Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az üzenet akkor jön ki ha törlni akarom a mappát. A mappákba már semmi nincsen de nem engedni törölni. És ez jópár mappánál így van.
Ez lehet vírus??? vagy valami hiba??? Múlthét szerdán lett újrarakva az Xp úgyhogy nem tudom mi lehet vele a gond.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
es integrald a meglevo windozodba.
http://www.neowin.net/articles.php?action=more&id=46
es maris nem kell toltogetni holmi integralt warez xpket
*hihi ** *
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem lesz semmi gond.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Egyszerûen nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre például mircel, ventrillóvall , the all seeing eyel, tehát semmlyen programmal nemtok egy külsõ serverre csatlakozni. Op rendszerem Win xp SP2-vel. Nem használok tûzfalat és az xp-s sincs bekapcsolva.
Nemrégfuttattam egy windows optimalizáló progit amibe reg cleaner megmindenféle dolog van. Valószinüleg utána cseszõdött el minden, de nem biztos. Akkor sem jó semmi ha visszaállitási pontra nyomom a windovzt. Nagyon segítsen valaki pliz.
HELP!!!
Egyik pillanatról a másikra eltûnt a DVD meghajtó a gépemrõl, újraindítás után sem jelenik meg. Új hardver keresése sem segít. Valami ötlet, sürgõs lenne!
Elõre is köszi!
egy xp-es gepröl a baratnom vszinu rendszerkonyvtarat torolt a nagy takaritasban mert elöször a lemezmeghajtot nem is merte fel a gep most meg mar el sem indul.
ha osszekotom a laptopommal, a kukabol vissza tudom-e allitani a dolgokat? (onnan nem törölte) leszedtem az O&O Unerase nevu progijat is hatha azzal menni fog. a kerdesem az h ha el sem indul akkor lathatom-e laptopomrol vagy be kell tennem egy masik gepbe??
köszi
Az alapértelmezett temp könyvtárat pedig a Control Panel - System - Advanced - Environment Variables gomb alatt tudod átírni (a TEMP és a TMP változókat át kell írni a felsõ és az alsó részen is). Egy újraindítás kell majd neki.
Lenne egy kérdésem, valószínûleg nagyon amatõr..😊 Particionálva van a vinyóm 3 felé. 2x17 giga és 1x2 giga. Az a gáz, hogy a C: a 2 gigás és a windows telepítése után marad rajta 800 mb üres hely. Ez jó is lenne, de akárhányszor letöltök, a windows autómtikusan a c:-re is menti a cuccot(hiába nem oda jelölöm ki), szóval most ott tartok, hogy hiába törlöm a "láthatatlan file-okat" maradt összesen 50 mb üres helyem a C:-n és emiatt szinte nem is tudok letölteni....😞 A "hely felszabadítása a merevlemezen opció" nem segít, mert szerinte már minde fölös cuccot leszedtem vele..😊 Dehát ez nem igaz, mert 600 mb valahol csak fent van..😞 Szóval ha tudnátok nekem ezügyben segíteni akkor nagyon hálás lennék. Köszi Rossi1
Nem tom volt-e már szó róla, hogy a sima SP2-re másnak felmegy-e a doom3,mert nekem az utolsó pillanatban a telepítés kilép és törli a telepített cuccot, mintha Cancel-t nyomtam volna.
Ha SP1 után rakom fel a Doom3-at, majd ezután az SP2-t, akkor fut a game.
Csak jó lenne úgy telélepíteni a WinXP-t, hogy elsõre az SP2-t rakjam rá, ne az SP1 után.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A következõ problémával küzdök XP alatt:
SB Live! hangkártyát használok felismeri, a driver telepítés gond nélkül lefut, de mindig ezt adja az eszköz állapotául:
Állapot: az illesztõprogram engedélyezve van, de nincs elindítva
Már többször újratelepítettem a drivert, de nem változott semmi.
Néztem a szolgáltatásokat is, de - elivelg - minden audioval kapcsolatos dolog fut.
/Az alaplapi hangkártya le van tiltva./
Ilyenkor mit lehet csinalni?
ON ERROR RESUME NEXT
if Wscript.arguments.count<1 then
Wscript.echo "Script can't run without VolumeProductKey argument"
Wscript.echo "Correct usage: Cscript ChangeVLKey.vbs ABCDE-FGHIJ-KLMNO-PRSTU-WYQZX"
Wscript.quit
end if
Dim VOL_PROD_KEY
VOL_PROD_KEY = Wscript.arguments.Item(0)
VOL_PROD_KEY = Replace(VOL_PROD_KEY,"-","") 'remove hyphens if any
for each Obj in GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}").InstancesOf ("win32_WindowsProductActivation")
result = Obj.SetProductKey (VOL_PROD_KEY)
if err <> 0 then
WScript.Echo Err.Description, "0x" & Hex(Err.Number)
Err.Clear
end if
Next
ezt egy notepadbe masold be, es adj neki .vbs kiterjesztest, majd parancssorbol futtathato. (akarmi.vbs ujxpkulcskotojelekkel)
sok sikert
És azokon más se,max ha bedugom egy idö után a gép lefagy,egy gamepad-ot probáltam müködésre birni ami másik gépen ment simán nekem meg nem.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Bár lehet hülyeséget mondtam, mert nem nagyon értem a kérdést.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Nem vagyok oothon ezekben a témákban
Épp most telepítettem fel az USB 2.0-ás driverét, de még mindig hányolja az illesztõprogramot. Tud vki segíteni? (SP2-esem van) PLS, vki segítsen 😞
AsszemJv16 PowerTools-ban az ilyen elavult bejegyzéseket ki lehet törölni.