Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
sikerült meogoldania az Avant Browser-rel, ez megjeleníti.
Egy haveromnak lenne szüksége a segítségetekre, és mivel nem akarja kivárni az 1 napot, amire él a regisztrációja, általam tenné fel a kérdését...
Szóval, most barátkozik a html-lel, készített is egy oldalt, amire gif-animokat tett fel többek között. A gond az, hogy mindenkinek mûködik (mozog) csak neki nem, nem látja (csak állóképként). XP-je van, újra is telepítette, hátha megoldódik a baja, de nem jött össze.
Próbálta explorerrel, és firefox-al egyaránt.
Az oldal egyébként: www.divatneger.fw.hu
Elõre is köszi!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tudja vki, hogy a systray-ben hogy lehet elrejteni az ikonokat.
Mert van egy progim, ami mindig a háttérben fut és ott az ikonja, de azt akarom, hogy továbbra is fusson, csak nem legyen ott az ikonja.
Ja, és az alap Windows XP-s beállítás helyett kellene vmi megoldás, hogy az illetéktelenek ne tudjanak hozzáférni.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
nálam ( chello ) a ping úgy kb. elviselhetõ, de a csomagvesztés nagy ..
próbálj ügyfélszolgálaton reklamálni
© rutom tegnap 10:11 | Privát | Válasz | #7465
keressél egy GIT nevû progit, ami megkönnyíti az egész dolgot. Nem VPN-t hoz létre, de teljesen arra a struktúrára alapoz. Pont erre találták ki. Aszem nem freeware, de ezt sztem könnyen orvosolhatod ármelyik serialos oldalon 😊
Gaming Internet Tunnel ( vagy vmi hasonló a neve.. )
*hihi ** *
=HA(SZUM(K1:K24)=SZUM(A25:J25);(SZUM(K1:K24));"nem egyenlõek!")
persze ha jól értettem a problémát
football without ultras is nothing
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
Most raktam újra az xp-t, és baromira nem tetszik hogy a betöltés 15 csíkig tart.
Mitõl van ez?
A25tõl az J25 ig számok vannak ezek összegét a K25-be szeretném látni-->=SZUM(A25:J25) ez megvan!!
nah most K1-tõl K24 ig is számok vannak és ezek összegét is szeretném a K25-be látni. A sorok és az oszlopok értéke elméletileg azonos pont azt akarom hogyha összeadta a sort és az szlopot és ez nem = akkor abba a K25 be jelleze valahogy ha = a két érték akkor a K25--be irja ki az azonos erteket.remélem nem túl bonyolult... köszi elõre is
Amelyik felosztóra nincs szükséged dupla klick rajta.
Ablak->rögzités
egyszerûbben:
Jobra fent a görgetõsáv tetején illetve alján a nyíl után van egy kis "vonal" fogd meg és húzd.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Van egy lista és a fejléc amiben a cim, méret stb. szerepelnek, ugye az van legfelül de ha lejjebb görgetem a listát akkor nem látszik. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy az elsõ sor mindíg látszódjon? Valahogy lebegjen a többi felett, nemtom😊
Egyszerûbb lenne, ha látnám.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
pl:
ha "A25" az "A" oszlop összege
és az "M6" az "M" sor összege
akkor a "HA" fügvény: =HA(A25;A25 =M6)
az "ÉS" fügvény: =ÉS(A25=M6)
biztos van még más megoldás is.
Lenne még1 problémám..
Vettem nemrég egy a4tech rádiós bill. + egeret..na mindegy..És mikor kikapcsolom a gépet akkor égve marad a piros ledecske..de csak akkor marad égve amikor bevan dugva az egér meg a bill..ha kihúzom elalszik a led is..nemtudni milehet vele??<#idiota>#idiota>
Ezert gondoltam, hogy egy VPN-el at lehetne verni a jatekot es mint rendes LAN-t latna a kapcsolatot es LAN modban lehetne multiplayer jatszni......
valaki help liz...
Eggyes betûk megnagyobbodtak az i.e.-ben..hogylehet visszacsináni??pedig nemnyomtam el semmit..P
bár nem tudom hogy ha csak simán nyitva van egy ablak az nem hiszem hogy memóriaigényes(pl: intézõben nézek valamit és nem fut más progi)
szóval nálam olyankor is elõjön ha simán az ablakot bezárom (és nem valami komoly program futott)
F.K.T.
Hol lehet atallitani, hogyha egy avi-ra vagy mpeg-re kattintok az IE-ben akkor ne letolteni akarja, hanem megnyitni a mediaplayerrel(mintahogy az alapban lenni szokott)?
3,2Giga procim meg 512 ram-om van, ezért nem gondolom hogy hardver oka lehetne.
Talán valami szoftver?
F.K.T.
Remélem amit írtál már megoldja a problémát.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
A lekapcsolódás egyébként elég furcsa, mivel hogyha aktív a kapcsolatod (vagyis megy a letöltés), akkor általában nem szokott lekapcsolódni az internetrõl. Bár van ADSL esetében ez a 24 órás bontás, amikor bontja a kapcsolatot.
Ha ADSL kapcsolatod van, és létre van hozva XPben a hálozati kapcsolat, akkor hozd elõ a beállításait. Ha kinyitod a hálózati kapcsolatok ablakot, ott jobb gombbal ráböksz, majd beállítások (properties). Illetve úgy is elõhozható, ha a "bejelentkezõ" ablaknál a beállításokra böksz.
Az elõjövõ ablak második tabján (nálam options, magyarul gondolom opciók) látható újratárcsázás beállítása. Itt kéne tudni beállítani, hogy ha megszakad, akkor próbálkozzon újra.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Lenne egy problémám az internettel kapcsolatban. Sp 2-es WinXP-m van, és ugye sokszor fordul elõ, hogy egész este, meg nappal, amikor nem vagyok gépnél, le szeretnék tölteni a netrõl. A problémám, hogy valamiért mindig bontja a kapcsolatot, és igy addig nem tölt semmit a Flashget.
Ha valaki tudja, hogyan lehet azt beállítani neki, hogy ne kapcsolódjon szét egy idõ után, az nagyon kérem árulja el.
Sokszor installálok oprendszert ujra, de régen mindig megkérdezte kis idõ elteltével, amikor éppen nem nyultam a nethez, hogy kapcsolat maradjon vagy bontsa automatikusan a kapcsolatot és visszaszámlált. Ekkor azt mondtam, hogy az automatikus kapcsolatbontás ne legyen aktiv, és akkor jó is volt. Most viszont ilyen kérdést nem tesz fel, és nem tudom hogy magamtól ezt hogy lehet beállítani.