Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
gyorsan valaki help!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
az nem megoldás hogy felteszem a 98at,és ráfrissítek xp-vel?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
"Akkor a most mûködõ win alól szedd le és utána particionáljad" nem értem

Matthewpamer
home edition volt elötte,most professionalt akarok

Matthewpamer
miért írja hogy nincs xp-vel kompatibilis partício?

Met
Akkor a most mûködõ win alól szedd le és utána particionáljad.
Mi volt elõtte rajta, hogy nem szereti az xp?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Matthewpamer
mert vannak fontos cuccaim azon.

Matthewpamer
az összes partíciot töröljem?????
amúgy azt írja ki hogy:ez a lemez nem tartalmaz windows xp-vel kompatibilis partíciot.

Met
Aztán hozz létre partíciót és formázd le

Met
Töröld a particiókat

Matthewpamer
akkor tehát:
csak a 120-ast haggyam bent,utána bootol a cdrõl,és telepítsem?de nem engedi

Matthewpamer
azt írja ki,hogy nincs a partícion windows-xpvel komaptibilis valami

Met
Csak azt a vinyót hagyd a gépben amire kell az xp, bootolj a telepítõ cdrõl, particionálj, formázz, telepíts.

Matthewpamer
na most van elegem.nem írtam oda hogy van egy 20-as vinyóm is amin most van a windows.és ugy akarom hogy a 120-ason lesz a windows,80-as meg mobilrackben lesz.sikerült feltelepítenem a 15gb-os partíciora a windowst,de csak úgy,hogy ha bent volt a 20-as.kivettem,és akartam indítani a gépet,erre kiírja hogy nincs windows.

Met
sokat segítesz a valamit kiír-el

Devids Pro
mit ír ki?
Matthewpamer
valaki help!van egy 120-as+80-as vinyóm a gépben,és a 120ason van 3 partício,egy 70-es,15ös,és egy 30-as.a 15öst leformatáltam ntfs-be és nem engedi feltelepíten rá a windowst,mert valamt kiír.valaki HELP

Miben más a windows xp proffessional corporate edition a sime pronál?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

0ppika
Hát ha nincs beállítva hogy legyen rendszervisszaállítás, akkor a könyvtárak üresek.
Toltal commanderben jobb klikk a könyvtárra, tulajdonságok, megosztás, a hálózati megosztásnál jelöld be hogy mappa megosztása, és akkor beletudsz menni.

http://epica.nl

shaba23
Most nincs rendszervisszaállításom mentve. Nosrton meg csak tûzfal van most. Ebbe a System volume information könyvtárbva hogy tudok belemenni? Total Commanderben nem tudom kinyitni
0ppika
Szerintem a rendszer visszaállításához szükséges fájlok foglalnak el helyet, de nem ennyit. Azok minden partición a System volume information könyvtárakban vannak. Ezeket kiürítheted úgy, hogy kikapcsolod a rendszer visszaállítást és utána meg vissza, de akkor már nemtudod visszaállítani.
Vagy nincs valami norton systemwork progid? Lehet hogy az tartja a sok törölt cuccot a lomtárban.

shaba23
gondolom ez a szakadás nem vonatkozik a kapcsolat bontására? azaz ha én megszakítom a kapcsolatot nem fog újra konnektelni? (kipróbáltam, nem konnektelt, de nemtom hogy ez így normális, vagy csak a funkció nem mûxik 😊
shaba23
kösz 😊

A másik, hogy a 100gigás partíciómon van 43 giga szabad hely és 44 giga cucc..viszont az csak 87 giga..
szóval a kérdésem, hogy hol lehet a maradék 13 giga?
0ppika
A hálózati kapcsolatoknál rámész a netkapcsolat tulajdonságaira és ott a beállításoknál bejelölöd hogy vonalszakadás esetén újratárcsázzon.

shaba23
tsõ
olyan kérdésem lenne, - ha már a szolgáltatóm nemtudja megcsinálni a netemet, hogy ne szakadjon meg - hogy hogyan tudom beállítani windózban, hogy szakadás esetén automatikusan visszakonnekteljen. Ami az explorer beállításaiban van, az nem akar mûködni 😊
köszi
qwert
Köszönöm, sikerült.

PetruZ
Display properties - Desktop fül - bal alul Customize Desktop gomb.
qwert
Hali! Hogyan lehet lecserélni a lomtár ikonját?

0ppika
Vezérlõpult/Hálózati kapcsolatok: új kapcsolat létrehozása, tovább, tovább, kézzel állítom be a kapcsolatot, kapcsolódás felhasznélónevet és ... (a 2.), beírsz akármilyen nevet, ide pedig a szolgáltatótól kapott felhasználónevet és jelszót.

Valaki irja már le lépésrõl lépésre hogy kell XP-re feltenni az ADSL-t,mert sehogy nem akar menni a telepités.

