Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A win 2000 em nem hajlandó kezelni a cd olvasómat!!! Az íróval rendesen olvas, kezeli, minden. XP, és Dos alól az olvasó mûködik..
*hihi ** *
gép:
PIV 3.2GHz HT
Abit alaplap
Home Edition SP2
Valahol a levelezõben be lehet állítani, hogy kapcsolat nélkül is lássa az általad megadott mappákat(lokálisan leteszi a winyódra is) és kapcsolat létrejöttekor szinkronizál.
Semmit nem kell tenned. Hazamész és belépsz, mintha a domainbe lépnél be. Ne változtasd át local userre. Simán belépsz és kész. A belépésnél nem zavarja, hogy maga a domain nincs mögötte.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
De köszike a tippet :-)
Nem akarok 98at telepítgetni :-(((
Plíízz...fontos lenne és sürgõs...<#szomoru1>#szomoru1>
Emlékeztetõ: "Tudna nekem valaki mondani vagy linkelni 100%-an jól mûködõ emulátort win XP alá ami régebbi oprendszert emulál? (win 95,98/ME..stb.)
Mert a "kompatibilitási mód" semmit nem segített..az Ultima IX-et szerettem volna installálni és semmi...semmijen kompatibilitási módban :-(( és sok más régebbivel is ez van. Ha van rá megoldás azt megköszönném!"
Köszi
vagy nem tudtok vmi leírást ???
win 2000 hez kéne... kiírás után, telepítés kezdetekor esett le hogy ez nem normális nyelvû<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
*hihi ** *
itt megtalálod mind.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
viszont még egy kérdés:
internet explorerben van pár oldal a kedvencek mappában. hogy tudom ezeket átmásolni egy másik gépre, emrt nincs kedvem egyenként átpötyögni az összeset.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
HKLM/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/Cdrom
itt kell az Autorun nevü bejegyzésnek 0 értéket adni, ha jól emléxem. Nekem igy van megcsinálva és mûxik, XP home-ba nemtudom hogy van.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Az Xp-nek:
HKEY_CURRENT_USERS/Software/Microsoft/Windows/CurerentVersion/Policies/Explorer (felhasználó szintû) vagy
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurerentVersion/Policies/Explorer (rendszerszintû) nevü kulcsot
Hozzunk létre vagy változtassuk meg a NoRun nevû, dword tipusú bejegyzést, értékként 1-et megadva.
A következõt szeretném...
Adot egy Win XP professional. Adott egy hálozat ahova a gépem domainba jelentkezik be. Ha csatlakozok a hálózathoz, belépek a domainbe letöltöm a leveleimet...használom az outlookot címlistat bõvítek stb...A lényeg most jön...Hogyan lehetne azt megoldani, hogy ha a gépet hazaviszem és local userként jelentkezek (ugyanazzal a névvel mint ami a domainbe valo bejelentkezéssel) be akkor ugyanazt a felületet lássam mint mikor a domainbe jelentkeztem be...levelek, adressbook, minden meglegyen...ne kelljen állítgatni semmit.
Remélem érthetõen leírtam.
Hogyan lehetne ezt megoldani?
Egyébként konkrétan ez az ügy még nem reménytelen: a NetMeeting ugyanis meghatározott portokat használ, amit a tûzfal megfelelõ ismeretében fel lehet konfigurálni egy szabály alá. Persze ezt alapból le kell tiltani, de miután telefonon egyeztetik, hogy csatlakoznak és az IP-ket megadják (az IP szûrést a tûzfal szabályban is be kell lõni kézzel), már csak egy pipa a tûzfalban, hogy mûködjön a dolog. Elméletileg... 😉
Én is mezei ADSL-lel netezek és nekem helyböl kétféle ip-cimet ír ki amit a windowsbol 15 helyen lehet megnézni, de ha megnézed azt a weboldalt, akkor biztos azt az ip-t irja ki, amit kivülröl lehet látni.
Ha mondjuk egy netes progiban kell belöni az ip-t akkor az általában a külsõ ip-t nézi.
Azt hogy különbözik, vagy van-e egyáltalán belsõ/külsõ ip-d azt a hálózati konfigod + a netszolgáltatód befolyásolja.
vagy az így nem fog menni?
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Ott kiirja hogy mi a külsõ ip-d.
Általában a netszolgáltatók dinamikus IP-t adnak a kapcsolataikhoz, a statikus
Ha a neted meg van osztva routerrel vagy tüzfalad van akkor kívülrõl a router ip címe látszik és a szolgáltató is csak egy ip-t lát, méghozzá a routerét. Ha kábelneted van akkor is router mögööt vagy általában.
Az IP-t legegyszerûbben úgy tudod megnézni, ha a kis hálózati ikonra jobbklikket nyomsz, a menüben a Status-t választod, a kis ablakon meg a Details fület (Client IP address).
Tudna nekem valaki mondani vagy linkelni 100%-an jól mûködõ emulátort win XP alá ami régebbi oprendszert emulál? (win 95,98/ME..stb.)
