Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint említettem, most ismerkedik a nyelvvel, azonkívül csak õ nem látta...

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Ritkan latni ilyen igenyes oldalt 😊
lck
Nekem Firefoxszal szépen mutogatja a seggét.
Köszi a segítséget, alternatív megoldásként:
sikerült meogoldania az Avant Browser-rel, ez megjeleníti.

Ott a pipa sajna...

PetruZ
Options - Internet Options - Advanced fül - Multimedia csoport - "Play animations in web pages" bepipálva.
Helló!
Egy haveromnak lenne szüksége a segítségetekre, és mivel nem akarja kivárni az 1 napot, amire él a regisztrációja, általam tenné fel a kérdését...
Szóval, most barátkozik a html-lel, készített is egy oldalt, amire gif-animokat tett fel többek között. A gond az, hogy mindenkinek mûködik (mozog) csak neki nem, nem látja (csak állóképként). XP-je van, újra is telepítette, hátha megoldódik a baja, de nem jött össze.
Próbálta explorerrel, és firefox-al egyaránt.
Az oldal egyébként: www.divatneger.fw.hu
Elõre is köszi!

Met
Ha ilyen titkos program akkor valszeg ki lehet kapcsolni, hogy látszódjon a trayben, vagy telepítéskor megkérdezi, hogy akarod e, hogy látszódjon.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Hát passz, néztem az enyémet, hogy nincs e valami gyorsbillentyû amivel vissza lehet hozni de nemtaláltam, telepítsd újra az xp-t ha zavar, nekem egyszer az intézõbõl tünt el a menüsor meg minden.

Mop
Hi!
Tudja vki, hogy a systray-ben hogy lehet elrejteni az ikonokat.
Mert van egy progim, ami mindig a háttérben fut és ott az ikonja, de azt akarom, hogy továbbra is fusson, csak nem legyen ott az ikonja.
Ja, és az alap Windows XP-s beállítás helyett kellene vmi megoldás, hogy az illetéktelenek ne tudjanak hozzáférni.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

gkeeper
NA ez a probléma!Ha megnyitom a Sajátgépet és azon belül bármit akkor nincsen felül a szokásos menüsor.DE megnéztem a windows intézõt és ott pedig van.Mit lehet csinálni?Válaszotokat elõre is köszönöm!!!!

GaVino
Jol értelmezted es sikerult nagyon szepen koszonom

PetruZ
Akkor reklamálj a szolgáltatódnál (gondolom, vmelyik ADSL-rõl van szó). Nekem nem lett rosszabb a netem, sõt, valamivel javult: a magyar szerverek többsége teljesen simán hozza a dupla sebességet, ellenben a külföldi vonalak ugyanolyan szélesek maradtak, ezen érezhetõ némi késés.
Köszi, mondjuk az is igaz hogy a mostani sávszélesség növelésnél jött elõ elötte nem volt ilyen.

AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS

nemcsakfeel
net szolgáltatód hibája.
nálam ( chello ) a ping úgy kb. elviselhetõ, de a csomagvesztés nagy ..
próbálj ügyfélszolgálaton reklamálni

© rutom tegnap 10:11 | Privát | Válasz | #7465
keressél egy GIT nevû progit, ami megkönnyíti az egész dolgot. Nem VPN-t hoz létre, de teljesen arra a struktúrára alapoz. Pont erre találták ki. Aszem nem freeware, de ezt sztem könnyen orvosolhatod ármelyik serialos oldalon 😊
Gaming Internet Tunnel ( vagy vmi hasonló a neve.. )

*hihi ** *

szerintem ennek kell a K25-ben szerepelnie:

=HA(SZUM(K1:K24)=SZUM(A25:J25);(SZUM(K1:K24));"nem egyenlõek!")

persze ha jól értettem a problémát

football without ultras is nothing

Azt megtudná mondani valaki hogy mitõl lehet az hogy a ping értékek óriásiak ellenben a sávszélesség megmarad. Használtam már mindenféle spyware/adware/virus írtót és kisebb ártalmatlanabb dolgokon kívül semmit sem talált. Hiába írtottam le mindent nem változik semmi

AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS

A #7424-es letoltesproblemara senki semmi egyebet?? <#confused>
Állítgattam a regisrty-be a prefetch értéket, hát nem sokkal lett jobb.

Met
milyen mappákból? az intézõbõl? nézet-eszköztárak-szokásos gombok

gkeeper
Segítsetek légyszi!!!eltûnt a mappákból a menüsor.Se visszanyíl.egyszerûen semmi sincs a mappá[email protected] az msn címem.Aki tud segítsen már legyen szíves!Elõre is hálás lennék neki.Köszönöm

Met
csak 15 csíknyit telepítetted föl <#idiota>

Sziasztok!

