Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
memtest- ez mi? és mit vizsgál?
A játékok simán mennek rajta akár órákat is de ha felhasználóit használok az elõbb-utóbb kifagy. És mindig ugyanazzal a felirattal. XY.exe hibát észlel és ezért leáll. A játékok és a programok egy vinyóra vannak telepítve igaz külön particióra. Ez zavarhatja?
A segítségetekre lenne szükségem. Az utóbbi pár napban a felhasználói progrmok pár perces használat után leállnak. Sõt! A windows intézõ is kilép asztalra elég gyakran. És kiírja, hogy az explorer.exe hibát észlelt és le fog állni. Van valami ötletetek mi lehet a gond?
Elötte nem csinálta, végigfutott egy víruskeresés és egy adaware.
Elõre is köszi!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mar majdnem sikerult elinditanom, de valami XMS vagy EMS-t keres, de fingom nincs hogyan csinaljak ilyet. Kulon particiokkal meg nem nagyon akarok szarakodni...
Tud valaki, egy egyszeru, gyors es hatekony megoldast?
Ja a progi az underdig-rol letoltott, Land of Lore lenne.
Basically, a VPN is a private network that uses a public network (usually the Internet) to connect remote sites or users together. Instead of using a dedicated, real-world connection such as leased line, a VPN uses "virtual" connections routed through the Internet from the company's private network to the remote site or employee. In this article, you will gain a fundamental understanding of VPNs, and learn about basic VPN components, technologies, tunneling and security.
*hihi ** *
vmi ilyesmikre keress rá. + hálózati alapismeretek.
(( mindegyikõtöknek van net, és azt akarjátok LAN ná szervezni?? ))
*hihi ** *
Bocsi, hogy mar feltettem ezt a kerdest regebben is, de meg sajnos nem valaszolt senki.
azt meg tudná nekem valaki mondani, h a windows media player 9-el amikor lejátszok dvd-t, akkor miért nincs hangja? sem akkor, ha közvetlen a lejátszóról sem akkor, ha az iso-t próbálom virtual drive-on keresztül lejátszani.
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
az utolsó box ot pipáld be.
vetett árnyék az asztalon. vmi ilyesmi
*hihi ** *
Újra lett telepítve 1 hete és azóta baszakodik.
Mappákat nem tudok kitörölni a lent említett hiba miatt.
Most újabban mappák eltûnnek de meg is ott vannak.
Ez azt takarja,hogy egy mappába van egy másik mappa és ha létre akarok hozni egy másik olyat akkor nem engedi mert már van olyan,pedig nem is látszik.
Ha pedig máshonnan ugyan olyan nevû mappát akarok bemásolni akkor kérdez, hogy felülírom-e vagy sem.
Ez valamivírus lehet vagy mi????? Segít az ha újra telepítem megint???
Jah és Win XP Professional + SP1 van fent.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
ilyen és villog néhány mp-ként
vmeik oldalról beszedtem vmi trójait meg adware-eket, na és ilyen fekete képernyõ van háttérnek ( volt már róla kép vmeik topicban csak nem találom) és 1 csomó szöveg, hogy mindent logolnak, meg az alján removal instructions, na szóval ad-wareket leszedtem,(remélem) már csak ez van, de ebbõl is már csak 1 fehér háttér maradt ami villog, mi a neve , hogy szedhetem le? most éppen fut nod32 restart után meglátom leszedte-e...<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav>
Kipróbálom õket.
Thx
*hihi ** *
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
holnap az is meglesz!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Van egy aprócska bibim! Most raktam össze egy gépet amiben van egy ASUS P4C-800 alaplap és kettõ 250GB-s maxtor vinyó! Az egyik SATA a másik pedig egy rackban figyel. Namost a problem a következõ:
-a bios látja mind a két vinyót 250 gigásnak ez eddig ok!
-a windows telepítõje már csak 128GB-ot lát vinyónként.
-ha lekapcsolom a rackot akkor is csak 128gb-ot lát
-nincs bent jumper a vinyóban (nincs limited capacity)
-a feltelepített windows sem lát többet a lemezkezelõben.
Volt valakinek ilyen vagy hasonló?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Csodát fogsz látni😊)
Sok progi bemászik a windowsba és addig ott reked amíg nem kap egy maflást hogy tûnjön el mert nincs mihez kapcsolódnia😊)
F.K.T.
vagy a msconfig-al mert lehet be van rakva autoindításhoz. Oda amúgy is érdemes benézni, sok szemetet jó kihányi...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
#6996-ra valakinek valami ötlete?
mit tárolt?
hol volt,van?
csökkentett módban próbáltad törölni?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com