Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a bios látja a CD meghajtót.De új rendszert nem akarok rá tenni...
"Eltüntek a cd meghajtóim" mit lehet ezzel csinálni???
Még új windowst se tudok rakni mert nincs honnan installja...
Környezeti változóknál lõdd be, hogy az összes temp, és tmp nevû változó ugyanarra a könyvtárra mutasson, pl: C:\Temp. Ugyanis a windows két v. három féle helyen tartja a temp fájlokat.
Megvalósítás: Megnyitod a rendszertulajdonságokat
Ennek az az elõnye, hogy egy helyrõl kell csak törölnöd az ideiglenes fájlokat. A windows alapbol a C:\Windows\Temp illetve a C:\Documents and Settings\<aktuális felhasználó>\Local Settings\Temp nevû könyvtárba pakolja a cuccokat.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
ekkor elvileg a 'fõ' rendszergazda bejeléentkezést adja be, minek a jelszavát a win telepítésekor adtad meg
lépj be ugy, hátha megy
football without ultras is nothing
Rendszergazdaként használom a gépem, nincs is más. Egy ideje ezt az üzenetet kapom, ha vmi a regisztrációba akar tenni vmit:
Regedit parancsnál is ezt tapasztalom. A súgó segítségével megpróbáltam szintén feloldani ezt, de ugyanez az üzenet lett az eredménye.
Segítsetek nekem. Köszi.
Más: A Local Settings\Temp könyvtár tartalmát nyugodtan törölhetem, még ha tele van .exe meg .dll file-okkal is?
Lehet ,hogy ez az egész baja a rendszeremnek? majd meglátjuk...
A hibernálás funkcióra gondolsz?
(kivétel FrontPage, arra rá se vagyok hajlandó nézni 😊)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Felraktam az XP-t a sp1-et tûzfal vírusírtó, szükséges progi.. stb.
Minden jónak tünt..
Aztán:Felrakom a Norton ghostot, elmentem a helyes konfigot..
na elsõ tünet nem tudtam normálisan felrakni(ugyanezt egy másik gépre viszont igen). nem akarta crakelni.Jó legyen uninstall és újra.
Második poén.Nem tudtam uninstallni.98% megállt és nem ment tovább.
Harmadik poén:Eltüntek a cd meghajtóim... csakúgy hol volt hol nem volt..
Negyedik a deamont se tudom uninstallálni..
MI a f@sz lehet?? vírus? nem hiszem(Kaspersky). 5letem nincs.
Vkinek?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Talalkozott mar valaki azzal a problemaval, hogy a netrol barmilyen anyag mentesekor az InternetExplorerbol (avi,zip,rar stb....) felmegy 100%-ra a processzorhasznalat es szinte az eger sem mozdul meg, majd egyszercsak magahozter es lementi par masodperc alatt. Letoltesvezerlovel semmi gond, csakhat sokszor nem az kapja el, hanem csak a sima mentes van.
Valami tipp esetleg?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Köszike a segítséget <#worship>#worship>végre szól a zene <#taps>#taps>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Az xp, a cd és a dvd illesztõprogramot nem tölti be, vagyis letíltja.
A rendszereszközökben sárgán jelentkezik, és ezért nem tudom használni.😞(
A biosban jól van, látja.
Az írja nekem egy figyelmeztetõ ablakocska, hogy " a windows stabilítása érdekében a cd és dvd illesztõprogramot letíltja" ezt az óra mellett szokta kiírni, minden bootoláskor.😞(
Mi lehet a probléma? 😞(
nem lehet vhogy másképp megoldani?
How much can you take,before you snap?
Van egy kis problémám. (nem találtam neki megfelõ topicot ezért írom ide)
XP töredezetség mentesítõ nem tudja töredezetség mentesíteni a gépem.
Tud vki ajánleni vmi hatékonyabb progit vagy más megoldást?
vki segítene? az outlook express az összes bejövö levelemet leszedte a freemailból hogyan tudnám kiszedni az outlookból és visszarakni freemailba?
How much can you take,before you snap?
Leírná valaki, hogyan kell használni?
Nem vagyok szakember.
Csak egy kérdésem lenne!
Tud valaki olyan programot amivel az IP címemet tudom elrejteni abszolute a külvilágtól?
Vagyis pl: ha csetelek akkor ne lássa senki az IP-met, még adminse) tehát olyanra gondolok ami "fake" ip-t küld a lekérdezõnek!
Van ilyen? (ha nagyon illegális kérem törölni)
Köszi elõreis!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka