát telepíted.Innentõl továb egyszerû
Szia Magyarember2! Lehet hogy elkéstem, nekem a következõvel mûködik, és nagyon király a CloneCD.
Név: wosky
Serial :0F1B19A96EDC9C11B4A312817E7FC52A349694C447D8E08E02A489328FD8F00F3E9E1E49862D46A7D7AB39A199
D9F1D4686B7C4D644C1C1A6D4705FFBE11

Remélem sikerül.
sziasztok

lehet,hogy már kérdezte vki ,de nincs idõm végigolvasni a beírásokat.
Hogyan lehet Raid vezérlõre kötött vinyíóra XP-t installálni ?
Ha elindítom a bootos XP installt, akkor nem látja a raid-es vinyót és nincs hova installálnia... kilép.
Ha viszint felteszem udma66ra és install után átdugom a raidra, akkor bootkor lefagy.

shaba23
kösz!!
shaba23
Hol lehet kikapcsolni a cdrom autostartját?
PetruZ
A misterxp.uw.hu oldalon van egy, ott le van írva a Nero-hoz a boot mûködõ összeállítása is.
DayWalker
Te milyen windózt használsz, mert nekem XP-ben semmi gond nem volt, viszont vmi hasonlót ki írt a 98-ban ,de ott is feltette, és végre nincs POPÁP

DayWalker
2XP
Boot: jelentése csizma. A rendszer betöltéséhez szükséges programokat tároló szektor. Tehát neked most a hdd-bõl kell egy darab?

2XP
??? Mi kell neked? Boot szektor?

Frissitsd windowsupdaterõl az IEt.
xp-s drivert teszel fel, vagy azt, amire te úgy érzed, hogy jó?
esetleg hivatalos drivert nézni hozzá xp-hez, ill. ha eddig is az volt, akkor másikat...
Kim Basinger
Nos meoldottam, mit az latszik is😊

Nem volt nehez , ha erdelel valakit meg osztom vele szivesen

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Kim Basinger
Sziasztok

Nem tudja valaki, hogy lehet a "start" gomb feliratat megvaltoztatni? Tudom hogy kell valami prg hozza, de melyik?

Koszi

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Én nem formatált merevlemezre rakom az baj?És hogy,hogy ne menjek vissza a bios-ba??

Nyomj egy resetet,és ne menj vissza a biosba. Ha igaz, akkor elkezdõdik a telepítés második fázisa, ha nem, akkor format, és kezd ujra.
Lenne egy nagy gondom a telepítéssel(prof.).Szóval BIOS first boot device:cdrom.OK.Boot atapi cdrom-ról,enter.Kék képernyõ :másolgat(billenytyûzet illesztõprogram ....´)Ezt befelyezi nagy fekete üres képernyõ,bal felsõ sarokban a kurzor villog és semmi.

MI A GOND???
ELÕRE IS KÖSZI!

Ramore
Win XP tûzfalát hol lehet kikapcsolni?
2XP
Meg beletettek 1-2 biztonság javítást 😄 Amúgy már feltettem, próbálkoztam a reg átrírásával, de nem nagyon jött össze, annyit sikerült elérni, h nem akrta lementeni, hanem szöveként jelenítette meg 😞 És nem csak csak az ie-nél van így, sem az ns,sem az opera alatt nem megy, õk is szövegként jelenítik meg.

[HUN]PAStheLoD
mért akarod feltenni ?? nem jó semmire csak kiszedtek belõle egy két Java cuccot asszem

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ctrl+alt+del és felhasználóváltás vagy WinKey+L

[HUN]PAStheLoD
hy!

ezzel mit tudok kezdeni egy újraindításon kívül ??

2XP
1 reinstall után újra felraktam az sp1-et, és ha az ie-ben meg akarok nyitni egy php-t, akkor le akraja menteni 😞 Tudtok vmi megoldást?

Bruce Lee
ööö .. ez most beugratós kérdés? 😊
hát egyszerû: bejelentkezéskor a rendszergazda nevet/jelszót kell beírni. 😊
ha meg mint rendszergazda használod a géped, akkor ezt a lépést kihagyva vedd tulajdonba a mappákat 😊
Tudna valaki adni nekem egy olyan xp prof. cd-kyt(nem corp.) amivel sp1a-t fel tudok tenni?
Bruce Lee
Próbáld megy, hogy rendszergazdaként lépsz be a gépbe, saját tulajdonba veszed a mappát, és utána menj bele.
batman
Nagy valószínûséggel a szolgáltatótól kellett volna kapjál egy install CD-t. Én legalább is a Datanettõl kaptam.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
Két dologban kérnék segítséget:
az egyik az, hogy hogy tudom eltûntetni a reget-t a registry-bõl, hogy ne számoljon vissza az indításkor, illetve, hogy tudtok-e adni nekem nem shareware reget linket?
köszi elõre is

[...] Te romboló állat! Te sátán!

A crackek kozt volt 1 reg. cleaner, de sajna azzal se lett jobb. Crack ide, serial oda, csak szurke marad az irasi es masolasi funkciogomb, tovabbra is csak iso filet lehet csinalni. Vmi 5let? Esetleg 1 kiprobalt, mukodo serial vkinek?
VAn-e olyan program amivel felé tudnám telepíteni a sp1-et? met a cd key miatt nem megy
vagy meghal, vagy nem.
gyanús, hogy újra kell tenni a rendszert, anélkül sose lesz 100%-os...