Most raktam újra az xp-t, és baromira nem tetszik hogy a betöltés 15 csíkig tart.
Mitõl van ez?

GaVino
a példa amivel már oly rég szenvedem😊)
A25tõl az J25 ig számok vannak ezek összegét a K25-be szeretném látni-->=SZUM(A25:J25) ez megvan!!
nah most K1-tõl K24 ig is számok vannak és ezek összegét is szeretném a K25-be látni. A sorok és az oszlopok értéke elméletileg azonos pont azt akarom hogyha összeadta a sort és az szlopot és ez nem = akkor abba a K25 be jelleze valahogy ha = a két érték akkor a K25--be irja ki az azonos erteket.remélem nem túl bonyolult... köszi elõre is

Met
THX <#worship>

units
Ablak->felosztás húzd a kivánt helyre
Amelyik felosztóra nincs szükséged dupla klick rajta.
Ablak->rögzités

egyszerûbben:
Jobra fent a görgetõsáv tetején illetve alján a nyíl után van egy kis "vonal" fogd meg és húzd.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Met
Ha már excel.
Van egy lista és a fejléc amiben a cim, méret stb. szerepelnek, ugye az van legfelül de ha lejjebb görgetem a listát akkor nem látszik. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy az elsõ sor mindíg látszódjon? Valahogy lebegjen a többi felett, nemtom😊

units
konkrét példát írj! egy Mezõ több cellát is magába foglal.
Egyszerûbb lenne, ha látnám.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

GaVino
köszi szépen !!! Ha én a sorok összegét és oszlopok összegét egy mezõbe akarom ellenõrizni akkor mit tegyek?? Ha az oszlopok és a mezõk összege egy mezõbe esik és azt akarom ellenõrizni hogy ezek egyeznek-e??

units
Logikai fügvenyekkel megoldható, hogy igaz vagy hamis eredményt adjon az adott cellában.

pl:

ha "A25" az "A" oszlop összege
és az "M6" az "M" sor összege
akkor a "HA" fügvény: =HA(A25;A25 =M6)
az "ÉS" fügvény: =ÉS(A25=M6)

biztos van még más megoldás is.

GaVino
Sziasztok!!! Hogy tudom excelbe megcsinálni azt hogy egy sor összegét és egy oszlop összegét összehasonlítsa és ha nem egyezik akkor kiírja??????

htx..
Lenne még1 problémám..
Vettem nemrég egy a4tech rádiós bill. + egeret..na mindegy..És mikor kikapcsolom a gépet akkor égve marad a piros ledecske..de csak akkor marad égve amikor bevan dugva az egér meg a bill..ha kihúzom elalszik a led is..nemtudni milehet vele??<#idiota>

En ugy lattam, hogy vagy LAN-ban lehet jatszani, vagy ha interneten jatszok, akkor meg a jatek keszitoje altal adott helyre lehet csak bejelentkezni (mint pl a battlenet a warcrafthoz. Ahoz meg ugye nem warezolt jatek kellene....). A direkt TCP/IP-s mod meg sajnos alig van benne az uj jatekokban.
Ezert gondoltam, hogy egy VPN-el at lehetne verni a jatekot es mint rendes LAN-t latna a kapcsolatot es LAN modban lehetne multiplayer jatszni......
PetruZ
A játékok (fõleg az újabbak) szinte mind TCP/IP-t használnak, vagyis nincs szükség semmiféle VPN-re, meg effélékre, csak az IP címre.
Szeretnek mas halozaton (mas szolgaltato) levo haverokkal LAN-on keresztul jatszni. A kerdesem az lenne, hogyha en letrehozok egy VPN szervert a windows XP-men es a haver meg becsatlakozik, akkor a jatekok ezt vajon ugy fogjak-e latni, mintha fizikailag egy LAN-on lennenk es lehetne jatszni? Vagy a jatekok IPX-et hasznalnak a LAN-os modban? Elsosorban az ujabb FPS-ekre gondolok itt. Van valakinek ezzel tapasztalata?
Banyapapa
Nézet--szövegméret--közepes

?????,,

PetruZ
Jó eséllyel a View - Fonts környékén kell keresgélni (ez alaphelyzetben Medium).
hi
valaki help liz...
Eggyes betûk megnagyobbodtak az i.e.-ben..hogylehet visszacsináni??pedig nemnyomtam el semmit..P

psg5
Kösz akkor megbarátkozom vele.

F.K.T.