Kösz!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

PetruZ
A hardveres gyorsítás be van kapcsolva (mediaplayer - options)? A DirectX/OpenGL rendesen fel van téve (dxdiag)? Nekem olybá tûnik, hogy szoftveresen fut mindkettõ, azért szaggat ennyire.
PetruZ
Nálam az alap vinyón hét partíció van és bárhová telepíthetek bármit, simán elindul. Az általad írt játékok is gond nélkül futnak a C-tõl eltérõ ntfs partícióról. Ez valami nagyon elvarázsolt egy hiba lehet...
system/advanced/enviroment variables
a system-ben add meg enviroment pathnak azokat a directorykat ahol a jatekaid vannak, tehat azok gyoker konyvtarat.

pl d:/games/sacred;d:/games/Call of Duty;

bar enelkul is el kene indulniuk, de hatha ez segit.
tehat a path-ot kell editalni, szerintem eleg a useret is.(felso ablak)

az is lehet mas a gond.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Üdv mindenkinek!
A problémám a következõ: Win XP SP1 van a C: meghajtómon. A játékaimat a D:-re rakom fel, de a zöme nem indul el. Ha viszont a C:-re installálom ugyanazokat a játékokat akkor gond nélkül szaladnak. A fájlrendszer azonos XPalapú minden meghajtón, a kompatibilitás varázsló se segített. Pld.:a Neverwinter Nights fut a D:-rõl, de a Sacred, a Greyhawk, a Call of Duty, a GTA3 csak a C:-rõl hajlandó. Kérem segítsetek ha tudtok. Köszi!

plz help.nagyon kéne,mert meghalok.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

fifi
chkdsk/f a command-ban

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

qwert
Helló! Az utóbbi idõszakban kikapcsoláskor az gép nem áll le, hanem az a screen jelenik meg, hogy "most már kikapcsolhatja a gépet" - winxp. Elõzõleg rendesen downolt, most meg megmarhult. Semmit nem állítottam át rajta, hozzáteszem, a fiam is szokta használni. Mi lehet a baj, illetve hol lehet módosítani a leállítási funkciót?

Tono34
Töltsél hozzá crack-et.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csacsi
Sziasztok, hogy tudom aktiválni a nem éppen legális windows xp proffesionalt?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

0ppika
Helló.
Azvolna a problémám, hogy valaki itt valaki a fórumban berakott valami linket hogy nézzük meg(állítólag vírus volt), persze én megnéztem. Azóta nemtudok kijelentkezni és kilépni sem a windows-ból, és ha ctrl+alt+del -et nyomok, akkor egy pillanatra beugrik a szokásos ablak, de rögtön elis tûnik. A vírusírtõ nemtalált semmit, mi lehet ez? Légyszi valami ötletet.

lck
THX Petruz!
Majd tanulmányozom az oldalt.
PetruZ
http://www.robvanderwoude.com/regedit.html
lck
A kérdésem talán nem ide való de nem akarok új topic-ot nyitni ez ügyben

szóval:

Szerintetek lehet-e a rendszerleíró adatbázis egy bejegyzésének exportálását úgy elvégezni, hogy közben nem nyitjuk meg a regedit-et ? Arról lenne szó, hogy egy bejegyzést gyakran exportálok szövegfájlba. Milyen jó lenne ha mondjuk csak elindítanék egy bat- fájlt és az ezt elvégezné egy kattintásra. Elegáns lenne hogy nem kellene megnyitni a regeditet, a bejegyzést megkeresni és exportálni.

Valami ilyesmire gondolok a parancssorban pl. hogy:

regedit /export

Persze ez így nem mûködik. De hátha van rá valami ötletetek.
De milyen xp-s patch???
Más játékoknál nem igazán,de most nézem,hogy a Sacred nevü gamában a video darál,de rettenetesen😞(
Akadozva megy nagyon.
Eddig le sem birtam játszani,most upgradeltem a win.media playert.Ekkor már láttam a videokat is,de most rettentöen akad.A videofilmek is akadnak.
Söt megnéztem a q3 is darál,de rendsen😞(
Szal ugy tünik minden akad😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

0ppika
Mondom,lehet hogy valami xp-s patch kell neki, más játékoknál van ilyen, lehet ennél is.

Nem hiszem,hogy a játékkal van baj,mert eddig ME alatt simán ment gond nélkül.A videokártya ugyan az.A különbség,hogy az 1000-es proci helyett van benne 2800+ és Me helyett xp.Ja és +256ddr ram.
Szal nem értem miért csinálja.Lehet a PANDA genyozik vele ennyire???De miért foglalkozik vele,mikor csak simplán a gépemen játszok??

Ha mirror RAID-ben fut, kiveheted alóla az egyik rendszervinyót. Ha nem rendszervinyót akarsz cserélni, akkor elõször csatold le a lemezkezelõben, majd húzd ki a racket, tegyed be a másik vinyót - elvileg automatikusan fel fogja ismerni...

Persze mindezt csak saját felelõsségre, vagy mûxik, vagy tönkremegy valami.😊) Néhányszor próbáltam, nálam mûködött a dolog (ASUS TUSL2C alaplap), de nem forszíroztam késõbb... Az IDE-t nem hotswapre tervezték.

0ppika
De ha másikat teszel be, akkor azt a bios nem látja és szerintem nemlesz jó.

janos666
Hátha benyomod készenléti állapotba a gépet akkor elvileg lehet.
0ppika
Lehet, valami progi kell hozzá, ami az alaplap IDE vezérlõ részéval csinál valamit! 😊