Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi mindenkinek a segítséget. Kár, hogy az elõ kérdésre nem tudtok ti se hozzászólni.
Mortel
Mintha nem lenne , hozzá mefelelõ Driver.

Megnéztem a bios látja a CD meghajtót.De új rendszert nem akarok rá tenni...

Mortel
Az eszközkezelõ látja a hardvert, de hibát jelez ki hozzá. Mind a CD-rom-hoz mind a virtual deamonhoz.

nemcsakfeel
mármint honnan tüntek el? windowsból , vagy a biosból?

*hihi ** *

Mortel
Ezt meg kell kérdeznem újra.
"Eltüntek a cd meghajtóim" mit lehet ezzel csinálni???

Még új windowst se tudok rakni mert nincs honnan installja...

Hát nem tudom. Egyszer töröltem a temp könyvtárat, és a hp nyomtatóm ezután nem mûködött. Gondoltam, akkor újratelepítem. Elindítva a telepítõt, érzékelte, hogy fel van téve a driver, nem is engedte, csak az uninstallt. Igen ám, de állandóan megfagyott uninstall közben, mert pár bejegyzés törölve lett... Hát, 3 órányi szenvedés után (registry turkálás stb.) csak sikerült mûködésre bírni a nyomtatót. Szóval csak vigyázni a temp könyvtárral (bár ez win98 alatt volt, de az xp-nél is lehetnek gondok)...

DanyyX
Cookikat nem a tempbe tárolja.

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

DanyyX
Temp-el kapcsolatban egy tanács:
Környezeti változóknál lõdd be, hogy az összes temp, és tmp nevû változó ugyanarra a könyvtárra mutasson, pl: C:\Temp. Ugyanis a windows két v. három féle helyen tartja a temp fájlokat.
Megvalósítás: Megnyitod a rendszertulajdonságokat , itt a speciális lapon a környezeti változóknál beállítod a TMP és a TEMP nevû változót a kívánt mappára.
Ennek az az elõnye, hogy egy helyrõl kell csak törölnöd az ideiglenes fájlokat. A windows alapbol a C:\Windows\Temp illetve a C:\Documents and Settings\<aktuális felhasználó>\Local Settings\Temp nevû könyvtárba pakolja a cuccokat.

próbálj meg bejelntkezéskor ctrl+shift-et nyomvatartva indulni
ekkor elvileg a 'fõ' rendszergazda bejeléentkezést adja be, minek a jelszavát a win telepítésekor adtad meg
lépj be ugy, hátha megy

football without ultras is nothing

Mortel
A temp könyvtárat lehet törölni. 2 hetente letöröltem amíg explorert hazsnáltam. Opera annyira nem szemetel..

az elsõre sajna nem tok mit mondani de sztem a temp tartalmát lehet törölni eztek az ideiglenes internet fájlok, pl cookik, meg ilyenek

Sziasztok!
Rendszergazdaként használom a gépem, nincs is más. Egy ideje ezt az üzenetet kapom, ha vmi a regisztrációba akar tenni vmit:
Regedit parancsnál is ezt tapasztalom. A súgó segítségével megpróbáltam szintén feloldani ezt, de ugyanez az üzenet lett az eredménye.
Segítsetek nekem. Köszi.

Más: A Local Settings\Temp könyvtár tartalmát nyugodtan törölhetem, még ha tele van .exe meg .dll file-okkal is?
Mortel
öö na menjen az ilyen a <#boxer><#csodalk><#falbav><#ijedt> na oda..
Lehet ,hogy ez az egész baja a rendszeremnek? majd meglátjuk...

Az, hogy tönkretegye a géped. 😊
Link!
Mortel
IDriver.exe - ennek mi a funkcíója?

lck
Mert teljesen tiszta visszaállítást csinál. Semmit nem felejt a registry-ben és a system mappákban.
Mortel
Én csak abból használok microsoft terméket amíbõl nincs más<#awink>

A hibernálás funkcióra gondolsz?

SoDI---
Én csak abból használok nem-microsoftos dolgot, amibõl nincs.
(kivétel FrontPage, arra rá se vagyok hajlandó nézni 😊)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Mint Norton, amikor az XP-nek van saját visszaállítója is?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Met
win reinstall, esetleg próbálj meg frissítéseket leszedni hátha az gatyába rázza

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

csá!Lenne egy kis gondom!Használhatatlan az explorer intrnetem!Belépek és kiirja hogy szintaktikai hiba és utána ha beirok egy oldalt leblokkol mindent nemlenne gond ez mert Firefoxot használom de a chatprogramok nemennek pedig kellene!Mi a megoldás rá?Spyware és vírusprogramokat végigfutattam már párszor de semmit sem javult!!!
Mortel
Van egy mókás kis problémám(csak nemtok rajta nevetni).

Felraktam az XP-t a sp1-et tûzfal vírusírtó, szükséges progi.. stb.
Minden jónak tünt..

Aztán:Felrakom a Norton ghostot, elmentem a helyes konfigot..
na elsõ tünet nem tudtam normálisan felrakni(ugyanezt egy másik gépre viszont igen). nem akarta crakelni.Jó legyen uninstall és újra.
Második poén.Nem tudtam uninstallni.98% megállt és nem ment tovább.
Harmadik poén:Eltüntek a cd meghajtóim... csakúgy hol volt hol nem volt..
Negyedik a deamont se tudom uninstallálni..