PetruZ
Konkrétan az Intézõ (és a hasonló alkalmazások) sok ikont zabálnak a Windows ún. icon cache tárhelyébõl, ami alapesetben ha jól emlékszem, 500 darabos méretû. Lehet növelni különféle tuningoló programokkal, de 2000 fölé nem érdemes vinni.
psg5
Kösz.
bár nem tudom hogy ha csak simán nyitva van egy ablak az nem hiszem hogy memóriaigényes(pl: intézõben nézek valamit és nem fut más progi)
szóval nálam olyankor is elõjön ha simán az ablakot bezárom (és nem valami komoly program futott)

F.K.T.

PetruZ
Semmi különös, ezt nálam is csinálja azután, ha nagyon memóriaigényes alkalmazásokat/játékokat futtatok. Bár nálam állandóan nyitva van 4-5 ablak és a kikapcsolásig nem is nagyon látom a desktop-ot. 😊
Udv mindenknek.
Hol lehet atallitani, hogyha egy avi-ra vagy mpeg-re kattintok az IE-ben akkor ne letolteni akarja, hanem megnyitni a mediaplayerrel(mintahogy az alapban lenni szokott)?
psg5
miért kellnek több másodperces késéssel életre az ikonjaim az asztalom, mikor mondjuk befejezõdik egy progi futása?

3,2Giga procim meg 512 ram-om van, ezért nem gondolom hogy hardver oka lehetne.

Talán valami szoftver?

F.K.T.

Ha tényleg ADSL kapcsolatod van, akkor az ilyen eredetileg dialupra tervezett dolgokat, mint az IE vagy levelezõ program "bontsa a kapcsolatot használat után/kilépésnél" opcióit szerintem felesleges használni. Ha inaktív a kapcsolat, a szolgáltató úgyis bontja.

Remélem amit írtál már megoldja a problémát.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Kösz, ezt is beállítottam, de azt elfelejtettem mondani, hogy ezzel nem oldódtak meg a gondok. Körülnéztem jobban, és találtam valamit, remélem így jó lesz: Internet Explorer jobbkatt, internetes tulajdonságok, kapcsolatok, beállítások, (az alsó mert 2 van) és speciális, ott meg volt ilyen üresjárati kapcsolatbontás hány perc, meg hogy kapcsolat bontása ha nincs szükség a kapcsolatra (ezekrõl leszedtem a pipát), remélem jó lesz így.

Milyen internet kapcsolatod van jelenleg? Én arra tippelek a leírásodból hogy ADSL, de lehet hogy tévedek. Közvetlenül kapcsolódsz internetre vagy valamilyen külsõ router eszköz segítségével?

A lekapcsolódás egyébként elég furcsa, mivel hogyha aktív a kapcsolatod (vagyis megy a letöltés), akkor általában nem szokott lekapcsolódni az internetrõl. Bár van ADSL esetében ez a 24 órás bontás, amikor bontja a kapcsolatot.

Ha ADSL kapcsolatod van, és létre van hozva XPben a hálozati kapcsolat, akkor hozd elõ a beállításait. Ha kinyitod a hálózati kapcsolatok ablakot, ott jobb gombbal ráböksz, majd beállítások (properties). Illetve úgy is elõhozható, ha a "bejelentkezõ" ablaknál a beállításokra böksz.

Az elõjövõ ablak második tabján (nálam options, magyarul gondolom opciók) látható újratárcsázás beállítása. Itt kéne tudni beállítani, hogy ha megszakad, akkor próbálkozzon újra.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Szevasztok!
Lenne egy problémám az internettel kapcsolatban. Sp 2-es WinXP-m van, és ugye sokszor fordul elõ, hogy egész este, meg nappal, amikor nem vagyok gépnél, le szeretnék tölteni a netrõl. A problémám, hogy valamiért mindig bontja a kapcsolatot, és igy addig nem tölt semmit a Flashget.
Ha valaki tudja, hogyan lehet azt beállítani neki, hogy ne kapcsolódjon szét egy idõ után, az nagyon kérem árulja el.

Sokszor installálok oprendszert ujra, de régen mindig megkérdezte kis idõ elteltével, amikor éppen nem nyultam a nethez, hogy kapcsolat maradjon vagy bontsa automatikusan a kapcsolatot és visszaszámlált. Ekkor azt mondtam, hogy az automatikus kapcsolatbontás ne legyen aktiv, és akkor jó is volt. Most viszont ilyen kérdést nem tesz fel, és nem tudom hogy magamtól ezt hogy lehet beállítani.

Met
tegyél fel friss alaplapi drivert