Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Erre mit tudtok mondani????

Ez az üzenet akkor jön ki ha törlni akarom a mappát. A mappákba már semmi nincsen de nem engedni törölni. És ez jópár mappánál így van.

Ez lehet vírus??? vagy valami hiba??? Múlthét szerdán lett újrarakva az Xp úgyhogy nem tudom mi lehet vele a gond.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

szedj sp1 et a terminal.hu rol ( pl http://download.terminal.hu/search.php3?vrovat=50&p=24&o=cim vagy egy oldallal elorebb )

es integrald a meglevo windozodba.

http://www.neowin.net/articles.php?action=more&id=46

es maris nem kell toltogetni holmi integralt warez xpket

nemcsakfeel
de sp1 es boot XP cédé kéne, az úgy már kipróbálva hogy késõbb teszem fel az sp1 et, és úgy szar. ( nagy vinyónál elb++sza a partíciós táblát még sp1 el is)

*hihi ** *

jáj áztát inkább meghágyom nékije :-))))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Met
Ha szerencséd van akkor a fõnököd felesége is a nyakadba ugrik😄DD

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rendbenö !!444

lck
Tedd fel a fõnököd gépére azután jelentsd fel hogy nem jogtiszta oprencert használ. Ugyanis csak akkor mennek ha valaki feljelenti. Így tegyél !
<#nyes>

Met
Ha õt lesittelik Te lehetsz a fõnök😊)
Nem lesz semmi gond.

hehe, ha nálam lenne ez a helyzet letojnám, de fõnökömnek szedtem le, és nincs kedvem új állást keresni :-)))))

Met
Na jó ez nem igaz😄D

Met
Persze, az xp elküldi az ip címed a bsa-nak, azok bemérik, hogy hol vagy és már csöngetnek is az ajtódon.

Nosö, egy alap dolog érdekelne: ha pl valahol találok egy winxppro-t és használom neten származhat belõle vmi gubanc esetleg?

Mr Manson
rendszervisszaállítási pont?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Johnyy
a proginak nincs backupja????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
oprendszert ne torentrõl szedj!!!!!! Telepítsd fel az sp 1 et ha nincs 2-d és friddítsd fel a midrosoftnál

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ollie
Ha WinXP-re gondolsz, akkor sehogy.

nemcsakfeel
Hogy lehet a nyelvi fájlokat kicserélni???
Szlovák verzió jött le torrentrõl..

*hihi ** *

a shot
Helóztok, valami sürgõs segítség kéne, ime a problémám:

Egyszerûen nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre például mircel, ventrillóvall , the all seeing eyel, tehát semmlyen programmal nemtok egy külsõ serverre csatlakozni. Op rendszerem Win xp SP2-vel. Nem használok tûzfalat és az xp-s sincs bekapcsolva.
Nemrégfuttattam egy windows optimalizáló progit amibe reg cleaner megmindenféle dolog van. Valószinüleg utána cseszõdött el minden, de nem biztos. Akkor sem jó semmi ha visszaállitási pontra nyomom a windovzt. Nagyon segítsen valaki pliz.

ollie
És ég a ledje?

morfium
Sziasztok!
HELP!!!
Egyik pillanatról a másikra eltûnt a DVD meghajtó a gépemrõl, újraindítás után sem jelenik meg. Új hardver keresése sem segít. Valami ötlet, sürgõs lenne!
Elõre is köszi!
PetruZ
Ahhoz, hogy a kapcsolat mûködjön, a másik gépen is el kell indulnia valamilyen szintû kiszolgálónak. Azaz ha a gép már el sem indul, akkor semmilyen hátsó módzserrel (hálókábel, soros kábel, stb.) nem fogsz tudni hozzáférni. De ha kiszeded a vinyót és berakod egy másik XP-s gépbe, akkor látnod kell. Rendszerszintû törlésnél nem biztos, hogy bármilyen unerase csodaszoftver segíteni fog. A legbiztosabb megoldás, ha az XP telepítõ CD-rõl beboot-olsz (ha már az sem megy, akkor komolyabb hardverhiba lehet) és ott új telepítés helyett javítást kérsz. Ez szépen helyrepofozza a törölt dolgokat és újra indíthatóvá teszi az XP-t.
Sziasztok, tudna valaki segiteni?
egy xp-es gepröl a baratnom vszinu rendszerkonyvtarat torolt a nagy takaritasban mert elöször a lemezmeghajtot nem is merte fel a gep most meg mar el sem indul.
ha osszekotom a laptopommal, a kukabol vissza tudom-e allitani a dolgokat? (onnan nem törölte) leszedtem az O&O Unerase nevu progijat is hatha azzal menni fog. a kerdesem az h ha el sem indul akkor lathatom-e laptopomrol vagy be kell tennem egy masik gepbe??
köszi
PetruZ
Az Internet Options-on belül át is kell állítani az útvonalat, a sima kézi másolás nem elég, mert akkor újra a régi alapértelmezett könyvtárba kezd el dolgozni.
Az alapértelmezett temp könyvtárat pedig a Control Panel - System - Advanced - Environment Variables gomb alatt tudod átírni (a TEMP és a TMP változókat át kell írni a felsõ és az alsó részen is). Egy újraindítás kell majd neki.
áááá..😊 azt hiszem megvan...már másolom is. Van is benne egy-két ismerõs cucc..😊)) Tényleg nagyon köszönöm!!!
Köszönöm! De ez utóbbit hol találom??? Mert a sima temp az a windows könyvtárban megvan, de az internet folders az sehol sincs.😞
PetruZ
Nem csak kitörölni, hanem át is helyezni õket egy másik partícióra. Beleértve a Temp. Internet Folders-t is, ugyanis a temp letöltések is oda mennek.
kapcsold ki a rendszervisszaallitast is. az is eszik par megat suttyomban