Mert a "kompatibilitási mód" semmit nem segített..az Ultima IX-et szerettem volna installálni és semmi...semmijen kompatibilitási módban :-(( és sok más régebbivel is ez van. Ha van rá megoldás azt megköszönném!
Köszi
Azt szeretném kérdezni, hogy ha dinamikus az IP-m, akkor az éppen aktuálisat hogy tudom megnézni? Vagy tök baromságot kérdeztem? Ez egyáltalán hogy mûködik? Ahányszor Kapcsolódom/bontom a vonalat mindig más lesz? Vagy hogy osztja le a rendszer a címeket? Ha számít, Datanetes vagyok.
Köszi!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Próbáltad már csökkentett módban indítani, olyankor is lassan jön be?
Hát röviden ennyi, de oldalakat anyázhatnék mekkora szívás ez. Xp újratelepítése vagy frissítése és format c nélküli megoldást várnék. Gépem: AMD Athlon XP 2400+, 512 (300mhz) ram, 80 gb-os merevlemez 2 patrícióval összesen 70%-os lefoglalt lemezterület. Winxp professional SP1, és kisebb javítópeccsek.
HTX
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lenne egy kérdésem a Windows Xp Sp2-vel kapcsoltaban.
Futtatnék egy Dos-os progit teljesképernyõben, de már indulásnál lefagy. Ha pedig ablakban futtatom akkor minden okés.
Ajánlották a BIOS frissítést. Megtörtént. Semmi változás.
Ez a teljesképernyõs fagyás minden dos-os progira igaz.
Valaki tudna segíteni?
E.
*Posse*T.W.D*
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
nézd meg, hogy nem e maradt pwl kiterjesztésü file valahol (ebben rögziti a jelszót!
másik c:\scanreg/restore ezzel vissza tudod állítani a regisztrációs bejegyzéseket egy elöbbi idõpontra és ha visszaált ellenörizheted mi változik meg.(ez csak dos modban üzemel de megprobálhatod futtatásban is)
football without ultras is nothing
A windowshoz az sp2-t felejtsd el, mert csak mindent elb@sz
Ha az msconfig vagy a registry buherálás nem hoz eredményt akkor sajna windows reinstall.
+ még valami:ha feltétlenül nem szükséges a messengert hasznos dolog eltávolítani.
próbáld meg ethereal al figyelni hogy mi hova közlekedik a gépedrõl a net felé, akkor eldöntheted hogy kémprogi, vagy win hiba..
bár a viagrás vucc elég erõsen reklám gyanús.
*hihi ** *
másik: virusellenörzést nyomassál, vannak online- keresõk is, ezt is cökkentett módba próbáld meg..
*hihi ** *
Volna egy elég vicces problémám.Az elmúlt egy hétben mindenféle gondom volt a nettel, ha játszottam, vagyis a pingem 7-800 körül mozgott.Gyors vírusellenõrzés, eredmény semmi.Msconfig-ban észrevettem, hogy van pár oda nem illõ dolog és nagy naivan gondoltam manuálisan letörlöm õket.Elindítom a regeditet, ami elindul, majd ki is lép.Gondoltam átnevezem regedit1-re és akkor menni fog.És most jön az igazi probléma:nincs windows mappa!Eltûnt...egyszerûen nincs.Mit lehet tenni?Formattálást csak legvégsõ esetben szeretnék, úgyhogy azonkívül nem lenne valami ötlet?
Elõre is köszi!
mert ha nem akkor jól megkeverted 😊 reinstall...
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Nagyon hülyén érzem magam a következõ kérdésem miatt, de sajnos teljesen elakadtam.
A kérdés: hogyan tudok a saját gépembe rendszergazdaként bejutni?
Magyarázat: Az XP telepítésekor létrehoztam két fiókot. Az egyik volt "EN" a másik "CSALAD". Az "EN" felhasználónak rendszergazdai jogokat adtam, jelszóval védve, a "CSALAD" jelszó nélkül használható volt bárkinek. Késõbb rájöttem, hogy ez így hülyeség és töröltem a "CSALAD" felhasználót, az "EN" felhaználóról pedig levettem a jelszavas védelmet.
Telt-múlt az idõ nem volt semmi gondom. Aztán eljött egy idõ, amikortól a jogaim nem mûködtek 100%-osan. Olyanokra gondolok itt, mint például: nem tudok bejutni a Norton Antivirus beállításaiba (csak rendszergazdákat enged be), nem tudom használni a feladatkezelõt, nem tudok eltávolítani mappákat a start menübõl. És még sok ilyen nyalánkság van....
Mit kellene csinálnom? Mitõl állítódott el és mi a gépemben? Van segítség vagy csak egy XP reinstall segítene? (Ezt nem nagyon szeretném a rengeteg feltelepített adat és program védelmében. Tudom, hogy a reinstall nem formázás, de az ördög nem alszik)
Segítõ ötleteiteket várom.
Köszönöm
lacibacsi