Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a sok Norton szart hogy lehet eltüntetni? (már nincs a norton a gépen)
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Lenne egy gondom!
Van egy gépem ami egy hálózat része.
Spoolsv.exe folyamatosan eszi a processzor kapacitását. 40-60% között kihasználtságot csinál és nagyon belassul minden (xppro sp2).
Ha task manager-bõl bezárom, akkor minden megjavul, de egy idõ után újraindul a szolgáltatás, és kezdõdik minden elõröl.
A nyomtatáshoz viszont kell nekem ez a szolgáltatás. Arra lennék kíváncsi vajon mi csinálja ezt. Én vírusra gyanakszom (nod32 van telepítve). Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
elõre is thx.
Erron.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szerettem volna ma elindítani a töredezettség-mentesítõt, de ezt írja ki: "A lemeztöredezettség-mentesítõ azt észlelte, hogy a Chkdsk a következõ köteten való futására van ütemezve: Win_XP (C😊. Futtassa a chkdsk /f paramncsot." A többi partíción megy rendesen. Help pls!!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A regeditben kell átirni a win kulcsot?
neonx: az SP2 tartalmazza az SP1-et is, és mivel nekem eredeti XP-m van, ezért a másik problémáddal nem tudok segíteni.
meg azt hogy az sp2-t ha felrakom az visszaalitja e a registryt, meg a jet drivereket normal allapotba
Letöltöttem de kérte az eredeti xp-kulcsot,fel tudom telepiteni eredeti xp nélkül?És ha igen elöbb a sp1 kell vagy a sp2
(segítsen már valaki, mer nem szeretném, hogy anyázzanak mer nyitok neki egy topigot)
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
A gyanusítható programok: Smart pop-up killer, Sygate personal firewall, eTrust antivirus. Tegnap még minden mûködött.
Windows XP oprendszerrol lenne szo, ami elkezdett magatol kikapcsolni. Beloginolok, es utana minden ok nelkul ujrainda a gepet, es azt minden egyes elinditas utan megjatsza.
Sajnos nem az en gepem, es se lehetosegem, se idom nincs ujratelepiteni ezt a rohadek Windowst. Safe modban nem csinalja ezt, ott tudok dolgozni, mar csinaltam videokartya driver frissitest, adaware es virusellenorzest, de semmi eredmeny, normal modban ugyanugy kikapcsol magatol. Mit tudok tenni vele, lehetoleg gyorsan... 😊
Kerio Personal Firewall 4, Norton AntiVirus, Spybot - Search & Destroy, Ad-aware 6.0.
Hetente egyszer ellenõrzõk mindegyikkel.
ajánlanál egy frankó kis könnyen kezelhetõ tûzfalat, és vírusírtót? köszi
Boldog Karácsonyt!
ez tárolja a jelszavakat + a mappákat is lelehet védeni
bár én még nem nagyon próbáltam, eccer volt fent és nem nagyon használtam de állítólag jó nagyon
Én olyanra gondolok ahogy ráklikkelek a mappára jelszót kér és utána beléphetek.
WinRAR nem érdekel.
vmi gáz van a netemmel. most telepítettem újra az xp-t, és nem csinálok semmit, és olyan mintha neteznék, statbar is mutatja, hgoy 30k a feltöltési, 5k a letöltési sebesség meg ilyenek. ráadásul a cpu használat is qrva magas, nem kell fél óra sem, és 100X lesz. ráadásul a gép is meghal egy idõ után, csak az asztalon tudok nyomogatni, de nem lehet egyetlen progit sem elindítani. ha kihúzom a netet, és újraindítom a gépet, akkor minden ok, mûködik normálisan a masín, de akkor meg net nincs 😞 tippek? <#help>#help>
Boldog Karácsonyt!
Hogyan tudom feltelepíteni az Sp1-es xp-t online, ha kiírja, hogy a kulcs érvénytelen?
Honnan tudok "érvényes" kulcsot szerezni és hova írjam be?
Az automatikus indítását nem tudom leállítani, mert kritikus hibát jelez az XP. A feladatkezelõben benne van, de csak akkor aktivizálódik, amikor csatlakozom az internetre. Ezután viszont az erõforrások 95-98%-át lefoglalja. A feladatkezelõn át le tudom állítani, ezzel nincs baj. De azért szeretném tudni, hogy mi a túrót csinál ez itt nekem. Meg esetleg jó lenne tudni, hogy hogyan lehetne deaktiválni.
Köszi a segítséget.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
De most legalább az adatokat elérem róla, már mentem is ezerrel a másik vinyóra egyelõre.
Nem lehet az, hogy tegnap a checkdisk alatt túlmelegedett a vinyó, és azért nem akart mûködni rendesen? Eléggé tûzforró volt, mikor levettem a gép oldalát...
[/cserf][/fülünyúl]
wincsie a családban. Viheti a kincsét és biztonságba van a többiektõl.
De úgy látszik valami keveri a dolgokat.
Vagy a bios jegyezné fel? a fene sem tudja! (auto és cable select)
Nálam azonos nagyságúak vannak 2 db Seagate 2db Samsung és semmi gond
(kop-kop-kop)
Öcsémnél már szélesebb a skála és ott gyötrõdés 2 db Seagate 2db Samsung 1 db Maxtor (kitaláljátok melyik szakadt össze)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ezt találtam eddig:
Egy ingyenes program az adatmentésre ITT
Egy cikk HDD-élet a halál után