ollie
Ki kéne törölni a temp foldereket.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, valószínûleg nagyon amatõr..😊 Particionálva van a vinyóm 3 felé. 2x17 giga és 1x2 giga. Az a gáz, hogy a C: a 2 gigás és a windows telepítése után marad rajta 800 mb üres hely. Ez jó is lenne, de akárhányszor letöltök, a windows autómtikusan a c:-re is menti a cuccot(hiába nem oda jelölöm ki), szóval most ott tartok, hogy hiába törlöm a "láthatatlan file-okat" maradt összesen 50 mb üres helyem a C:-n és emiatt szinte nem is tudok letölteni....😞 A "hely felszabadítása a merevlemezen opció" nem segít, mert szerinte már minde fölös cuccot leszedtem vele..😊 Dehát ez nem igaz, mert 600 mb valahol csak fent van..😞 Szóval ha tudnátok nekem ezügyben segíteni akkor nagyon hálás lennék. Köszi Rossi1
Nálam sp2-re ment és semmi gond vele.

Mikiller
Hi!
Nem tom volt-e már szó róla, hogy a sima SP2-re másnak felmegy-e a doom3,mert nekem az utolsó pillanatban a telepítés kilép és törli a telepített cuccot, mintha Cancel-t nyomtam volna.
Ha SP1 után rakom fel a Doom3-at, majd ezután az SP2-t, akkor fut a game.
Csak jó lenne úgy telélepíteni a WinXP-t, hogy elsõre az SP2-t rakjam rá, ne az SP1 után.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Igen, teljesen jó a hangkártya, csak az XP nem tudja elindítani a drivert.
ollie
A hangkártya.

Micsoda???
ollie
És mûködik?

Sziasztok!

A következõ problémával küzdök XP alatt:

SB Live! hangkártyát használok felismeri, a driver telepítés gond nélkül lefut, de mindig ezt adja az eszköz állapotául:

Állapot: az illesztõprogram engedélyezve van, de nincs elindítva

Már többször újratelepítettem a drivert, de nem változott semmi.

Néztem a szolgáltatásokat is, de - elivelg - minden audioval kapcsolatos dolog fut.

/Az alaplapi hangkártya le van tiltva./

Ilyenkor mit lehet csinalni?
ha meg erdekel a windoz kulcs atirasa itt egy visual basic script

ON ERROR RESUME NEXT

if Wscript.arguments.count<1 then
Wscript.echo "Script can't run without VolumeProductKey argument"
Wscript.echo "Correct usage: Cscript ChangeVLKey.vbs ABCDE-FGHIJ-KLMNO-PRSTU-WYQZX"
Wscript.quit
end if

Dim VOL_PROD_KEY
VOL_PROD_KEY = Wscript.arguments.Item(0)
VOL_PROD_KEY = Replace(VOL_PROD_KEY,"-","") 'remove hyphens if any

for each Obj in GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}").InstancesOf ("win32_WindowsProductActivation")

result = Obj.SetProductKey (VOL_PROD_KEY)

if err <> 0 then
WScript.Echo Err.Description, "0x" & Hex(Err.Number)
Err.Clear
end if

Next

ezt egy notepadbe masold be, es adj neki .vbs kiterjesztest, majd parancssorbol futtathato. (akarmi.vbs ujxpkulcskotojelekkel)

sok sikert

Banyapapa
Hasonlo nekem is van (igaz SP2 nélkül) a sok USB aljzat közül csak kettöben müködik az egér a töbiben nem:/
És azokon más se,max ha bedugom egy idö után a gép lefagy,egy gamepad-ot probáltam müködésre birni ami másik gépen ment simán nekem meg nem.

paynes
kössz!<#worship><#worship><#worship><#worship>

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Mop
Hát az USB 2.0.
Bár lehet hülyeséget mondtam, mert nem nagyon értem a kérdést.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

ollie
Milyen eszköz hiányolja az illesztõprogramot?

Mop
Feltettem, de igysem megy 😞

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
már megvan, thx 😊

Mop
bocs a hülye kérdésért, de az mi? 😊
Nem vagyok oothon ezekben a témákban

ollie
Tedd fel az alaplapi chipset drivert.

Mop
Hi!
Épp most telepítettem fel az USB 2.0-ás driverét, de még mindig hányolja az illesztõprogramot. Tud vki segíteni? (SP2-esem van) PLS, vki segítsen 😞

ollie
Van egy ingyenes Microsoft program: Windows Install Clean Up (keress rá az ms-nél).

lck
Örülök hogy megvilágosultál. :-))

AsszemJv16 PowerTools-ban az ilyen elavult bejegyzéseket ki lehet törölni.
lál, ez gyönyörû :-)