Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar XP alá fel lehet telepíteni angol WMP-t?
Elõbb megpróbáltam manuálisan letörölni, ki is pucoltam a könyvtárát a Program Files-ból, feltelepítettem az angol Media Playert-t, de amikor megnyílt magyar nyelvû volt, és nem lehetett hozzá feltelepíteni az angol javítást.
Most hogy van ez?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
És mivel akadna az integrált kártya???
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Még van 1 tippem.Mi van ha az a baj,hogy 2 különbözö tipusu ddr ram van a gépemben.A boltban aszonta az elado,hogy jolenne ha bevinném,és akkor ugy rendelne hozzá egy ugyanolyat.Én inkább elhoztam egy másikat,és ha nem megy akkor visszaviszem,és rendelhet.Namost nekem kapásbol elindult a 2 ram egymás melett ugyhogy erröl enyit,és helovan tojtam rá,mert megy rendesen semi fagyás vagy reset,illetve hibaüzenet.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ezeket hogy kell eltávolítani?
az lenne a problémám,h mikor rámegyek a "kijelentkezés"-re akkor
egy ide ig nem csinál semmit,mej egy fekete képernyõ ugrik be.
mit lehet tenni?
1-2 mp-re 17000
utána 1-2re 13000
3-5re 11000
És utána 9-10000 körül tolja végig.
A noddal egyébként is gáz van a frissítések terén, mert csak érvényes acc-cal lehet, szemben a NAV-val 😊
shit happens
Jöttek a hibák dögivel.
- A Total Commander kb. 1 perc után indult el. Kiírta a startupscreent, aztán semmi. Néztem hálózattal, anélkül, semmi. Kikapcsoltam mindkettõt, akkoris ez volt. Semmilyen vírus, reklám nem volt a gépen (a spybot ill. adaware szerint). Elõzményként annyi hozzátartozik, hogy reinstall elõtt felraktam a NOD-ot, és akkor kezdõdött a Total Commander rejtélyes lassulása.
- Winamp-al csütörtök esténként meg szoktam hallgatni Armin van Buuren szokásos livesetjét egy netrádióról élõben. Most nem tudtam, mert bármelyik szerverhez kapcsolódtam, kb. 10 sec-enként 1 secre megszakadt a kapcsolat 1 pillanatra (a lejátszásban). Hiába lõttem ki a tûzfalat/vírusírtót...
Megnéztem más rádióval is, magyarral is, azokkal is ez volt. Mindig azonos idõközönként állt le.
Na itt lett elegem, reinstall. Vissza a régi NAV, ill egy új firewall: SyGate. Azóta nincs semmi bajom... 😊)
shit happens

chkdsk /f
lehet hogy ujra kell indítanod a gépet!!
beirod: cmd
felugrik eg yfekete ablak
beírod: chkdsk /?
ez kilistázza a chkdsk kapcsolóit! ha magyar XP-d van akkor magyarul. Így megtudod hogy mit mire használhastz!
amugy mire kellene??
Viszont van chkdsk
/? láthatod a paramétereket is.
windows könyvtárba nem találom.
xscan_xp ilyet találok, de exe -ben ilyet sem.
De egyszerüen nem tudok rájönni mi a baj.Eddig milleneum volt ,és gond nélkül szalagdgált minden.A haver unszolására tettem fel xp-t,merthogy gyorsabb lesz tölle a gép.Mivel nem formatáltam (kell sok dolog a gépröl) ezért nem értem,hogy miért szarakszik ez a genyo.De nagyon idegesít.
Lock On-nál ez segytett Lehet gyökérül van megoldva a driver
Szóval segítség kellene. mitõl van az, hogy Kedvesem gépén kábelTV-s internetkapcsolattal ha Windows Millenium van fennt gond nélkül lehet internetezni amint Xp kerül fel az explorer megnyitásakor egyszerûen újraindul a rendszer.. RPC patch fel lett téve ami a Blaster ellen védene...
Ötletek????
"A másik bitgentyû a hardveres gyorsítás, ez pedig a Display properties - Settings - Advanced - Troubleshooting-nál érhetõ el. Itt a Hardware acceleration csúszka a Full-on kell legyen."
kicsit bajban vagyok,mert magyar a mediaplayerem,de ahogy néztem minden "csik" a full felé van tolva teljesen.Szal egyszerüen nem értem.A dxdiag-ban meg minden enable alapbol.
Nembiztos hogy jó helyre írok, de az az én nagy gondom hogy az XP wordpad-je valamiért sz*r ahogy van. És lehet-e olyan hogy a '98-as Windóz WordPad-jét valahogy megbuverálni XP-re?
Lehet hogy lehetetlent kérdeztem. (nem röhögni😊)
A másik bitgentyû a hardveres gyorsítás, ez pedig a Display properties - Settings - Advanced - Troubleshooting-nál érhetõ el. Itt a Hardware acceleration csúszka a Full-on kell legyen.
A DxDiag-nál pedig a Display fülön a három "DirectX features" Enabled állapotban kell legyen.
Annyit csináltam,hogy lefuttatam egy dxdiag-ot,de ott minden ok volt.
A mediaplayerben meg csak a software-es beállitás van sajna nem engedi átteni.Hogyan oldjam meg hogy át birjam rakni???
Mert elvileg ahol van ott minden be van pipálva(kivéve eggyet a felette levö 3bol,az elsö).
winmedia9 van fenn a legfrisebb verzioval.Most frissitettem.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
1,5 éve megy gond nélkül a HOme-om, pedig kap tõlem rendesen.
Registry pucolás gyakran, néha egy kis spyware írtás, meg egyéb pucolgatás.
semmi baj vele...., a legjobb az NT után....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
már nagyon elegem van...asszem leviszem egy pc boltba,azt csinálják meg.