Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paynes

Ezt a sok Norton szart hogy lehet eltüntetni? (már nincs a norton a gépen)

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Sziasztok!
Lenne egy gondom!
Van egy gépem ami egy hálózat része.
Spoolsv.exe folyamatosan eszi a processzor kapacitását. 40-60% között kihasználtságot csinál és nagyon belassul minden (xppro sp2).
Ha task manager-bõl bezárom, akkor minden megjavul, de egy idõ után újraindul a szolgáltatás, és kezdõdik minden elõröl.
A nyomtatáshoz viszont kell nekem ez a szolgáltatás. Arra lennék kíváncsi vajon mi csinálja ezt. Én vírusra gyanakszom (nod32 van telepítve). Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?

elõre is thx.

Erron.

Nah idáig ez volt a legjobb amit kináltak köszi.........

modellmaker
Sajnos az sem segített. Még ma sem megy. <#rinya>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tertovan
Hello
reboot es akkor megcsinalja.
Udv:Tertovan

modellmaker
Hello!

Szerettem volna ma elindítani a töredezettség-mentesítõt, de ezt írja ki: "A lemeztöredezettség-mentesítõ azt észlelte, hogy a Chkdsk a következõ köteten való futására van ütemezve: Win_XP (C😊. Futtassa a chkdsk /f paramncsot." A többi partíción megy rendesen. Help pls!!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

A NetWriterben nem jön létre üzenetarchívum xp-n,letiltja valami.A probléma egyedi,mert más gépeken,akár xp-n is,létrejön.Ha valakinél elõfordult már ez,és ki tudta javítani,kérem,írja meg,hogyan kell megcsinálni. Köszönöm!
Létszi ird le hogyan kell átirni a windows serial kodot.

magus
es nem tudnad leirni hamar itt vagy?

ollie
Nem lehet egy lépésben megcsinálin, keress rá, mert egy kicsit bonyolultabb ennél. Eredetit meg max akkro találsz, ha veszel a boltban.

Hol tudom átirni a windows serial kulcsot?

Na ez az hol találok ilyen éredeti kulcsot?
A regeditben kell átirni a win kulcsot?

ollie
De lehet, keress rá a neten.

magus
marmint nem eredeti a win-em, es mondtak hogy at kell irni valamilyen kulcsot. de azt nem lehet atirni anelkul hogy ujrainstallalnam nem?

ollie
Nem kell wion reinstall.

neonx: az SP2 tartalmazza az SP1-et is, és mivel nekem eredeti XP-m van, ezért a másik problémáddal nem tudok segíteni.

magus
marmint, fel lehet ugy rakni sp2-t hogy ne kelljen win reinstall?

magus
pont ezt akartam most kerdezni

meg azt hogy az sp2-t ha felrakom az visszaalitja e a registryt, meg a jet drivereket normal allapotba

Srácok hogy tudom feltelepiteni a SP1,vagy a SP2-öt.
Letöltöttem de kérte az eredeti xp-kulcsot,fel tudom telepiteni eredeti xp nélkül?És ha igen elöbb a sp1 kell vagy a sp2

ollie
A javascriptet közvetlenûl a böngészõ értelmezi, tehát nincs külön ilyen értelmezõ, vagy meghajtó, vagy anyámkínja. 2 eset lehet. Vagy valami gagyi böngészõt használsz, vagy megsérült a böngészõd bizonyos részei. Az utóbbi esetben csak újra kell telepíteni...

NEOreg2
Valami olyasmi a baj, hogy nem találja a javascript értelmezõ nyelvet.

(segítsen már valaki, mer nem szeretném, hogy anyázzanak mer nyitok neki egy topigot)

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Stann
Memóriahiba is lehet!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

NEOreg2
Wing: Már próbáltam, de nem megy😞 És mond meg sweechnek, hogy ne privátüzenetezzen, mert javascript nélkül nem tudok válaszolni sem😞

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Wing Rockling
Szarügy... Szedd le pop-up killert meg a firewall-t<#nemtudom>

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Cormoran
Hálókártya van benn?
Az csinál ilyet...

Rincewind
Nem, csak kattan egyet a gep, elsotetul a monitor, es mar csak a boot kepernyot latom.
ollie
Mit csinál pontosan? Megjelenik egy ablak és visszaszámol? Mert azt egy féreg csinálja. SP2 alatt már nem lehet ilyen.

NEOreg2
A windows nem engedélyez bizonyos javascripteket itt az sg-n(máshol még nem vettem észre). Pl.: a fórum fõoldalán a bejelentkezés nem jön be. A "válasz" lehetõség nem mûködik. A szmájlik, makrók, url és kép opciók sem jönnek be. Az eszközök-beállításoknál engedélyezve vannnak a javascriptek.

A gyanusítható programok: Smart pop-up killer, Sygate personal firewall, eTrust antivirus. Tegnap még minden mûködött.

Rincewind
Surgos segitseg kellene.

Windows XP oprendszerrol lenne szo, ami elkezdett magatol kikapcsolni. Beloginolok, es utana minden ok nelkul ujrainda a gepet, es azt minden egyes elinditas utan megjatsza.
Sajnos nem az en gepem, es se lehetosegem, se idom nincs ujratelepiteni ezt a rohadek Windowst. Safe modban nem csinalja ezt, ott tudok dolgozni, mar csinaltam videokartya driver frissitest, adaware es virusellenorzest, de semmi eredmeny, normal modban ugyanugy kikapcsol magatol. Mit tudok tenni vele, lehetoleg gyorsan... 😊
Köszi ezt majd kiprobálom 😊

marsu
ok kösz
ollie
Az Ad-Aware 6-hoz tegnaptól már nem adnak ki frissíréseket, szóval az új cuccok ellen nem lehet használni. Töltsd le az Ad-Aware SE-t (ez a legújabb verzió).

ollie
Zonealarm és AVG Antivirus (mindekettõnek van ingyenes változata, melyeket és is használok, és mindkettõt felismeri az XP SP2 Security Center).