MI a f@sz lehet?? vírus? nem hiszem(Kaspersky). 5letem nincs.
Vkinek?

DanyyX
Sztem használj mozilla firefox-ot vagy vmi mást, ami nem microsoft gyártmányú. Ha más böngészõvel is gáz van akkor Lehet vmi vírus, spyware vagy ilyesmi.

tuzfal/virus csekker? szokott neha ilyet csinalni, de az is valogatja kifele/mifele gondolom.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sziasztok.
Talalkozott mar valaki azzal a problemaval, hogy a netrol barmilyen anyag mentesekor az InternetExplorerbol (avi,zip,rar stb....) felmegy 100%-ra a processzorhasznalat es szinte az eger sem mozdul meg, majd egyszercsak magahozter es lementi par masodperc alatt. Letoltesvezerlovel semmi gond, csakhat sokszor nem az kapja el, hanem csak a sima mentes van.
Valami tipp esetleg?
Okés sikerült megoldani az alaplapon rosszul volt bekötve. igaz erre magamtól is rájöhettem volna😄 na mind1 köszi
Met
rosszul van bekötve vagy az aljzat nem tökéletes, nekem is mozgatnom kell néha a pendriveot, hogy használni tudja

Sziasztok segítség kéne remélem tudtok segíteni! Van 2 USB port a gép hátuljába az alaplapon és van kettõ a házon. Ami az alaplapon van azt simán müxik akármit csatlakoztatok egybõl felismeri , legyen az egér, kormány fényképezõ stb.., de ha a gép oldalába dugom be õket akkor azt irja ki h az USB eszközt nem lehet felismerni.😞 eszközkezelõben jelzi mind a négy portot és mind a négy vezérlõt, de nem tudok semmit se használni, mert ugye érzékeli hogy ott van de nem ismeri fel. Sztetek mitõl lehet? tudtok vmi megoldást?
ollie
Nem.

bogyoka
Sikerült helyreállítani, végülis most azt csináltuk,hogy minden cd és dvd-vel kapcsolatos progit töröltünk, meg stb., és mostmár jó, és mûxik <#eljen><#smile>

Köszike a segítséget <#worship>végre szól a zene <#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

használj kasperskyt, ezzel én is szívtam nod32 alatt

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Rózsalány
pedig annak segíteni e kellett volna 😞( akko norton system works... több ötlet nincs - sajnos😞(

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

bogyoka
azt már megcsináltuk, mikor elõször jelentkezett, és ugyanaz a probléma <#nemtudom>

Rózsalány
az eszközkezelõben távolítsd el a cd és dvd romot és indítsd újra a gépet😊)) (mondja makkmag😄)

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

bogyoka
Volna egy problémám, segítség kéne.😊)

Az xp, a cd és a dvd illesztõprogramot nem tölti be, vagyis letíltja.
A rendszereszközökben sárgán jelentkezik, és ezért nem tudom használni.😞(
A biosban jól van, látja.
Az írja nekem egy figyelmeztetõ ablakocska, hogy " a windows stabilítása érdekében a cd és dvd illesztõprogramot letíltja" ezt az óra mellett szokta kiírni, minden bootoláskor.😞(

Mi lehet a probléma? 😞(

Mortel
thx. kipróbálom.

mert olyan [email protected] lehet megtisztítani,letörölni se lehet...

persze mind a 100-at?
nem lehet vhogy másképp megoldani?

How much can you take,before you snap?

Met
Norton Systemworks

Mortel
Hui!
Van egy kis problémám. (nem találtam neki megfelõ topicot ezért írom ide)

XP töredezetség mentesítõ nem tudja töredezetség mentesíteni a gépem.
Tud vki ajánleni vmi hatékonyabb progit vagy más megoldást?

Scape
Küld el magadnak a freemailos címre!

hi
vki segítene? az outlook express az összes bejövö levelemet leszedte a freemailból hogyan tudnám kiszedni az outlookból és visszarakni freemailba?

How much can you take,before you snap?

A most telepített WinXP kellemetlen "szolgáltatásai", a felugró buborékok, rendszervédelmi riasztások ellen kaptam az xpantispy37_hungarian.zip programot.
Leírná valaki, hogyan kell használni?
Nem vagyok szakember.
DanyyX
Az lehet, nekem mediaplayer 9 ami alapbol van xp-be megjelenik, meg le is szedhetõ.

ollie
Szerintem letörölheted.

Hi! Köszike a tippet meg csináltam, de érdekes modon nálam a mediaplayer nem jelenik meg. Lehet hogy azért mert nálam 9.X ver. a mediaplayer?
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne!
Tud valaki olyan programot amivel az IP címemet tudom elrejteni abszolute a külvilágtól?
Vagyis pl: ha csetelek akkor ne lássa senki az IP-met, még adminse) tehát olyanra gondolok ami "fake" ip-t küld a lekérdezõnek!

Van ilyen? (ha nagyon illegális kérem törölni)

Köszi elõreis!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hi
Ha ezt letöröltem okozhatott valamit a winbe??Mert olyan fura lett...😛