Cormoran
Magic Folders...

marsu
Nekem ezek vannak fenn, és semmi gond.

Kerio Personal Firewall 4, Norton AntiVirus, Spybot - Search & Destroy, Ad-aware 6.0.
Hetente egyszer ellenõrzõk mindegyikkel.
Hentes Bill
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!

ajánlanál egy frankó kis könnyen kezelhetõ tûzfalat, és vírusírtót? köszi

Boldog Karácsonyt!

KOXX
talán a Folder Guard
ez tárolja a jelszavakat + a mappákat is lelehet védeni
bár én még nem nagyon próbáltam, eccer volt fent és nem nagyon használtam de állítólag jó nagyon

Az is szar! Mivel közben megnyitja a programot is...
Én olyanra gondolok ahogy ráklikkelek a mappára jelszót kér és utána beléphetek.

Serpa
winzip

Nem tudtok valami jó programot XP-re amivel lehet titkositani a mappákat és csak jelszóval lehet megnyitni???
WinRAR nem érdekel.

ollie
Spyware települt fel a gépedre. Elõszõr is tûzfalat és vírusírtót feltenni és frissíteni, majd AdawareSE és Spybot fel és frissítés és mindet le kell futtatni.

Hentes Bill
hú valaki segítsen plz, mert iszaonyat nagy szarban vagyok:

vmi gáz van a netemmel. most telepítettem újra az xp-t, és nem csinálok semmit, és olyan mintha neteznék, statbar is mutatja, hgoy 30k a feltöltési, 5k a letöltési sebesség meg ilyenek. ráadásul a cpu használat is qrva magas, nem kell fél óra sem, és 100X lesz. ráadásul a gép is meghal egy idõ után, csak az asztalon tudok nyomogatni, de nem lehet egyetlen progit sem elindítani. ha kihúzom a netet, és újraindítom a gépet, akkor minden ok, mûködik normálisan a masín, de akkor meg net nincs 😞 tippek? <#help>

Boldog Karácsonyt!

PetruZ
Öcsém W98-as gépén is FAT32-es vinyó volt. Egyszer úgy behülyült, hogy bármit csinált, nem volt hajlandó elindulni, állandóan non system disk-kel állt le a boot, más W98 alatt sem látszott semmi a rajta lévõ fájlokból, stb. Elhozta hozzám, beraktam az XP-s gépem rack-jébe, az XP elsõ ránézésre szöszmötölt vele egy kicsit, aztán jó lett. Azóta is megy. 😊
Randal
Sziasztok!

Hogyan tudom feltelepíteni az Sp1-es xp-t online, ha kiírja, hogy a kulcs érvénytelen?
Honnan tudok "érvényes" kulcsot szerezni és hova írjam be?

lacibacsi
Szeretném megkérdezni, hogy mit csinál a SERVICED.EXE nevû alkalmazás.
Az automatikus indítását nem tudom leállítani, mert kritikus hibát jelez az XP. A feladatkezelõben benne van, de csak akkor aktivizálódik, amikor csatlakozom az internetre. Ezután viszont az erõforrások 95-98%-át lefoglalja. A feladatkezelõn át le tudom állítani, ezzel nincs baj. De azért szeretném tudni, hogy mi a túrót csinál ez itt nekem. Meg esetleg jó lenne tudni, hogy hogyan lehetne deaktiválni.

Köszi a segítséget.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Kata
Most meg mûködik, bár megint indításkor scandiskelni akar a windows.
De most legalább az adatokat elérem róla, már mentem is ezerrel a másik vinyóra egyelõre.
Nem lehet az, hogy tegnap a checkdisk alatt túlmelegedett a vinyó, és azért nem akart mûködni rendesen? Eléggé tûzforró volt, mikor levettem a gép oldalát...

[/cserf][/fülünyúl]

Azt gondolná az ember, az a tiszta ügy, ha mindenkinek van saját
wincsie a családban. Viheti a kincsét és biztonságba van a többiektõl.
De úgy látszik valami keveri a dolgokat.
Vagy a bios jegyezné fel? a fene sem tudja! (auto és cable select)
Nálam azonos nagyságúak vannak 2 db Seagate 2db Samsung és semmi gond
(kop-kop-kop)
Öcsémnél már szélesebb a skála és ott gyötrõdés 2 db Seagate 2db Samsung 1 db Maxtor (kitaláljátok melyik szakadt össze)

egyebkent az egyik vinyom nekem is ilyen volt, ocsemnel mindenaron le akarta formazni nalam jo volt, aztan miutan leszedtem rola mindent ami kell, ujraformaztam es azota is megy. Amiert erdemes masik gepbe tenni, mert ugy vettem eszre windows megjelzi ha valami gond van vele, es ezt a masik windows ugy tunik nem ertelmezni vagy nem fogalalkozik vele.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Nálunk is ugyanez a helyzet, most küzdünk vele 😞
Ezt találtam eddig:
Egy ingyenes program az adatmentésre ITT
Egy cikk HDD-élet a halál után

Kata
Köszi, majd ma megpróbálom...

Mondjuk érdekes, hogy FAT32 file-rendszerre volt elõtte formázva, most meg mindenáron NTFS-re akarná formázni, ha hagynám.

[/cserf][/fülünyúl]